10+1 ΛΑΘΗ στο Φλερτ | Men of Style

Ο Θέμης αναλύει τα 10+1 λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις!

Έχεις παρατηρήσει ότι όταν φλερτάρεις ίσως επαναλαμβάνεις τις ίδιες κινήσεις; Που μπορεί τελικά να σου έχουν γίνει συνήθεια.

Φυσικά, εάν έχεις υιοθετήσεις καλές συνήθειες, θα έχεις και καλά αποτελέσματα. Τι γίνεται όμως όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που επιθυμείς;

Μήπως απλά κάνεις κάποιο από τα λάθη στο φλερτ που θα έπρεπε να αποφεύγεις;

Όλοι κάνουμε λάθη. Κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα και έτοιμος για όλες τις καταστάσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εξελίσσεσαι και να μαθαίνεις μέσα από την εμπειρία.

Τελικά όμως ποιες είναι οι κακές συνήθειες που σε εμποδίζουν να φλερτάρεις επιτυχημένα;

Μήπως προσπαθείς υπερβολικά; Μήπως επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου περισσότερο από όσο πρέπει;

Μήπως γίνεσαι επιθετικός ακόμα κι αν εκείνη ανταποκρίνεται;

Aυτές είναι μόνο μερικές από αυτές τις κακές συνήθειες που μπορεί να έχεις.

Αν λοιπόν είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις, δες το βίντεο και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Men are back!

Δες το video στο κανάλι μας στο YouTube

 

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.