10 Απαράδεκτα Λεκτικά Λάθη Κατά την Προσέγγιση – Μέρος 1

Μάθε Ποια Λεκτικά Λάθη Να Αποφύγεις

24 Δεκεμβρίου 2010: Η ημερομηνία που σήμανε την αρχή της οριστικής αλλαγής της ζωής μου. Ήταν το βράδυ που ανακάλυψα την παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα που μελετά το φλερτ και αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη γυναικεία ψυχολογία. Καθώς έφτασε αυτή η μέρα, ήρθαν στο μυαλό μου πολλές εικόνες και αναμνήσεις από προσεγγίσεις που έχω κάνει. Άπειρα λάθη, άπειρες γκάφες, άπειρες λάθος προσεγγίσεις που με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Φυσικά λάθη κάνεις πάντα, ανεξαρτήτως επιπέδου. Το μυαλό κολλάει κάποια στιγμή, δεν είμαστε ρομπότ.

Σε αυτά τα 2 μέρη του άρθρου λοιπόν θα αναφέρω 10 από τα χειρότερα λεκτικά λάθη. 10 λεκτικά λάθη που μπορείς να κάνεις  και να σου καταστρέψουν την προσέγγιση.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο που ακολουθεί και μάθε κάποια βασικά λάθη που σου στοιχίζουν την επιτυχία με τις γυναίκες.

Λάθος #1. Είσαι Πολύ Όμορφη.

Οποιοδήποτε σχόλιο έχει να κάνει με την εξωτερική της εμφάνιση και είναι καθαρό κοπλιμέντο, κράτα το για την κοπέλα σου και μόνο. Το ξέρει ότι είναι πολύ όμορφη. Το να της το θυμίσεις δε βοηθά. Καθόλου. Στην καλύτερη περίπτωση, το να της κάνεις ένα τέτοιο σχόλιο δε θα σαμποτάρει το παιχνίδι σου. Στη χειρότερη, θα σε βάλει στην κατηγορία αυτών που δεν ασχολείται.

Λάθος #2. Μπορώ Να Σε Φιλήσω;

Μεγάλη αποτυχία. Αν πρέπει να ρωτήσεις, άστο καλύτερα. Σκοτώνει την έλξη μία τέτοια διαδικασία. Δείχνεις υπερβολικά ανασφαλής, χωρίς αυτοπεποίθηση. Επίσης, δείχνει έλλειψη ικανότητας να αναλάβεις πρωτοβουλίες χωρίς να πάρεις έγκριση – επίσης κάτι που θα ξενερώσει εύκολα την κοπέλα.

Επιπλέον, της ζητάς να πάρει η ίδια την ευθύνη για τις δικές σου πράξεις. Η ευθύνη της κλιμάκωσης πρέπει να είναι πάντα δικιά σου.

Αντί λοιπόν να ζητάς άδεια, απλά προσπάθησε να την φιλήσεις. Αν δε θέλει, θα σε σταματήσει. Αν δε θέλει δε σημαίνει κάτι και πάλι. Ξαναπροσπαθείς αργότερα. Μην ξεχνάς η γυναίκα που ενδιαφέρεται ερωτικά θέλει να την φιλήσεις αλλά δε θέλει να υποκύψει αμέσως.

Δες παρακάτω ποια λάθη να αποφύγεις πριν το πρώτο φιλί.

Λαθος  #3. Μπορούμε Να Βγούμε Για Ποτό Κάποια Στιγμή;

Ταιριάζει πολύ με το 2. Δείχνεις εντελώς άπειρος όταν της ζητάς να την ξαναδείς με αυτό τον τρόπο. Μην της ζητάς κάτι. Μη ρωτάς. Απλά έκφρασε την επιθυμία σου. Δηλαδή: “Επειδή περνάω πολύ ωραία μαζί σου και μου αρέσεις, ας ανταλλάξουμε κινητά αν θες και εσύ να πάμε για ποτό μέσα στην εβδομάδα.” Πάρε πρωτοβουλία. Δείξε πρόθεση και πάρε την ευθύνη στα χέρια σου. Θεώρησε ότι ΘΕΛΕΙ να βγει μαζί σου. Θεώρησε ότι ΘΕΛΕΙ να σου δώσει το κινητό της.

Λάθος #4. Η Φίλη Σου Είναι Πολύ Σέξι.

λεκτικά λάθη με τις γυναίκες

Γνωρίζεις πόσο ανταγωνιστικές είναι οι γυναίκες μεταξύ τους. Το τελευταίο που θέλεις να πετύχεις, λοιπόν, είναι να αισθανθεί η κοπέλα που σε ενδιαφέρει ότι σου αρέσει η φίλη της. Αν βέβαια ο σκοπός σου είναι να την εκνευρίσεις, τότε κάνε το.  Αλλιώς δε θέλεις να την βάλεις στη διαδικασία να νιώσει ότι τις συγκρίνεις.

Οι γυναίκες όταν βγαίνουν έξω,πιθανόν να επιθυμούν κομπλιμέντα. Δεν χρειάζεται να τους μειώσεις την αυτοπεποίθηση, ειδικά με αυτό τον τρόπο – δηλαδή δίνοντας ανταγωνισμό μέσα από την παρέα της. Αν θέλεις να την κάνεις να ζηλέψει, από την άλλη, να αποφύγεις και πάλι αυτό τον τρόπο. Το πιο πιθανό είναι να την τσαντίσεις, επαναλαμβάνω.

Μπορώ να κάνω κοπλιμέντο στη φίλη της;

Και φυσικά μπορείς. ΟΧΙ όμως για την εμφάνισή της. Μπορείς να πεις κάτι του στιλ: “η φίλη σου είναι πολύ κουλ” ή “η φίλη σου έχει φοβερό χιούμορ κτλ.

Λάθος #5. Είσαι Σκύλα / Είσαι Αντικοινωνική.

λεκτικά λάθη με τις γυναίκες

Σκύλα, αντικοινωνική, απροσάρμοστη κτλ. Οποιοδήποτε συνώνυμο που είναι καθαρή προσβολή, ομοίως και αν “κρίνεις” συμπεριφορά, όπως “μη φέρεσαι αντικοινωνικά” ή “μη φέρεσαι απροσάρμοστα”.

Δε θα κερδίσεις τίποτα έτσι. Ακόμα και αν έχεις αποφασίσει να φύγεις και να μην επιμείνεις άλλο, δεν έχει νόημα να την προσβάλεις. Όπως δεν θα κερδίσεις και τίποτα αν συμπεριφέρεσαι σαν απελπισμένος, όπως θα δεις στο βίντεο εδώ.

Χαλάς και τη δική σου ενέργεια. Μπορείς να της πεις αν θέλεις: “είσαι κακό κορίτσι”, ή “πάντα έτσι κάνει; Πώς την αντέχετε;” με χαμόγελο ενώ μιλάς στις φίλες της και την δείχνεις. ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΑΚΙΑΣ Ή ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΣΟΥ.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.