10 Χαρακτηριστικά που Καταστρέφουν τις Ελπίδες σου με τις Γυναίκες

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μειώνουν τις πιθανότητες σου με τις γυναίκες. Διάβασε δέκα από τα πιο σημαντικά.

Τι Καταστρέφει Τις Ελπίδες Με Τις Γυναίκες

Σε μία νέα γνωριμία, όλοι προσπαθούμε και καταφέρνουμε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το πρώτο ραντεβού, η πρώτη φορά σπίτι με την γυναίκα που μας αρέσει, η πρώτη φορά που κάνουμε σεξ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, αν δεν προσέχεις, θα χρειαστείς αρκετά ραντεβού και συναντήσεις με μία γυναίκα μέχρι να καταλάβεις ακριβώς τι άνθρωπος είναι.

Η γυναίκα όμως, από το πρώτο κιόλας ραντεβού, σκανάρει, κρίνει, αξιολογεί και καταλαβαίνει πολύ πιο γρήγορα με τι άνδρα έχει να κάνει. Και μένεις να αναρωτιέσαι γιατί δε βγήκατε δεύτερο ή τρίτο ραντεβού, γιατί εξαφανίστηκε, γιατί δεν απαντά στις κλήσεις σου και στα μηνύματά σου.

τι καταστρεφει τις ελπίδες σου με τις γυναίκες

Κάποιες γυναίκες θα έχουν την ειλικρίνεια και την ευγένεια να εξηγήσουν τι τις ενόχλησε και δεν επιθυμούν κάποια συνέχεια. Κάποιες άλλες, όχι.

Χτες βράδυ, προσεγγίζοντας μία άγνωστη γυναίκα και λίγο πριν ανταλλάξουμε τηλέφωνα για να κανονίσουμε να τα ξαναπούμε, μου είπε πως από τα πρώτα λεπτά που γνωρίζει έναν άνδρα μπορεί να ξέρει αν αξίζει να βγει ραντεβού μαζί του ή όχι.

Μπορεί να της αρέσει αλλά και πάλι να αποφύγει την περαιτέρω γνωριμία. Και ναι, την πιστεύω. Οι γυναίκες έτσι κάνουν.

Παλιότερα έχανα πολλές ευκαιρίες κάνοντας λάθη, αγνοώντας μάλιστα ποια ήταν αυτά τα λάθη. Είμαι αρκετά σίγουρος λοιπόν, ότι παλιότερα μία γυναίκα σαν την χθεσινή θα με είχε απορρίψει, καθώς είχα κάποια χαρακτηριστικά που έβγαιναν στην επιφάνεια όταν φλέρταρα και μου κατέστρεφαν τις ελπίδες μου με ταχύτητα φωτός.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα αναφέρω 10 αρνητικά χαρακτηριστικά που καταστρέφουν τις ελπίδες σου με τις γυναίκες.

#1. Ανασφάλεια Και Ζήλια Με Τις Γυναίκες

ανασφάλεια με τις γυναίκες

Γιατί να φοβάσαι ότι δε θα της αρέσεις; Σε έχει βοηθήσει ποτέ μία τέτοια σκέψη;

Πίστεψέ με, δεν έβαλα τυχαία πρώτο αυτό το χαρακτηριστικό.

Αν πιστεύεις ότι παραείναι καλή για «κάποιον σαν εμένα», απλά μην το προσπαθείς. Αν πιστεύεις ότι έτσι θα κερδίσεις κάτι (είτε επειδή το σκέφτεσαι ή ακόμα χειρότερα επειδή της το λες), έχεις δίκιο.

Θα κερδίσεις τον οίκτο της.

Και φυσικά, λογικό επόμενο ενός ανασφαλούς άνδρα είναι η ζήλια.

Η ζήλια συνδέεται με ανασφάλειες, αλλά και με την αδυναμία κάποιου να εμπιστευτεί μία γυναίκα. Έχω δει πολλά ζευγάρια να αλληλοκαταπιέζονται με σκηνές ζήλιας για το παραμικρό. Υπάρχουν μάλιστα και γυναίκες ή άνδρες που ανέχονται απίστευτες σκηνές ζήλιας για πολύ καιρό.

Αυτό όμως συμβαίνει για έναν και μόνο λόγο: Ο άνδρας ή η γυναίκα που ανέχεται τέτοιες καταστάσεις, έχει πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Πριν συνεχίσεις, μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο για τη διαφορά αναμεσα στο να διεκδικείς και να κυνηγάς.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

#2. Αλαζονεία

Αν περηφανεύεσαι όλη την ώρα για να την πείσεις ότι είσαι «κελεπούρι», μάντεψε τι θα πετύχεις: το ακριβώς αντίθετο.

Από τα μεγαλύτερα ξενερώματα για μία γυναίκα είναι να μιλάει με έναν άνδρα που είναι αλαζόνας και «ψωνίζεται» όλη την ώρα για τα κατορθώματά του ή για το πόσο φανταστικά ποιοτικός άνδρας είναι και εξαιρετικός στο κρεβάτι.

Ο Muhammad Ali έλεγε: «It’s not bragging if you can back it up».

Ο Muhammad Ali, όμως, ήταν ο Muhammad Ali. Ο Νο. 1 Θρύλος στην ιστορία του μποξ. Είχε το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Όπως και ο Bolt έχει το δικαίωμα να λέει ότι είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο.

Αν ωστόσο μπορείς να περηφανεύεσαι για τον εαυτό σου χωρίς να το κάνεις προσπαθώντας να την εντυπωσιάσεις, αλλά επειδή απλά έχεις έναν αθώο και «παιδικό» ενθουσιασμό (σαν πείραγμα), τότε δε θα φαίνεσαι τόσο αλαζόνας και μπορεί η γυναίκα να το θεωρήσει ελκυστικό χαρακτηριστικό ή τουλάχιστον όχι αποκρουστικό.

Η διαχωριστική γραμμή όμως, είναι αρκετά λεπτή και θέλει προσοχή αυτή η συμπεριφορά.

#3. Σχέση Εξάρτησης

σχέση εξάρτησης

Μην ψάχνεις γυναίκα να σε νταντεύει. Δε θα γίνει η μαμά σου.

Η γυναίκα που θα μπει στη ζωή σου θέλει να δει ότι έχει να κάνει με έναν άνδρα που ξέρει να φροντίζει μόνος του τον εαυτό του. Άλλο «σε θέλω στη ζωή μου» και άλλο «σε έχω ανάγκη στη ζωή μου».

Μόλις η γυναίκα μυριστεί κάτι τέτοιο, η σεξουαλική έλξη εξαφανίζεται. Είτε σιγά-σιγά, είτε απότομα.

#4. Έλλειψη Χιούμορ

δεν έχεις χιούμορ με τις γυναίκες

Μερικές φορές μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Αυτή είναι μία τέτοια φορά.

Όταν προσεγγίζεις γυναίκες, φρόντισε να το κάνεις με ΧΑΜΟΓΕΛΟ και χιούμορ.

Το χαμόγελο ρίχνει το 50% της άμυνας μίας γυναίκας αλλά και οποιουδήποτε ανθρώπου βρίσκεται απέναντί σου και μιλάτε. Οι περισσότερες γυναίκες επίσης, όταν μιλάνε για έναν άνδρα που θέλουν να γνωρίσουν, θα τονίσουν το χαρακτηριστικό αυτό που θέλουν οπωσδήποτε να έχει: Χιούμορ.

#5. Οι Βαρετές Συζητήσεις Καταστρέφουν Τις Ελπίδες Με Τις Γυναίκες

Δε χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος πριν από μία προσέγγιση ή ένα ραντεβού, όπως βγαίνει στη σκηνή προετοιμασμένος ένας stand-up κωμικός. Ωστόσο, για να θέλεις μία γυναίκα να ενδιαφερθεί, πρέπει να είσαι ενδιαφέρων.

Φρόντισε να έχεις μία ενδιαφέρουσα ζωή λοιπόν και πολυδιάστατη, όπως και πολυδιάστατες γνώσεις. Οι γυναίκες τρελαίνονται να είναι με έναν άνδρα που τους μαθαίνει διαρκώς νέα πράγματα.

#6. Η Ανειλικρίνεια Καταστρέφει Τις Ελπίδες Με Τις Γυναίκες

ανειλικρίνεια με τις γυναίκες

Το λέμε συνέχεια στους μαθητές μας: Να είστε ειλικρινείς. Για τις προθέσεις σας, για τα θέλω σας, για τις αρχές σας, τη νοοτροπία σας. Έτσι κι αλλιώς, αν καταλήξεις με μία κοπέλα, αργά ή γρήγορα θα καταλάβει και θα δει ποιος είσαι.

Ποιο το νόημα λοιπόν να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου;

Έχε υπόψιν σου ότι δεν μπορούμε να είμαστε συμβατοί με όλους τους ανθρώπους. Το να προσπαθείς λοιπόν να σε συμπαθήσουν όλοι και να ταιριάξεις με όλους, είναι κάτι ψυχοφθόρο και σίγουρα ακατόρθωτο.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την σημασία του «Να εκφράζεις τις προθέσεις σου», δες το βίντεο εδώ.

#7. Κυκλοθυμία

Η κυκλοθυμία δεν εντυπωσιάζει τις γυναίκες. Και θα σου πω ένα μυστικό. Μέχρι και Δεκέμβριο 2010 ήμουν υπερβολικά κυκλοθυμικός με τις γυναίκες. Όταν κάτι δεν πήγαινε όπως θα ήθελα, έχανα την ψυχραιμία μου.

Έχασα αρκετές ευκαιρίες με ποιοτικές και όμορφες γυναίκες εξαιτίας της κυκλοθυμίας μου.

Το ζητούμενο είναι πως, όταν χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου και νευριάζεις, ουσιαστικά δηλώνεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς ώριμα μία διαφωνία ή μία δυσάρεστη / πιεστική κατάσταση.

#8. Εγωισμός Με Τις Γυναίκες

εγωισμός

Λίγος εγωισμός κάνει καλό. Πολύς εγωισμός είναι αποκρουστικός. Δε γίνεται να αγνοείς εντελώς τις επιθυμίες της, τα θέλω της και τις ανάγκες της. Δεν αναφέρομαι μόνο σε απλά πράγματα όπως μία αγκαλιά που μπορεί να θέλει ή λίγη επικοινωνία ουσιαστική – αν και τα απλά καθημερινά πράγματα είναι που « μετράνε » περισσότερο για μία γυναίκα.

Προσοχή: Μερικές γυναίκες έχουν την τάση να κολλάνε με άνδρες που είναι υπερβολικά εγωιστές. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως ο εγωισμός είναι ελκυστικό χαρακτηριστικό. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές λόγω κάποιων συνδυασμών πραγμάτων, όπως:

  • Γυναίκα με χαμηλή αυτοεκτίμηση
  • Άνδρας / απωθημένο τον οποίο ποτέ δεν μπορεί να έχει όπως θα ήθελε και με τον οποίο έχει φοβερή χημεία

#9. Έλλειψη Ενδιαφερόντων / Προσωπικότητας / “Ανησυχιών”

Αν δεν έχεις ενδιαφέροντα, δε θα είσαι ενδιαφέρων και δε θα την ενδιαφέρεις. Όσο ένας άνδρας έχει μία κενή ζωή χωρίς ενδιαφέροντα, χόμπι, δραστηριότητες, τόσο πιο δύσκολο θα του είναι να προσελκύσει – ποιοτικές τουλάχιστον – γυναίκες.

#10. Αγένεια / Ασέβεια

αγένεια με τις γυναίκες

Το να δείχνεις έλλειψη σεβασμού σε οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Οι γυναίκες προσέχουν το πώς φέρεσαι στους άλλους ανθρώπους, ειδικά σε αυτούς από τους οποίους δεν έχεις να κερδίσεις κάτι ή δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Ένα από τα πράγματα μάλιστα που έχω ακούσει αρκετές γυναίκες ότι παρατηρούν, είναι πώς φέρεσαι σε αυτόν που σε εξυπηρετεί και σε σερβίρει σε ένα μαγαζί.

Προσπάθησε, λοιπόν, να μην είσαι αγενής ή απότομος στον άνθρωπο που δουλεύει σέρβις. Όχι μόνο για να μην απωθήσεις τη γυναίκα που σου αρέσει, αλλά επειδή, έτσι και αλλιώς, είναι απαράδεκτο και δείχνει άνθρωπο χωρίς παιδεία και επίπεδο.

Πριν κλείσουμε, δες το παρακάτω βίντεο και μάθε ποια είναι όλα αυτά τα στοιχεία που σε κρατάνε πίσω και δεν εξελίσσεσαι.

Αυτά είναι τα 10 πιο σημαντικά χαρακτηριστικά κατά τη γνώμη μου που καταστρέφουν τις ελπίδες σου με μία γυναίκα που σου αρέσει. Αν τώρα νιώθεις έτοιμος να μάθεις όλα τα μυστικά που δημιουργούν έλξη σε μία γυναίκα, σε περιμένω για μία δωρεάν συνάντηση.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Εάν νιώθεις έτοιμος για να μάθεις τα μυστικά της έλξης, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.