10 Gadgets από τον James Bond που Ζηλέψαμε!

Τα gadgets του James Bond είναι αλησμόνητα και σίγουρα κάποια τα έχουμε ζηλέψει. Διάβασε τα κορυφαία.

Κορυφαία Gadgets Από Τον James Bond

Όταν κάποιος σκέφτεται τον James Bond υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που μπορεί να του έρθουν στο μυαλό. Όμορφες γυναίκες, υπέροχα αυτοκίνητα, Μαρτίνι χτυπημένο (όχι ανακατεμένο!), στυλ και gadgets. Πολλά gadgets!

Κάποια από αυτά ήταν πάρα πολύ προχωρημένα, τόσο για την εποχή τους, όσο και για σήμερα.

Κάποια από αυτά, τα λατρέψαμε, τα ζηλέψαμε και σίγουρα φανταστήκαμε τον εαυτό μας να χρησιμοποιεί σε κάποια περίεργη κατάσταση. Από την άλλη, κάποια αυτό αυτά είναι περισσότερο εντυπωσιακά παρά πρακτικά.

Όπως και να έχει όμως, James Bond είναι αυτός.

Στην παρακάτω λίστα λοιπόν, θα δεις τα gadgets του James Bond που ζηλέψαμε και πολλά από αυτά θα θέλαμε κι εμείς να είχαμε!

#1. Τραπέζι Αφής, Quantum of Solace (2008)

quantum of solace τραπέζι

Η τεχνολογία αφής υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια, αλλά στο Quantum of Solace το πήγαν λίγο παραπέρα, με ένα μεγάλο τραπέζι αφής στο οποίο εμφανίζονται έγγραφα, χάρτες κλπ!

Επίσης το τραπέζι δουλεύει σαν σκάνερ, απλά ακουμπώντας πάνω του τα έγγραφα!

Πολύ χρήσιμο!

#2. Το Αόρατο Αυτοκίνητο, Die Another Day (2002)

 die another day

Στο Die Another Day, ο Bond οδηγεί μια Vanquish η οποία μπορεί με την βοήθεια καμερών να αντικατοπτρίσει το γύρω περιβάλλον, χωρίς να μπορούν να την δουν οι αντίπαλοι!

Βλέποντας το αυτοκίνητο είναι σαν να βλέπεις μέσα από αυτό!

Μια τέτοια ιδιότητα θα μας άρεσε να υπάρχει στο καθημερινό μας αυτοκίνητο, αλλά προς το παρόν (και μάλλον και προς το μέλλον!) φαίνεται ότι θα παραμείνει μόνο στις ταινίες του Βρετανού πράκτορα.

#3. Το Gadget Δαχτυλίδι-Κάμερα, A View to a Kill (1985)

view to kill

Στο A view to a Kill, ο Roger Moore ήθελε να ερευνήσει από πρώτο χέρι τον αντίπαλο του Max Zorin και δεν θα είχε αρκετές ευκαιρίες.

Αφού βρήκε τρόπο να προσκληθεί στο πάρτι του επιχειρηματία-αντιπάλου, μπήκε στο γραφείο του και κατέγραψε τα πάντα με το δαχτυλίδι-κάμερα, το οποίο ήταν πολύ μικρό ακόμη και για τα σημερινά standards.

Θα μας άρεσε σίγουρα ένα τέτοιο gadget – φωτογραφική μηχανή και αξεσουάρ ταυτόχρονα.

Εκτός από στυλάτα αξεσουάρ, δες εδώ ένα βίντεο του Θέμη για συνδυασμούς ρούχων που μπορείς να κάνεις με λίγα βασικά κομμάτια κα να απογειώσεις το στυλ σου.

#4. Η Lotus Esprit Υποβρύχιο The Spy Who Loved Me (1977)

 Lotus Esprit Υποβρύχιο The Spy Who Loved Me

Μια Lotus Esrpit, της οποίας οι ρόδες μαζεύουν και μετατρέπεται σε κανονικό υποβρύχιο, με περισκόπιο, ενώ οι πύραυλοι μπορούν να αναλάβουν τα εχθρικά ελικόπτερα!

Τι άλλο θέλεις δηλαδή;

Επίσης περιλαμβάνονται νάρκες και τορπίλες!

Στο The Spy who Loved me, ο αγαπητός μας Q πήρε ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και το ανέβασε ένα επίπεδο παραπάνω!

#5. Γυαλιά Gadget Με Υπέρυθρες Ακτίνες, The World Ιs Νot Enough (1999)

The World Is Not Enough γυαλιά

Τα γυαλιά με υπέρυθρες είναι το όνειρο κάθε νεαρού αγοριού, για να μπορεί να δει μέσα από τα ρούχα των κοριτσιών!

Ο Bond βέβαια δεν είχε ανάγκη, όμως μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει για να βρει κρυμμένα όπλα.

#6. Το Κινητό Gadget – Τηλεχειριστήριο Αυτοκινήτου, Tomorrow Never Dies (1997)

Σε αυτή την ταινία είχαν παρουσιαστεί πολλά gadgets, με την τηλεχειριζόμενη BMW να είναι το αγαπημένο μας!

Μέσω ενός κινητού τηλεφώνου ο Bond μπορούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του σαν ένα μεγάλο τηλεκατευθυνόμενο. Να προσθέσουμε ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο- τηλεχειριστήριο είχε και λειτουργία taser.

Το καλύτερο τηλέφωνο για έναν πράκτορα!

Το τηλέφωνο είναι σημαντικό για να επικοινωνείς με μια γυναίκα που σου αρέσει, αν και γενικά προτιμάμε την προσέγγιση δια ζώσης. Δες στο παρακάτω βίντεο 3 απελσπισμένες συμπεριφορές που την ξενερώνουν όταν επικοινωνείς μαζί της.

#7. Η Aston Martin DB5, Goldfinger (1964), Thunderball (1965),
Golden Eye (1995), Skyfall (2012) και Spectre (2015)

Όσο και αν προσπαθήσουν οι άλλες μάρκες, η Aston Martin θα είναι πάντα το αληθινό αυτοκίνητο του James Bond.

Η DB5 ήταν ένα κινούμενο gadget, με οθόνες εντοπισμού, σύστημα καταστροφής εχθρικών ελαστικών, αλεξίσφαιρα τζάμια, εκτοξευτές καπνού, λαδιού, αυτόματα όπλα, ρυθμιζόμενες πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας και…εκτινασσόμενο κάθισμα! Από τα κορυφαία gadgets από τον James Bond που ζηλέψαμε.

Σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα ένιωθες περισσότερο πιλότος μαχητικού, παρά οδηγός αυτοκινήτου!

#8. Το Gagdet Στυλό – Χειροβομβίδα, Golden Eye (1995)

 pen golden eye

Το στυλό χειροβομβίδα που κατασκεύασε ο Q στο εργαστήριο του, οπλίζεται με τρία γρήγορα κλικ και αφοπλίζεται με άλλα τρία. Είναι χαρακτηριστική η σκηνή στην ταινία όπου ο νευρικός Μπόρις παίζει με το στυλό πατώντας το κουμπάκι! Θα μας άρεσε να είχαμε ένα τέτοιο στυλό Parker!

#9. Ο Εντοπιστής Μηνυμάτων Gadget , Casino Royale (2006)

Με τον εντοπιστή μηνυμάτων ο Bond βρίσκει μηνύματα SMS και επαφές από μια κάρτα SIM και μπορεί να εντοπίσει από ποιο σημείο του πλανήτη αυτά εστάλησαν!

Άλλο επίπεδο για να ζηλεύουμε!

#10. Trexton Jetpack, Thunderball (1965)

james bond jetpack

Το Jetpack είναι ένα gadget του James Bond, τόσο κλασικό όσο και η Aston Martin.

Ποιος δεν θυμάται τον Sean Connery να ξεφεύγει από ένα γαλλικό κάστρο με το jetpack του. Όταν προσγειώνεται ο πράκτορας λέει:

Κανένας καλοντυμένος άντρας δεν μπορεί να μην έχει ένα.

Και κατόπιν ξεφεύγει από τους αντιπάλους του με την Aston Martin…

Κλείνοντας, μην ξεχάσεις να δεις το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την ηγεσία στη ζωή και τις σχέσεις.

Γιατί όπως τα gadgets δεν είναι η ουσία πίσω από τον James Bond, έτσι και για σένα τα αξεσουάρ και τα gadgets στόχο έχουν να συμπληρώσουν την εικόνα σου και να τονίσουν την αρρενωπότητά σου. Η διαδικασία όμως που χρειάζεται για να εξελιχθείς σε Άνδρα Αξίας θα είναι αποτέλεσμα της δικής σου θέλησης και προσπάθειας να ανέβεις επίπεδο στις διαπροσωπικές σους σχέσεις.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις πως να εξελίξεις την νοοτροπία που έχεις για να κερδίζεις, τότε δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.