10 Μοναδικά Δώρα για τον Άντρα

10 Μοναδικά Δώρα για τον Άντρα

Τα Καλύτερα Δώρα Για Τον Άνδρα

Υπάρχουν αρκετά δώρα που μπορείς να πάρεις σε έναν άντρα φίλο σου. Αλλά εμείς σήμερα συλλέξαμε τα 10 πιο μοναδικά δώρα που μπορείς να χαρίσεις σε κάποιον. Για να του φανούν όχι μόνο εξαιρετικά χρήσιμα, αλλα και διαφορετικά.

Το θέμα όταν παίρνουμε ένα δώρο είναι ότι θέλουμε να είναι μεν κάτι προσωπικό. Ανάλογα με το άτομο στο οποίο κάνουμε το δώρο, αλλά να είναι και πρακτικό, και χρήσιμο. Και φυσικά κάτι που θα του μείνει στο μυαλό και θα μας θυμάται.

Φυσικά και πάντα μετράει η κίνηση. Αλλά αφού θέλεις να πάρεις δώρο σε κάποιον και να κάνεις την κίνηση, γιατί να μην την κάνεις όσο καλύτερα γίνεται;

Θυμήσου, επίσης, ότι δεν χρειάζεται κάποιος να έχει γιορτή ή γενέθλια είναι να είναι Χριστούγεννα για να του πάρεις δώρο.

Μπορεί να το κάνεις για να εκφράσεις την εκτίμησή σου στον συγκεκριμένο άντρα. Ή για να του θυμίσεις ότι είσαι εκεί για εκείνον ή πολύ απλά επειδή βλέπεις ότι το χρειάζεται.

Πάντα είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα δώρο.

Επομένως, ποια είναι τα 10 μοναδικά δώρα που μπορείς να πάρεις σε έναν άντρα;

 

#1. Άρωμα

Το άρωμα είναι πάντα προσωπικό.

Είναι ένα δώρο που είναι απαραίτητο, ειδικά στην επαφή μας με τις γυναίκες αλλά και με όλους τους ανθρώπους.

Ένα καλό άρωμα μπορεί να εκφράσει τα δυνατότερα στοιχεία του χαρακτήρα ενός άντρα και να τον κάνει να ξεχωρίζει.

Μπορεί επίσης να είναι η αφορμή για μια γνωριμία με μια γυναίκα.

Σε κάθε περίπτωση, ένα άρωμα που ταιριάζει στον άντρα που θέλεις να κάνεις το δώρο είναι κάτι πολύ χρήσιμο που σίγουρα θα το εκτιμήσει.

Τρία από τα αρώματα που δοκιμάσαμε και μας άρεσαν είναι τα εξής:

#1. Chrome – Azzaro

#2. Carolina Herrera – CH Men Prive

#3. Gaultier – Le Male

Αυτά είναι τα αρώματα που δοκίμασε ο Χρήστος και του άρεσαν, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο.

 

#2. Ρολόι

Το ρολόι μπορεί να καθορίσει ολόκληρο το στυλ ενός άντρα.

Το ρολόι δεν υποδηλώνει μόνο το στυλ του. Αλλά και συνολικότερα τον τρόπο ζωής του και τη στάση του πάνω στις καταστάσεις.

Ανάλογα, λοιπόν:

-Με τον άντρα στον οποίο απευθύνεται το συγκεκριμένο δώρο.

-Αλλά και το συνολικότερο στυλ του.

-Διαλέγεις ένα ρολόι το οποίο να του ταιριάζει και να ενισχύει τη συνολική του εικόνα.

Μπορείς να διαλέξεις ένα αθλητικό ρολόι, ένα ρολόι πιο επαγγελματικό για κάποιον που είναι αφοσιωμένος στην καριέρα του, ή ένα ρολόι πιο απλό και πρακτικό, που είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες.

Σε κάθε περίπτωση, το ρολόι είναι ένα μοναδικό δώρο και σίγουρα θα κάνει τον άντρα που θα το φορέσει να ξεχωρίζει.

 

#3. Power Bank

δώρο για άνδρα

Ένα πολύ χρήσιμο και πρακτικό δώρο είναι ένα Power Bank ή αλλιώς ένας φορητός φορτιστής.

Αυτό είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο δώρο για όλους, ειδικά εάν ο άντρας στον οποίο σκέφτεσαι να κάνεις το δώρο ταξιδεύει πολύ ή βρίσκεται συνέχεια εκτός σπιτιού.

Από τη στιγμή που είναι εκτός σπιτιού συνέχεια, ένα Power Bank μπορεί να τον “σώσει” σε κρίσιμες στιγμές.

Επιπλέον, είναι ένα δώρο το οποίο είναι πιο προσωπικό. Καθώς δείχνει ότι γνωρίζεις την καθημερινότητά του και σκέφτεσαι να του λύσεις ένα βασικό θέμα.

Τέλος, πλέον το Power Bank βγαίνει σε διάφορα χρώματα και στυλ και μπορεί να εμπλουτίσει και να ενισχύσει το στυλ που ήδη έχει, δίνοντάς του μια διαφορετική χροιά.

 

#4. Μηχανή Espresso

Εάν μιλάμε για κάποιον που τρελαίνεται για καφέ, τότε αυτό είναι το καταλληλότερο δώρο!

Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε μηχανές Espresso και μπορείς να διαλέξεις ανάλογα με τι μοντέλο θέλεις να αγοράσεις και φυσικά το budget που διαθέτεις.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το δώρο είναι πραγματικά μοναδικό, καθώς ελάχιστα άτομα σκέφτονται να δωρίσουν κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα πρακτικό και χρήσιμο για το σπίτι του άντρα στον οποίο θα το δωρίσεις, καθώς, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν πίνει φανατικά καφέ, σίγουρα θα θέλει να προσφέρει καφέ όταν καλεί κόσμο.

Κάνε μια έρευνα και αγόρασε κάτι το οποίο θα είναι απλό στην χρήση του και ταυτόχρονα στυλάτο.

Με αυτό το δώρο σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά.

 

#5. Μασάζ

Αυτό το ξεχωριστό δώρο, όσο ιδιαίτερο κι αν σου φαίνεται, είναι ένα από τα μοναδικά δώρα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον και να είναι πραγματικά ευγνώμων!

Επειδή είναι αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα δώρα και δεν γίνεται συχνά, σίγουρα ο φίλος σου θα το θυμάται.

Είναι ιδανικό για κάποιον που ζει έντονη ζωή και χρειάζεται λίγη χαλάρωση και να ξεφύγει το μυαλό του.

Προσωπικά, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν κάποιος φίλος μου μου έκανε δώρο ένα μασάζ από επαγγελματία σε κάποιο από τα αμέτρητα κέντρα που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Πέρα του ότι είναι χαλαρωτικό και άκρως διαφορετικό, είναι και εξαιρετικά χρήσιμο και είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα δώρα για άντρες.

Για να δεις τα δώρα για τον άντρα που προτείνει ο Θέμης και μπορούν να κάνουν τη διαφορά δες το βίντεο που ακολουθεί.

 

#6. Τσάντα

 

Εάν ο άντρας στον οποίο θέλεις να πάρεις το δώρο είναι κάποιος που κουβαλάει πάντα μαζί του πορτοφόλι, ακουστικά, κλειδιά, κάρτες και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στον πλανήτη και τα βάζει όλα στις τσέπες του, τότε μια τσάντα είναι ό,τι ακριβώς του χρειάζεται.

Ειδικά εάν αυτός ο φίλος λείπει συνέχεια από το σπίτι του και τρέχει από το γραφείο στο γυμναστήριο ή έχει laptop, τότε σίγουρα αυτό είναι ένα από τα μοναδικά δώρα που θα βρει εξαιρετικά χρήσιμο.

Υπάρχουν διάφορα είδη τσάντας που μπορείς να κοιτάξεις.

Μπορείς να αγοράσεις μια τσάντα για την εργασία του ή μια τσάντα για το γυμναστήριο. Επίσης, υπάρχουν ειδικές τσάντες για ταξίδια ή τσάντες για laptop.

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε backpack, messenger, duffer ή χαρτοφύλακα.

δώρο για άνδρα

Σε κάθε περπτωση, η τσάντα είναι ένα εξαιρετικό δώρο και φυσικά είναι πολύ χρήσιμο, πρακτικό, και σίγουρα δίνει στυλ και τονίζει τη συνολική εικόνα ενός ανθρώπου.

Για να δεις τις κορυφαίες αντρικές τσάντες που αξίζει να δοκιμάσεις δες εδώ.

#7. Ατζέντα

Μια ατζέντα αποτελεί κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για κάποιον που έχει μια έντονη σε ρυθμούς ζωή και ενδιαφέρεται πολύ για την καριέρα του.

Εάν δεν έχει χρόνο για τίποτα και μονίμως αποδιοργανώνεται, τότε η ατζέντα θα τον βοηθήσει να βάλει σε τάξη τη ζωή του.

Επιπλέον, είναι ένα από τα ιδανικά και μοναδικά δώρα για κάποιον ο οποίος κάνει πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα στην καθημερινότητά του και συνήθως κάτι ξεχνάει.

Είναι ένα από τα ανδρικά δώρα που μπορεί να λύσει πραγματικά τα χέρια αυτού στον οποίο απευθύνεται το δώρο.

Υπάρχουν πολλών ειδών ατζέντες, ανάλογα με το τι χρειάζεται ο καθένας. Όπως επίσης μπορείς να βρεις ατζέντες σε διάφορα στυλ και χρώματα.

Μπορείς να πάρεις μια άκρως επαγγελματική ατζέντα σε πιο αυστηρό ύφος, ή μια ατζέντα πιο απλή και καθημερινή για κάποιον που την χρειάζεται όχι μόνο για την εργασία του αλλά για να οργανώσει συνολικότερα τη ζωή του.

Η άποψή μου είναι ότι είναι μια από τις καλές ιδέες για δώρα, καθώς είναι πολύ πρακτικό και διαφέρει σαν δώρο από τα συνηθισμένα.

 

#8. Γυαλιά Ηλίου

Πάμε σε ένα από τα δώρα που λατρεύω να το δωρίζω σε κάποιον από τους φίλους μου και το έχω προτιμήσει αρκετές φορές.

Εάν το budget σου το επιτρέπει και είναι για κάποιον που είναι αρκετά κοντά σου και που βλέπει ότι ασχολείται με το στυλ του και το χρειάζεται, αυτό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και μοναδικά δώρα για τον άντρα.

Πρόσεξε ο φακός των γυαλιών που θα διαλέξεις να προστατεύει από ακτίνες UV αλλά να μην είναι πολύ σκούρος, καθώς και να υπάρχει κάρτα αλλαγής σε περίπτωση που δεν του πηγαίνουν.

Επιπλέον, καλό είναι να διαλέξεις ένα ουδέτερο χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με όλα του τα ρούχα και είναι για κάθε ώρα, κατά προτίμηση σε basic στυλ.

Πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο απίστευτα δώρα για τον άντρα, γιατί είναι κάτι που όλοι χρειάζονται και ειδικά στην Ελλάδα φοριέται σχεδόν κάθε εποχή.

Επίσης, αναβαθμίζει το στυλ του άντρα για τον οποίο προορίζεται το δώρο αυτό και αποτελεί κάτι που σίγουρα θα του μείνει για καιρό και θα θυμάται ποιος του το πήρε.

 

#9. Πορτοφόλι

Να ένα δώρο που αφορά κάθε άντρα.

Είναι ένα από τα δώρα για τον άντρα που πάντα είναι χρήσιμο, το χρειάζονται όλοι και δίνει στυλ.

Ανάλογα με τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις, διαλέγεις και το υλικό του πορτοφολιού, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Ειδικά εάν ο άντρας για τον οποίο προορίζεται το δώρο δεν έχει καθόλου πορτοφόλι και βάζει τα χρήματα και τις κάρτες του στις τσέπες του, τότε θα του φανεί εξαιρετικά χρήσιμο και θα σε ευγνωμονεί που το σκέφτηκες.

Επιπλέον, εάν ο άντρας που θέλεις να του κάνεις δώρο έχει παλιό και φθαρμένο προτοφόλι που ρίχνει το συνολικό του στυλ, το να διαλέξεις ένα πορτοφόλι σε ουδέτερο χρώμα με πολλές θήκες όχι μόνο θα τον βολέψει αλλά θα του δείξει ότι πραγματικά σκέφτηκες το τι χρειάζεται και έχεις ανάγκη.

 

#10. Βιβλίο “Άνδρας Αξίας”

Πρόκειται για ένα δώρο που προορίζεται για κάθε άντρα στη γη, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Είναι ένα βιβλίο που θα ανεβάσει και θα αναβαθμίσει τον τρόπο σκέψης κάθε άντρα που το διαβάζει και θα τον παρακινήσει να αναλάβει δράση στην ερωτική του ζωή και όχι μόνο.

Από τους δημιουργούς του Men Of Style, αυτό το βιβλίο είναι ένα πραγματικό δώρο, εξαιρετικά χρήσιμο για κάθε άντρα που θέλει να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, να αντιμετωπίσει τους φόβους του σχετικά με το φλερτ αλλά και τη ζωή του συνολικότερα και να διεκδικήσει σε κάθε τομέα, άλλά κυρίως στον ερωτικό, αυτό που του αξίζει.

Διαχρονικό, απλό, κατανοητό και γεμάτο ενέργεια και παρακίνηση, γράφτηκε με σκοπό να δώσει σε κάθε άντρα τις βάσεις και την δύναμη να μετατραπεί σε έναν Άνδρα Αξίας.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ” και μπορείς να το παραγγείλεις εδώ ή να το βρεις σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Προσωπικά, όχι μόνο το έχω διαβάσει, αλλά το έχω κάνει ήδη δώρο σε άντρες του στενού μου κύκλου που εκτιμάω και θέλω να τους δω να απογειώνονται σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις διαβάσει ακόμα, παράγγειλέ το τώρα.

Και χάρισέ το σε κάποιον που το χρειάζεται και θα το εκτιμήσει όσο εσύ.

Πριν κλείσουμε δες το βίντεο του Χρήστου για το πως βρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σου θυμίσω ότι το δώρο δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβό για να είναι καλό.

Αρκεί να είναι κάτι που θα είναι χρήσιμο και πρακτικό και που θα δείξει σε αυτόν για τον οποίο προορίζεται ότι τον σκέφτηκες και ότι πραγματικά γνωρίζεις τις ανάγκες του.

Ένα καλό δώρο δεν χρειάζεται να γίνεται μόνο σε γιορτές και σε γενέθλια.

Και τα 10 αυτά δώρα για τον άντρα είναι πρακτικά, διαχρονικά και διαφορετικά από τα δώρα που κάνει συνήθως κάποιος.

Ελπίζω η συγκεκριμένη λίστα να σε έχει βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο δώρο και να είναι μια λίστα που θα την συμβουλεύεσαι για κάθε δώρο που θέλεις να πάρεις.

Αν πάντως θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.