10 Σημάδια πως Αρέσεις στην Συνάδελφο σου

Μήπως πιστεύεις ότι αρέσεις στην συνάδελφο σου; Διάβασε ποια είναι τα σημαντικότερα σημάδια και προχώρησε αναλόγως.
Μήπως πιστεύεις ότι αρέσεις στην συνάδελφο σου; Διάβασε ποια είναι τα σημαντικότερα σημάδια και προχώρησε αναλόγως.

Σίγουρα θα έχεις βρεθεί σε κάποιον χώρο εργασίας τον οποίο θα μοιράζεσαι με γυναίκες συναδέλφους. Το κλίμα σε έναν χώρο εργασίας είναι τέτοιο που δύσκολα μπορείς να είσαι ανοικτός ή εκφραστικός.

Έχουμε αρκετές φορές ασχοληθεί με το ζήτημα των σημαδιών που μπορεί να σου δείξει μια γυναίκα, όταν γενικά θέλει να της μιλήσεις.

Αν βέβαια θέλεις να τα θυμηθείς, μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο:

Όπως αναφέραμε, το φλερτ στο χώρο εργασίας μπορεί να σου φαίνεται ανατρεπτικό, ωστόσο αν σου αρέσει μια συνάδελφος σου και σου δείχνει τα παρακάτω σημάδια ενδιαφέροντος, τότε καλύτερα να κάνεις την κίνηση σου.

Μήπως πιστεύεις ότι αρέσεις στην συνάδελφο σου; Διάβασε ποια είναι τα σημαντικότερα σημάδια και προχώρησε αναλόγως.
#1. Ψάχνει Δικαιολογίες για σε Αγγίξει

Έρχεται κοντά σου και προσπαθεί να σε αγγίζει δήθεν τυχαία, ενώ υπάρχει άπλετος χώρος τριγύρω; Ή προσπαθεί να σου φτιάξει τον γιακά; Όταν βλέπεις τέτοια σημάδια, το πράγμα είναι αρκετά προφανές.

#2. Είναι Πάντοτε Τριγύρω

Τριγυρνάει κοντά στο γραφείο σου συνεχώς; Την βλέπεις μπροστά σου όταν φτιάχνεις τον καφέ σου; Κάνει διάλειμμα όταν κάνεις και εσύ;. Αυτά είναι μερικά σημάδια ότι ψάχνει έναν τρόπο να μιλήσετε και πιθανότατα θέλει να την φλερτάρεις.

#3. Συζητάτε Θέματα Πέραν της Δουλειάς

Όταν η συνάδελφος σου ρωτάει πράγματα για την εκτός δουλειάς ζωή σου και όταν ζητάει να επικοινωνήσετε εκτός δουλειάς, είναι ακόμη ένα σημάδι που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Όταν αρχίζει να σου λέει μικρά «μυστικά» από την ζωή της σημαίνει ότι ψάχνει έναν τρόπο να συνδεθεί μαζί σου.

#4. Συμπεριφορά και Γλώσσα του Σώματος

Η γλώσσα του σώματος και ο τρόπος που συμπεριφέρεται μπορούν να πουν πολλά. Όταν βρίσκεται μακριά κοιτάζει προς εσένα; Σου χαμογελάει, κρατάει συνεχή οπτική επαφή όταν μιλάτε και τινάζει τα μαλλιά της;

Αν ναι, αυτό είναι κάτι που κάνει μόνο με εσένα; Η συμπεριφορά της απέναντι σου διαφέρει σε σχέση με αυτήν προς τους άλλους;

Όλα αυτά είναι σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

#5. Μένει μέχρι Αργά στην Δουλειά ή σου Ζητά να Μείνεις Μαζί;

Ειδικά στην περίπτωση αυτή είναι ξεκάθαρο ότι της αρέσεις και ότι προσπαθεί να περάσει χρόνο μαζί σου και να σου δώσει να καταλάβεις το ενδιαφέρον της.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που προσπαθεί να εναρμονίσει τα ωράρια σας, ώστε να δουλεύετε ίδιες ώρες.

Θέλεις και άλλα;

#6. Θυμάται Άσχετα Πράγματα που έχετε Συζητήσει

Αν θυμάται πώς προτιμάς τον καφέ σου ή κάποια παλιά σου ιστορία για ένα κατοικίδιο που είχες στα 8 σου και αναφέρεται σε αυτήν εβδομάδες μετά, τότε φαίνεται ότι δίνει μεγάλη σημασία στα λεγόμενα σου, πράγμα που θα πρέπει να σε υποψιάσει!

Επίσης, αν δείχνει να κρέμεται από τα χείλη σου και συμφωνεί πάντα με όσα λες, πιθανότατα υπάρχει κάτι στον αέρα που δεν μπορείς να αφήσεις να περάσει.

#7. Έχετε Δικά σας «Εσωτερικά» Αστεία

Αν έχετε μεταξύ σας κάποιο δικό σας αστείο, που μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε ή αν αποκαλείτε ο ένας τον άλλον με κάποιο ψευδώνυμο είτε συμπεριφέρεται «παιδιάστικα» απέναντι σου, τότε σίγουρα είναι ένα σημάδι ότι της αρέσεις.

#8. Σου κάνει Κομπλιμέντα

Είναι προφανές και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση ότι αρέσεις σε μια γυναίκα που σου κάνει κομπλιμέντα.

#9. Σε Προσκαλεί να βρεθείτε Εκτός Δουλειάς

Αν με κάποιο τρόπο δείξει ότι θέλει να σε συναντήσει εκτός δουλειάς, είναι σίγουρο ότι της αρέσεις και σου δίνει το «πράσινο φως» να κάνεις την κίνηση σου έξω από το εργασιακό περιβάλλον, το οποίο σας περιορίζει.

#10. Ακούγεται ότι της Αρέσεις

Αν ακούγεται στον χώρο εργασίας ότι αρέσεις σε κάποια συνάδελφο σου, τότε κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι κάτι που ισχύει.

Επίσης, οι άλλες γυναίκες του γραφείου μπορεί να σε κοιτούν και να χαμογελούν συνωμοτικά.

Το φλερτ στον εργασιακό χώρο μπορεί να είναι μια πολύπλοκη υπόθεση. Αν λοιπόν κάποια συνάδελφος σου δείχνει κάποιο ή κάποια από αυτά τα σημάδια, τότε προσπαθεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, καθώς της αρέσεις. Οπότε, εφ’ όσον σου αρέσει, μπορείς διακριτικά να αναλάβεις δράση!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις με ακρίβεια πώς να κινείσαι όταν σου αρέσει μια γυναίκα, τότε δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style