10 Σημάδια Πως Δεν Είσαι ο Μόνος Άνδρας στην Ζωή της

Μήπως δεν είσαι ο μόνος άνδρας στην ζωή της;

Υπάρχει Περίπτωση Να Μην Είσαι Ο Μόνος Άνδρας Στη Ζωή Της;

Σου αρέσει, καίγεσαι να την βλέπεις όσο πιο συχνά γίνεται, όμως υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν πως υπάρχει και άλλος άνδρας στην εξίσωση.

Συνήθως αναφέρω πως στο ξεκίνημα οποιασδήποτε σχέσης υπάρχουν δύο λαϊκές φράσεις: Κάθε αρχή και δύσκολη και πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Διάλεξε την δεύτερη. Απλά.

Αν από την αρχή βλέπεις πως οι συνθήκες ή η γυναίκα δημιουργούν πολύπλοκες καταστάσεις εκεί που πιστεύεις πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, τότε τα πράγματα δεν θα γίνουν καλύτερα αλλά το πιθανότερο είναι να χειροτερέψουν.

αναρωτιέσαι αν είσαι ο μονος στη ζωή της

Βέβαια, αν έχεις φάει κόλλημα από νωρίς ενώ ταυτόχρονα συλλέγεις συνεχώς στοιχεία πως δεν είσαι ο μόνος άνδρας στην ζωή της, τότε συνήθως ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Δεν έχεις επιλογές.
  2. Κολλάς με γυναίκες που δεν μπορείς να έχεις εύκολα.

Κακά τα ψέματα. Αν μια γυναίκα είναι ωραία, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και άλλος άνδρας, εκτός από εσένα, που φλερτάρει μαζί του. Ωστόσο, αυτό γίνεται πρόβλημα μόνο την στιγμή που θα το επιτρέψεις εσύ να γίνει.

Όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές, δεν βρίσκεσαι σε κάποιο παιχνίδι όπου ανταγωνίζεσαι συνεχώς να αποδείξεις πως είσαι καλύτερος από κάποιον άλλο. Αν υπάρχει και άλλος άνδρας στην ζωή της, τότε αυτό είναι δικό της πρόβλημα και όχι δικό σου.

Βέβαια, υπάρχουν κάποια ξεκάθαρα σημάδια που δείχνουν πως είτε δεν είσαι ο μόνος άνδρας που την διεκδικεί είτε απλά δεν είναι για εσένα. Και τις περισσότερες φορές είναι το ίδιο.

Και όταν τα συλλέξεις είναι καλύτερο να πάρεις δραστικά μέτρα.

#1. Μέχρι Την Τελευταία Στιγμή Δεν Ξέρεις Αν Θα Την Δεις

δεν ξέρεις αν θα τη δεις

Όλα είναι διαρκώς στον αέρα. Βρίσκεσαι στο σκοτάδι και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου ακυρώσει το ραντεβού επειδή για άλλη μια φορά κάτι έτυχε.

Ως άνδρας, θέλεις να ξέρεις όχι μόνο πότε θα την δεις αλλά πως θέλει να σε δει και εκείνη και φυσικά το δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια. Όμως αυτό παραμένει πάντα μια απατηλή ψευδαίσθηση.

Περιμένεις πως και πως πάνω από το τηλέφωνο να σου πει αν είναι διαθέσιμη. Στο τέλος όμως, όλα εξαρτώνται την τελευταία στιγμή.

#2. Είσαι Ο Μόνος Άνδρας Στη Ζωή Της : Πιάνεις Τον Εαυτό Σου Να Βάζει Σε Αναμονή Το Πρόγραμμά Σου 

βάζεις σε αναμονή το πρόγραμμά σου

Όχι μόνο κινείσαι στο σκοτάδι αλλά πατάς και το κουμπί της παύσης σε προτεραιότητες της καθημερινότητας σου με σκοπό να είσαι ελεύθερος στην περίπτωση που μπορεί να σε δει.

Ειδικά στην αρχή της γνωριμίας μην προσαρμόζεις συνεχώς το πρόγραμμα σου ανάλογα με το δικό της.

Σε αυτό το σημείο όμως θέλω να γράψω κάτι σημαντικό:

Είτε πρόκειται να κανονίσετε είτε απλά ξεροσταλιάζεις με την αναμονή αγκαλιά, μην παγώνεις ποτέ το πρόγραμμα σου για ένα ραντεβού που δεν είναι σίγουρο.

Δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την αξία των στόχων και την πειθαρχία που χρειάζεσαι για να τους πετύχεις.

#3. Και Μετά Μετανιώνεις Που Το Έκανες…

Κλασσικό. Βάρεσες σκοπιά, είχες ακυρώσει το γυμναστήριο σου και την έξοδο με τους φίλους σου και στο τέλος σε αφήνει επί ξύλου κρεμάμενο.

Είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί πολύ απλά γιατί σου σπάει τα νεύρα.

Μην στήσεις μια ολόκληρη καθημερινότητα σε ελπίδες, βασιζόμενος σε καταστάσεις και ανθρώπους που ξέρεις πως δεν είσαι προτεραιότητα τους και κυρίως σε σημάδια που σου δίνουν πως δεν πρόκειται να γίνεις ούτε στο μέλλον.

Θα το μετανιώσεις και κυρίως δίνεις αξία σε άτομα που δεν μπορούν να την εκτιμήσουν.

Δες εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για όλα τα μαθήματα ζωής που θα ήθελα να ξέρω μικρότερος.

#4. Δείχνει Ενδιαφέρον Αλλά Όχι Τόσο Όσο Θα Ήθελες, Γιατί Δεν Είσαι Ο Μόνος Άνδρας Της Ζωής Της

δεν είσαι ο μόνος άνδρας της ζωής της

Με απλά λόγια: Ενδιαφέρεσαι περισσότερο απ’ ότι εκείνη.

Το να περιμένεις τα πράγματα να εξελιχθούν καλύτερα από ότι είναι ήδη, είναι σαν να τζογάρεις με στημένα ζάρια.

Στο ενδιαφέρον χρειάζεται να υπάρχει μια ισορροπία. Όσα δίνεις, τόσα παίρνεις.

#5. Εξαφανίζεται Για Μεγάλα Χρονικά Διαστήματα

Και εκεί που βαίνουν όλα καλώς και ο ενθουσιασμός βρίσκεται στο ζενίθ, ξαφνικά τα μηνύματα σου σταματούν να παίρνουν απάντηση και οι κλήσεις σου βρίσκονται απέναντι στον μονότονο ήχο ενός κουδουνίσματος που δεν βρήκε ποτέ ανταπόκριση.

Αν βρίσκεσαι στην αρχή της γνωριμίας και παρατηρείς απρόβλεπτες συμπεριφορές τέτοιου είδους, τότε καλύτερα να κρατάς και μικρό καλάθι.

#6. Αισθάνεσαι Πως Κάνεις Πάντα Την Πρώτη Κίνηση

Αν δεν πάρεις εσύ τηλέφωνο τότε η πιθανότητα να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση είναι το ίδιο πιθανή με το να πέσει μετεωρίτης.

Αν κάποιος θέλει το δείχνει. Βέβαια υπάρχει η κοινή πεποίθηση πως ο άνδρας πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο σε σύγκριση με την γυναίκα. Σκέψου, χάνεις αξία αν την κυνηγάς;

Τι σημαίνει όμως αξία; Δες παρακάτω.

Πίστεψε με. Αν μια γυναίκα σε γουστάρει θα σου δώσει σημάδια, έστω και μικρά, που θα λειτουργήσουν ως πινακίδες που γράφουν « προχώρα ».

Σημάδια Πως Δεν Είσαι ο Μόνος Άνδρας στην Ζωή της

 

Μην αγνοείς την απλή λογική που έχεις ως άνδρας. Αν δεν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση τότε ίσως έχεις δίκιο: Δεν την νοιάζει για να μην το κάνει.

#7. Όταν Προσπαθείς Να Ξεκαθαρίσεις Τα Πράγματα Ως Άνδρας Σου Λέει Πως Την Πιέζεις

Κάνεις μια φορά κίνηση, κάνεις δεύτερη, τρίτη… Και το story συνεχίζεται εσαεί. Συνήθως οι γυναίκες δεν ξεκαθαρίζουν το αν τους αρέσεις ή όχι για τους παρακάτω λόγους:

  1. Δεν θέλει να σε κάνει να αισθανθείς άσχημα από την απόρριψη.
  2. Υπάρχει και άλλος άνδρας που περιμένει να δει το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μαζί του (είσαι backup plan).
  3. Θέλει απλά την επιβεβαίωση που της δίνεις από την προσοχή που παίρνει από την συμπεριφορά σου.
  4. Δεν ξέρει ούτε η ίδια τι θέλει.

Την στιγμή λοιπόν που προσπαθείς να ξεδιαλύνεις την ομίχλη, ξαφνικά σου γυρνάει την κατάσταση τούμπα και από εκεί που αισθανόσουν πως θα την στήσεις στα 10 μέτρα, βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο.

« Με πιέζεις », « χρειάζομαι χρόνο », « είμαι σε περίεργη φάση ».

Σημάδια Πως Δεν Είσαι ο Μόνος Άνδρας στην Ζωή της

 

Ακούς την ατάκα, αισθάνεσαι ενοχές και στιγμιαία αποκτάς την πεποίθηση πως αν κινηθείς πιο σιγά και πας με τα νερά της το παραμύθι θα βγει αληθινό.

Μην γελιέσαι. Απλά αποφεύγει να σου πει τα πράγματα με το όνομα τους. Και ως άνδρας οφείλεις να προχωρήσεις παρακάτω. Μην θυσιάζεις την αξιοπρέπεια σου για καταστάσεις που έχουν ταμπέλες « ίσως μια μέρα… ».

δεν βλέπει μόνο εσένα

#8. Κάποιες Φορές Σου Φέρεται Σαν Να Έχετε Σχέση Και Άλλες Σαν Να Είσαι Φίλος Της

Μην μπερδεύεις την φιλία με την φιλική οικειότητα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Σημάδια Πως Δεν Είσαι ο Μόνος Άνδρας στην Ζωή της

 

Δεν είσαι φίλος της εκτός και να θέλεις να γίνεις. Ωστόσο υπάρχει και η πιθανότητα να παίρνεις τον συγκεκριμένο ρόλο επειδή δεν έχεις άλλη επιλογή και γιατί πιστεύεις πως με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξει γνώμη.

Δεν θα αλλάξει γνώμη και το πιθανότερο είναι πως δεν σε βλέπει σεξουαλικά.

#9. Όταν Σου Δίνει Προσοχή Πετάς Από Την Χαρά Σου

Αν δώσεις στον ζητιάνο ένα κομμάτι ψωμί τότε θα χαρεί γιατί πεθαίνει της πείνας. Όμως δεν είσαι ζητιάνος και κυρίως δεν έχεις ανάγκη μόνο ένα κομμάτι ψωμί.

Εκτός και αν αυτό έχεις επικοινωνήσει. Πως οτιδήποτε και αν σου δώσει είναι αρκετό. Λοιπόν δεν είναι εκτός και αν έχεις μάθει να συμβιβάζεσαι με ψίχουλα.

Όταν κάποιος σου δίνει ελάχιστα, τότε οτιδήποτε παραπάνω σου δώσει θα σου φανεί μεγαλείο. Όταν δεν έχεις σε κάτι εύκολη πρόσβαση ή δεν μπορείς να το έχεις σε βαθμό που να σε ικανοποιεί, η έλλειψη αυτή δημιουργεί την αντίληψη τεράστιας αξίας σε οτιδήποτε άλλο σου προσφερθεί.

#10. Κάτι Συμβαίνει Με Αυτό Το Κινητό.

Μήπως Υπάρχει Άλλος Άνδρας;

υπάρχει άλλος

Περίεργες κλήσεις, μυστικοπαθείς ομιλίες και συχνά μηνύματα. Αν βλέπεις πως όταν είναι μαζί σου το κινητό δεν ξεκολλάει από τα χέρια της τότε δεν είσαι η μόνη της προτεραιότητα την συγκεκριμένη στιγμή.

Σημάδια Πως Δεν Είσαι ο Μόνος Άνδρας στην Ζωή της

 

Δεν χρειάζεται να διαβάζεις την σκέψη αλλά να παρατηρείς τις πράξεις των ανθρώπων για να καταλάβεις τα πραγματικά τους κίνητρα.

Μπορεί απλά να μην γουστάρει ή όντως να υπάρχει και άλλος άνδρας στην ζωή της. Αυτό όμως σε επηρεάζει ανάλογα με την επένδυση (πρακτική και νοητική) που έχεις κάνει.

Όμως τις περισσότερες φορές απλά δεν θέλουμε να αντικρίσουμε την πραγματικότητα. Κάθε φορά όμως που την αγνοείς το τίμημα θα είναι μεγαλύτερο απ’ το να την αντιμετωπίσεις από την αρχή.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr