10 Συμπεριφορές θεμέλια για την σεξουαλική κλιμάκωση. Μέρος 2

Η αποπλάνηση έχει βήματα φίλε μου. Το παιχνίδι έχει αρχή-μέση και τέλος. Όλη σας η επικοινωνία γίνεται γιατί ενδιαφέρεσαι να κάνεις σεξ μαζί της. Για να συμβεί αυτό όμως χρειάζεται να ξέρεις να δημιουργείς σεξουαλική κλιμάκωση! Σε συνέχεια του 1ου μέρους  θα διαβάσεις τις υπόλοιπες 5 συμπεριφορές θεμέλια της κλιμάκωσης
6. Άγγιζε την

Πραγματικά μέσα σε ένα άρθρο δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις πόσο σημαντικό για την σεξουαλική κλιμάκωση είναι το να την αγγίζεις. Το άγγιγμα κάνει το μυαλό της να συνηθίζει στην ιδεά της φυσικής επαφής σας. Από την αρχή ακόμα όταν ανταλλάξετε χειραψία μην τραβήξεις το χέρι σου απότομα. Επέτρεψε στο χέρι της να αισθανθεί την ζεστασιά του αγγίγματος σου. Το δέρμα της ακουμπάει το δικό σου. Τι καλύτερο; Άσε την να τραβήξει εκείνη το χέρι της πρώτα.

Kάντε Hi Five και κλείδωσε τα δάχτυλα σου με τα δικά της. Πιάσε την από την μέση όταν σου μιλάει ή μιλάς στην φίλη της.  Χάιδεψε τα μαλλιά της (αυτό όχι για αρχάριους! πρέπει να ξέρεις πότε και πως θα το κάνεις). Γενικά σε κάθε ευκαιρία άγγιζε την. Με δεδομένο ότι είσαι καλός στο να δημιουργείς έλξη το άγγιγμα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την μετάβαση στην σεξουαλική κλιμάκωση. Είναι μια επίδειξη της επιθυμίας σου για αυτήν.

7. Πλησίασε την

Mην φοβάσαι να πας κοντά της. Κοίτα την σταθερά στα μάτια και μπες στον προσωπικό της χώρο! Δημιουργεί σεξουαλική ένταση και θέτει βάσεις για να την φιλήσεις!

8. Να αισθάνεσαι άνετα με την σεξουαλική ένταση. Οι σιωπές και οι ματιές είναι σύμμαχος σου

Κοιτάει βαθιά μέσα στα μάτια σου γιατί ψάχνει έναν άνδρα που μπορεί να διαχειριστεί την σεξουαλική ένταση
Κοιτάει βαθιά μέσα στα μάτια σου γιατί ψάχνει έναν άνδρα που μπορεί να διαχειριστεί την σεξουαλική ένταση

Μιλώντας για σεξουαλική ένταση να ξέρεις ότι σε κάθε αλληλεπίδραση μεταξύ άνδρα-γυναίκας (έχοντας δεδομένο ότι έχεις θέσει τα πράγματα στο σωστό πλαίσιο: Το ερωτικό!) θα υπάρξει σεξουαλική ένταση. Κάποιοι άνδρες μπορούν να αισθάνονται καλά όταν δημιουργείται ενώ κάποιοι όχι! Στη 2η κατήγορια θα βρεις  αυτούςπου όταν η γυναίκα κοιτάξει μέσα στα μάτια σου ή τα χείλη τους θα κοιτάξουν αλλού. Κοιτάει βαθιά μέσα στα μάτια σου γιατί ψάχνει έναν άνδρα που μπορεί να διαχειριστεί την σεξουαλική ένταση και ξέρει να προχωράει στην σεξουαλική κλιμάκωση.

Την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο ξέρεις τι θα κάνεις. Επίσης υπάρχει περίπτωση να υπάρξει σιωπή. Να μην μιλάει κανένας από τους 2 δηλαδή. Φρόντισε να αισθανθείς άνετα και με αυτό. Ότι και να γίνει μην μιλήσεις πρώτος. Απλά συνέχισε να την κοιτάς μέσα στα μάτια και χαμόγέλασε! Δεν είσαι διασκεδαστής, ούτε αυτός που έχει την ευθύνη να μιλάει διαρκώς καλύπτωντας τα κενά διαστήματα. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι για να σπάσεις την σιωπή. Το φλερτ είναι παιχνίδι που παίζεται με 2  φίλε μου!

9. Μην περιμένεις «δείκτες ενδιαφέροντος»

Μην υποθέτεις ότι χρειάζεσαι να την περιμένεις  να σου δείξει ενδιαφέρον. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να γελάει διαρκώς με ότι σου λέει ή να σε αγγίζει συνέχεια.

Άγγιξε την ή εξέφρασε το ενδιαφέρον σου πρώτος. Χωρίς να περιμένεις να αποφασίσει ότι είσαι αρκετά καλός για να κερδίσεις το ενδιαφέρον της. Αν τελικά είναι τόσο sexy όσο να σε ερεθίσει τότε δεν έχεις κανένα λόγο να απολογηθείς για το ότι της το εξέφρασες! Στην καλύτερη θα ανταποκριθεί. Στην χειρότερη κέρδισες χρόνο για την επόμενη…
Που μας φέρνει στο…

10. Μην σπαταλάς το χρόνο σου για τις γυναίκες

Δεν υπάρχει καμία ελπίδα να δημιουργήσεις σεξουαλική ένταση με το να κάθεσαι εκεί με τις ώρες. Μην φοβάσαι την απόρριψη! Προσεγγίζοντας χιλιάδες γυναίκες έχω δει ότι είναι πάρα πολλές που απολαμβάνουν την προσοχή  και τρέφουν τον εγωισμό τους από τις ειλικρινείς προθέσεις ενός άνδρα που τις προσέγγισε για να εκφράσει το ενδιαφέρον του!

Πραγματικά θα σου φανεί πολύ αστείο όταν μετά από λίγο την προσγειώνεις απότομα, με το να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου. Να είσαι αυτός που θέτει το πλαίσιο της επικοινωνίας… ή θα ανταποκριθεί ή δεν σπαταλάς τον χρόνο σου σε attention hores. Aν θέλει επιβεβαίωση να πάρει τηλέφωνο τον πρώην ή έναν από τους «δορυφόρους» που την παρακαλάνε για λίγα «πολύτιμα» λεπτά από το χρόνο της. Κάποια στιγμή το κακόγουστο αστείο πρέπει να σταματήσει να υφίσταται!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.