10 Θεμέλια για την Σεξουαλική Κλιμάκωση. Μέρος 2

Η σεξουαλική κλιμάκωση έχει πολλά βήματα. Το παιχνίδι έχει αρχή-μέση και τέλος. Όλη σας η επικοινωνία γίνεται γιατί ενδιαφέρεσαι να κάνεις σεξ μαζί της. Για να συμβεί αυτό όμως χρειάζεται να ξέρεις να δημιουργείς σεξουαλική ένταση! Σε συνέχεια του 1ου μέρους  θα διαβάσεις τις υπόλοιπες 5 συμπεριφορές θεμέλια της κλιμάκωσης

#6. Άγγιζε Την Για Να Πετύχεις Τη Σεξουαλική Κλιμάκωση

άγγιγμα

Πραγματικά μέσα σε ένα άρθρο δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις πόσο σημαντικό για την σεξουαλική κλιμάκωση είναι το να την αγγίζεις.

Το άγγιγμα κάνει το μυαλό της να συνηθίζει στην ιδεά της φυσικής επαφής σας.

Από την αρχή ακόμα όταν ανταλλάξετε χειραψία μην τραβήξεις το χέρι σου απότομα.

Επέτρεψε στο χέρι της να αισθανθεί την ζεστασιά του αγγίγματος σου.

Το δέρμα της ακουμπάει το δικό σου. Τι καλύτερο; Άσε την να τραβήξει εκείνη το χέρι της πρώτα.

Kάντε Hi Five και κλείδωσε τα δάχτυλα σου με τα δικά της. Πιάσε την από την μέση όταν σου μιλάει ή μιλάς στην φίλη της.

Χάιδεψε τα μαλλιά της (αυτό όχι για αρχάριους! πρέπει να ξέρεις πότε και πως θα το κάνεις).

Γενικά σε κάθε ευκαιρία άγγιζε την. Με δεδομένο ότι είσαι καλός στο να δημιουργείς έλξη το άγγιγμα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την μετάβαση στην σεξουαλική κλιμάκωση. Είναι μια επίδειξη της επιθυμίας σου για αυτήν.

#7. Πλησίασε Την Και Κλιμάκωσε Σεξουαλικά

σεξουαλική ένταση

Mην φοβάσαι να πας κοντά της. Κοίτα την σταθερά στα μάτια και μπες στον προσωπικό της χώρο! Δημιουργεί σεξουαλική ένταση και θέτει βάσεις για να την φιλήσεις!

Και καθώς μιλάμε για τα θεμέλια της σεξουαλικής κλιμάκωσης, στο παρακάτω video ο Χρήστος αναφέρεται σε 3 θεμέλια του φλερτ τα οποία πρέπει να έχεις υπόψη σου, αν θες η διαδικασία της επικοινωνίας με το άλλο φύλο, να είναι απλή ξεκάθαρη και συνεχώς να βελτιώνεται.

 

#8. Να Αισθάνεσαι Άνετα Με Την Σεξουαλική Ένταση. Οι Σιωπές Και Οι Ματιές Είναι Σύμμαχός Σου

σεξουαλική ένταση

Μιλώντας για σεξουαλική ένταση να ξέρεις ότι σε κάθε αλληλεπίδραση μεταξύ άνδρα-γυναίκας. Έχοντας δεδομένο ότι έχεις θέσει τα πράγματα στο σωστό πλαίσιο: Το ερωτικό! Τότε θα υπάρξει σεξουαλική ένταση. Κάποιοι άνδρες μπορούν να αισθάνονται καλά όταν δημιουργείται ενώ κάποιοι όχι! Στη 2η κατήγορια θα βρεις  αυτούςπου όταν η γυναίκα κοιτάξει μέσα στα μάτια σου ή τα χείλη τους θα κοιτάξουν αλλού.

Κοιτάει βαθιά μέσα στα μάτια σου γιατί ψάχνει έναν άνδρα που μπορεί να διαχειριστεί την σεξουαλική ένταση και ξέρει να προχωράει στην σεξουαλική κλιμάκωση.

Την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο ξέρεις τι θα κάνεις. Επίσης υπάρχει περίπτωση να υπάρξει σιωπή. Να μην μιλάει κανένας από τους 2 δηλαδή. Φρόντισε να αισθανθείς άνετα και με αυτό. Ότι και να γίνει μην μιλήσεις πρώτος. Απλά συνέχισε να την κοιτάς μέσα στα μάτια και χαμόγέλασε! Δεν είσαι διασκεδαστής, ούτε αυτός που έχει την ευθύνη να μιλάει διαρκώς καλύπτωντας τα κενά διαστήματα. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι για να σπάσεις την σιωπή. Το φλερτ είναι παιχνίδι που παίζεται με 2  φίλε μου!

#9. Μην Περιμένεις Δείκτες Ενδιαφέροντος

Μην υποθέτεις ότι χρειάζεσαι να την περιμένεις  να σου δείξει ενδιαφέρον. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να γελάει διαρκώς με ότι σου λέει ή να σε αγγίζει συνέχεια.

Αν έχεις αλληλεπιδράσει με γυναίκες, θα έχεις δει σίγουρα πως πολλές από αυτές, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας, προσπαθεί να σε τεστάρει σε κάποια σημεία, ώστε να καταλάβει τι άνθρωπο έχει απέναντί της. Πώς διαχειρίζεσαι όλα τα παραπάνω; Τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika και μάθε περισσότερα:

Άγγιξε την ή εξέφρασε το ενδιαφέρον σου πρώτος. Χωρίς να περιμένεις να αποφασίσει ότι είσαι αρκετά καλός για να κερδίσεις το ενδιαφέρον της. Αν τελικά είναι τόσο sexy όσο να σε ερεθίσει τότε δεν έχεις κανένα λόγο να απολογηθείς για το ότι της το εξέφρασες! Στην καλύτερη θα ανταποκριθεί στη σεξουαλική κλιμάκωση. Στην χειρότερη κέρδισες χρόνο για την επόμενη…
Που μας φέρνει στο…

# 10. Μην Σπαταλάς Το Χρόνο Σου Αν Δεν Υπάρχει Πιθανότητα Σεξουαλικής Κλιμάκωσης

πιθανότητα σεξουαλικής κλιμάκωσης

Δεν υπάρχει καμία ελπίδα να δημιουργήσεις σεξουαλική ένταση με το να κάθεσαι εκεί με τις ώρες. Μην φοβάσαι την απόρριψη! Προσεγγίζοντας χιλιάδες γυναίκες έχω δει ότι είναι πάρα πολλές που απολαμβάνουν την προσοχή  και τρέφουν τον εγωισμό τους από τις ειλικρινείς προθέσεις ενός άνδρα που τις προσέγγισε για να εκφράσει το ενδιαφέρον του!

Πραγματικά θα σου φανεί πολύ αστείο όταν μετά από λίγο την προσγειώνεις απότομα, με το να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου. Να είσαι αυτός που θέτει το πλαίσιο της επικοινωνίας… ή θα ανταποκριθεί ή δεν σπαταλάς τον χρόνο σου σε γυναίκες που θέλουν να τραβάνε την προσοχή. Aν θέλει επιβεβαίωση να πάρει τηλέφωνο τον πρώην ή έναν από τους «δορυφόρους» που την παρακαλάνε για λίγα «πολύτιμα» λεπτά από το χρόνο της. Κάποια στιγμή το κακόγουστο αστείο πρέπει να σταματήσει να υφίσταται!

Τέλος, η σεξουαλική κλιμάκωση, όπως κατάλαβες είναι θέμα επιλογών από την πλευρά σου, αλλά και σίγουρα θέμα εμπειρίας. Καθώς εξελίσσεσαι μέσα από τις προσεγγίσεις σου, θα διαπιστώνεις πότε ακριβώς χρειάζεται να δράσεις και με ποιον τρόπο για να κλιμακώσεις με τη γυναίκα που φλερτάρεις. Επίσης, από τις αντιδράσεις μιας γυναίκας μπορείς να καταλάβεις αν η προσέγγιση ήταν αποτεελσματική και πετυχημένη.

Το σημαντικό είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και να είσαι ο εαυτός σου. Είναι από τα πιο ελκυστικά αντρικά χαρακτηριστικά. Θα είσαι ακαταμάχητος σε όποια γυναίκα θελήσεις να προσεγγίσεις!

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.