10 Συμπεριφορές θεμέλια για την σεξουαλική κλιμάκωση

Οι περισσότεροι που βλέπουμε στο παιχνίδι ξεγελούν τον εαυτό τους με την ιδέα ότι η σεξουαλική κλιμάκωση πρέπει να γίνεται αργά, ή στο πλαίσιο κάποιων ραντεβού όπως ακριβώς «έχει και στο μυαλό της η γυναίκα» όπως άκουσα πριν λίγες ημέρες από μαθητή! Ας δούμε και την άλλη οπτική..

Αυτού του είδους οι πεποιθήσεις που ακούμε τόσο συχνά προέρχονται ακόμα και από φίλους που είναι μέσου επιπέδου και απλά ζητούν να βγουν έξω μαζί μας «όχι για να μάθουν» αλλά για να δουν σε ποιο επίπεδο βρίσκονται. Είναι αποτέλεσμα απειρείας χειρισμού της τελευταίας φάσης του φλερτ που είναι η σεξουαλική κλιμάκωση. Φυσικά όπως και οτιδήποτε άλλο στο παιχνίδι της αποπλάνησης καλλιεργείται, μαθαίνεται και φτάνεις σε επίπεδο οικειότητας στο να δημιουργείς σεξουαλική κλιμάκωση τόσο εύκολα όπως και το να προσεγγίζεις..

Να θυμάσαι : Απέβαλε τον φόβο του ότι αν κλιμακώσεις θα την χάσεις. Όσο εσύ διστάζεις, στο μυαλό της οι νευρικές συνάψεις καθορίζονται από το αρχέγονο επίπεδο της ελέγχουν την ενστικτώδη ορμή που έχει να κάνει σεξ και να αναπαραχθεί! Σε περιμένει να κλιμακώσεις και να ηγηθείς!

Κάποιες θεμελιώδεις συμπεριφορές που δημιουργούν σεξουαλική κλιμάκωση είναι:

1. Μην περιμένεις πολύ για να κλιμακώσεις

Όταν της μιλάς και συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να της δείξεις το ενδιαφέρον σου είναι ήδη αργά! Έπρεπε να σχολιάσεις τα sexy πόδια της πριν 10 λεπτά και έπρεπε να την έχεις φιλήσει πριν 5. Όσο περισσότερο περιμένεις τόσο πιο κοντά έρχεσαι στο friend zone και στο να χαλάσεις την εικόνα του cool ελκυστικού άνδρα που ευχαρίστως θα έκανε σεξ μαζί της. Δεν θα κλιμακώσεις γρήγορα για να δείξεις ότι είσαι ερωτικός. Δεν σε ενδιαφέρει να δείξεις τίποτα εξάλλου. Θα εκφράσεις το ενδιαφέρον σου γιατί θέλεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τις προθέσεις του.

2. Ξεκίνα την σεξουαλική κλιμάκωση από την αρχή της προσέγγισης

Από την αρχή της επικοινωνίας σας κοίτα την έντονα στα μάτια, μπες στον προσωπικό της χώρο, άγγιξε τα χέρια της, πλησίασε το λαιμό της και φίλα τον ή σχολίασε το άρωμα της. Ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση προχωρά στην γρήγορη σεξουαλική κλιμάκωση πάντα με γνώση του κοινωνικού περιβάλλοντος.

3. Πάντα προχώρα ένα βήμα παραπάνω

Μην επαναπαύεσαι στο ότι δεν σου είπε να φύγεις ή στο ότι γελάει με κάποιο αστείο σου. Οι περισσότεροι απολαμβάνουν τον flirty διάλογο μαζί της και δεν θέλουν χάσουν αυτό το ωραίο συναίσθημα με το να ωθήσουν τα πράγματα προς το σεξ. Θέλουν να αφήσουν το τραπέζι του πόκερ έχοντας κερδίσει 20 ευρώ ενώ θα μπορούσαν να τα έχουν κερδίσει όλα.

Αντί να φλερτάρεις μαζί της για λίγο και να μείνεις στο ασφαλές συναίσθημα της παροδικής επιτυχίας με έναν αριθμό, θα μπορούσες να την έχεις προσκαλέσει σε ένα άλλο ωραίο μέρος (σπίτι σου) για να συνεχίσετε την διασκέδαση (σεξ). Μάθε να διεκδικείς αυτό που θέλεις!

4: Πήγαινε για το φιλί

Έχεις προσπαθήσει να την φιλήσεις και εκείνη να τραβήχτηκε ή λίγο πριν την φιλήσεις να έστρεψε το πρόσωπο της αλλού; Αν ναι, πως αντέδρασες;

Μένω έκπληκτός με άνδρες που εγκαταλείπουν όλη την διαδικασία, επειδή η γυναίκα απλώς δεν τους φίλησε την 1η φορά!
Αν δεν δεχτεί να σε φιλήσει σημαίνει απλά ότι δεν θέλει να σε φιλήσει εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή. Δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνει ποτέ!

Είναι πολλές φορές που οι γυναίκες θα σε δοκιμάσουν στο πως αντιδράς στην «απόρριψη». Τις περισσότερες φορές είναι ένα τεστ και δεν πρέπει να το παίρνεις σαν απόρριψη στην σεξουαλική κλιμάκωση.

5. Να διατηρείς έντονη οπτική επαφή

Το να την κοιτάς έντονα μέσα στα μάτια είναι η αρχή της αποπλάνησης. Μην φοβηθείς να κρατήσεις οπτική επαφή περισσότερο από το κανονικό. Ίσως γίνει περίεργο αλλά εμπιστεύσου με και μην φοβηθείς ότι θα την χάσεις!
Λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω και αυτή η “αμήχανη στιγμή” μετατρέπεται στην αρχή για την σεξουαλική κλιμάκωση. Δεν είσαι εκεί για να γίνεται φίλοι. Είναι το θήραμα σου.

Τα μάτια σου δείχνουν την δύναμη, την κυριαρχικότητα και την αυτοπεποίθηση σου.  Αν η σκέψη του να την κοιτάς σταθερά και διαρκώς μέσα στα μάτια σε φοβίζει τότε μοιραία, αν θεωρείς τον εαυτό σου άνδρα χαμηλής αυτοπεποίθησης αυτό θα καταλάβει και εκείνη. Δεν είναι δυνατόν να δοθεί σε έναν τέτοιο άνδρα!

Δεν νομίζω να την κακοχαρακτηρίσεις για αυτό ε;

συνέχεια στο επόμενο…

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.