10 Στοιχεία για την Ελκυστικότητα που θα Πρέπει Πάντα να Θυμάσαι

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που δημιουργούν ελκυστικότητα. Φρόντισε να τα θυμάσαι γιατί θα κάνουν την διαφορά.

10 Σημαντικά Στοιχεία Για Την Ελκυστικότητα

Σίγουρα θα έχεις πολλές φορές αναρωτηθεί τι ακριβώς είναι αυτό που ελκύει τις γυναίκες.

Επίσης, σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί αν υπάρχει κάποιος παγκόσμιος νόμος ελκυστικότητας στον οποίο υπακούν όλες οι γυναίκες.

Αυτά είναι ερωτήματα που απασχολούν μεγάλο μέρος των αντρών. Παρόλο που κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, μπορούμε να καταλήξουμε στα 10 παρακάτω σημεία τα οποία φαίνεται ότι έχουν καθολική ισχύ και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ελκυστικότητα σου απέναντι στο αντίθετο φύλο.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ελκυστικότητας που χρειάζεται να γνωρίζεις.

Ελκυστικότητα: 10 Στοιχεία Για Να Έχεις Στο Μυαλό Σου

Αλλά πριν συνεχίσεις, δες το σχετικό βίντεο με τα σημαδια ότι την ελκύεις.

#1. Το Λεξιλόγιο Σου

 Οι λέξεις είναι πανίσχυρες. Το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς έχει μεγάλη επίδραση στο πώς οι γυναίκες σε βλέπουν. Διεύρυνε το λεξιλόγιο σου. Η διαφορά μεταξύ ενός μετρίου και ενός πλούσιου και δημιουργικού λεξιλογίου μπορεί να είναι μόνο πενήντα λέξεις.

Βρες συνώνυμα των λέξεων που χρησιμοποιείς καθημερινά. Μερικές πρωτότυπες και εύηχες λέξεις θα δώσουν την εικόνα μιας αυθεντικής και δημιουργικής προσωπικότητας.

#2. Οι Ηγετικές Σου Ικανότητες Και Η Ελκυστικότητα

ηγετικές ικανότητες και προσωπικότητα

 Συχνά θα δεις γυναίκες που αποζητούν πρωταγωνιστικό ρόλο και ηγετικές θέσεις στον επιχειρηματικό χώρο. Ψάχνουν όμως το ίδιο και στις σχέσεις τους;

Αντίθετα με όσα ίσως έχεις ακούσει οι γυναίκες στις σχέσεις τους δεν θέλουν να έχουν ηγετική θέση, αλλά χρειάζονται έναν επιτυχημένο άντρα με ηγετικές ικανότητες για να τον ακολουθούν.

Και πριν συνεχίσουμε, δες εδώ το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika γαι την ηγεσία στη ζωή και τις σχέσεις.

#3. Η Αυθεντικότητά Σου Είναι Από Τα Πιο Σημαντικά Στοιχεία Για Την Ελκυστικότητα

 Θα ακούσεις πολλές γυναίκες να λένε ότι έχουν βαρεθεί τους ψεύτες και τους άντρες που προσποιούνται ότι είναι κάποιοι. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες ψάχνουν έναν άντρα, ο οποίος να είναι εντυπωσιακός και όχι έναν άντρα, ο οποίος προσπαθεί να τις εντυπωσιάσει. Ψάχνουν έναν άντρα, ο οποίος έχει το θάρρος της γνώμης του. Ψάχνουν έναν αληθινό άντρα. Η αυθεντικότητα φέρνει ελκυστικότητα.

#4. Η Γλώσσα Του Σώματος 

Οι γυναίκες έλκονται από άντρες που κινούνται με αυτοπεποίθηση. Πρόσεξε την γλώσσα του σώματος. Μην περπατάς σαν να προσπαθείς να κρυφτείς. Η στάση του σώματος είναι ένα βαρόμετρο επιτυχίας. Και η επιτυχία αποπνέει στις γυναίκες ελκυστικότητα.

#5. Το Άρωμα Σου

 Δεν είναι αναγκαίο να αναλύσουμε περαιτέρω το πόσο σημαντικό είναι για την ελκυστικότητα σου να είσαι καθαρός και να μυρίζεις ωραία. Η καθημερινή υγιεινή λοιπόν και επιλογή αρώματος είναι θέματα ζωτικής σημασίας!

 #6. Το Προσωπικό Σου Στυλ Είναι Από Τα Πιο Βασικά Στοιχεία Για Την Ελκυστικότητα

 Δεν υπάρχει ένας τρόπος ντυσίματος που να μαγεύει εξίσου όλες τις γυναίκες. Η ελκυστικότητα σου όμως έχει να κάνει με την επιλογή ενός στυλ αυθεντικού και ταιριαστού με την προσωπικότητα σου.

Τα ρούχα που φοράς δείχνουν το πώς αισθάνεσαι και το ποιος είσαι. Το στυλ που αντιστοιχεί στην προσωπικότητα σου, σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετος και άρα πιο ελκυστικός. Φτιάξε λοιπόν το προσωπικό σου στυλ και απόφυγε τα στυλιστικά λάθη!

Συγκεκριμένα μπορείς να πάρεις ιδέες από το παρακάτω βίντεο.

#7. Η Σεξουαλική Σου Αυτοπεποίθηση

 Οι γυναίκες, όπως και οι άντρες σκέφτονται το σεξ και για να ικανοποιήσουν αυτή τους την επιθυμία για σεξ, αναζητούν άντρες με αυτοπεποίθηση, που δεν θα τους σοκάρει το γεγονός ότι το σκέφτονται αρκετά!

Θα πρέπει λοιπόν να αποκτήσεις μια υγιή στάση απέναντι στην σεξουαλικότητα και κυρίως να μην επιδεικνύεις επικριτική στάση απέναντι στην γυναικεία σεξουαλικότητα.

#8. Η Συναισθηματική Σου Διαθεσιμότητα

διαθεσιμότητα και ελκυστικότητα

 Κατά καιρούς θα ακούσεις διάφορες συμβουλές, σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να κάνεις το κλασσικό λάθος και να μην δείχνεις τα συναισθήματα σου ούτε το ενδιαφέρον σου.

Αυτό είναι κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα της ελκυστικότητας. Οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα που δεν καταπιέζει ούτε φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματα του. Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό και θα δεις ότι το ίδιο θα κάνει και η γυναίκα που σε ενδιαφέρει.

 #9. Οι Αξίες Σου Και Η Ελκυστικότητα

 Οι γυναίκες έχουν και αυτές αξίες και τρόπο ζωής. Το να μοιράζεσαι κοινές αξίες με κάποια γυναίκα είναι κάτι που δημιουργεί ελκυστικότητα ανάμεσα σας. Μην διστάσεις να δείξεις πώς βλέπεις τον κόσμο και ότι διαθέτεις αξίες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις, όπως η αξιοπιστία, η τιμιότητα, η αυθεντικότητα.

 #10. Ο Σκοπός Της Ζωής Σου

 Η Catherine Lowell, Αμερικανίδα συγγραφέας, έχει γράψει ότι “οι άντρες με στόχους είναι επίπονα ελκυστικοί”. Κάθε άντρας χρειάζεται έναν σκοπό στην ζωή του. Οι γυναίκες το γνωρίζουν αυτό.

Δυστυχώς, πολλοί άντρες είτε πραγματικά δεν έχουν έναν σκοπό στην ζωή τους, είτε φοβούνται να ζήσουν για έναν σκοπό. Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζεις είναι το γεγονός ότι η ύπαρξη ενός οράματος αποτελεί βασικό στοιχείο ελκυστικότητας.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κάποιος που αγαπά την δουλειά που κάνει και θέτει στόχους τα καταφέρνει πολύ καλύτερα με τις γυναίκες, σε σχέση με κάποιον που κάνει μια ανιαρή δουλειά, χωρίς νόημα και χωρίς να έχει στόχους εξέλιξης.

 Η Ελκυστικότητα Αφορά Περισσότερο Την Συμπεριφορά Και Λιγότερο Την Εμφάνιση
εμφάνιση και ελκυστικότητα

Η ελκυστικότητα δεν έχει να κάνει με το πόσο όμορφο σε έπλασε ο Θεός, ούτε και με το πόσο γεμάτο είναι το πορτοφόλι σου! Τέτοια στοιχεία δεν περιλαμβάνονται στην λίστα. Άλλωστε πολλοί εμφανίσιμοι άνδρες δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά στο φλερτ.

Η ελκυστικότητα έχει να κάνει με ένα ολοκληρωμένο πακέτο επιτυχίας στο οποίο οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν.

Μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, κάνε το μαζί μας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.