10 Τρόποι για να διεγείρεις τα συναισθήματα μίας γυναίκας

10 τρόποι για να διεγείρεις τα συναισθήματα μίας γυναίκας

Οι γυναίκες είναι πλάσματα που έχουν την ανάγκη να νιώσουν πληθώρα συναισθημάτων όταν γνωρίζουν έναν άνδρα. Είναι πολύ πιο συναρπαστικό έτσι για αυτές, ενώ είναι πολύ βαρετό να δέχονται συνέχεια το ίδιο ερέθισμα από τον άνδρα που τις ενδιαφέρει – που τις περισσότερες φορές, αυτό θα είναι το ενδιαφέρον του. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούν 10 τρόποι για να διεγείρεις τα συναισθήματα μίας γυναίκας. 10 διαφορετικά συναισθήματα που μπορείς να της δημιουργήσεις, αλλά και πώς.

  1. Περιέργεια: Χρησιμοποίησε ενεργητική αδιαφορία, πες μία ιστορία η οποία αφήνει μερικά ερωτηματικά και ασάφειες για να της τραβήξεις την περιέργεια. Είναι απλή η διαδικασία κατά την οποία αφηγείσαι μία ιστορία, ώστε να δημιουργήσεις απορίες και να προξενήσεις την περιέργεια του οποιουδήποτε.
  1. ΄Ιντριγκα: Χρησιμοποίησε ενθουσιασμό και πάθος όταν μιλάς. Ο συνδυασμός πάθους, ενθουσιασμού με σωστή τονικότητα και αφήγηση, μικρή δόση αδιαφορίας καθώς και τη σωστή επιλογή θέματος συζήτησης, μπορεί να προκαλέσει ίντριγκα και να καθηλώσει την γυναίκα που σε ενδιαφέρει.
  1. Ένταση: Η ένταση είναι απαραίτητη για να δημιουργήσεις έλξη, εφόσον η γυναίκα νιώσει πρώτα άνετα που σου μιλάει. Η ένταση έρχεται, δείχνοντας ενεργητική αδιαφορία τη σωστή στιγμή. Ενεργητική αδιαφορία δείχνεις με τα λεγόμενα negs (ή αλλιώς προσβλιμέντα, δηλαδή ένα σχόλιο που δείχνει καλοπροαίρετο αλλά στοχεύει στην ανασφάλεια της γυναίκας ώστε να μπει στη διαδικασία να σε φλερτάρει), εικονικές χυλόπιτες ή όπως το λένε στα αγγλικά false disqualifiers (π.χ. “Δε θα ταιριάζαμε, θα τσακωνόμασταν συνέχεια), δείξε επιβλητικότητα και προσπάθησε να την μπερδέψεις και να αναρωτιέται αν μιλάς σοβαρά ή αν αστειεύεσαι.
  1. Χιούμορ: Χρησιμοποίησε υπερβολές ανεβάζοντας την αξία σου, πείραξέ την, βάλε την σε role playing (ρόλους μεταξύ σας, π.χ. να γίνει η σωματοφύλακάς σου επειδή είναι πολύ σκληρή).
  1. Διασκέδαση: Έχεις βγει έξω για να διασκεδάσεις. Φρόντισε να το κάνεις λοιπόν, και να διασκεδάσει και η κοπέλα που σε ενδιαφέρει μαζί σου.
  1. Εκτίμηση: Κάνε την να εκτιμήσει το ενδιαφέρον σου, βάζοντάς την να επενδύσει και αυτή χρόνο και προσπάθεια στη γνωριμία σας. Το λεγόμενο qualification στο Παιχνίδι. Όλοι εκτιμάμε περισσότερο κάτι που κερδίσαμε με την αξία μας, σε αντίθεση με πράγματα που μας χαρίζουν χωρίς να το αξίζουμε. Το ίδιο συμβαίνει και στο Παιχνίδι του φλερτ.
  1. Πρόκληση: Προκάλεσέ την. Κάνε την να σε κυνηγήσει. Ζήτησέ της να κάνει πράγματα για σένα, να δεις πώς θα ανταποκριθεί. Απλά πράγματα, όπως να σου δώσει έαν ποτήρι νερό ή να κρατήσει το σακάκι σου.
  1. Σύνδεση: Για να νιώσει σύνδεση, απαιτείται μία διαδικασία που ξεκινά από την Εκτίμηση – το qualification και επεκτείνεται στη φυσική χημεία μεταξύ σας, που κλιμακώνεται μέσω κοινών στοιχείων που ανακαλύπτεται ότι έχετε.
  1. Φόβος απώλειας: Αν θέλεις να κερδίσεις μία γυναίκα, πρέπει να είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις να την χάσεις. Ο καλύτερος τρόπος να νιώσει η γυναίκα ότι σε χάνει, είναι να την κάνεις να ζηλέψει, δημιουργώντας “ανταγωνισμό”.
  1. Έξαψη: Ενθουσίασέ την. Παράσυρέ την με τη συμπεριφορά σου και τις ιστορίες σου, κάνε την να νιώσει ότι έχει μπει στο τρενάκι του Λούνα Παρκ, για μία βόλτα αξέχαστη, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη ενώ ταυτόχρονα θα νιώθει και την ασφάλεια της παρουσίας σου.

Αυτοί είναι οι 10 τρόποι για να διεγείρεις τα συναισθήματα μίας γυναίκας. Καλή επιτυχία.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.