10 Τρόποι να Ξεπεράσεις το Άγχος Προσέγγισης (4ο μέρος)

10 τρόποι να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης (4ο μέρος)

Συνεχίζοντας Το Προηγούμενο Άρθρο, 10 Τρόποι Να Ξεπεράσεις Το Άγχος Προσέγγισης 

# 7. Οι Προσεγγίσεις Χωρίς Πιθανότητα Απόρριψης

Μετά από μια θεωρητική ανάλυση περί Άγχους Προσέγγισης, ειδικά εάν είναι η πρώτη σου φορά, παρατηρείται πολύ συχνά το παρακάτω φαινόμενο: Ενώ διαβάζεις και συζητάς για το πως μπορείς να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης, την αμέσως επόμενη στιγμή που θα βγεις, μπορεί να νιώθεις ακόμα περισσότερο αγχωμένος! Αυτό συμβαίνει διότι το μυαλό σου σκέφτεται ΣΥΝΕΧΩΣ τους τρόπους που μόλις συζήτησες / διάβασες και εστιάζει αρνητικά σε αυτό.

Πως μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό; Αλληλεπίδρασε με κοπέλες που ΔΕΝ μπορούν να σε απορρίψουν!

1ος Τρόπος

Υπάρχουν κοπέλες που πληρώνονται να δουλεύουν σε διάφορες θέσεις, αποκλειστικά και λόγω της εμφάνισής τους. Δουλεύουν ως σερβιτόρες, ως μπαργούμεν, ως promotions, ως πορτιέρισσες κτλ. Είναι παντού! Καταλαβαίνεις για ποιο πράγμα μιλάω. Αυτές τις κοπέλες, στα αγγλικά μπορούμε να τις αναφέρουμε και ως «Hired Guns».

Τι σχέση έχει αυτό με το άγχος προσέγγισης;

Δες το παρακάτω βίντεο και μάθε 5 τρόπους να εκτοξεύσεις την επικοινωνία σου.

Μα φυσικά ένα Hired Gun, είναι μια κοπέλα που ΔΕΝ μπορεί να σε απορρίψει. Αλληλεπίδρασε άφοβα μαζί της. Είναι υποχρεωμένη να σου μιλήσει! Αυτή είναι η δουλειά της. Πληρώνεται για αυτόν ακριβώς το λόγο…

Όταν προσεγγίζεις μία τέτοια κοπέλα, θα δεις ότι θα είναι πολύ φιλική μαζί σου και θα δείχνει πρόθυμη να συζητάει μαζί σου. Λόγω της δουλειάς της, αυτό το ενδιαφέρον ενδεχομένως να είναι και ψεύτικο. Όμως δεν μπορεί να σε απορρίψει σε καμία περίπτωση! Αν το κάνει, τότε θα κινδυνεύει να χάσει και τη δουλειά της.

Οπότε απλά αλληλεπίδρασε με οποιοδήποτε Hired Gun βλέπεις και αποκόμισε ένα θετικό συναίσθημα φεύγοντας.

2ος Τρόπος

Βγες έξω στο δρόμο και πες ένα κομπλιμέντο στις επόμενες 30 γυναίκες που θα δεις! Πέστο και απλά φύγε… Όλες μα όλες οι κοπέλες, θα σου χαμογελάσουν και θα σου πουν ένα μεγάλο «Ευχαριστώ!».

Το είπες και απλά έφυγες. Όχι μόνο δεν μπορούν/ δεν προλαβαίνουν καν να σε απορρίψουν, αλλά θα σε ευχαριστήσουν κιόλας που τους μίλησες. Μπορεί απλά να τους έφτιαξες όλη τη μέρα με αυτό το κομπλιμέντο που τους είπες!

Πες ένα κομπλιμέντο στις επόμενες 30 γυναίκες που θα δεις! Θα νιώσεις πολύ πιο ωραία με τον εαυτό σου, από ότι νιώθουν οι ίδιες οι γυναίκες που τους είπες το κομπλιμέντο…

άγχος προσέγγισης

Δες εδώ πως να χτίσεις ένα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης.

#8. Η Τακτική Προσπάθεια Για Την Επίτευξη Ενός Στόχου, Δίνει Σταθερά Και Εξαιρετικά Αποτελέσματα

Διάβασε προσεκτικά την παραπάνω φράση! Αν θες να προσεγγίζεις αποτελεσματικά άγνωστες κοπέλες που σου αρέσουν, τότε θέσε το στόχο σου: «Να προσεγγίζω τουλάχιστον μία άγνωστη κοπέλα, κάθε μέρα!»

Μην πέσεις όμως στην παγίδα της αναβλητικότητας. Θέσε τον στόχο και εκτέλεσέ τον άμεσα. Μην πεις ΠΟΤΕ σου ότι μπορείς όποτε θες, απλώς να βγεις και να μιλήσεις σε 10 μαζί. Απλά θα περνάνε οι μέρες και αυτό δεν θα γίνει ποτέ… Θα το προγραμματίζεις συνέχεια μέσα στο μυαλό σου, αλλά στην πράξη συνέχεια θα το αναβάλλεις επειδή «εσφαλμένα» θα νομίζεις ότι μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή. Εάν μπορείς, απλά κάντο την ίδια μέρα!

Επίσης είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσεγγίζεις γυναίκες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Ο στόχος είναι να προσεγγίζεις μια γυναίκα κάθε μέρα!

Υπάρχει ακόμα μία παγίδα που πρέπει να αποφύγεις. Μην πεις ποτέ σου ότι: «Χμμ 1 γυναίκα τη μέρα επί 7 ημέρες = Να μιλήσω σε 7 τουλάχιστον γυναίκες μέσα σε μία εβδομάδα»

Πολύ απλά, γιατί μετά θα μιλάς με άγνωστες γυναίκες ΜΟΝΟ μία φορά την εβδομάδα(όπου μπορείς να τις προσεγγίσεις και τις 7 μαζί) και τις υπόλοιπες 6 ημέρες δεν θα κάνεις τίποτα! Αυτό δυστυχώς δεν θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς.

Θα πρέπει να το κάνεις ΌΝΤΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!

Πριν κλείσουμε, θεωρούμε πως καλό θα είναι να μάθεις και κάτι για την αυτοπεποίθηση, το νο 1 ελκυστικό ανδρικό χαρακτηριστικό που σου χρειάζεται για να πετύχεις όταν προσεγγίζεις γυναίκες. Δες το βίντεο που ακολουθεί.

Είναι πολύ καλύτερο το να προσεγγίζεις από μια γυναίκα κάθε μέρα για ένα μήνα, παρά 300 γυναίκες μαζικά σε μία μέρα(και τις υπόλοιπες 29 μέρες να είσαι αδρανής). Πολύ απλά, εάν προσπαθείς να το κάνεις κάθε μέρα, τότε στο εγκέφαλό σου θα γίνει μια καινούργια συνήθεια! Και καθώς περνάνε οι μέρες, πλέον θα σου βγαίνει φυσικά και χωρίς σκέψη ή άγχος. Μίλα τουλάχιστον σε 1 άγνωστη γυναίκα, επί καθημερινής βάσης.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.