10 Τρόποι να Ξεπεράσεις το Άγχος Προσέγγισης Μέρος 5

10 Τρόποι Να Ξεπεράσεις Το Άγχος Προσέγγισης

Τελειώνοντας το παρόν άρθρο και αποτελώντας συνέχεια του ” 10 Τρόποι Να Ξεπεράσεις Το Άγχος Προσέγγισης ”.

(4ο μέρος), θα αναφερθούμε σε δύο ακόμα τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης.

Γιατί ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε κρατάνε πίσω. Δες το σχετικό βίντεο.

Ποιοι Είναι Οι 10 Τρόποι Να Ξεπεράσεις Το Άγχος Προσέγγισης 

#9. Δύο Τεχνικές Για Κάθε Έξοδο Σου Χωρίς Άγχος

Υπάρχουν δύο τρικ, τα οποία θα σε βοηθήσουν το να ξεπερνάς άμεσα το άγχος προσέγγισης. Βέβαια δεν είναι πράγματα στα οποία μπορείς να στηρίξεις την εξέλιξή σου μακροπρόθεσμα, αλλά μπορούν να σου δώσουν άμεσο αποτέλεσμα.

  Κανόνας 3 Δευτερολέπτων:

ξεπέρασε το άγχος προσέγγισης

Με το που δεις κάποια κοπέλα, πήγαινε και μίλα της άμεσα εντός 3 δευτερολέπτων. Αν μιλήσεις σε κάποια εντός 3 δευτερολέπτων, τότε δεν προλαβαίνει ο εγκέφαλός σου να δημιουργήσει το συναίσθημα του άγχους! Μην προσπαθήσεις να δεις πρώτα κάποια αρκετή ώρα, για να σιγουρευτείς ότι σου αρέσει ή ότι σε έχει δει πως βρίσκεσαι στο χώρο.

Απλά βλέπεις κάποια που σου αρέσει, μετράς μέχρι το 3 και πας και της μιλάς επιτόπου. Μάλιστα θα δεις πως όταν εφαρμόζεις τον κανόνα των 3 δευτερολέπτων, θα έχεις καλύτερες ανταποκρίσεις και καλύτερες αλληλεπιδράσεις, λόγω του ότι δεν θα είσαι αγχωμένος ( δεν θα έχεις προλάβει ΚΑΝ να αγχωθείς).

Και μην ξεχάσεις να εκφράσεις τις ερωτικές σου προθέσεις το συντομότερο δυνατόν. Δες εδώ στο βίντεο του Χρήστου το γιατί έιναι αυτό σημαντικό.

 Κάνε Ζέσταμα:

Με το που μπεις στο μαγαζί ή είσαι στο δρόμο, κάνε 3 προσεγγίζεις σαν ζέσταμα. Θα μιλήσεις λιγάκι και έτσι θα μπεις σε διάθεση για συζήτηση (talkative mood). Στην 4η προσέγγισή σου, θα δεις ότι θα έχεις πολύ πιο μειωμένο άγχος και πίεση, στο να μιλήσεις σε κάποια άγνωστη. Το μυστικό εναντίον του άγχους στις 3 πρώτες προσεγγίσεις που θα κάνεις, είναι να υπάρχει ελάχιστος κενός χρόνος μεταξύ τους. Οι προσεγγίσεις να γίνουν όσο πιο άμεσα γίνεται.

ξεπέρασε το άγχος προσέγγισης

Τα 2 τρικ αυτά, είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο κυρίως για την έναρξη της εξόδου σου. Εάν προσεγγίσεις άμεσα 3 κοπέλες για ζέσταμα, με παράλληλη εφαρμογή του κανόνα των 3 δευτερολέπτων, τότε είναι αναπόφευκτο πως θα αρχίζεις να έχεις ανεβασμένη διάθεση και το άγχος προσέγγισής σου, θα εξαφανίζεται.

Ωστόσο την επόμενη μέρα που θα βγεις, θα έχεις πάλι το ίδιο άγχος προσέγγισης! Θα πρέπει να στηριχτείς σε τρόπους, που θα σου προσφέρουν αποτέλεσμα και σε βάθος χρόνου. Τα 2 αυτά τρικ, απλώς θα σου δώσουν την απαραίτητη αρχική ώθηση που χρειάζεσαι κάθε βράδυ.

Κάνε 3 γρήγορες προσεγγίσεις για ζέσταμα και να χρησιμοποιείς πάντα τον κανόνα των 3 δευτερολέπτων.

#10. Προγραμμάτισε Τον Εγκέφαλο Σου Να Δουλεύει Για Σένα Χωρίς Άγχος

Ο εγκέφαλός είναι προγραμματισμένος βιολογικά, να σου στέλνει δύο μηνύματα:

Α) Το ότι πρέπει να προσεγγίσεις κάποια για να μην είσαι μόνος

Β) Το ότι δεν κάνει να φας απόρριψη

Σαφώς τα δύο αυτά μηνύματα, συγχέονται στον εγκέφαλό μας καθώς είναι αντιφατικά και προκαλούν άγχος. Πρέπει λοιπόν να διαλέξεις πια από τις δύο σκέψεις θα εξαφανίσεις, ώστε να επιφέρεις κάποια βελτίωση στη ζωή σου. Εάν για παράδειγμα εξαφανίσεις το «πρέπει να προσεγγίσεις κάποια για να μην είσαι μόνος», πια θα είναι τα αποτελέσματα;

Το αν αξίζει να διεκδικήσεις μια γυναίκα μέχρι να ενδώσει το απαντήσαμε στο παρακάτω βίντεο.

Αναλυτικά το Α) ότι πρέπει να προσεγγίσεις κάποια για να μην είσαι μόνος

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν θα τρως απόρριψη/Δεν θα ακούς όχι

Μειονεκτήματα:

 • Θα είσαι μόνος
 • Δεν θα έχεις πολύ αυτοπεποίθηση
 • Δεν θα έχεις μια ολοκληρωμένη ζωή
 • Θα γνωρίσεις πολύ λιγότερα άτομα και φίλους

Εάν σε αντίθετη περίπτωση εξαφάνιζες το «δεν κάνει να φας απόρριψη», πια θα ήταν τα πιο σημαντικά αποτελέσματα;

Αναλυτικά το Β) Το ότι δεν κάνει να φας απόρριψη

μη φοβάσαι να φλερτάρεις

Πλεονεκτήματα:

 • Θα έχεις πολύ περισσότερους φίλους
 • Θα έχεις πάντα γεμάτο πρόγραμμα και δεν θα είσαι μόνος
 • Θα γνωρίσεις πολλά περισσότερα άτομα
 • Θα έχεις αυτοπεποίθηση και θα μπορείς να ελέγχεις τη ζωή σου
 • Θα έχεις φυσικά κοπέλα, όποτε εσύ θες

Μειονεκτήματα:

 • Θα φας πολλές απορρίψεις και θα νιώσεις αρκετή πίεση

Αποφάσισε τη επιλογή θες να κάνεις και συνέδεσε όλα τα θετικά στοιχεία, με τη συγκεκριμένη σκέψη που θες να κρατήσεις και να ενισχύσεις!

Το να φλερτάρεις πετυχημένα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Υπάρχει τρόπος όμως να το καταφέρεις. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.