11 συμπεριφορές που θα την κάνουν να σε παρατήσει

Την σκηνή την έχουμε ζήσει όλοι λίγο ή πολύ. Είστε οι 2 σας και ενώ νομίζεις ότι όλα πάνε καλά στο ξεφουρνίζει: «Μάλλον θα πρέπει να σταματήσουμε να βλεπόμαστε. Θέλω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου». Τι την οδήγησε να σε παρατήσει;

Μια γυναίκα θα αφήσει δύσκολα  έναν άνδρα κύρους. Έναν άνδρα αξίας  με όλα τα χαρακτηριστικά που φέρει ο όρος. Σιγουρέψου ότι  φροντίζεις να  εξελίσσεις τον  εαυτό σου και οι παρακάτω συμπεριφορές δεν είναι κομμάτι του χαρακτήρα σου και θα είναι σχεδόν αδύνατον για μια γυναίκα να σε παρατήσει.
Σε περίπτωση που συμβεί αυτό  κατά πάσα πιθανότητα έκανες κάτι (ή πολλά) από τα παρακάτω:

1. Σταμάτησες να γυμνάζεσαι

Πριν την γνωρίσεις ήσουν διαρκώς γυμναστήριο και φρόντιζες την διατροφή σου. Λέω συχνά ότι αυτό δεν πρέπει να γίνεται για τις γυναίκες αλλά επειδή θεωρείς και ξέρεις ότι αξίζεις να έχεις καλή φυσική κατάσταση.

Αν συνεχίσεις να παραμελείς τον εαυτό σου γιατί εξασφάλισες το σεξ θα δεις ότι όχι μόνο θα το χάσεις αλλά θα το δώσει και σε άλλον (που δείχνει όπως εσύ πριν την γνωρίσεις) ενώ είναι μαζί σου.

2. Παραμελείς την υγιεινή σου 

Όταν την γνώρισες κατά πάσα πιθανότητα είχες ωραία αναπνοή, περιποιημένο μαλλί και μούσι και σχολίασε πολύ θετικά το άρωμα σου. Μια γυναίκα θα βρει πολύ εύκολα  δικαιολογία να σε παρατήσει και εδώ που τα λέμε η κακή υγιεινή είναι ένας πολύ σωστός

3. Δίνεις λιγότερο προσοχή στην εμφάνιση σου.

Αυτό είναι ένα από τα πιο συχνά λάθη των ανδρών. Το ξαναγράφω: ότι κάνεις το κάνεις για τον εαυτό σου! Να ντύνεσαι ωραία και να προσέχεις το στυλ σου είτε έχεις γυναίκες στην ζωή σου είτε όχι. Το ντύσιμο σου ούτως ή άλλως επηρεάζει και την συμπεριφορά σου! Μην την αφήνεις να σε βλέπει λιγότερο καλοντυμένο από ότι πριν.  Αν δεν έχεις προσέξει ότι σου έρχεται με γόβες και εσύ φοράς αθλητικά (έστω και κομψά) μην απορείς αν σε παρατήσει.

4. Βλέπεις πορνό.

Το πορνό μειώνει την τεστοστερόνη και κατά συνέπεια τις σεξουαλικές σου ορμές. Αν δεν ευχαριστιέσαι το σεξ μαζί της μίλα της. Αν αυτό συνεχίσει διώξε την αλλά μην ψάχνεις στο πορνό την έκσταση που σου λείπει από την ερωτική σου ζωή.

5. Σταμάτησες να προσεγγίζεις.

Μην κάνεις το λάθος να θεωρείς ότι επειδή βρήκες σεξ πρέπει να σταματήσεις να επικοινωνείς και να έχεις εναλλακτικές στην ζωή σου. Σε περίπτωση που μιλάμε για fuck buddy τότε καλό είναι να έχεις πάνω από ένα. Αυτό αλλά και η συνεχής εξάσκηση των ικανοτήτων σου θα σου δώσουν την απαραίτητη νοοτροπία να μην εξαρτάσαι από τις ορέξεις της οποιασδήποτε γυναίκας. Η απελπισία όσο καλά και να την κρύψεις θα φανεί και τότε είναι σίγουρο ότι θα σε παρατήσει.

6. Έχεις «αδυνατίσει» τα όρια σου.

Όταν πριν λίγο καιρό σου παραπονέθηκε γιατί δεν την έχεις γνωρίσει στους φίλους σου γέλασες και της φέρθηκες σαν 5 χρόνο κοριτσάκι. Αν τελευταία, τα παράπονα και το δράμα της σου φαίνονται όλο και πιο ανυπόφορα σημαίνει ότι σε χειραγωγεί για τα καλά. Είναι πολύ κοντά να σε παρατήσει!

7. Δεν κυριαρχείς στο κρεβάτι.

Στο σεξ  τα γούστα και το τι ικανοποιεί μια γυναίκα διαφέρουν. Αυτό που είναι σίγουρο για όλες όμως, είναι ότι θέλουν να επιβάλλεσαι φυσικά και ψυχολογικά  την ώρα του σεξ. Θέλει να κάνει σεξ με άνδρα όχι με αγόρι.

Θα υπάρξουν πολλές στιγμές που απλά θα θέλει «να κάνετε έρωτα» αλλά μια γυναίκα θέλει να αισθάνεται και τέτοια την ώρα του σεξ και αυτό θα το πετύχεις όταν είσαι κυριαρχικός . Πίστεψε με το χρειάζεται. Αν δεν της το προσφέρεις εσύ θα το της το προσφέρει κάποιος άλλος.

8. Ξοδεύεις πολλά λεφτά για αυτήν.

Μην της χαρίζεις δώρα. Χάρισε της στιγμές.
Μην της χαρίζεις δώρα. Χάρισε της στιγμές.

Αυτό είναι ίσως το πιο κοινό λάθος των ανδρών. Το να την ανταμοίψεις με λεφτά επειδή σου άνοιξε τα πόδια είναι τραγικότατο λάθος. Λές και έκανε κάτι επίπονο. Θα της ανεβάσεις την αξία της πολύ περισσότερο από την δική σου και από εκεί  ξεκινάνε σχεδόν όλα τα κακά. Δεν σου λέω να  μην πληρώνεις ποτέ και για τίποτα αλλά το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις είναι η προσοχή και ο χρόνος σου. Άσε τους φίλους της να τις κάνουν δώρα.

9. Κακολογείς άλλους άνδρες μπροστά της.

Δεν έχεις ανάγκη αν μειώσεις κανέναν γιατί δεν απειλείσαι από κανένα!  Το να κατηγορείς άλλους άνδρες (ειδικά μπροστά της ) είναι θηλυπρεπής συμπεριφορά και  φανερώνει  έλλειψη εμπιστοσύνης. Συνέχισε να κατηγορείς τον «ηλίθιο που ξόδεψε τόσα πολλά για έναν αυτοκίνητο» και σε λίγο καιρό θα σε παρατήσει για τον συγκεκριμένο. Μην φέρεσαι σαν γυναικούλα που κουτσομπολεύει.

10. Δεν της λες ποτέ όχι.

Η κοπέλα σου έχει κάθε δικαίωμα να σε παρατήσει  αν δεν είσαι αρκετά άνδρας  για να αρνηθείς πχ το να πας σινεμά για να δεις την ταινία που θέλει ή να βγεις και να ακούς τις φίλες της να μιλάνε ασταμάτητα. Ναι βεβαίως και ανταμείβεις την καλή συμπεριφορά  αλλά αυτό διαφέρει από το να μην της χαλάς χατίρι κάνοντας ακόμα και αυτά που δεν θέλεις.

11. Αποτυγχάνεις συχνά να περάσεις τα τεστ της.

Οι γυναίκες δεν θα σταματήσουν να σε τεστάρουν ποτέ. Θέλουν να ξέρουν ότι είσαι ό άνδρας που οφείλεις τον εαυτό σου να είσαι. Είναι πολύ άσχημο να είσαι συνέχεια εν εγρηγόρση  βέβαια, και δεν έχει σημασία αν δεν περάσεις ένα από τα τεστ της. Όταν συνεχίζεις να διατηρείς την έλξη της ψηλά και φέρεσαι με αυτοπεποίθηση δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν λίγο λίγο την αφήνεις να σε χειραγωγεί και την έχεις ψηλότερα από εσένα, τότε δεν θα περνάς κανένα τεστ και πολύ σύντομα θα σε παρατήσει.

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.