12 Κοινά Λάθη με τις Γυναίκες – Μέρος ‘Β

Ποια λάθη να μην κάνεις

Ποια Είναι Τα Πιο Κοινά Λάθη Με Τις Γυναίκες;

Στο προηγούμενο άρθρο για τα λάθη που κάνουν οι άντρες με τις γυναίκες, απαντήσαμε σε κάποιες πολύ βασικές ερωτήσεις που δεχόμαστε σε καθημερινή βάση. Όπως είχαμε πει, είναι πάρα πολλές αυτές οι ερωτήσεις και δεν μπορούμε να τις καλύψουμε όλες. Θα κάνουμε όμως άλλη μία προσέγγιση για να καλυψουμε μερικές ακόμη.

μάθε τα πιο κοινά λάθη με τις γυναίκες

Ποια Eίναι H Kαλύτερη Aτάκα Για Να Προσεγγίσω Μία Γυναίκα;

Η καλύτερη ατάκα, η πιο επιτυχημένη σε όλο τον κόσμο που έχει αποδώσει όσο καμία άλλη και που μπορείς να χρησιμοποιήσεις συστηματικά είναι και η πιο απλή. «Γεια, με λένε Βασίλη, εσένα;»

Δεν υπάρχει πιο απλή, ειλικρινής προσέγγιση. Η μόνη διαφορετική περίπτωση είναι να την πλησιάσεις και να εκμεταλλευτείς μία συγκεκριμένη περίσταση όπου απλά έτυχε να είστε και οι δύο παρόντες. Πόσο θες όμως να στηρίξεις την γνωριμία σου με μία γυναίκα που σου αρέσει, στην τύχη;

Πριν συνεχίσεις, καλό θα ήταν να δεις το βίντεο εδώ για να ξέρεις ότι πάνω από όλα μπορείς κι εσύ να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Ποια Κοινά Λάθη Με Τις Γυναίκες Κάνω Όταν Δεν Απαντούν Στα Μηνύματα Ή Στις Κλήσεις Μου;

μάθε τα πιο κοινά λάθη με τις γυναίκες

Αρχικά, χαλάρωσε και δες το ήρεμα. Το πρόβλημα με τους περισσότερους άντρες είναι ότι περιμένουν την απάντηση εδώ και τώρα και όταν δεν το ελέγχουν κάνουν τα περισσότερα λάθη. Το ότι δεν σου απάντησε σε 3 δευτερόλεπτα αφού της έστειλες, δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται.

Μπορεί να μιλάει, μπορεί να είναι με κόσμο και να ντρέπεται, μπορεί να είναι στο μπάνιο ή να κοιμάται. Σε αυτές τις καταστάσεις, η υπομονή είναι αρετή. Αν ξεσπάσεις μετά από πέντε λεπτά και αρχίσεις να την «στολίζεις» γιατί δεν σου απάντησε, τότε το έχασες το τραίνο φίλε μου. Χαλάρωσε και εν τέλει θα σου απαντήσει.

Αν δεν σου απαντήσει μετά από κάποιο διάστημα, αναρωτήσου πόσο καλό «κλείσιμο» έκανες όταν πήρες το νούμερό της. Αισθάνεσαι σίγουρος για εκείνη τη στιγμή; Αν όχι, τότε δεν ήταν και πολύ καλό.

Κάνε άλλη μία προσπάθεια να την καλέσεις και αν και τη δεύτερη φορά δεν απαντήσει (είπαμε, όχι μέσα σε πέντε λεπτά ή μισή ώρα), τότε το πιο πιθανό είναι να μην σου απαντήσει ποτέ.

Μήπως σε ”παίζει”; Δες το βίντεο και μάθε πως διαχειρίζεσαι μια τέτοια κατάσταση.

Την επόμενη φορά θα ξέρεις ότι είναι προτιμότερο να πάρεις ένα σίγουρο τηλέφωνο από μία γυναίκα άρα θα πρέπει να το δουλέψεις λίγο καλύτερα.

Αν είσαι σίγουρος ότι ήταν καλό κλείσιμο, απλά σκέψου ότι μπορεί να έχει σχέση και το πρωί που ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι το προηγούμενο βράδυ ξεσάλωσε και τώρα μαζεύτηκε. Δεν μπορεί να το πιστέψει ότι φλέρταρε με εσένα, οπότε κοίτα να το χαρείς σαν άντρας, (οι γυναίκες σε θέλουν ακόμη κι αν έχουν σχέση) και πήγαινε παρακάτω.

Κοινά Λάθη Με Τις Γυναίκες : Που Να Την Πάω Στο Πρώτο Ραντεβού;

Μπορείς να την πας σινεμά ή για φαγητό… αν είσαι 15χρονος! Αυτό κι αν είναι ένα από τα βασικά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι. Το πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι σε ένα μέρος με χαμηλό φωτισμό, με ήπια μουσική για να μπορείτε να ακούτε ο ένας τον άλλο και να μπορείς να παραγγείλεις ποτό. Κάθισε δίπλα της και όχι απέναντι της για να μπορείς να την αγγίζεις και απέφυγε οτιδήποτε έχει να κάνει με φαγητό. Το τελευταίο που θες σε ένα πρώτο ραντεβού είναι να αρχίσει να ρεύεται γιατί έφαγε λουκάνικα… μου έχει συμβεί!

Δες το βίντεο και μάθε γιατί είναι σημαντικό να δείξεις από την αρχή ότι σου αρέσει μια γυναίκα.

Ποια Eίναι H Kαλύτερη Στιγμή Για Να Την Φιλήσω;

Δεν υπάρχει τέλεια στιγμή για αυτό. Άλλες φορές μπορεί να συμβεί στα πρώτα πέντε λεπτά ενός ραντεβού και άλλες φορές μπορεί και δύο ώρες μετά. Το καλύτερο είναι να αξιολογήσεις την κατάσταση κα να δεις πόσο ενδιαφέρεται. Η καλύτερη περίπτωση, είναι να το προσπαθήσεις κατά τη γνωριμία σας και όχι στο πρώτο ραντεβού, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες να απαντήσει στα μηνύματα σου και να εξελιχθεί καλύτερα το επόμενο ραντεβού σας. Χωρίς να το κάνουμε πολύπλοκο, μία καλή στιγμή είναι να την διακόψεις ενώ σου μιλάει και όσο περιμένει ότι θα της πεις κάτι σημαντικό, κάνε την κίνηση σου. Αυτή η κίνηση αποδίδει όταν έχεις διαπιστώσει ότι ενδιαφέρεται καθώς δεν υπάρχει λόγος να σου αντισταθείς (εξάλλου δεν θέλει).

Γιατί Δεν Μπορώ Να Πάω Στο Επόμενο Επίπεδο;

πως να πας στο επόμενο επίπεδο

Πολύ απλά γιατί δεν καταφέρνεις να εκφράσεις τη σεξουαλική σου επιθυμία. Οι περισσότερες γυναίκες δεν υποθέτουν εξ ορισμού ότι θες να κάνεις σεξ μαζί τους. Γι’ αυτό και πάρα πολλοί ταλαίπωροι καταλήγουν στο λεγόμενο Friendzone. Προσέγγισε το θέμα πολύ απλά. Σκέψου ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αν δεν έχεις την ικανότητα να εκφράσεις τη σεξουαλικότητα σου, τότε απλά θα καταλήξετε φίλοι.

Οπότε, έχοντας αυτό κατά νου, σε κάθε κουβέντα με μία γυναίκα που σε ενδιαφέρει, πρέπει να δείχνεις τις προθέσεις σου. Καλή η απλή κουβεντούλα αλλά αν δεν κάνεις προσπάθεια να την αγγίξεις, να την φιλήσεις, να της ζητήσεις να βγείτε ή ακόμη και να της ζητήσεις να έρθει σπίτι σου, τότε κάνεις ένα από τα βασικά λάθη που κάνουν όλοι.

Το να φοβάσαι την αποτυχία και να μην κάνεις την κίνηση, απλά θα σου κοστίσει σε χαμένο χρόνο. Γιατί να κάνεις επένδυση σε κάποια που, στην τελική, μπορεί να μην ενδιαφέρεται; Δεν είναι προτιμότερο να το γνωρίζεις από την αρχή έτσι ώστε να μην χάνετε χρόνο και οι δύο;

Γιατί Με Απορρίπτουν Συνεχώς Οι Γυναίκες;

με απορρίπτουν οι ωραίες γυναίκες

Η απόρριψη είναι μέρος τη προσπάθειας, οπότε αυτό σημαίνει ότι προσπαθείς και προσεγγίζεις γυναίκες άρα μπράβο σου. Αν αυτό, όμως, έχει αρχίσει και γίνεται συστηματικά, τότε ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις μία αξιολόγηση της γενικής στρατηγικής σου.

Πως προσεγγίζεις γυναίκες; Χρησιμοποιείς αυτό το καλύτερο άνοιγμα που αναφέραμε παραπάνω; Μήπως τις πιέζεις πολύ από πολύ νωρίς; Η προσωπική υγιεινή σου είναι εντάξει; Φρόντισε να είσαι καθαρός, να μην μυρίζεις, να μην έχεις γαμψώνυχα…

Η γενική εξωτερική σου εμφάνιση πως είναι; Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις κάποιες αλλαγές;

Η απόρριψη είναι μέρος της διαδικασίας και αυτή που θα σε σκληραγωγήσει για να πας παρακάτω. Αν θες να έχεις μηδενικές απορρίψεις, τότε θα πρέπει να σταματήσεις να προσεγγίζεις γυναίκες και κάτι μου λέει ότι δεν θες να το κάνεις αυτό. Όπως έχουμε πει άπειρες φορές, η απόρριψη είναι απλά feedback, οπότε μάθε από αυτό και πήγαινε παρακάτω.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.