12 Γυναικείες Ερωτογενείς Ζώνες που Πρέπει να Δώσεις Προσοχή

Γνωρίζεις ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες μια γυναίκας; Διάβασε αναλυτικά την κάθε μια και κάνε την διαφορά.

Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια κατάματα σχετικά με τις ερωτογενείς ζώνες: Οι γυναίκες δεν ερεθίζονται με τον ίδιο τρόπο και σίγουρα όχι με την ίδια ευκολία που ερεθίζονται οι άνδρες. Οι γυναίκες είναι πιο περίπλοκα όντα, με όλα τα θετικά και αρνητικά που αυτό συνεπάγεται.

Αν θέλεις να τρελάνεις μία γυναίκα και να την ικανοποιήσεις σε μεγάλο βαθμό, υπάρχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες που πρέπει να “καλύψεις”. Για την πλειοψηφία των γυναικών, ας μην ξεχνάμε ότι το σεξ είναι μία συναισθηματική εμπειρία, πέρα από καθαρά σωματική.

Εξετάζοντας το γυναικείο κορμί από την κορυφή ως τα νύχια, εντοπίζουμε 12 ερωτογενείς ζώνες στις οποίες πρέπει να δώσεις προσοχή.

Ερωτογενής Ζώνη #1: Το Μυαλό Της
μυαλο

Πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο της γυναίκας είναι ο εγκέφαλός της. Θα το ακούς και από γυναίκες να το λένε:

Πρέπει να μου τρελάνει το μυαλό ο άντρας για να με ερεθίσει.

Υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας σε αυτή τους τη δήλωση.

Μία γυναίκα μπορεί να βαρεθεί κατά τη σεξουαλική πράξη αρκετά εύκολα ή να ξενερώσει, αν δεν υπάρχει παιχνίδι με το μυαλό. Το να της μιλάς κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης για παράδειγμα, είναι κάτι που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες.

Ωστόσο, πριν δοκιμάσεις κάτι τέτοιο, ίσως είναι καλύτερο να συζητήσεις με την μελλοντική παρτενέρ σου αν της αρέσει ή όχι.

Ερωτογενής Ζώνη #2: Τα Αυτιά Της

Το να μιλάς στο αυτί της γυναίκας συνέχεια, μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά. Το να της χαϊδεύεις τα αυτιά όμως, μπορεί να την τρελάνει. Το γυναικείο αυτί έχει πάνω από 120 σημεία βελονισμού.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika πριν συνεχίσεις:

Μάλιστα, οι Κινέζοι βελονιστές θεωρούν ότι το να ερεθίσεις την συγκεκριμένη περιοχή της γυναίκας είναι εξαιρετικά σημαντικό, επειδή στέλνει σεξουαλική ενέργεια στο όλο της το σώμα.

Ερωτογενής Ζώνη #3: Το Κρανίο Της
κρανιο

Το κρανίο της σίγουρα ήταν κάτι που δεν περίμενες να δεις ως μία από τις 13 ερωτογενείς της ζώνες. Ωστόσο, αν έχεις δεχθεί ποτέ να σου κάνουν μασάζ στο κεφάλι, είμαι σίγουρος ότι θα το έχεις νιώσει.

Ένα μασάζ στο κεφάλι είναι ικανό να την απογειώσει. Το μασάζ στο κεφάλι απελευθερώνει μία ορμόνη που χαλαρώνει το σώμα και ευνοεί την σεξουαλική διέγερση.

Συμβουλή: Αν δεν γνωρίζεις πώς να κάνεις μασάζ στο κεφάλι, καλύτερα να το ψάξεις πρώτα. Αν δεν το κάνεις σωστά, μπορεί να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ερωτογενής Ζώνη #4: Το Στήθος Της

Εδώ ερχόμαστε ίσως στο αγαπημένο κομμάτι των περισσοτέρω ανδρών. Σίγουρα το να εστιάσουμε στο στήθος της είναι κάτι που ευχαριστεί και εμάς. Οι γυναίκες επίσης ευχαριστιούνται να ασχολείσαι με το στήθος τους. Είναι μία έντονη ερωτογενής ζώνη.

Προσοχή: Λόγω της ευαισθησίας της περιοχής, μπορεί μία γυναίκα να ενοχληθεί ή να πονέσει αν δεν είσαι προσεκτικός.

Ερωτογενής Ζώνη #5: Τα Οπίσθια Της

Ναι, τα οπίσθια της γυναίκας είναι ερωτογενής ζώνη. Το να την χαϊδεύεις απαλά και να την φιλάς στη συγκεκριμένη περιοχή, της αρέσει πολύ.

Στην αρχή οι κινήσεις σου να είναι αναγνωριστικές και όχι απότομες. Στην συνέχεια θα καταλάβεις τι της αρέσει περισσότερο και θα κινηθείς αναλόγως.

Ερωτογενής Ζώνη #6: Το Εσωτερικό Των Μηρών Της

Image result for thighs

Το εσωτερικό των μηρών της είναι υπερβολικά ευαίσθητη περιοχή στις γυναίκες. Ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα όταν χαϊδεύεις τη συγκεκριμένη περιοχή, τις αγγίζεις εκεί, τις φιλάς, τις γλείφεις.

Το σημαντικότερο που ίσως έχεις νιώσει και εσύ όταν μία γυναίκα εστιάζει σε αυτή την περιοχή σου, είναι ότι η γυναίκα γνωρίζει ποια περιοχή είσαι έτοιμος να πλησιάσεις μετά: Το αιδοίο της. Η αναμονή γίνεται ανυπομονησία και αυτό προκαλεί επιπλέον ερεθισμό και αναστάτωση. Όπως θα λειτουργήσει και σε εσένα, όταν μία γυναίκα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο.

Μη βιαστείς να φύγεις από αυτή την ερωτογενή ζώνη. Επίσης, μην υπερ ενθουσιαστείς και αρχίσεις να δαγκώνεις. Είναι ευαίσθητο σημείο και θα την πονέσεις εύκολα. Οι περισσότερες γυναίκες, έτσι κι αλλιώς, ανταποκρίνονται σεξουαλικά καλύτερα όταν είσαι τρυφερός και ήρεμος στα χάδια και στα φιλιάς στις ερωτογενείς ζώνες τους.

Ερωτογενής Ζώνη #7: Οι Καρποί Tης
Γνωρίζεις ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες μια γυναίκας; Διάβασε αναλυτικά την κάθε μια και κάνε την διαφορά.

Οι καρποί μίας γυναίκας, όντως είναι μία ερωτογενής ζώνη που πολλοί άνδρες αγνοούν. Οι περισσότερες γυναίκες όμως, τρελαίνονται όταν ένας άνδρας τις τσιμπάει ή να τις πειράζει στη συγκεκριμένη περιοχή.

Χάιδεψε την στους καρπούς, φίλησέ την. Πίστεψέ με, θα της αρέσει πολύ.

Ερωτογενής Ζώνη #8: Οι Πατούσες Tης
Γνωρίζεις ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες μια γυναίκας; Διάβασε αναλυτικά την κάθε μια και κάνε την διαφορά.

Εδώ θα συναντήσουμε μερικούς άνδρες φανατικούς, που έχουν φετίχ με τις γυναικείες πατούσες και κάποιους άλλους που δεν ασχολούνται καθόλου με τη συγκεκριμένη περιοχή.

Υπάρχουν όμως και οι άνδρες που αγνοούν τη συγκεκριμένη ερωτογενή ζώνη. Ένα εξαιρετικά μεγάλο σε μέγεθος κομμάτι των αισθητήριων νευρώνων της γυναίκας, (και του άνδρα) βρίσκεται στα πόδια.

Ένα απλό και χαλαρό μασάζ πιθανότατα να λειτουργήσει θετικά.

Ερωτογενής Ζώνη #9: Τον Σβέρκο Της
Γνωρίζεις ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες μια γυναίκας; Διάβασε αναλυτικά την κάθε μια και κάνε την διαφορά.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία που αγγίζεις, φιλάς τις γυναίκες και τρελαίνονται. Ο λαιμός της και συγκεκριμένα το πίσω μέρος του λαιμού της. Με σωστή τεχνική, μπορείς να την κάνεις να λιώνει και να σπαρταράει στα χέρια σου.

Το πίσω μέρος του λαιμού της είναι υπερβολικά ευαίσθητο στα χάδια, στο άγγιγμα ή στα φιλιά.

Ερωτογενής Ζώνη #10: Το Εσωτερικό Των Αρθρώσεων Στα Γόνατα Και Στους Αγκώνες

Το εσωτερικό των αρθρώσεων είναι πάντα πολύ ευαίσθητη περιοχή. Όλες οι απολήξεις νεύρων που βρίσκονται στο εσωτερικό του γόνατου και του αγκώνα, κάνουν τις περιοχές αυτές από τις πιο ερωτογενείς στο γυναικείο σώμα. Απαλά φιλιά σε αυτές τις περιοχές μπορούν να την τρελάνουν.

Επαναλαμβάνω, οι περιοχές αυτές είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες. Θέλει απαλούς χειρισμούς. Όχι δαγκωνιές, όχι υπερβολές. Επίσης, καθώς εγκυμονεί ο κίνδυνος να γαργαληθεί και να γελάσει, να προτιμάς να μην εστιάζεις πολλή ώρα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ερωτογενής Ζώνη #11: Πίσω στην Πλάτη Χαμηλά

Επίσης μία αρκετά υποτιμημένη ερωτογενής ζώνη. Είναι υπερβολικά ευαίσθητο σημείο, ιδανικό για φιλιά, αγγίγματα. Παρατήρησε το πώς ανταποκρίνεται σε αυτές σου τις κινήσεις. Όσο περισσότερο βλέπεις να το διασκεδάζει, τόσο περισσότερο μπορείς να επιμείνεις σε αυτή την περιοχή.

Ερωτογενής Ζώνη #12: Το Στόμα και τα Χείλη της
στομα

Το πρώτο φιλί που δίνει συνήθως ένας άνδρας με μία γυναίκα, εκτοξεύει τα επίπεδα ντοπαμίνης στο διάστημα με ταχύτητα φωτός.

Παρατεταμένα φιλιά με σύντροφο, παράγουν οξυτοκίνη, η οποία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το συναίσθημα της αγάπης και του έρωτα που νιώθουμε. Λογικό και επόμενο, λοιπόν, τα παρατεταμένα φιλιά να ερεθίζουν ερωτικά και σεξουαλικά μία γυναίκα. Επιπλέον πληροφορία: Ένα ελαφρύ δάγκωμα στο κάτω μέρος των χειλιών της, μπορεί να κάνει την διαφορά.

Εν κατακλείδι…

Παρατήρησε πώς αντιδρά και πώς ανταποκρίνεται σε κάθε ερωτογενή ζώνη, ανάλογα με το πώς επιμένεις στην κάθε περιοχή. Η ίδια θα σου δείξει τον δρόμο προς την ηδονή με τις αντιδράσεις της. 

Σίγουρα μερικά πράγματα λειτουργούν θετικά ή αρνητικά για όλες τις γυναίκες, ωστόσο η κάθε μία έχει τις ιδιαιτερότητές της στο συγκεκριμένο θέμα, που αν τις σεβαστείς θα ευχαριστηθείτε και οι δύο το σεξ πολύ περισσότερο.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για τις γυναίκες, τότε δες εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.