Προσέγγιση με Ερωτήσεις για να σε Θέλει σαν Τρελή

14 Ερωτήσεις που θα την Κάνουν να σε Θέλει σαν Τρελή

Προσέγγιση Mε Ερωτήσεις

Στο σημερινό άρθρο θα μοιραστώ μαζί σας μερικές ερωτήσεις για προσέγγιση – 14 στο σύνολο – που θα την κάνουν να σε θέλει σαν τρελή. Πριν προχωρήσεις να διαβάσεις αυτό το άρθρο, πρέπει να συνειδητοποιήσεις κάτι:
Οποιοσδήποτε άνδρας, ανεξάρτητα με τις επικοινωνιακές του δεξιότητες και την εμπειρία του με το άλλο φύλο, μπορεί να χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες 14 ερωτήσεις και να κάνει μία γυναίκα να τον θέλει σαν τρελή.
Κατά τη διάρκεια μιας προσέγγισης ο στόχος σου είναι να δημιουργήσεις χημεία. Επίσης, να κάνεις τη γυναίκα απέναντί σου να νιώσει έλξη για σένα και να επιθυμεί συνέχεια στη γνωριμία σας. Ένας τρόπος είναι να την κάνεις να σε δει σαν έναν άντρα που ξεχωρίζει από τους άλλους. Αν κάνεις προσέγγιση με αυτές τις ερωτήσεις, τότε χρησιμοποιείς επικοινωνιακά όπλα που λίγοι διαθέτουν.
Οι ερωτήσεις αυτές λειτουργούν και έχουν τεράστια σημασία, αλλά υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που έχει ένας Άνδρας Αξίας και παίζουν ρόλο. Κάτι που οπωσδήποτε πρέπει να έχεις προκειμένου να γίνεις ένας Άνδρας Αξίας είναι το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς να βάλεις τάξη στο χάος του σύγχρονου φλερτ”. Αγόρασε το εδώ.

Γιατί Είμαι Τόσο Σίγουρος;

προσέγγιση με ερωτήσεις

Η απάντηση είναι απλή: Αυτή η λίστα με τις ερωτήσεις που θα σου δώσω παρακάτω, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για να κάνεις μια κοπέλα να σε θέλει σαν τρελή. Τις έχω δοκιμάσει ξανά και ξανά. Ανοίγουν δρόμους και πόρτες που ούτε καν φανταζόσουν ότι μπορούν να ανοιχτούν. Οι ερωτήσεις αυτές, λοιπόν, είναι οι πιο αποτελεσματικές για να κάνεις οποιαδήποτε γυναίκα να σε θέλει σαν τρελή.

Πριν συνεχίσεις όμως, δες το παρακάτω video ώστε να φλερτάρεις χωρίς να βαριέσαι ούτε εσύ ούτε αυτή, καθώς οι ερωτήσεις από μόνες τους μπορούν να γίνουν βαρετές.

Θυμάμαι αρκετά παλιά, πριν 1 χρόνο, με μία κοπέλα που τις έκανα 3 από αυτές τις ερωτήσεις με τις οποίες ανοίχτηκαν άλλα θέματα συζήτησης που την ερέθισαν εγκεφαλικά τόσο πολύ, που με κυνηγούσε για 5 μήνες.

Γιατί Δουλεύει Τόσο Καλά;

Αυτές οι ερωτήσεις δουλεύουν τόσο καλά, επειδή διαπερνούν το λογικό τμήμα του εγκεφάλου της γυναίκας και δουλεύουν με το συναισθηματικό κομμάτι τους και με τη φαντασία τους. Έχουμε λοιπόν να κάνουμε: με συναισθήματα όπως έλξη, σεξουαλική επιθυμία και ερεθισμό. Επίσης, οι ερωτήσεις αυτές σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις μία πιο βαθιά και μοναδική συναισθηματική σύνδεση μαζί της, υπερβολικά γρήγορα. Κάτι που για έναν μέσο άνδρα σημαίνει προσπάθεια ενός μήνα.

Είναι Τόσο Εύκολο Δηλαδή; Οι Ερωτήσεις Αρκούν;

Όχι δεν είναι τόσο εύκολο ούτε οι ερωτήσεις σε τύπο συνέντευξης αρκούν. Αντιθέτως, μία συνομιλία σε φάση συνέντευξης με ερωτσεις / απαντήσεις είναι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπορείς να καταφέρεις σε μία γνωριμία με γυναίκα. Δε γίνεται απλά να κάνεις μερικές από τις 14 αυτές ερωτήσεις και να περιμένεις να σε ερωτευτεί η άλλη, περιμένοντας από την ερώτηση αν κάνει όλη τη δουλειά για σένα.
Ούτε μπορείς, αφού η γυναίκα σου απαντήσει, να αντιδράς ρομποτικά με ένα ”ναι” ή ”μμμμ”, κάνοντας ένα νοητό τεκάρισμα στη λίστα των ερωτήσεων που απαντήθηκαν. Οφείλεις να δείξεις ότι η απάντηση της γυναίκας σου προκαλεί όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς από τις απαντήσεις τις τη γνωρίζεις καλύτερα. Θέλεις να κάνεις διάλογο, οι ερωτήσεις μπορούν να σου δώσουν μια ροή. Δεν είναι όμως μαγικές φράσεις για να την κερδίσεις.
πρσέγγιση με ερωτήσεις

Η προσέγγιση με ερωτήσεις δεν είναι κάποια μέθοδος για να παρακάμψεις την προσπάθεια που έχεις να καταβάλλεις. Ούτε σημαίνει ότι θα επενδύσεις λιγότερη ενέργεια για να την κερδίσεις. Θυμήσου, δεν παίρνεις συνέντευξη.

Πρέπει να έχεις την κατάλληλη στάση / γλώσσα σώματος, καλή επαφή με τα μάτια και τονικότητα φωνής. Πρέπει επίσης να ανταποδώσεις συναισθηματικά στη συζήτηση, δημιουργώντας έτσι ισορροπία και να ανακαλύψει και το δικό σου ενδιαφέρον. Ταυτόχρονα, πρέπει να κρατάς ένα vibe διασκέδασης και πρόκλησης στη συζήτηση, μην την κάνεις μελό.

Με λίγα λόγια, χρειάζεται προετοιμασία για να γίνεις ο καλύτερος!

Πώς Θα Χρησιμοποιήσεις Τις Ερωτήσεις;

Είναι απλά τα βήματα:

 • Φρόντισε να είσαι μόνος σου με την κοπέλα, π.χ. σε ραντεβού.Διάλεξε 5-6 από τις ερωτήσεις αυτές, που σου αρέσουν περισσότερο.
 • Μην τις πάρεις ΟΛΕΣ με τη σειρά, θα μοιάζει σαν το παιχνίδι των ερωτήσεων ή συνέντευξη.
 • Είσαι έτοιμος. Σε κάθε ερώτηση εμβαθύνεις με τις δικές σου απαντήσεις. Κοινά χαρακτηριστικά στις απαντήσεις σας και ομοιότητες, σας φέρνουν πιο κοντά και δημιουργούν απίστευτη χημεία.

14 Ερωτήσεις Που Θα Την Κάνουν Να Σε Θέλει Σαν Τρελή

προσέγγιση με ερωτήσεις

 1. Ποια είναι η πιο ελκυστική / όμορφη γυναίκα στον κόσμο κατά τη γνώμη σου;….Γιατί;
 2. Θυμάσαι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου; Πώς ήταν; Τι έγινε / πού είχες πάει;
 3. Ποια ρούχα πιστεύεις κολακεύουν τη σιλουέτα σου περισσότερο; Γιατί;
 4. Αν ήταν να με πας στο αγαπημένο σου εστιατόριο, ποιο θα ήταν αυτό και τι θα ήθελες να παραγγείλεις; Γιατί;
 5. Αν είχα πρόσβαση στο iPod / tablet / smart phone σου, ποιο θα ήταν το πιο αλλόκοτο πράγμα που θα έβλεπα εκεί; ?
 6. Τι ήθελες να γίνεις όταν ήσουν μικρή; Εκτός από πριγκίπισσα… γιατί;
 7. Τι σε ξενερώνει τρελά σε άντρα και τι σε φτιάχνει τρελά σε άντρα; Γιατί;
 8. Ποιο είναι το πιο τρελό μέρος στο οποίο έχεις κάνει σεξ;
 9. Αν ήταν να κάνεις κολλητή παρέα με κάποιον, ποια θα ήταν τα 2 πράγματα για σένα που θα ήθελες οπωσδήποτε να γνωρίζουν;
 10. Τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα για έναν άνδρα που κοιμάσαι μαζί του; Ποιο προσόν πρέπει να έχει οπωσδήποτε;
 11. Αν μπορούσες να φιληθείς με κάποιον για 3 λεπτά και να μην το μάθει ποτέ κανένας, ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
 12. Πότε ζήλεψες τελευταία φορά άντρα; (πραγματικά πολύ)
 13. Πώς είναι όταν πραγματικά εμπιστεύεσαι κάποιον πολύ; Πώς προκύπτει αυτό;
 14. Πότε έκανες τελευταία φορά κάτι για σένα που ήταν εντελώς έξω από την καθημερινότητά σου και ξεπέρασες τα προσωπικά σου όρια;

Δες παρακάτω  το βίντεο που σου δείχνει πως μπορείς πράγματι να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει σαν τρελή.

Στην Επόμενη Προσέγγιση Με Ερωτήσεις

Αυτές είναι οι ερωτήσεις λοιπόν. Την επόμενη φορά που θα βρίσκεσαι σε ραντεβού με μια γυναίκα που σου αρέσει, φρόντισε να την προκαλέσεις και να διατηρήσεις το ενδιαφέρον αμείωτο. Άρχισε να χρησιμοποιείς τις ερωτήσεις για προσέγγιση και δες πως οι τυπικές σου συζητήσεις κατευθείαν μετατρέπονται σε στιγμές που δε θα ξεχάσετε ποτέ!
Θα δεις ότι αυτές οι ερωτήσεις για προσέγγιση προκαλούν το ενδιαφέρον της γυναίκας με την οποία μιλάς. Σε τελική ανάλυση, θα την κάνουν να καταλάβει ότι σου αρέσει ερωτικά και δεν κάνεις απλά μια ανούσια συζήτηση για να περάσει η ώρα.
Επειδή ακριβώς αυτές οι ερωτήσεις προσπερνούν το λογική της γυναίκας και δουλεύουν με το συναίσθημα, σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις μία πιο βαθιά και μοναδική συναισθηματική σύνδεση μαζί της. Προκαλούν θετικά συναισθήματα, όπως έλξη, σεξουαλική επιθυμία και ερεθισμό. Συναισθήματα που θες να συνδυάσει ο εγκέφαλος της γυναίκας με την παρουσία σου, για να σε θέλει σαν τρελή.

Μπορείς και συ να ανεβάσεις το παιχνίδι σου. Δες εδώ πώς θα κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις για να σε θέλει σαν τρελή.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.