15 Αρχές Για Να Κανονίζεις Ξεκάθαρα Ραντεβού

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ : http://bit.ly/2vQXjGS

Λίγο ή πολύ όλοι μας έχουμε δυσκολευτεί όταν ήρθε η ώρα να κανονίσουμε ραντεβού. Δες τις 15 αρχές για να το κανονίζεις ξεκάθαρα!

Γνώρισες μια γυναίκα, ίσως να πήρες και τον αριθμό της και ήρθε η ώρα να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού. Ξέρεις πολύ καλά πως αυτό δεν είναι πάντα όσο εύκολο ακούγεται. Υπάρχει μια μαγική συνταγή που μπορώ να ακολουθήσω, έτσι ώστε να μην απορριφθώ, αλλά να καταφέρω να κανονίσω ένα ραντεβού μαζί της;

Σήμερα συζητάμε για τις 15 αρχές που αφορούν τη διαδικασία καθορισμού ενός ραντεβού, είτε αυτό είναι το πρώτο σας, είτε όχι. Δες το σημερινό βίντεο και τσέκαρε που υστερείς, τι κάνεις συχνά λάθος και πού πρέπει να βελτιωθείς, έτσι ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες να βγεις ένα όμορφο ραντεβού με τη γυναίκα που σου αρέσει.

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο podcast στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον Άνδρα.
https://goo.gl/Bah6H6

Αν σου άρεσε το video και θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ : https://goo.gl/Xrk1XX

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

**————————-**

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

**————————-**

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία): https://www.menofstyle.gr/synantisi

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης : https://www.menofstyle.gr/Academy/

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα: https://www.menofstyle.gr/contact

#φλερτ #ραντεβού #επικοινωνία

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.