18 Τρόποι για να Καταλάβεις Πόσο της Αρέσει το Σεξ

18 τρόποι για να καταλάβεις πόσο της αρέσει το σεξ

Της αρέσει το σεξ; Πώς μπορώ να το καταλάβω;

Είναι δύσκολο να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα όταν έχεις δει κάποια μόνο μία φορά. Τις περισσότερες φορές – αν και εφόσον προχωρήσει η γνωριμία – το καταλαβαίνεις στο 1ο ραντεβού – στη δεύτερη φορά που τη συναντάς δηλαδή – αν και κατά πόσο της αρέσει το σεξ.

Αν δηλαδή είναι αυτό που λέμε high sex drive (HSD) ή low sex drive (LSD). Μία HSD γυναίκα απολαμβάνει έντονα το σεξ, είναι απελευθερωμένη και ακομπλεξάριστη και της αρέσει.

Μία LSD γυναίκα δεν τρελαίνεται για να κάνει σεξ, και πολλές φορές το θεωρεί και αγγαρεία. Υπάρχουν στοιχεία όμως που δίνει και την πρώτη μέρα της γνωριμίας μία γυναίκα, και τα αναφέρω παρακάτω.

Ένα στοιχείο από αυτά μόνο του, δε σημαίνει κάτι απαραίτητα. Πολλά μαζί όμως, ή έστω από 2 και πάνω, δείχνουν μία τάση για υψηλό sex drive, για έντονη σεξουαλικότητα.

#1. Ντύσιμο Και Σεξ

ντυσιμο και σεξ

Ψηλά τακούνια, σέξι ρούχα. Γυναίκα που θέλει να τονίζει τα σέξι σημεία του σώματός της, τείνει να είναι HSD. Χαμηλά τακούνια φυσικά δε σημαίνει απαραίτητα LSD, όπως επίσης ενώ μπαλαρινάκια σημαίνει κατά κανόνα LSD, αν η άλλη κάνει 10 χρόνια μπαλέτο μάλλον είναι πολύ HSD.

#2. Τattoo, Piercings


Αν ένα ΗΒ έχει tattoo, και μάλιστα από 2 και πάνω, ή/και πολλά piercings, να περιμένεις “άρρωστο” σεξ και πολύ επιθετικό sex drive. Αυτό από μόνο του αρκεί.


#3. Ακομπλεξάριστη Mε Shocking Aστεία κτλ

Image result for happy woman

Γυναίκα που δε φοβάται να κάνει σεξουαλικά αστεία/σχόλια, που δέχεται δικά σου υπονοούμενα εύκολα ακομπλεξάριστα, είναι ακομπλεξάριστη και στο σεξ. Ακόμα και όχι σαν αστείο, αν αναφέρεται το σεξ, μία γυναίκα HSD νιώθει άνετα με το θέμα ενώ μία LSD θα νιώθει άβολα, θα γίνεται επιθετική και μπορεί και αγενής προσπαθώντας να αλλάξει θέμα.

#4. Μιλώντας Για Σεξ

Δες το βίντεο πριν συνεχίσεις:


Έχω παρατηρήσει ότι LSD γυναίκες θα μιλάνε για το σεξ σαν κάτι που δίνουν, δηλαδή: “του έδωσα σεξ” ή “τον άφησα να μου κάνει σεξ” ενώ HSD γυναίκες αναφέρονται στην πράξη σαν κάτι που κάνουν μαζί, “κάναμε σεξ” κάτι που μπορεί να αναφερθεί ενώ μιλάει για πρώην ακόμα και στην αρχή της γνωριμίας σου μαζί της (δηλαδή να ρωτήσεις πόσο συχνά το έκανε όταν είχε σχέση). Επίσης αν θεωρεί το σεξ αγγαρεία, χτυπάει έντονο LSD… αλλά δύσκολο να βγει κάτι τέτοιο στη συζήτηση στο στην αρχή.

#5. Είναι Άνετη Με Την Σωματική Επαφή 

σεξ και επαφη


Νιώθει άνετα να σου πιάνει το χέρι και νιώθει άνετα να την χαϊδεύεις. Γυναίκα που αργεί να νιώσει οικειότητα στο άγγιγμα, συνήθως είναι LSD, αν όχι πάντα. Και πάλι βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις.

#6. Δεν Αρχίζει Να Λέει Τα Εξής:

Δεν τα κάνω αυτά στο πρώτο ραντεβού.

ή

Δεν τα κάνω αυτά όταν γνωρίζω κάποιον.

Αυτές οι ατάκες είναι πολύ συχνά ατάκες που λένε LSD γυναίκες, αν και πάλι, δεν υπάρχει κάτι στάνταρ (πάντα να θυμάσαι, όσα περισσότερα στοιχεία, τόσο πιο σίγουρο το πόρισμα).

#7. Τριχοφυία

Έντονη τριχοφυία στα χέρια π.χ. αν και αντιαισθητική σημαίνει αυξημένες ορμόνες και πολύ καυτή στο κρεβάτι. Κάνε σεξ μαζί της και μετά βάλε την να κάνει αποτρίχωση στα χέρια.

#8. Σώμα Και Σεξ

σεξ και σωμα
Δε μου έχει τύχει ποτέ να κάνω σεξ με γυμνασμένη γυναίκα και να μην είναι HSD. Οπότε γυμνάστριες, αθλήτριες, κοπέλες που λιώνουν στα γυμναστήρια, είναι σχεδόν πάντα HSD!! Αυτό αρκεί.
Λένε πάντως και ότι αν η άλλη είναι αφρατούλα κάνει τρομερή πίπα και πολύ καλό σεξ γιατί νιώθει ανασφαλής και ότι πρέπει να “επανορθώσει” κάπως για την εμφάνισή της.. το θέμα είναι αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις σεξ με κάποια που είναι αφρατούλα ή αν ζητάς από και για τον εαυτό σου κάτι καλύτερο.

#9. Γυναίκα Που Κάνει Σεξ Σε Δημόσιους Χώρους, Είναι HSD! 

Μπορεί και αυτό να αναφερθεί στην πρώτη μέρα γνωριμίας αν η συζήτηση προχωρήσει πολύ.

#10. Γυναίκα Που Θα Σου Πει Ότι Θέλει Άντρα Έμπειρο

Που δίνει πολύ βάση στην εμφάνιση, κατά κανόνα είναι HSD. Γυναίκα ακομπλεξάριστη ως προς την εμπειρία του άντρα και που την θέλει, είναι γυναίκα που είναι ακομπλεξάριστη και στο σεξ.

Image result for sexy woman with clothes on

#11. Πόσο Εύκολα Φτιάχνεται Για Σεξ

Γυναίκα που φτιάχνεται εύκολα, αν τύχει να φιληθείτε γρήγορα. Όποτε μου έχει τύχει γυναίκα να αναστενάζει από τα φιλιά και τα χάδια, έντονα, ήταν πάντα πάρα πολύ HSD. Kαι πάλι όμως, το αντίθετο δε σημαίνει LSD!

#12. Ανατολικό Μπλοκ, Βαλκάνια: HSD!

Περιττή η ανάλυση.. όποιος έχει κάνει σεξ με γυναίκα από τέτοια χώρα θα με καταλάβει, και όποιος κάνει θα με καταλάβει επίσης.

#13. ΜILF!

Κατά κανόνα, HSD και πάρα πολύ υποτακτικές!

#14. Psychotic / Νeurotic Βehavour!


Όπου δεις psycho, νευρωτική γυναίκα – που κατά κανόνα παρεπιπτόντως αυτές οι γυναίκες ψάχνουν για “κακά παιδιά”- να περιμένεις HSD κατά κανόνα.

 

#15. Γυναίκα Που Έχει Σχέση Και “Παίζει” / Κερατώνει.

Και πάλι, κατά κανόνα είναι HSD, εμπειρικό πόρισμα.

#16. Γυναίκα Που Είναι Κοκέτα

Οι κοκέτες, κατά κανόνα είναι HSD! Αυτό με αρκετές εξαιρέσεις πάντως, μόνο του δε θεωρείται στοιχείο ικανό με τίποτα.

Image result for sexy woman with clothes on

#17. Γυναίκα Κάτω Από 23 Χρονών.

Όλες HSD! Οι μικρές σε ηλικία γυναίκες σήμερα κάνουν σεξ και το ευχαριστιούνται! Ανεξαιρέτως, σχεδόν. The younger, the better. Ειδικά γυναίκες που έχει τύχει να γνωρίσω.. δηλαδή κοπέλα κάτω από 23 που γουστάρει άντρες στα 30+.

#18. ΗΒ Ανεξάρτητες Που Μένουν Μόνες Τους 

Όχι που τις συντηρούν οι γονείς τους. Συνήθως είναι ΗΒ που δεν λογοκρίνονται, που δεν φοβούνται το social conditioning – ειδικά αν έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από νεαρή ηλικία – και είναι εξαιρετικά HSD!

Είναι 18 στοιχεία στα οποία μπορείς να δώσεις βάση εύκολα και να έχεις άμεσα κάποια εικόνα για την σεξουαλικότητα της γυναίκας που γνώρισες. Καλό κυνήγι!

Ό, τι χρειάζεσαι να μάθεις για να είσαι ακαταμάχητος στο σεξ με τις γυναίκες που θες θα το βρεις εδώ.

Γίνε ο Άνδρας Αξίας, που έχει πάντα επιτυχίες στο φλερτ και το σεξ. Βρες το βιβλίο μας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.