2 Κατάλληλα Outfit για το Πρώτο Ραντεβού!

Στο σημερινό video ο Θέμης αναφέρεται σε δύο outfits που θα πρέπει να έχεις απαραίτητα στην ντουλάπα σου, για την περίπτωση που έχεις ένα πρώτο ραντεβού και δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Πολλοί άνδρες, όταν τους τυχαίνει ένα ραντεβού, ψάχνονται μέχρι τελευταία στιγμή για το τι θα βάλουν με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί άγχος και να μη σου επιτρέπει να απολαύσεις την επιτυχία του ραντεβού σου.

Λύσεις Για Το Πρώτο Ραντεβού

ντυσιμο για ραντεβού

Η λύση του Θέμη βασίζεται στην προετοιμασία και στο σωστό στυλ. Στυλ που με βασικούς κανόνες που αναφέρονται στο video μπορούν να σε κάνουν να το απολαύσεις άνετα αλλά και αισθητικά σωστά.

Αρχικά να θέσω ότι το θεωρώ έτσι όπως κι εσύ υπερβολή να έχεις ρούχα μόνο για τέτοιες περιπτώσεις. Το έχω δοκιμάσει όμως και είναι αρκετά λειτουργικό και αποτελεσματικό. Σε βγάζει από τη δύσκολη θέση.

Οπότε όταν είναι να βγεις ραντεβού, δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι πολύ τι να φορέσεις για να κάνεις καλή εντύπωση. Χαλαρώνεις και αφήνεις τη γυναίκα να χαλαρώσει μαζί σου. Τι άλλο μπορεί να να σε ενδιαφέρει μετά εκτός από το να περάσετε καλά;

Γιατί Είναι Σημαντικό Το Σωστό Ντύσιμο Στο Πρώτο Ραντεβού

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως τα ρούχα δείχνουν ποιός είσαι. Επίσης από που έρχεσαι, πόσο προσέχεις τον εαυτό σου και απλά ενισχύουν την εμφάνιση σου. Δείχνουν επίσης και τον τρόπο ζωής σου, τις φιλοδοξίες σου και πάνω από όλα πόση προσοχή δίνεις στς λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Είναι αυτά τα πράγματα που θες να κάνεις κατανοητά στην γυναίκα που θα βγείτε ραντεβού αν θες να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού.

Τι Να Βάλω Στο Ραντεβού;

ντυσιμο για ραντεβού

Καλό είναι να είσαι ο εαυτός σου. Είναι αυτό που πάντα θα σου δώσει μια κατέυθυνση. Όμως υπάρχουν διάφορες συνθήκες που θα παίξουν τον ρόλο τους για το ντύσιμο σου και κάτω από τις οποίες είναι καλό να έχεις κάτι στο μυαλό σου για όλες τις περιπτώσεις, αλλά και για τα ραντεβού σου.

Λάβε υπόψιν τον συνδυασμό τόπου και χρόνου που έχει καθοριστεί το ραντεβού. Για τους άντρες σημασία δεν έχει μόνο το σωστό ρούχο, αλλά και η περίσταση.

Κλείνοντας, κύριοι, σαν Άνδρες Αξίας λοιπόν, που ξέρετε τι θέλετε και ποιοι είστε, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε προσεκτικά το video και να μας πείτε τις σκέψεις σας για αυτά που παρακολουθήσατε εδώ.

Βρες τα κατάλληλα outfit για σένα αφού δεις το video του Θέμη και κάνε subscribe στο κανάλι μας.

Μάθε πως να είσαι Άνδρας Αξίας. Διάβασε το βιβλίο. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.