2 Κατάλληλα Outfit για το Πρώτο Ραντεβού!

Στο σημερινό video ο Θέμης αναφέρεται σε δύο outfits που θα πρέπει να έχεις απαραίτητα στην ντουλάπα σου, για την περίπτωση που έχεις ένα πρώτο ραντεβού και δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Πολλοί άνδρες, όταν τους τυχαίνει ένα ραντεβού, ψάχνονται μέχρι τελευταία στιγμή για το τι θα βάλουν με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί άγχος και να μη σου επιτρέπει να απολαύσεις την επιτυχία του ραντεβού σου.

Η λύση του Θέμη βασίζεται στην προετοιμασία και στο σωστό στυλ. Στυλ που με βασικούς κανόνες που αναφέρονται στο video μπορούν να σε κάνουν να το απολαύσεις άνετα αλλά και αισθητικά σωστά.

Βρες τα κατάλληλα outfit για σένα αφού δεις το video του Θέμη και κάνε subscribe στο κανάλι μας.

Men Of Style

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style