2 ραντεβού την εβδομάδα με γυναίκες που προσεγγίζω κατά τη διάρκεια της ημέρας

2 ραντεβού την εβδομάδα με γυναίκες που προσεγγίζω κατά τη διάρκεια της ημέρας

Την ημέρα έχει γυναίκες παντού.. στο δρόμο, στα μαγαζιά, στα εμπορικά κέντρα, στις Πανεπιστημιακές Σχολές, στα ΤΕΙ, στα ΙΕΚ.. γυναίκες που πολύ πιθανόν να μη συναντήσεις ποτέ βράδυ, γιατί πολύ απλά μπορεί να μη βγαίνουν το βράδυ, ειδικά στα μέρη που πηγαίνεις εσύ που θεωρούνται target rich environments ( μέρη με πολλές όμορφες γυναίκες), όπως τα κλαμπ και τα μεγάλα μπαρ.

2 ραντεβού την εβδομάδα με γυναίκες που προσεγγίζω κατά τη διάρκεια της ημέρας

Το βράδυ, όταν προσεγγίσω μια γυναίκα σε ένα μπαρ π.χ., η κλιμάκωση είναι πολύ πιο γρήγορη κατά κανόνα. Επιτρέπεται, λόγω μουσικής, να πλησιάσω πολύ κοντά στο αυτί της – κι επιμένω να εισβάλλω στον προσωπικό της χώρο – προσωπικός χώρος θεωρείται απόσταση μικρότερη των 30 cm. Αυτό επιτρέπει και την πολύ πιο γρήγορη κλιμάκωση της σωματικής επαφής. Το βράδυ σε μπαρ, μπορώ να πιάσω το χέρι κάποιας, να την πιάσω αγκαλιά ενώ της μιλάω, να της ψιθυρίσω στο αυτί. Την ημέρα, τι επιλογές έχω;

Μουσική δεν υπάρχει, δε χρειάζεται να πλησιάσω πολύ όταν της μιλάω – αντιθέτως μπορεί κάτι τέτοιο να εκληφθεί ως απειλή. Η σωματική επαφή ας κρατηθεί στο ελάχιστο, και ως επί το πλείστον στο λεγόμενο “κοινωνικό άγγιγμα”, δηλαδή όπως θα ακουμπούσα έναν συνάδελφο στη δουλειά με τον οποίο δεν έχω πολλή οικειότητα. Και αυτό είναι το αρνητικό στοιχείο όταν προσεγγίσω γυναίκα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό που επίσης πρέπει ο οποιοσδήποτε να έχει υπόψιν του όταν προσεγγίζει γυναίκες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν δεν είναι σε καφετέρια, είναι ότι η γυναίκα αυτή κάπου πηγαίνει. ΔΕΝ έχει πολύ χρόνο να μιλήσει μαζί του. Οπότε πρέπει ο ενδιαφερόμενος να καταφέρει να την κάνει να θέλει να τον ξαναδεί μέσα σε 5, το πολύ 10 λεπτά συνήθως.

Περνάμε στο θετικό της υπόθεσης:

Η γυναίκα την ημέρα, είναι πιο απροετοίμαστη και την πιάνω χωρίς άμυνες. Το βράδυ που έχει ντυθεί για βραδινή έξοδο, το περιμένει ότι μπορεί κάποιος να την προσεγγίσει και θα είναι πιο αμυντική. Το πρωί, δεν το περιμένει. Ο αιφνιδιασμός λειτουργεί υπέρ μου. Επιπροσθέτως, την ημέρα και μόνο που έχω το θάρρος να την πλησιάσω και να της πω “γεια σου, σε ειδα και αν δε σου μιλούσα θα το μετάνιωνα, είσαι υπέροχη, με λένε Ανέστη” έχω δημιουργήσει έλξη. Δείχνει τρομερή αυτοπεποίθηση και σε συνδυασμό με καλό body language (γλώσσα / στάση σώματος) αλλά και καθαρή φωνή, που δείχνει αυτοπεποίθηση επίσης, δημιουργεί έλξη αμέσως στη γυναίκα.

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.