3+1 Tρόποι για να Eλκύεις Γυναίκες Xωρίς να Μιλάς!

Πως να ελκύεις γυναίκες χωρίς να μιλάς.

Ίσως ξέρεις πώς να ελκύεις τις γυναίκες. Ίσως όχι. Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη αποφασιστικότητα για να προσεγγίσεις μία γυναίκα, ειδικά αν δεν το έχεις ξανακάνει. Αν μέχρι σήμερα δεν έχεις κάνει το πρώτο βήμα να προσεγγίσεις κάποια από τις γυναίκες που σε ελκύουν, ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις.

Εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που θα συγκεντρώσεις, είναι απαραίτητο να σχηματίσεις μια εικόνα της κατάστασης που επικρατεί. Πριν από οτιδήποτε άλλο, θα χρειαστεί να δεις στην πράξη ότι οι γυναίκες είναι πάνω από όλα επικοινωνιακές και περιμένουν να τους μιλήσεις.

Από τη μια, το να μιλήσεις με τις γυναίκες έτσι απλά είναι το σημαντικότερο για να αρχίσεις να τις φλερτάρεις. Είναι ενδεικτικό της νέας πραγματικότητας που θες να ισχύει στη ζωή σου.

Υπάρχει όμως τρόπος, να ελκύεις γυναίκες χωρίς να μιλήσεις καν;

  • Πόσες φορές έχεις προβληματιστεί για το τι να πεις και πώς να το πεις για να μην σε περάσει για άλλον ένα περίεργο τύπο;
  • Πόσες φορές έχεις κάτσει σε μία γωνία του μπαρ, με μόνη σκέψη στο μυαλό σου, την μαγική ατάκα που θα ρίξει κατ’ ευθείαν στο κρεβάτι σου αυτή που σου αρέσει;

Σε Προβληματίζει Το Πώς Να Κινηθείς Και Τι Να Πεις Με Τις  Γυναίκες

γυναίκες

Όταν θα βρεθείς κοντά της που χάνεις την ουσία και το βαθύτερο νόημα που εκφράζεται με μία μόνο ερώτηση. «Πως μπορώ να ελκύω τις γυναίκες;» Σίγουρα δεν θα απορρίψουμε την λεκτική επικοινωνία γιατί είναι η πιο ανεπτυγμένη μορφή επικοινωνίας στον πλανήτη οπότε σίγουρα θα παίξει τον ρόλο της. Η μη λεκτική επικοινωνία όμως, είναι 700 φορές πιο ισχυρή και αποτελεσματική καθώς είχε χιλιάδες χρόνια για να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί στην τωρινή της μορφή.

Αν όμως είχες τη δυνατότητα να εντυπωσιάσεις μία γυναίκα πριν καν της μιλήσεις, δεν θα έκανε τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα; Μην ξεγελιέσαι γιατί πάντα θα χρειάζεται να μιλάς με τις γυναίκες που σου αρέσουν. Πιστεύω σε όλους μας θα άρεσε, απλά να γνέφαμε σε μία γυναίκα, να μας έγνεφε πίσω και να καταλήγαμε σε μία νύχτα γεμάτη πάθος αλλά αυτό μάλλον θα το δεις μόνο σε ταινίες και περιοδικά;

Η ερώτηση λοιπόν παραμένει. Πως μπορείς να ελκύεις γυναίκες χωρίς να μιλήσεις;

Πρόσεξε Την Γλώσσα του Σώματος Σου Με Τις Γυναίκες

Ο τρόπος που στέκεσαι και κινείσαι, λέει πολλά για εσένα και οι γυναίκες μπορούν να το καταλάβουν αυτό. Για να δείξεις την αυτοπεποίθηση σου, φρόντισε να στέκεσαι όρθιος χωρίς να καμπουριάζεις ή να σκύβεις, κράτα τους ώμους σου χαλαρούς και χαμογέλα. Επίσης κράτα τις κινήσεις σου χαλαρές, χωρίς πολλές χειρονομίες και χοροπηδητά. Δείξε ότι έχεις τον έλεγχο του σώματος σου.

Δες το παρακάτω video:

Οπτική Επαφή

Η σωστή οπτική επαφή μπορεί να κάνει τη διαφορά

Όσες φορές και αν το θίξουμε, η αξία του δεν θα μειωθεί ποτέ. Η οπτική επαφή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ελκύεις γυναίκες.

Αρχικά, είναι σημαντικό, η οπτική επαφή να είναι ποιοτική. Να κρατάς το βλέμμα σου άφοβα και να της χαρίσεις ένα από τα καλύτερα χαμόγελα σου. Το σταθερό βλέμμα θα δείξει τη σιγουριά σου και το χαμόγελό σου θα δείξει τον ζεστό χαρακτήρα σου.

Προσοχή! Aν χαζογελάς αντί να χαμογελάς, θα καταστρέψεις τη στιγμή.

Το να διατηρήσεις την οπτική επαφή ίσως σου φαίνεται δύσκολο, καθώς κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, η ένταση κλιμακώνεται με γεωμετρική πρόοδο. Για να χαλαρώσεις, φρόντισε να αναπνέεις από την κοιλιά σου και πέρα από το κανονικό σου χαμόγελο είναι σημαντικό να χαμογελάς και με τα μάτια σου.

Κάνε Τις Γυναίκες Να Σε Θέλουν Λόγω Εμφάνισης

Πως να ελκύεις γυναίκες χωρίς να μιλάς.

Και για να μην το παρεξηγήσεις, αν θες να σε προσέξουν οι γυναίκες και το ενδιαφέρον τους να είναι ερωτικό, τότε φρόντισε να ντυθείς καλά.

Είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε, καθώς δείχνει πόσο προσέχεις και περιποιείσαι τον εαυτό σου.

Δεν είναι απαραίτητο να δώσεις μία περιουσία για ρούχα.

Αρκεί να δείξεις ότι ξέρεις τι σου γίνεται και ότι παίρνεις τον εαυτό σου σοβαρά. Δες εδώ :

Αν σκοπεύεις να βγεις για να γνωρίσεις γυναίκες, τότε δεν θα βάλεις σαγιονάρα με δίχαλο, ούτε φόρμες και αθλητικά. Αρκεί ένα σετ ρούχων που ταιριάζουν χρωματικά και δεν είναι τσαλακωμένα. Πέρα από αυτό, φρόντισε να είσαι χτενισμένος και με καθαρά χέρια και νύχια.

Φρόντισε Να Σε Προσέξουν Οι Γυναίκες Λόγω Κοινωνικοποίησης Και Φίλων

Πως να ελκύεις

Πως μπορεί να γίνει αυτό; Βγες σε ένα μαγαζί που ξέρεις ότι θα πετύχεις γνωστούς σου ή που γνωρίζεις κάποιον από το προσωπικό και φρόντισε να τους χαιρετήσεις όλους μπαίνοντας στο χώρο.

Θα δείξεις ότι είσαι κοινωνικός και φιλικός και όταν πλέον της μιλήσεις, το πιο πιθανό είναι να σου πει: «Φαίνεται ότι σε ξέρουν όλοι εδώ μέσα».

Ο Πιο Απλός Κανόνας

Ο πιο απλός κανόνας που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αν η γυναίκα θέλει να αφεθεί και να διασκεδάσει και εσύ της το προσφέρεις αυτό, τότε θα αισθανθεί την έλξη. Αυτό που χρειάζεται να επικοινωνήσεις μη λεκτικά, είναι ότι μπορείς να της προσφέρεις ασφάλεια, σιγουριά, διασκέδαση και σεξ.

Τέλος, για να το θέσουμε τελείως απλά, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βγεις και να φροντίσεις να περάσεις καλά. Χαμογέλα, διασκέδασε και δείξε στον κόσμο ότι ξέρεις τι πάει να πει «περνάω τέλεια». Όσο καλύτερα περάσεις, τόσο περισσότερο θα το προβάλεις στον κόσμο και αυτό θα δείξει ότι είσαι άτομο που αξίζει να συναναστραφεί κανείς μαζί του.

Η αλλαγή και η βελτίωση είναι πάντα ένα βήμα μακριά.

Ένα βήμα που αξίζεις.

Μάθε τον Τρόπο να Φλερτάρεις με τις Γυναίκες που Πάντα Ήθελες. Δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Μάθε πως να το αποκτήσεις εδώ.

Καλή συνέχεια

 

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.