3 Αλήθειες για την Έλξη που οι Περισσότερες Γυναίκες Αγνοούν

3 αλήθειες για την έλξη που οι περισσότερες γυναίκες αγνοούν- μέρος 1

Μάθε 3 Αλήθειες Για Την Έλξη

‘Ελξη: Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσω 3 αλήθειες για την έλξη που οι περισσότερες γυναίκες αγνοούν και πιθανότατα αγνοείς κι εσύ. Οι περισσότεροι άντρες, θα έχουν σκεφτεί ή πει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους, ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν.

Λοιπόν, έχετε δίκιο! Όλοι.

Αυτό που η γυναίκα λέει ότι θέλει ή και πιστεύει ότι θέλει, και αυτό στο οποίο τελικά θα ανταποκριθεί συναισθηματικά, και επομένως σεξουαλικά, τις περισσότερες φορές είναι 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Σημασία έχει πάντως να διεκδικήσεις μια γυναίκα, όχι να την κυνηγήσεις.

Θα ακούσεις πολλές γυναίκες να μιλάνε για το πώς φαντάζονται τον άντρα που θα τις κάνει να νιώσουν έλξη και που θα ερωτευτούν, και να καταλήγουν με έναν τύπο που δεν προσεγγίζει ούτε κατά 20% αυτό που περιέγραφαν.

Θα βλέπουν κάποιον και θα πούνε: “εγώ με αυτόν, ποτέ!” και 2 χρόνια μετά θα τον παντρευτούν και θα δηλώνουν ευτυχισμένες. Για να περάσω αναλυτικά σε 3 αλήθειες για την έλξη που οι περισσότερες γυναίκες αγνοούν.

Αλήθεια #1. Οι Περισσότερες Όμορφες Γυναίκες, Συνήθως Έχουν Έναν Άντρα Με Τον Οποίο Κάνουν Σεξ.

Παράλληλα, αν αυτός δεν τους προσφέρει σχέση, έχουν και άλλους με τους οποίους βγαίνουν ραντεβού αλλά δεν κάνουν σεξ. Τον εραστή, θα τον ονομάζουν πολλές φορές και μαλάκα. Θα λένε στις φίλες τους ότι δε θα έκαναν ποτέ σχέση μαζί του.

Κι όμως, θα έκαναν! Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο άντρας, έχει διπλάσιες αν όχι τριπλάσιες πιθανότητες να κάνει σχέση μαζί της από οποιονδήποτε από τους άντρες που την βγάζει ραντεβού για ρομαντικά δείπνα και τα σχετικά, για να της δείξει ότι είναι καλός για σύντροφος.

ΠΑΝΤΑ ξεκινάς τη σχέση από το σεξ. Δένεσαι πολύ περισσότερο με το σεξ από ότι με οτιδήποτε άλλο. Τίποτα δε θα σε φέρει πιο κοντά της. Μετά, αφού έχει δεθεί μαζί σου, δείξε της πόσο καλός είσαι και για σχέση. Θα έχεις όλο το χρόνο μετά και αυτή όλη την καλή διάθεση. Ποτέ όμως μην το πας ανάποδα – πρώτα τα ρομαντικά και μετά το σεξ. Πιθανότατα αν κάνεις κάτι τέτοιο, θα εμφανιστεί κάποιος “μαλάκας” να σε προλάβει και να κερδίσει έδαφος πολύ πιο γρήγορα. Μετά για σένα θα είναι ήδη αργά.

Αλήθεια #2. Οι Περισσότερες Γυναίκες Θέλουν Έναν Άντρα Να Μπορεί Να Τις Αποπλανήσει.

Και θέλουν να μπορεί να τις αποπλανήσει όμορφα, με στυλ, και όχι να τις φέρνει σε αμηχανία κατά τη διαδικασία. Θέλουν κάποιον σίγουρο για τον εαυτό του, που ακούει “όχι” και το μετατρέπει σε ναι. Γιατί έχει καταλάβει ότι αν προσπαθήσει να αλλάξει τη διάθεσή της, και όχι τη γνώμη της, μπορεί να την “πείσει” για οτιδήποτε.

Αν την ελκύεις πάντως θα το καταλάβεις από τα 10 σημάδια που θα δεις παρακάτω.

Αλήθεια #3. Έχεις Πολύ Καλύτερες Πιθανότητες Να “Ρίξεις” Μια Γυναίκα

Η Οποία Σε Μισεί  Ή Ισχυρίζεται Ότι Σε Μισεί,

Από Το Να Ρίξεις Μία Γυναίκα Που Την Αφήνεις Παντελώς Αδιάφορη

Αυτή η “αλήθεια” είναι μία από τις αγαπημένες μου. Είναι κάτι που αναφέρω συνέχεια στα bootcamps και είναι αρκετές φορές πρωτόγνωρη σαν ιδέα για κάποιον που ξεκινά τώρα το Παιχνίδι: ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ συναίσθημα είναι καλύτερο από “κανένα συναίσθημα”. Και, μάντεψε: Τα “καλά παιδιά”, συνήθως αφήνουν τις γυναίκες παντελώς αδιάφορες, εφόσον δεν μπορούν να δημιουργήσουν συναισθήματα.

αλήθειες για την έλξη

Προσοχή! Δε σε συμβουλεύω να βγεις και να αρχίσεις να είσαι κακός και να τις κάνεις όλες να σε μισούν, να δημιουργείς παντού αρνητικά συναισθήματα. Ο σκοπός πρέπει να είναι να μοιράζουμε θετικά συναισθήματα.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Επίσης μπορέις να διαβάσεις το βιβλίο από τους ιδρυτές του Men Of Style που θα βρεις εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.