3 Αναβαθμίσεις στο Παιχνίδι σου που θα Βελτιώσουν την Αποτελεσματικότητά σου

3 Αναβαθμίσεις στο Παιχνίδι σου που θα Βελτιώσουν την Αποτελεσματικότητά σου

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούν 3 Αναβαθμίσεις στο Παιχνίδι σου που θα Βελτιώσουν την Αποτελεσματικότητά σου. Πολλοί άνδρες που συμμετέχουν σε bootcamp του Menofstyle.gr καταλήγουν να γνωρίζονται με άλλους μαθητές που είχαμε και να γίνονται φίλοι που βοηθά ο ένας τον άλλον στο ταξίδι τους προς την Αυτοβελτίωση. Είναι πραγματική χαρά μας να βλέπουμε ανθρώπους να γνωρίζονται μεταξύ τους εξαιτίας μας και μετά από μήνες να έχουν αναπτύξει μία σπουδαία φιλία αλλά και να έχουν εξελιχθεί ως players και προσωπικότητες ραγδαία. Ωστόσο, όλοι τους στο ξεκίνημα όταν έρχονται να συμμετάσχουν σε Bootcamp του Menofstyle.gr, παρουσιάζουν παρόμοια προβλήματα. Συνήθως λοιπόν, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες που έρχονται σε εμάς είναι τα εξής:

  1. Τονικότητα Φωνής
  2. Άγχος Προσέγγισης / Επιτυχίας
  3. Γλώσσα / Στάση Σώματος

Πώς μπορείς να εξελιχθείς σε αυτούς τους τομείς;

  • Μη γέρνεις προς το μέρος της. Σχεδόν όλοι στα bootcamps στις πρώτες προσεγγίσεις που κάνουν, γέρνουν προς το μέρος της κοπέλας όταν της μιλάνε. Προσπάθησε να στέκεσαι όρθιος, ευθεία, ίσως να γέρνεις και προς τα πίσω. Ακόμα και αν δε σε ακούει καλά, μη σκύβεις προς το μέρος της. Μίλησε δυνατά και καθαρά. Ακόμα και αν δεν την ακούς, μην την πλησιάζεις.
  • Μίλα πιο δυνατά. Αν δε σε ακούει όταν μιλάς, αν σου ζητά να επαναλάβεις αυτά που είπες, τότε δε μιλάς αρκετά δυνατά. Σχεδόν όλοι οι άνδρες μιλάνε πιο σιγά από όσο πρέπει, οπότε τονίζουμε πάντα στους μαθητές μας να μιλάνε πιο δυνατά.
  • Τήρησε τον κανόνα των 3 δευτερολέπτων. Όταν σου αρέσει μία γυναίκα και σου γεννιέται η επιθυμία να πας να της μιλήσεις, μέτρησε μέχρι το 3 και πήγαινε. Πρέπει να σου γίνει συνήθεια. Χρειάζεσαι κίνητρο; Δώσε δύο 50ευρα στον κολλητό σου. Για να στα δώσει πίσω, πρέπει να πας να μιλήσεις σε 2 άγνωστες παρέες. Μετά, επανάλαβε τη διαδικασία. Επανάλαβέ την μετά για τον κολλητό σου, εφόσον και ο ίδιος ασχολείται και βγαίνετε μαζί.
  • Χαμογέλασε! Ειδικά όταν είσαι με τους φίλους σου, την παρέα σου και συζητάς. Όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί / μπαρ, χαμογέλασε και κάνε eye contact με όλους. Θέλεις να περνάς καλά και να φαίνεται. Όταν προσεγγίζεις, επίσης χαμογέλασε τα πρώτα δευτερόλεπτα. Μετά το σταματάς αλλά το χαμόγελο επιστρέφει συχνά στα χείλη σου, για τους σωστούς λόγους.
  • Μίλα αργά! Μη βιάζεσαι να πεις τα λόγια σου. Ίσως έχεις μάθει μερικές ιστορίες / ατάκες / ρουτίνες και θέλεις να προλάβεις να τις πεις. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι μαγικά ξόρκια, ούτε εσύ είσαι ο Χάρι Πότερ που λέγοντας τα ξόρκια οι κοπέλες θα σε ερωτευτούν. Όταν μιλάς γρήγορα, δείχνεις αγχωμένος. Μπορεί να μιλάς γρήγορα όταν μιλάς με τον κολλητό σου, επειδή έχετε πολλά να πείτε και το ένα θέμα διαδέχεται το άλλο πολλές φορές. Όταν όμως απευθύνεσαι σε άγνωστες γυναίκες – ή ακόμα και σε πλήθος σε διάλεξη – το να μιλάς γρήγορα δείχνει άγχος και ανασφάλεια. Όσο πιο αργά μιλάς, τόσο περισσότερο μαγνητίζεις το πλήθος και παράλληλα βγάζεις προς τα έξω αυτοπεποίθηση, ότι αυτό που λες είναι σημαντικό και οι γύρω σου θα θέλουν να το ακούσουν.
  • Μη σταματάς να μιλάς. Ποτέ μη φύγεις επειδή κόλλησες και φοβήθηκες ότι δεν ήξερες τι να πεις. Ο μόνος λόγος να φύγεις από μία παρέα που προσέγγισες πριν τα πρώτα 10 λεπτά, είναι να σε διώξουν από την παρέα. Μείνε, μίλησε, αυτοσχεδίασε, προσπάθησε να ξεπεράσεις τις αμήχανες στιγμές. Είναι μεγάλο κομμάτι της εξέλιξής σου και από τα πιο σημαντικά.

Καλή επιτυχία!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.