3 Απλοί τρόποι για να την ερεθίσεις χωρίς να το καταλάβει

Πως να την ερεθίσεις γρήγορα και άμεσα

Πολλοί λένε ότι για να ερεθίσεις μία γυναίκα, θες εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσεως και πολλή τύχη.

Άλλοι πάλι λένε ότι ο εγκέφαλος μίας γυναίκας είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν ενός άντρα. Για να πάρει μπρος και να λειτουργήσει θέλει να πατήσεις ένα σωρό διαφορετικά κουμπάκια και διακοπτάκια. Αντίθετα, ενός άντρα μπορεί να πάρει μπρος με το γύρισμα ενός κλειδιού.

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο εγκεφαλικοί τύποι από τους άντρες. Για εμάς είναι αρκετή η θέα ενός ωραίου μπούστου για να πάρει μπροστά το σύστημα, ενώ για τις γυναίκες πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, ο καιρός να είναι αίθριος και η σελήνη στη δεύτερη φάση της.

Οι βασικές λειτουργίες μας είναι λίγο διαφορετικές
Οι βασικές λειτουργίες μας είναι λίγο διαφορετικές

 

Πέρα από την πλάκα όμως, το γεγονός ότι χρειάζονται διαφορετική διαχείριση από εμάς, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να τις ερεθίσεις και μάλιστα πολύ γρήγορα και χωρίς να το καταλάβουν.

Σε μία πρώτη προσέγγιση, δεν μπορείς να είσαι υπερβολικά διαχυτικός, εκτός βέβαια και αν δεις ότι στο επιτρέπει εκείνη. Τι μπορείς να κάνεις για να την ερεθίσεις χωρίς να δημιουργήσεις κακή εντύπωση;

 

Πως είναι η φωνή σου;

Πέρα από την εμφάνιση σου, το πρώτο πράγμα που θα τσεκάρει μία γυναίκα επάνω σου όταν θα την συναντήσεις, είναι η φωνή σου.

Στη φύση, ιδιαίτερα στα θηλαστικά, η μπάσα φωνή θεωρείται προτέρημα, σημάδι υψηλής τεστοστερόνης και ένδειξη ενός δυνατού αρσενικού. Οπότε σωστά το μάντεψες, το ίδιο συμβαίνει και στους ανθρώπους.

Όταν γνωρίζεις κάποια λοιπόν, είναι σημαντικό να μπορείς να ελέγξεις τη φωνή σου και να την κρατήσεις σε χαμηλά επίπεδα και όσο πιο μπάσα γίνεται. Η σωστή τοποθέτηση της φωνής σημαίνει ότι όταν μιλάς, δονείται το στήθος σου.

Αυτό θα κάνει τη φωνή σου να ταξιδεύει στο χώρο με άνεση και να επηρεάζει αυτήν που βρίσκεται απέναντί σου με περισσότερους από έναν τρόπους.

Άγγιξε με αυτοπεποίθηση
Άγγιξε με αυτοπεποίθηση

 

Το άγγιγμα σου πως είναι;

Ο τρόπος που χρησιμοποιείς τα χέρια σου παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να τα χρησιμοποιείς με σιγουριά και σταθερότητα. Να φαίνεται ότι ξέρεις τι κάνεις και ότι δεν αισθάνεσαι ανασφάλεια όταν την ακουμπάς.

Ακόμη κι αν δεν ξέρεις κάποια πολύ ώρα, υπάρχουν σημεία που μπορείς να την ακουμπήσεις για να την ερεθίσεις και που δεν θα την προσβάλλουν. Το εσωτερικό της παλάμης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, όπως και τα δάχτυλα της. Επίσης, το μέσα μέρος των καρπών και των μπράτσων της μπορεί να ερεθιστούν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Όσο μιλάς μαζί της, βρες έναν τρόπο να της πιάσεις το χέρι και παίξε με τα δάχτυλά της ή χάιδεψε τη μέσα πλευρά του καρπού της. Μία από τις καλύτερες ευκαιρίες είναι το “διάβασμα” της παλάμης.

Ένα άλλο σημείο που μπορεί να προκαλέσει μεγάλο ερεθισμό σε μία γυναίκα, είναι οι λοβοί των αυτιών της. Βρες μία δικαιολογία όπως το γεγονός ότι φοράει σκουλαρίκια για να αγγίξεις τους λοβούς της και αυτό θα την ξετρελάνει.

Οι λοβοί είναι γεμάτοι νευρικές απολήξεις και συνεπώς πολύ ευαίσθητοι. Το άγγιγμα και ένα ελαφρύ τρίψιμο τους μπορεί να την ανατριχιάσει μέχρι την μέση της.

 

Οπτική επαφή

Πολλές φορές λέμε ότι ο τρόπος με τον οποίο κοιτάς μία γυναίκα μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ μίας πετυχημένης προσέγγισης και μία αποτυχίας. Τα μάτια σου αντικατοπτρίζουν την προδιάθεση σου. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε κι αν σκέφτεσαι, φαίνεται στον τρόπο που κοιτάς αυτή που έχεις απέναντί σου.

Γι’ αυτό λέμε πολλές φορές ότι όταν κοιτάς κάποια, είναι καλό να εκφράζεις με τα μάτια σου την επιθυμία σου. Όσο την κοιτάς λοιπόν, σκέψου ότι πονηρό περνάει από το μυαλό σου και οτιδήποτε θα ήθελες να κάνεις μαζί της. Η σκέψη σου, θα φανεί στα μάτια σου και να είσαι σίγουρος ότι θα το καταλάβει και θα την ξεσηκώσει.

Επίσης, φρόντισε να την κοιτάς όχι μόνο στα μάτια αλλά και στο στόμα, δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον σου για να την φιλήσεις.

 

Σκέψου πως μπορείς να τα συνδυάσεις όλα μαζί

Εφόσον ξέρεις ότι υπάρχουν πολλά κουμπιά που μπορείς να πατήσεις, γιατί να μην το κάνεις συνδυαστικά;

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ερεθίσεις μία γυναίκα, από το να ψιθυρίσεις κάτι, πολύ κοντά στο αυτί της, με μία μπάσα φωνή.

Επίσης, μπορείς να “διαβάζεις” την παλάμη της και ταυτόχρονα να την κοιτάς με νόημα στα μάτια, όσο χαϊδεύεις τα δάχτυλά της.

Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να σκεφτείς κι άλλους τρόπους για να το πετύχεις.

Περιμένω τα σχόλιά σου εδώ

Καλή συνέχεια.

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.