Ερέθισε την Χωρίς να το Καταλάβει και Κάνε Σεξ Τώρα

Πως να την ερεθίσεις γρήγορα και άμεσα

Κάνε Σεξ Τώρα

Κάνε σεξ τώρα με τη γυναίκα που σου αρέσει, ακολουθώντας 3 απλούς τρόπους για να την ερεθίσεις. Στο σημερινό άρθρο θα επισημάνουμε 3 στοιχεία που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική ζωή. Πολύ συχνά όμως μπορεί να μην τα λαμβάνεις υπόψιν σου κατά τη διάρκεια της προσέγγισης. Ή ακόμα κι αν είσαι σε μια σχέση, μπορεί μερικές φορές να ξεχνάς πόσο σημαντικά είναι για να ερεθίσεις τη σύντροφό σου.

Πολλοί λένε ότι για να ερεθίσεις μία γυναίκα, θες εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσεως και πολλή τύχη.

Άλλοι πάλι λένε ότι ο εγκέφαλος μίας γυναίκας είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν ενός άντρα. Για να πάρει μπρος και να λειτουργήσει θέλει να πατήσεις ένα σωρό διαφορετικά κουμπάκια και διακοπτάκια. Αντίθετα, ενός άντρα μπορεί να πάρει μπρος με το γύρισμα ενός κλειδιού.

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο εγκεφαλικοί τύποι από τους άντρες. Για εμάς είναι αρκετή η θέα ενός ωραίου μπούστου για να πάρει μπροστά το σύστημα, ενώ για τις γυναίκες πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, ο καιρός να είναι αίθριος και η σελήνη στη δεύτερη φάση της.

Πέρα από την πλάκα όμως, το γεγονός ότι χρειάζονται διαφορετική διαχείριση από εμάς, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να τις ερεθίσεις και μάλιστα πολύ γρήγορα και χωρίς να το καταλάβουν.

Σε μία πρώτη προσέγγιση, δεν μπορείς να είσαι υπερβολικά διαχυτικός, εκτός βέβαια και αν δεις ότι στο επιτρέπει εκείνη. Τι μπορείς να κάνεις για να την ερεθίσεις χωρίς να δημιουργήσεις κακή εντύπωση;

Πριν συνεχίσεις, δες το video που ακολουθεί και μάθε πώς να γίνεις πρόκληση για μια γυναίκα.

#1. Για Να Κάνεις Σεξ, Πρόσεξε Τη Φωνή Σου

Κάνε σεξ τώρα με τη γυναίκα που σου αρέσει, δίνοντας έμφαση στη φωνή σου. Δηλαδή:

Πέρα από την εμφάνιση σου, το πρώτο πράγμα που θα τσεκάρει μία γυναίκα επάνω σου όταν θα την συναντήσεις, είναι η φωνή σου. Στη φύση, ιδιαίτερα στα θηλαστικά, η μπάσα φωνή θεωρείται προτέρημα, σημάδι υψηλής τεστοστερόνης και ένδειξη ενός δυνατού αρσενικού. 

Οπότε σωστά το μάντεψες, το ίδιο συμβαίνει και στους ανθρώπους.

Όταν γνωρίζεις κάποια λοιπόν, είναι σημαντικό να μπορείς να ελέγξεις τη φωνή σου και να την κρατήσεις σε χαμηλά επίπεδα και όσο πιο μπάσα γίνεται. Η σωστή τοποθέτηση της φωνής σημαίνει ότι όταν μιλάς, δονείται το στήθος σου.

Αυτό θα κάνει τη φωνή σου να ταξιδεύει στο χώρο με άνεση και να επηρεάζει αυτήν που βρίσκεται απέναντί σου με περισσότερους από έναν τρόπους.

#2. Το Άγγιγμα Σου Πως Είναι;

Ο τρόπος που χρησιμοποιείς τα χέρια σου παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να τα χρησιμοποιείς με σιγουριά και σταθερότητα. Να φαίνεται ότι ξέρεις τι κάνεις και ότι δεν αισθάνεσαι ανασφάλεια όταν την ακουμπάς.

Ακόμη κι αν δεν ξέρεις κάποια πολύ ώρα, υπάρχουν σημεία που μπορείς να την ακουμπήσεις για να την ερεθίσεις και που δεν θα την προσβάλλουν. Το εσωτερικό της παλάμης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, όπως και τα δάχτυλα της. Επίσης, το μέσα μέρος των καρπών και των μπράτσων της μπορεί να ερεθιστούν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Όσο μιλάς μαζί της, βρες έναν τρόπο να της πιάσεις το χέρι και παίξε με τα δάχτυλά της ή χάιδεψε τη μέσα πλευρά του καρπού της. Μία από τις καλύτερες ευκαιρίες είναι το “διάβασμα” της παλάμης.

Ένα άλλο σημείο που μπορεί να προκαλέσει μεγάλο ερεθισμό σε μία γυναίκα, είναι οι λοβοί των αυτιών της. Βρες μία δικαιολογία όπως το γεγονός ότι φοράει σκουλαρίκια για να αγγίξεις τους λοβούς της και αυτό θα την ξετρελάνει.

Οι λοβοί είναι γεμάτοι νευρικές απολήξεις και συνεπώς πολύ ευαίσθητοι. Το άγγιγμα και ένα ελαφρύ τρίψιμο τους μπορεί να την ανατριχιάσει μέχρι την μέση της. Κάνε σεξ τώρα μαζί της ερεθίζοντας αυτά τα σημεία στο σώμα της.

#3. Οπτική Επαφή

κάνε σεξ

Πολλές φορές λέμε ότι ο τρόπος με τον οποίο κοιτάς μία γυναίκα μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ μίας πετυχημένης προσέγγισης και μία αποτυχίας. Τα μάτια σου αντικατοπτρίζουν την προδιάθεση σου. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε κι αν σκέφτεσαι, φαίνεται στον τρόπο που κοιτάς αυτή που έχεις απέναντί σου.

Γι’ αυτό λέμε πολλές φορές ότι όταν κοιτάς κάποια, είναι καλό να εκφράζεις με τα μάτια σου την επιθυμία σου. Όσο την κοιτάς λοιπόν, σκέψου ότι πονηρό περνάει από το μυαλό σου και οτιδήποτε θα ήθελες να κάνεις μαζί της. Η σκέψη σου, θα φανεί στα μάτια σου και να είσαι σίγουρος ότι θα το καταλάβει και θα την ξεσηκώσει.

Επίσης, φρόντισε να την κοιτάς όχι μόνο στα μάτια αλλά και στο στόμα, δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον σου για να την φιλήσεις.

Σκέψου Πως Μπορείς Να Τα Συνδυάσεις Όλα Μαζί Για Να Κάνεις Σεξ

Κάνε σεξ τώρα μαζί της δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

Εφόσον ξέρεις ότι υπάρχουν πολλά κουμπιά που μπορείς να πατήσεις, γιατί να μην το κάνεις συνδυαστικά;

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ερεθίσεις μία γυναίκα, από το να ψιθυρίσεις κάτι, πολύ κοντά στο αυτί της, με μία μπάσα φωνή.

Επίσης, μπορείς να “διαβάζεις” την παλάμη της και ταυτόχρονα να την κοιτάς με νόημα στα μάτια, όσο χαϊδεύεις τα δάχτυλά της.

Τέλος, θα σου πω ότι το πώς θα δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να κάνεις σεξ είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Κυρίως με το αν η κοπέλα έχει την αντίστοιχη διάθεση. Για να είναι μαζί σου σημαίνει ότι ενδιαφέρεται κι αν έχετε έρθει αρκετά κοντά, το κλίμα είναι θετικό. Είναι πιο σίγουρο όμως ότι ανεβάζεις τις πιθανότητές σου αν χρησιμοποιήσεις τους τρόπους που έμαθες για να την ερεθίσεις.

Πριν κλείσουμε, δες το βίντεο που ακολουθεί και μάθε με ποιον τρόπο μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να σε καλέσει σπίτι της για να αυξήσεις τις πιθανότητες να κάνεις σεξ μαζί της.

Οι άντρες είναι πλάσματα που τους αρέσει να ακολουθούν οδηγίες. Αλλά μας αρέσει και να αυτοσχεδιάζουμε λίγο. Ή και πολύ… Μετά από αυτές τις συμβουλές που διάβασες από πάνω, το να ερεθίσεις μια γυναίκα είναι από τα πιο εύκολα πράγματα. Τί λες; Μήπως είναι η ώρα να έρθεις σε επαφή με τις γυναίκες που γνώρισες αυτό το καλοκαίρι που πέρασε και πιθανόν έχετε να τα πείτε καιρό;

Αν νιώθεις πως όλοι γύρω σου κάνουν σεξ εκτός από εσένα δες το βίντεο που θα βρεις εδώ και κάνε κάτι γι’ αυτό.

Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να σκεφτείς κι άλλους τρόπους για να το πετύχεις.

Απογείωσε τη σεξουαλική σου ζωή και μάθε ποιες είναι οι ευεργετικές ιδιότητες που θα έχει αυτό για την αυτοπεποίθησή σου. Τι είναι πιο σημαντικό;

Να είσαι ένας από αυτούς που προσεγγίζει τις γυναίκες αποτελεσματικά, αλλά δεν κλιμακώνει, ή ένας άντρας που έχει ερωτικές επιτυχίες;

Αν θες κι εσύ να μάθεις πώς να προσεγγίζεις και να επικοινωνείς με τις γυναίκες, δες εδώ.

Καλή συνέχεια.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.