3 Απλοί Τρόποι Για να Βάλεις το Φλερτ στην Καθημερινότητά σου!

Στο σημερινό Video, ο Θέμης μας δίνει 3 απλές πρακτικές λύσεις να καταφέρεις να βάλεις το φλερτ μέσα στην καθημερινότητά σου.

Πολλοί άνδρες μπορεί να έχουν την διάθεση να φλερτάρουν, αλλά όπως και κάθε δεξιότητα, έτσι και αυτή, αν την αφήσεις σε αφήνει.

Χρειάζεται τριβή στην καθημερινότητα που ζεις, για να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο και επειδή το να εξασκείσαι κάθε μέρα στο φλερτ είναι πρακτικά δύσκολο, ο Θέμης σου δίνει 3 tips που θα σε βοηθήσουν στο να κάνεις την επικοινωνία με τις γυναίκες, μέρος της καθημερινότητας.

Με ποιες γυναίκες πρέπει να μιλάω και πότε;
Πως ξεπερνάω το δέος του να μιλήσω σε μια ωραία γυναίκα που μου αρέσει;
Πόσες γυναίκες καθημερινά είναι ένας καλός αριθμός να προσεγγίζω, ώστε αργά αλλά σταθερά να γίνομαι καλύτερος;
Τι ρόλο μπορεί να παίξει το περιβάλλον σου;

**————————-**

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης.

Όταν βρέθηκε στην μεγάλη πρωτεύουσα, η διαδικασία του να γνωρίσει ανθρώπους, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του.

Στους μήνες εκπαίδευσης που πέρασε σε coaching level, ο Θέμης έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους να εξελιχθούν και να έρθουν σε επαφή με τον καλύτερό τους εαυτό.

Δες εδώ που σου τον συστήνει ο Υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του Men Of Style, Χρήστος: https://youtu.be/NEGaJjWV_rM

 

**————————-**
Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : fb.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : instagram.com/MenOfStyle.gr

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.