3 Ατάκες για να Πάρεις το Τηλέφωνό της

Ατάκες Για Να Πάρεις Τηλέφωνο Κοπέλας

Ατάκες για αν πάρεις το τηλέφωνο μιας κοπέλας που φλερτάρεις το θέμα του σημερινού άρθρου. Γνωρίζεις μία κοπέλα.. μιλάτε, η συζήτηση προχωράει. Στο μυαλό σου έχεις συνέχεια ότι θέλεις να την ξαναδείς και το μυαλό κολλάει:

Πώς θα ζητήσω το τηλέφωνό της;

Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μαζί σου 3 ατάκες για να πάρεις το τηλέφωνό της. 3 ατάκες που χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Εντέλει, εφόσον καταλάβειςτη νοοτροπία που κρύβεται πίσω από τις λέξεις, ποτέ ξανά δε θα σκεφτείς πώς να το ζητήσεις.

Και εδώ θα σου πω το πρώτο μυστικό: ΔΕΝ το ζητάς με ερώτηση.

Δες το βίντεο:

Ποτέ! Το ζητάς πάντα στην προστακτική, θεωρώντας δεδομένο με τις λέξεις και τον τόνο της φωνής σου ότι θα στο δώσει. Και να θυμάσαι, επίσης, πως αν και το να πάρεις το τηλέφωνό της είναι απαραίτητο τις περισσότερες φορές, δεν είναι ο σκοπός για τον οποίο την πλησιάζεις εξαρχής. Ο σκοπός είναι να την ξαναδείς και να καταλήξεις να κάνεις σεξ μαζί της. Το τηλέφωνο απλά, είναι ένα μέσο που θα σας βοηθήσει να κανονίσετε για να συναντηθείτε πάλι – που είναι και ο σκοπός σου, και όχι ο σκοπός ο ίδιος!

Το Τiming Που Θα Ζητήσεις Το Τηλέφωνο Παίζει Μεγάλο Ρόλο.

Πρέπει να έχεις φτάσει τη συζήτηση και την επικοινωνία – λεκτική επικοινωνία και μη λεκτική – σε τέτοιο σημείο, ώστε η κοπέλα να νιώθει και αρκετή έλξη – ότι σε γουστάρει αρκετά δηλαδή σαν άντρα – αλλά και αρκετή άνεση / οικειότητα / εμπιστοσύνη, για να σου δώσει το νούμερό της και να κανονίσετε.

Μη βιαστείς λοιπόν να ζητήσεις το τηλέφωνό της, γιατί και να το πάρεις στα 3 λεπτά, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην την ξαναδείς ή και να μην το σηκώσει ποτέ! Το πώς θα επιτευχθεί αυτό σωστά, με τις ατάκες είναι ένα τεράστιο θέμα που σηκώνει μεγάλη ανάλυση, η οποία γίνεται και σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο στα bootcamps που οργανώνουμε στο Menofstyle.gr.

3 Ατάκες Για Να Πάρεις Το Τηλέφωνό Της:

ατάκες για τηλεφωνο

#1.

Δώσε μου το τηλέφωνό σου.

Τόσο απλά.. της περνάς το μήνυμα, ότι δεν είναι κάτι σημαντικό, δεν είναι κάτι που σκεφτόσουν πώς θα της το πεις, αλλά ούτε είναι και κάτι που πρέπει και η ίδια να σκεφτεί σοβαρά πριν αποφασίσει. Απλά ανταλλάζετε αριθμούς. Το ιδανικό σενάριο σε αυτή την περίπτωση – αλλά και γενικότερα καλό είναι να γίνεται έτσι, είναι να της δώσεις τη συσκευή σου και να αποθηκεύσει η ίδια το νούμερό της στο τηλέφωνό σου.

#2.

Δώσε μου το μαγικό δεκαψήφιο αριθμό που θα με συνδέσει τηλεφωνικώς με τη φωνή σου!

Πρόκειται για έναν πρωτότυπο τρόπο να ζητήσεις το κινητό της κοπέλας. Εδώ, λόγω του “θεατρινισμού” αλλά και λόγω της ποιητικής έκφρασης γενικότερα, δεν είναι κακό αν γίνει και υπό μορφή ερώτησης:

Θα μου δώσεις τον μαγικό δεκαψήφιο αριθμό που θα με συνδέσει τηλεφωνικώς με τη φωνή σου;

Αυτή η ατάκα έχει σαν αποτέλεσμα το γέλιο φυσικά. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που η κοπέλα γελάει και έχει ανεβάσει διάθεση και ενέργεια, να της δώσεις εκείνη τη στιγμή τη συσκευή σου και το μόνο που έχει να κάνει είναι να πληκτρολογήσει το νούμερό της.

#3.

Αύριο (μεθαύριο / την Πέμπτη / δεν έχει σημασία η μέρα) θα πάμε για ποτό.

Πρόσεξε ότι εδώ δεν της ζητάς το κινητό με μια από τις ατάκες για να πάρεις τηλέφωνο. Κάνεις κάτι ακόμα καλύτερο. Κλείνεις το ραντεβού μαζί της πριν καν μιλήσετε στο τηλέφωνο. Εφόσον η κοπέλα συμφωνήσει να βγείτε, η ανταλλαγή τηλεφώνων είναι το φυσικό επακόλουθο, που θα σας βοηθήσει να κανονίσετε τις λεπτομέρειες όταν έρθει εκείνη η μέρα. Δε χρειάζεται να την πάρεις τηλέφωνο νωρίτερα.

Related image

Ο τρίτος τρόπος είναι μακράν  ο καλύτερος, καθώς αν η κοπέλα δεχθεί να βγείτε πριν την ανταλλαγή τηλεφώνων και μετά δώσει το νούμερό της χωρίς αντίσταση, το δίνει για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ λόγο. Το δίνει γιατί έχει ήδη κανονίσει μαζί σου να πάει για ποτό συγκεκριμένη μέρα.

Δεν είναι κάτι ασαφές και απροσδιόριστο χρονικά και νοηματικά, του στυλ “δώσε μου το τηλέφωνό σου να μιλήσουμε κάποια στιγμή και να κανονίσουμε μια μέρα να πάμε για ποτό / καφέ”.

Ο τρίτος τρόπος, είναι και αυτός που πρέπει να προτιμάς αν θέλεις να εξασφαλίσεις – όσο γίνεται – το τηλέφωνο που θα πάρεις από την κοπέλα να το εξαργυρώσεις, δηλαδή να σου εξασφαλίσει και ραντεβού με την κοπέλα άμεσα.

Τώρα, αν τυχόν αποφεύγει το πρώτο ραντεβού, δες το παρακάτω βίντεο για να ξέρεις πως να το διαχειριστείς.

Χρησιμοποίησε τις 3 ατάκες για να πάρεις το τηλέφωνό της. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες. Δες ποιος τρόπος σου ταιριάζει, αλλά και ποιος έχει τα περισσότερα αποτελέσματα για ΕΣΕΝΑ! Καλή επιτυχία.

Μάθε περισσότερα για να πετύχεις με τις γυναίκες που σου αρέσουν εδώ.

Πέρα από τις ατάκες, διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.