3 διαφορετικές κατηγορίες γυναικών που θέλεις στο κρεβάτι σου

3 διαφορετικές κατηγορίες γυναικών που θέλεις στο κρεβάτι σου
3 διαφορετικές κατηγορίες γυναικών που θέλεις στο κρεβάτι σου

Σε αυτό το άρθρο θα αναλυθούν 3 διαφορετικές κατηγορίες γυναικών που θέλεις στο κρεβάτι σου, αλλά όχι απαραίτητα και στη ζωή σου γενικότερα. 3 διαφορετικές κατηγορίες γυναικών που είναι πολύ σεξουαλικές και θα σε ικανοποιήσουν πολύ στο κρεβάτι, αλλά δεν είναι ιδανικές για σύντροφοι ζωής.

  • 1. Ανεξάρτητη / απελευθερωμένη: Από τις πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες που μπορείς να γνωρίσεις. Είναι πολύ σεξουαλικές, κατά κανόνα μένουν μόνες τους πολλά χρόνια, ίσως και όλα τα χρόνια της ενήλικης ζωής τους. Ανεξάρτητες, έχουν μάθει να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις, συναισθηματικά και επαγγελματικά. Θα κάνουν σχέση επειδή θέλουν και όχι επειδή έχουν την ανάγκη για σχέση, όπως πολλές γυναίκες που αναζητούν την “ασφάλεια” μέσα από τον σύντροφο. Οι ανεξάρτητες γυναίκες αυτής της κατηγορίας ερωτεύονται δύσκολα, δεν μπορούν να συνυπάρξουν με άνδρες που δεν είναι ανεξάρτητοι επίσης και δυναμικοί – σιχαίνονται τον άντρα “μαμάκια”. Συνήθως οι άντρες τις θέλουν για σχέση, καθώς οι ίδιες δεν πιέζουν για σχέση και αυτή η “άνεση” σε συνδυασμό με το πολύ καλό σεξ, τον δυναμισμό που έχουν αλλά και την ενδιαφέρουσα ζωή που κάνουν, κάνει τους άντρες να τις ερωτεύονται. Θα κάνουν εύκολα σεξ με άντρα που γουστάρουν, ακόμα και το ίδιο βράδυ της γνωριμίας τους καθώς η ανεξάρτητη ζωή που κάνουν από μικρή ηλικία τις έχει φέρει σε μία θέση να αδιαφορούν για το social conditioning, για τις δομές και τη νοοτροπία δηλαδή της σημερινής κοινωνίας. Σε αντίθεση με τις άλλες 2 κατηγορίες, στο σεξ δεν είναι τόσο υποτακτικές και ενώ το απολαμβάνουν και το κάνουν με έναν τρόπο που δε θα σε αφήσουν δυσαρεστημένο, βάζουν κάποια όρια ως προς το θέμα της υποταγής, που θα αφήσουν ίσως λίγο ανικανοποίητους τους “σκληροπυρηνικούς” σε αυτό το θέμα.

Καλύτερος τρόπος προσέγγισης: Άμεσος, χωρίς περιστροφές, με γρήγορη κλιμάκωση και “to the point”. Δε θα παίξουν παιχνίδια. Αν ενδιαφέρονται, θα το δείξουν άμεσα.

  • 2. Η νευρωτική ζηλιάρα: Ενδιαφέρουσα κατηγορία γυναίκας, με πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά στοιχεία επίσης. Η συγκεκριμένη είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη και ανεξάρτητη. Μπορεί να υπάρξει και συναισθηματικά ανεξάρτητη, εφόσον όμως ερωτευτεί, αυτό μπορεί να γίνει ταχύτατα και θα ζηλεύει υπερβολικά. Είναι υπερβολικά έξυπνη, εύστροφη και πονηρή. Την ελκύουν τα “κωλόπαιδα”, τα οποία αν και γενικά αλλάζουν εύκολα παρτενέρ στο σεξ, με τις νευρωτικές ενδέχεται να κολλήσουν καθώς το σεξ είναι καθοριστικός παράγοντας για αυτή την κατηγορία ανδρών, οπότε δύσκολα κάποιος θα μείνει στη μία φορά με την γυναίκα αυτής της κατηγορίας. Αυτή την κατηγορία γυναικών την ερωτεύεσαι εύκολα, θα κάνεις σεξ μαζί τους εύκολα και θα σε ερωτευτούν επίσης εύκολα. Είναι τέτοια η ψυχοσυναισθηματική τους σύνθεση, που επιτρέπουν στον εαυτό τους αλλά και στον σύντροφό τους την υπερβολικά γρήγορη συναισθηματική και σεξουαλική κλιμάκωση της γνωριμίας. Στην πορεία θα βγάλουν πολύ δράμα, θα απαιτήσουν πολλή προσοχή σου και θα είναι ικανές να σου χαλάνε την ψυχική σου ηρεμία αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Ωστόσο, είναι για πολλούς άνδρες η αγαπημένη κατηγορία, καθώς αν οι νευρωτικές τάσεις της δεν είναι υπερ – ανεπτυγμένες, τα αρνητικά τους χάνουν δεν τις κάνουν “δυσλειτουργικές” σε μία σχέση, οπότε ο “τυχερός” απολαμβάνει ως επί το πλείστον τα θετικά χαρακτηριστικά τους.

Καλύτερος τρόπος προσέγγισης: Συμπεριφορά “κωλόπαιδου” / badboy.

  • 3.  Το κορίτσι που έχει daddy issues: Πρόκειται για κοπέλα ηλικίας 16 έως 22 – 24 ετών. Συνήθως έχει χάσει τον πατέρα της σε πολύ μικρή ηλικία – λόγω θανάτου ή και διαζυγίου – και αναζητά το πρότυπο του πατέρα στους άντρες που γνωρίζει. Με δεδομένο ότι της λείπει το πατρικό πρότυπο, θα ελκύεται κατά κύριο λόγο από πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Της αρέσει να δέχεται διαταγές, είναι υποτακτική, κάνει φανταστικό σεξ. Συνήθως έχει μεγάλη εμπειρία από μικρή ηλικία, ενώ σε αντίθεση με τις άλλες 2 κατηγορίες, οι άνδρες ενώ εύκολα θα κάνουν σεξ μαζί της και εύκολα θα κολλήσουν με το καλό σεξ, δε θα θέλουν απαραίτητα να κάνουν σχέση μαζί της, καθώς η υποτακτική συμπεριφορά θα τους ωθήσει να την “χειραγωγούν”. Οι γυναίκες αυτές γίνονται πολύ εύκολα fuck buddies, θα προχωρήσουν και θα κλιμακώσουν σεξουαλικά από την αρχή της γνωριμίας – πρώτο ραντεβού ή και ίδιο βράδυ γνωριμίας. Είναι εθισμένες στην κακομεταχείριση και στα “κωλόπαιδα”, ερωτεύονται εύκολα και αρκετά συχνά μονόπλευρα – δηλαδή χωρίς ανταπόκριση. Ερεθίζονται πάρα πολύ εύκολα, ακόμα και με ένα φιλί στο λαιμό. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να βγάλεις τα απωθημένα σου και όλες σου τις φαντασιώσεις, καθώς παραμένουν υποτακτικές στο σεξ όσο ελάχιστες άλλες γυναίκες.

Καλύτερος τρόπος προσέγγισης: Άμεσος αλλά με αρκετή λεκτική πρόκληση και disqualification κατά διαστήματα. Γίνε σεξουαλικός από νωρίς και πίεσε για την κλιμάκωση, καθώς θα φέρουν αντίσταση μέχρι να βγούνε ραντεβού μαζί σου ή να φιληθούν. Μετά όλα θα εξελιχθούν και θα κλιμακωθούν ταχύτατα, αν και πάλι αναμένεται να συναντήσεις την πρώτη φορά λεκτική – και μόνο – αντίσταση.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος, ενώ πρόκειται για 3 διαφορετικές κατηγορίες γυναικών, παρουσιάζουν 2 μεγάλα κοινά:

  1. Δύσκολα θα επιτύχεις σχέση μαζί τους. Είτε επειδή δεν κάνουν εύκολα – βλέπε κατηγορία 1 – είτε επειδή είναι δυσλειτουργικές λόγω χαρακτήρα – βλέπε κατηγορία 2 – είτε επειδή θα σου βγει να τις εκμεταλλευτείς σεξουαλικά μόνο και να έχεις μία καθαρά επιφανειακή σχέση μαζί τους – βλέπε κατηγορία 3.
  2. Το σεξ θα είναι φανταστικό!! Απόλαυσέ το!

 

Anestis
Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!