3 Ερωτικές Ιστορίες που δεν θα Ξεχάσω Ποτέ

3 Ερωτικές Ιστορίες που δεν θα Ξεχάσω Ποτέ

Όλοι Έχουμε Ερωτικές Ιστορίες Που Δεν Θα Ξεχάσουμε Ποτέ

Υπάρχουν κάποιες ερωτικές ιστορίες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Οι ερωτικές ιστορίες αυτές με δίδαξαν πολλά αλλά ήταν και παράλληλα πολύ έντονες.

Έρχονται μερικές φορές κάποιες γυναίκες στη ζωή μας οι οποίες πραγματικά μας μένουν αξέχαστες. Είτε για τον τρόπο που μας συμπεριφέρθηκαν, είτε για τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε μαζί τους. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάποιες στιγμές μάς μένουν ανεξίτηλες και τις θυμόμαστε ακόμα κι αν έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας πλέον.

Έχω τρεις τέτοιες ιστορίες, με πολύ ισχυρά διδάγματα. Διαβάζοντάς τες, θα καταλάβεις κάποια πράγματα καλύτερα για τις σχέσεις και φυσικά για τον τρόπο που λειτουργούν οι γυναίκες.

Σε κάθε περίπτωση, έζησα πολύ δυνατές στιγμές και εμπειρίες με αυτές τις γυναίκες και πιστεύω ότι με άλλαξαν προς το καλύτερο.

Άλλωστε, από κάθε σχέση και κάθε άνθρωπο μαθαίνουμε και κάτι καινούριο.

#1. Ερωτική Ιστορία: Η Γυναίκα Της Ζωής Μου

Πρόκειται για την πρώτη ερωτική ιστορία, πρώτη σε αυτό το άρθρο και πρώτη και για εμένα. Ήταν η πρώτη μου σχέση, εκείνη που συνήθως, όπως κι αν είναι ή εξελιχθεί μένει αξέχαστη, ακριβώς επειδή είναι η πρώτη.

Με την Άννα γνωρίστηκαμε στο λύκειο και αρχίσαμε να κάνουμε πολύ παρέα. Το θέμα είναι ότι, επί ένα χρόνο, μέναμε σε αυτό: στην παρέα. Μικρός εγώ τότε, δεν είχα την εμπειρία και το θάρρος να της εκφράσω τις ερωτικές μου προθέσεις.

Για τους άλλους ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Και νομίζω ότι κι εκείνη έτσι το έβλεπε για αρκετό καιρό. Όσο πιο κοντά ερχόμασταν, τόσο πιο πολύ ένιωθα ότι θέλω να εξελίξουμε τη σχέση μας σε ερωτική.

Μόλις τελειώσαμε το λύκειο, εκείνη πήγε να σπουδάσει σε άλλη πόλη κι εγώ δεν πρόλαβα να της πω σε εκείνη τη φάση το πώς νιώθω. Φοβόμουν ότι θα με απορρίψει κι σκεφτόμουν ότι αποκλείεται μια γυναίκα σαν την Άννα να κοιτάξει κάποιον σαν εμένα.

Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα, κάποια στιγμή η Άννα γύρισε από την πόλη που σπούδαζε για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Την συνάντησα λοιπόν τυχαία, και είχε αλλάξει πολύ.

Είχε γίνει ακόμα πιο όμορφη και πιο γυναίκα. Έφαγα κόλλημα.

Της ζήτησα να πάμε για καφέ να τα πούμε (φιλικά και πάλι εγώ) και εκείνη δέχτηκε.

Κατά τη διάρκεια του καφέ, σκεφτόμουν διαρκώς εάν θα έπρεπε να της πω πώς νιώθω αλλά και πάλι, φοβόμουν ότι θα αρνηθεί και θα την χάσω για πάντα. Το να κολλάς βέβαια στο να εκφράσεις τις προθέσεις σου είναι φυσιολογικό.

Ωστόσο, πρέπει να είσαι αυθεντικός και να διεκδικείς αυτό που θέλεις. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το πώς μπορείς να εκφάσεις σε μια γυναίκα τις ερωτικές σου προθέσεις.

Μου ήταν πολύ πιο εύκολο το να την έχω δίπλα έστω ως φίλη, παρά να τολμήσω να εκφράσω τις ερωτικές μου προθέσεις και να μην την έχω καθόλου.

Εξάλλου, ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου.

Δύο χρόνια αργότερα, κι ενώ την έβλεπα μερικές φορές όταν ερχόταν από την πόλη που σπούδαζε, αποφάσισα να της μιλήσω.

Είχα κάνει κι εγώ κάποιες σχέσεις μετά από την αποφοίτησή μας από το λύκειο και είχα αποκτήσει κάποια εμπειρία και λίγο περισσότερο θάρρος. Σκέφτηκα ότι, έτσι κι αλλιώς, δεν είχα κάτι να χάσω, καθώς δεν την είχα ούτε τώρα.

Ένα σαββατοκύριακο που είχαμε βγει δύο μέρες συνεχόμενα, πριν την αφήσω σπίτι της, έκανα το βήμα και της μίλησα.

Η κοπέλα έπαθε σοκ. Μου είπε ότι από το λύκειο είχε καταλάβει ότι την έβλεπα ερωτικά κι ότι κι εκείνη ένιωθε εξ αρχής έτσι. Όμως, όταν είδε ότι της συμπεριφερόμουν ως φίλος, σκέφτηκε ότι μάλλον έκανε λάθος και ότι δεν την βλέπω ερωτικά.

Επομένως, ενώ είχε κι εκείνη κόλλημα μαζί μου για δύομιση ολόκληρα χρόνια, αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή της και να κάνει σχέση με κάποιον (με κάποιον με τον οποίο ήταν πλέον ένα χρόνο μαζί!)

Μόλις συνειδητοποίησα τι είχε γίνει, απογοητεύτηκα πλήρως.

Η Άννα, η γυναίκα που περνούσα τόσο ωραία και είχα κόλλημα σχεδόν τέσσερα χρόνια, με έβλεπε ερωτικά εξ αρχής.

Εάν είχα κάνει το βήμα και της είχα μιλήσει όταν έπρεπε, το πιο πιθανό θα ήταν ότι εκείνη τη στιγμή θα ήμασταν μαζί.

Όμως, ο φόβος της απώλειας και της απόρριψης με εμπόδισαν να ζήσω αυτό που ήθελα.

Και τώρα είχα χάσει την ευκαιρία.

Με την Άννα δεν έγινε ποτέ τίποτα.

Απλά, μια στο τόσο, την σκέφτομαι και χαμογελάω.

Ηθικό Δίδαγμα

Εξέφρασε από νωρίς τις προθέσεις σου. Ακόμα κι αν φοβάσαι ότι θα χάσεις από τη ζωή σου τη γυναίκα που σου αρέσει, είναι προτιμότερο να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και να μην ακυρώσεις τον εαυτό σου από μόνος σου, μπαίνοντας στο friendzone.

 Έχεις πολύ περισσότερα να χάσεις με το να μην πεις εξ αρχής το πώς νιώθεις, παρά με το να σε απορρίψει η γυναίκα.

 

#2. Ερωτική Ιστορία: Μια Υπερβολικά Ανεξάρτητη Γυναίκα

Από τις ερωτικές ιστορίες που μου έμειναν αξέχαστες και μια γυναίκα που μου έμεινε απωθημένο ήταν η ακόλουθη.

Πριν μερικά χρόνια, κι ενώ ήμουν αρκετά πιο έμπειρος και εξελιγμένος ως άντρας πλέον, γνωρίζω την Κατερίνα.

Η Κατερίνα ήταν μια πανέμορφη γυναίκα και μια υπερβολικά ανεξάρτητη γυναίκα. Κι αυτό ήταν που με τράβηξε σε εκείνην. Ήταν πολύ αφοσιωμένη στα επαγγελματικά της και γενικά έδειχνε ότι δεν είχε ανάγκη κανέναν.

Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε τις πρώτες φορές, όλα κυλούσαν φανταστικά. Είχε χιούμορ, ήταν άνετη και έξυπνη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Δεν έδειχνε σε κανένα σημείο ότι είχε ανάγκη την αποδοχή μου, κι αυτό μου άρεσε.

Μόνο και μόνο από αυτήν την ανεξαρτησία της, την έβρισκα όλο και πιο ελκυστική κάθε μέρα.

Έναν μήνα μετά όμως, άρχισαν οι δυσκολίες.

Η Κατερίνα δεν ήθελε να βγαίνουμε σχεδόν καθόλου, γιατί σχεδόν ποτέ δεν είχε χρόνο.

Δεν είμαι της άποψης και της τακτικής ότι ένα ζευγάρι πρέπει να βρίσκεται συνέχεια, ωστόσο θεωρώ ότι, στις αρχές, μια με δύο φορές την εβδομάδα είναι καλά. Ωστόσο, ένα μικρό στην αρχή θέμα ήταν ότι περνούσε μια εβδομάδα χωρίς να βρεθούμε και δεν είχε και πρόθεση να κάνει κάτι για αυτό.

Φυσικά, της είπα πώς σκέφτομαι αλλά εκείνη ήταν κάθετη στο ότι με καταλαβαίνει μεν, ωστόσο δεν μπορεί να βρει χρόνο και να σταματήσει την πολυάσχολη ζωή της.

Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο τα πράγματα χειροτέρευαν. Υπήρχαν μέρες που δεν μιλούσαμε καν!

Το αποτέλεσμα ήταν, δυόμιση μήνες αφού είμασταν σε σχέση, να μου πει ότι δεν ήταν έτοιμη για σχέση και ότι νιώθει ότι πνίγεται.

Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι τον τελευταίο μήνα είχαμε βρεθεί τρεις φορές μόνο.

Μου είπε ότι δεν μπορούσε να θυσιάσει την ανεξαρτησία της για εμένα.

Ωστόσο, επειδή είχαμε όντως χημεία και όταν βρισκόμασταν περνούσαμε πολύ καλά, μου έμεινε απωθημένο.

Πριν από αυτήν τη συζήτηση, η οποία φυσικά κατέληξε σε χωρισμό, είχα την αίσθηση ότι, εάν ήθελε πραγματικά, θα έβρισκε χρόνο. Γιατί όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.

 

Ηθικό Δίδαγμα

Επίλεξε γυναίκες που θέλουν τα ίδια με εσένα. Μην πηγαίνεις σε γυναίκες που δεν έχουν ξεκάθαρο μέσα τους το τι θέλουν και που αυτό που σου προσφέρουν δεν σε καλύπτει. Και μην συμβιβάζεις τα “θέλω” σου. Γιατί χάνεις χρόνο.

Εάν ήξερα και είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή που έβλεπα όλα αυτά τα σημάδια και αυτήν τη συμπεριφορά το πώς νιώθω, θα είχα κερδίσει δύομιση πολύτιμους μήνες.

 

#3. Ερωτική Ιστορία: “Ή Προχωράμε Στο Επόμενο Βήμα Ή Δεν Έχει Νόημα”

Μια από τις ερωτικές ιστορίες που θέλω να σου πω, είναι μια ιστορία μεγάλου πάθους και έρωτα.

Την Δήμητρα την προσέγγισα ένα βράδυ σε ένα μπαρ. Ενώ στην αρχή δεν ήταν τόσο θετική, στην πορεία της βραδιάς άλλαξε και κλείσαμε ραντεβού.

Υπήρχε τρομερή χημεία και πάθος, τόσο στις συζητήσεις μας όσο και στο σεξ.

Σταδιακά μπήκαμε σε σχέση, η οποία μάλιστα κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος που ποτέ μου δεν θα ξεχάσω αυτήν τη γυναίκα ήταν ότι εκείνη ήταν η καλύτερη σχέση που είχα κάνει ποτέ μου!

Ακόμα και τώρα, θυμάμαι τη σχέση εκείνη και αντιλαμβάνομαι το πόσο υγιής και λειτουργική ήταν. Δεν υπήρχαν εντάσεις, συνενοούμασταν απόλυτα σε όλα, εκφράζαμε ελεύθερα τις απόψεις μας και τις σκέψεις μας και γενικά περνούσαμε απίστευτα.

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά έπεσε η εξής συζήτηση στο τραπέζι: πώς θα εξελιχθεί περισσότερο η σχέση αυτή; Έτσι κι αλλιώς, το πώς θα συντηρήσεις μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το πώς μπορείς να συντηρήσεις μια μακροχρόνια σχέση.

Η Δήμητρα ήθελε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να παντρευτούμε. Εγώ θεωρούσα ότι ήταν βιαστικό και ότι ήταν πολύ σύντομα για κάτι τέτοιο.

Ένιωθα ότι υπήρχαν πολλά ακόμα να ζήσουμε ως ζευγάρι και ότι, παρά τα δύο χρόνια, θα μπορούσαμε να γνωριστούμε και καλύτερα πριν πάρουμε μια τόσο σημαντική απόφαση.

Εκείνη ήταν κάθετη, αλλά εγώ δεν ήθελα να πιεστώ και να κάνω κάτι που πραγματικά δεν ήθελα.

Το αποτέλεσμα ήταν εκείνο το βράδυ που κάναμε τη συζήτηση αυτή να χωρίσουμε.

Προτιμούσα να την χάσω, παρά να κάνω κάτι που δεν θέλω και που για εμένα θα ήταν λάθος.

Πληγώθηκα πολύ, αλλά και πάλι δεν μετάνιωσα για την απόφασή μου.

 

Ηθικό Δίδαγμα

Μην συμβιβάζεσαι και μην υποχωρείς σε αυτά που θέλεις. Όταν ξέρεις ότι θέλεις ή δεν θέλεις κάτι, διεκδίκησε το. Μην λειτουργείς με βάση την ανάγκη και τον φόβο της απώλειας, ότι δηλαδή θα χάσει τη γυναίκα. Να υποστηρίζεις τον εαυτό σου και αυτό που νιώθεις ότι είναι σωστό για εσένα.

ερωτικές ιστορίες που δεν θα ξεχάσω

Συνολικά, υπάρχουν κάποιες ερωτικές ιστορίες που μας μένουν για πάντα αξέχαστες.

Είτε για το πόσο έντονες ήταν, είτε λόγω των μαθημάτων που πήραμε μέσα από αυτές.

Το σημαντικό είναι πάντα να τις ζούμε στο έπακρο, προστατεύοντας φυσικά τον εαυτό μας.

Ακόμα κι αν σε μερικές περιπτώσεις οι ερωτικές μας ιστορίες δεν καταλήγουν όπως θα θέλαμε, τουλάχιστον θα πούμε στο τέλος ότι τις ζήσαμε και ότι δεν μετανιώσαμε για τίποτα απ’ όσα έγιναν.

Και αυτό είναι που μετράει.

Σχέσεις: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Πιστεύεις ότι σου αξίζουν ποιοτικότερες σχέσεις αλλά δυσκολεύεσαι να τις αποκτήσεις; Είναι πιο απλό απ’ ότι νομίζεις. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.