3 Κανόνες της Έλξης που Απογειώνουν το Φλερτ

3 Κανόνες της Έλξης που Απογειώνουν το Φλερτ

Το φλερτ για πολλούς είναι μια περίπλοκη διαδικασία και οι κανόνες του φλερτ πολλοί και δύσκολοι. Ειδικά όταν καλούνται να δημιουργήσουν έλξη στην γυναίκα που τους αρέσει.

Μπερδεύονται στο τι πρέπει να πουν και να κάνουν. Κολλάνε όταν κάτι πάει στραβά ή όταν η γυναίκα δεν είναι τόσο θετική όσο περίμεναν. Ή, ακόμα χειρότερα, αγνοούν τους βασικούς κανόνες της έλξης και το πώς να δημιουργήσουν μια ελκυστική προσωπικότητα που θα έλκει ερωτικά το αντίθετο φύλο.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι, σε πολλές περιπτώσεις, καταλήγουν στο friendzone. Και το καταλαβαίνω.

Είναι απολύτως λογικό όταν κάποια πράγματα δεν είναι όπως θα έπρεπε να μειώνεται η έλξη και η γυναίκα να αδιαφορεί.

Ωστόσο, υπάρχουν κανόνες του φλερτ και το μετατρέπουν σε κάτι ευχάριστο και διασκεδαστικό και κυρίως, που απογειώνουν την έλξη.

Η έλξη δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις. Ούτε σημαίνει ότι επειδή θα ακολουθήσεις κάποιους συγκεκριμένους κανόνες αυτόματα θα κάνεις κάθε γυναίκα να σε θέλει. Δεν υπάρχει αυτό.

Η έλξη επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες και αφορά περισσότερο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχεις και τα οποία οι γυναίκες τα βρίσκουν ελκυστικά. Έχει να κάνει και με την επικοινωνία που έχεις με τη γυναίκα. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με τις βασικές αρχές της επικοινωνίας στο φλερτ.

Ένα άτομο που φλερτάρει πρέπει καταρχάς να απολαμβάνει τη διαδικασία. Να είναι χαλαρό και άνετο προκειμένου να προβάλει τα ελκυστικότερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

Απο κει και πέρα, εννοείται ότι είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούνται συγκεκριμένες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του φλερτ, οι οποίες θα ανεβάσουν την έλξη ακόμα περισσότερο.

Οι κανόνες που ακολουθούν αφορούν βαθιές αρχές του φλερτ και “χτυπούν” σε συγκεκριμένα ένστικτα της γυναίκας που είναι διαθέσιμη για να την φλερτάρεις.

 

#1. Να Δημιουργείς Περιέργεια Και Μυστήριο Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ

κανόνες του φλερτ

Από τις βασικές αρχές της έλξης είναι το μυστήριο. Ένας άντρας που τα δίνει όλα σε μια γυναίκα και αποκαλύπτει τα πάντα για τον εαυτό του είναι ένας άντρας που δεν προκαλεί ενδιαφέρον στις γυναίκες.

Η έλξη έχει να κάνει με την περιέργεια. Η γυναίκα χρειάζεται να νιώθει ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που κρατάς για τον εαυτό σου, γιατί με αυτόν τον τρόπο συνειδητοποιεί τα όριά σου και αντιλαμβάνεται ότι έχεις αξία.

Επίσης, το να δημιουργείς μυστήριο στη γνωριμία σας δείχνει ότι έχεις πλευρές τις οποίες για να τις της δείξεις θα χρειαστεί να περάσει ένα διάστημα και να κρίνεις αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να τις εκφράσεις.

Με αυτό δείχνεις ότι έχεις κριτήρια και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Τη στιγμή που της τα δίνεις όλα στο πιάτο έχεις χάσει ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού.

Το να έχεις κριτήρια και να οριοθετήσε σωστά είναι εξαιρετικά σημαντικό προκειμένου να καταλάβει η γυναίκα ότι είσαι ένα ενδιαφέρον άτομο που δεν έχει ανάγκη από την αποδοχή της ή την προσοχή της.

Επομένως, μην ανοίγεσαι υπερβολικά από την αρχή στη γυναίκα που σου αρέσει. Κράτα κάποια πράγματα για εσένα και άσε κάποια πράγματα να εννοούνται ή να τα φαντάζεται.

Το φλερτ είναι μια διαδικασία γνωριμίας. Εάν τα δώσεις εξ αρχής όλα στη γυναίκα το πιο πιθανό είναι ότι θα βαρεθεί και θα πέσει η έλξη.

 

#2. Κανόνες Του Φλερτ: Να Έχεις Τον Έλεγχο Της Συζήτησης Και Της Γνωριμίας

κανόνες του φλερτ

Η ηγεσία είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό και άκρως ελκυστικό χαρακτηριστικό. Το να μπορείς να ηγείσαι και να έχεις τον έλεγχο της συζήτησης και της γνωριμίας είναι ίσως μια από τις σημαντικότερες συμπεριφορές που χρειάζεται να υιοθετήσεις.

Όσον αφορά τη συζήτηση και την γνωριμία, λοιπόν, να είσαι εσύ αυτός που παίρνει πρωτοβουλίες για την αλλαγή του θέματος, το που θα πάτε και τι θα κάνετε.

Αυτές τις μικρές λεπτομέρειες τις κοιτούν πολύ οι γυναίκες.

Από ένα ηγετικό σου βλέμμα ή μια ηγετική σου φράση η γυναίκα μπορεί να καταλάβει εάν είσαι ηγετικός γενικότερα στη ζωή σου και εάν μπορείς να την προστατέψεις.

Το αποτέλεσμα είναι ότι έλκεται τρελά από εσένα.

Ξεκίνα εσύ τη συζήτηση, κάνε εσύ περισσότερες ερωτήσεις, άλλαζε εσύ τα θέματα.

Επίσης, πρότεινε εσύ μέρη να πάτε και δραστηριότητες να κάνετε.

Αποφάσισε εσύ πότε θα βρεθείτε και μην τα αφήνεις όλα πάνω της ή στην τύχη.

Δεν λειτουργεί έτσι.

Ό,τι κάνεις έχει αξία και σημασία.

Και για τις γυναίκες το να έχεις τον έλεγχο της μεταξύ σας σχέσης μετράει περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι.

 

#3. Να Κλιμακώνεις Την Ενέργεια Και Την Σεξουαλική Ένταση

κανόνες του φλερτ

Το να δημιουργείς μια συγκεκριμένη ένταση κατά τη διάρκεια της συνομιλίας και της γνωριμίας σου με μια γυναίκα είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Ουσιαστικά, πρόκειται για το κλίμα που δημιουργείς και το οποίο θα σου φέρει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Η ένταση έχει να κάνει με την ενέργεια που εκπέμπεις κατά τη διάρκεια της γνωριμίας.

Σε αυτό παίζει ρόλο περισσότερο ο τρόπος που μιλάς και η γλώσσα σώματός σου παρά το τι λες.

Ενώ το τι λες είναι σημαντικό, το τι προβάλεις καθώς μιλάς είναι αυτό που καθορίζει την ένταση στην μεταξύ σας γνωριμία.

Εάν ο τρόπος που μιλάς είναι πεζός και παραμένει στο ίδιο επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας, το πιο πιθανό είναι ότι η γυναίκα θα βαρεθεί.

Δεν θα της δημιουργήσεις έλξη γιατί δεν θα της προκαλείς έντονα συναισθήματα.

Τα συναισθήματα που έχεις απέναντί της και δημιουργείς κατά τη διάρκεια της συζήτησης είναι αυτά που θα θυμάται στο τέλος της συνομιλίας σας και όχι το τι είπατε.

Επομένως, είναι απαραίτητο να δημιουργείς μια έντονη ενέργεια κατά τη διάρκεια της επαφής σας, η οποία όμως δεν θα μένει στάσιμη.

Το πιο σημαντικό είναι η ενέργεια αυτή να κλιμακώνεται συνέχεια στο φλερτ προκειμένου να την εξιτάρει και να την συναρπάσει. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να αποκτήσεις τα ερωτικά αποτελέσματα που θέλεις με τις γυναίκες.

Σε επόμενο επίπεδο, είναι εξίσου σημαντικό να δημιουργείς μια σεξουαλική ένταση την οποία σταδιακά θα κλιμακώνεις επίσης.

Αυτό είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις είτε μέσω του αγγίγματος, το οποίο σταδιακά θα γίνεται πιο συχνό και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, είτε μέσω κάποιων υπονοούμενων.

Επιπλέον, το έντονο βλέμμα και ο τρόπος που κινείσαι απέναντί της μπορούν αντίστοιχα να μειώσουν ή να αυξήσουν την σεξουαλική ένταση στο φλερτ.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που έχεις ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι βλέπεις τη γυναίκα ερωτικά, είναι απαραίτητο να εισάγεις στοιχεία σεξουαλικής και ερωτικής ενέργειας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω ότι η έλξη είναι κάτι που δημιουργείται αυτόματα στο φλερτ σε μια γυναίκα όταν καταλαβαίνει σε υποσυνείδητο επίπεδο ότι είσαι ένας άνδρας αξίας. Αυτό το επικοινωνείς με διάφορους τρόπους και ένας από αυτούς είναι να έχεις υψηλή αυτοεκτίμηση και ξεκάθαρα κριτήρια.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να έχεις αυτοσεβασμό, κριτήρια και αυτοεκτίμηση.

Από κει και πέρα, οι παραπάνω κανόνες θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις την έλξη και να φτάσεις στο φλερτ σε άλλα επίπεδα.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι ότι τη ζωή σου και την ερωτική σου επιτυχία την καθορίζεις εσύ και μόνο εσύ.

Από εσένα εξαρτάται το αν θα δημιουργείς έλξη στις γυναίκες κατά τη διάρκεια του φλερτ. Και αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο, καθώς σημαίνει ότι εάν ακολουθήσεις τους συγκεκριμένους κανόνες και αποκτήσεις τα χαρακτηριστικά ενός άνδρα αξίας θα απολαύσεις πολύ διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που έχεις σήμερα.

Εάν θέλεις να μάθεις κι εσύ περισσότερα για το φλερτ και τις τεχνικές του, δες εδώ.

Δίαβασε το βιβλίο μας Άνδρας  Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.