3 Κλειδιά Επικοινωνίας για να Γίνεις Χαρισματικός με τις Γυναίκες

γυναίκες και φλέρτ

Πως Να Γίνεις Χαρισματικός Με Τις Γυναίκες

Η τέχνη της επικοινωνίας περιλαμβάνει κώδικες και μοτίβα που πολλές φορές είναι εξαιρετικά πολύπλοκα. Ειδικά όταν πρόκειται για την επικοινωνία με τις γυναίκες, το αποτέλεσμα μπορεί να αποβεί ένας λαβύρινθος με πολλές παγίδες. Παρακάτω θα μάθεις τα τρία χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι ως ένα χαρισματικό άτομο.

Τα 3 Κλειδιά Οποιασδήποτε Επικοινωνίας

Για Να Γίνεις Χαρισματικός Με Τις Γυναίκες

Υπάρχουν τρείς χαρισματικές συμπεριφορές που είναι τόσο σημαντικές όταν πρόκειται για επικοινωνία όσο ο αέρας που αναπνέεις. Ο τρόπος που επικοινωνούμε είναι απόλυτα καθοριστικός ειδικά όταν το αποτέλεσμα έχει κάποια αξία για εμάς. Και κακά τα ψέματα… Όταν επικοινωνείς με γυναίκες το θετικό αποτέλεσμα είναι κάτι που σκέφτεσαι συνεχώς.

Δες το βίντεο πριν συνεχίσεις να διαβάζεις και μάθε ποια είναι τα σημάδια ότι ελκύεις μια γυναίκα.

Όμως γιατί είναι σημαντικές οι τεχνικές επικοινωνίας και ειδικότερα με τις γυναίκες; Ο λόγος είναι ξεκάθαρος: Οι γυναίκες είναι προγραμματισμένες να είναι πιο ευαίσθητες στο σύνολο των πληροφοριών που λαμβάνουν από τους άλλους. Παρατηρούν την παραμικρή λεπτομέρεια και το κάθε χαρακτηριστικό μετριέται διαφορετικά.

Στην γλώσσα της επικοινωνίας η χαρισματική συμπεριφορά κατέχει την μερίδα του λέοντος. Είναι η επιτομή των τεχνικών και εργαλείων όπου είναι ικανά να δημιουργήσουν την διαφορά στο πως μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Ο σκοπός δεν είναι να προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι αλλά να αποκτήσεις πρόσβαση και να χαράξεις τα απαραίτητα μονοπάτια που θα σου επιτρέψουν να εκφράσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Η χαρισματική ικανότητα έχει τρία χαρακτηριστικά:

  1. Παρουσία
  2. Δύναμη
  3. Εγκαρδιότητα

Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν καθορίζουν μόνο που το πώς επηρεάζουμε τους άλλους αλλά είναι οι θεμέλιοι λίθοι που κρίνουν την πρώτη εντύπωση που θα δώσουμε.

#1. Παρουσία Και Τι Πληροφορίες Δίνεις Στις Γυναίκες

τι πληροφορίες δίνεις στις γυναίκες

Έχεις αισθανθεί ποτέ, στην μέση μιας συζήτησης, το μυαλό σου να περιπλανιέται σε σκέψεις που δεν έχουν σχέση με το θέμα συζήτησης; Όταν μιλάς με γυναίκες, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Τα μέρη που σε πηγαίνει υποσυνείδητα το μυαλό σου είναι και αυτά που θα επηρεάσουν την συναισθηματική σου κατάσταση.

Κατ’ επέκταση, τα συναισθήματα σου θα καθορίσουν την γλώσσα σώματος σου και τις εκφράσεις του προσώπου σου. Αυτές οι αντιδράσεις είναι τα στοιχεία και οι πληροφορίες που δίνεις στις γυναίκες για το πώς τις αντιλαμβάνεσαι και ποιες είναι οι προθέσεις σου.

Μάθε στο επόμενο βίντεο πως να δείχνεις πάντα άνετος και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Όταν δεν είσαι στο παρόν γίνεται άμεσα αντιληπτό από το συνομιλητή σου. Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο γιατί μπορεί να προβάλλεις μια προσωπικότητα μη αυθεντική ή μια συναισθηματική κατάσταση που δείχνει πως δεν απολαμβάνεις την στιγμή. Ως αποτέλεσμα, είναι καθίσταται απίθανο να δημιουργήσεις χημεία ή εμπιστοσύνη όταν μιλάς με γυναίκες.

Το να είσαι στο παρόν σημαίνει να έχεις επίγνωση του τι συμβαίνει από λεπτό σε λεπτό. Σημαίνει ότι συγκεντρώνεις την προσοχή σου εκεί που θέλεις και όχι εκεί που σε κατευθύνουν τυχαίες σκέψεις της στιγμής.

Εξασκώντας την ικανότητα του να είσαι συγκεντρωμένος στο παρόν δεν αυξάνει μόνο τις χαρισματικές σου ικανότητες αλλά βελτιώνει αυτόματα την γλώσσα σώματος σου, τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και τέλος και πιο σημαντικό, σε βοηθά να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή που μιλάς με γυναίκες.

#2. Δύναμη Που Δείχνεις Στις Γυναίκες

δύναμη και γυναίκες

Είναι πολύ πιθανό τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να είναι εντελώς παρεξηγημένα. Πιστεύουμε πως η επίδειξη δύναμης είναι να προβαλλόμαστε και το να δείχνουμε εγκάρδιοι να είμαστε αδύναμοι ή υποτακτικοί. Όμως αυτή η οπτική είναι εντελώς λανθασμένη…

Το να λαμβάνεσαι ως κάποιος που έχει δύναμη ουσιαστικά σημαίνει πως έχεις την δυνατότητα να αλλάζεις προς το καλύτερο τον κόσμο γύρω σου. Σίγουρα η δύναμη είναι άμεσα συνυφασμένη με το κοινωνικό στάτους, την φυσική δύναμη ή την νοημοσύνη.

Όμως πραγματική δύναμη σημαίνει να μένεις ψύχραιμος όταν οι καταστάσεις γίνονται απρόβλεπτες

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika και απόλαυσε μια συνέντευξη με το Νικόλα Σμυρνάκη και θέμα ”Να ευτυχήσω ή να πετύχω;” εδώ.

#3. Εγκαρδιότητα

εγκαρδιότητα και γυναίκες

Η εγκαρδιότητα δεν είναι αυτό που πιστεύεις. Το να δείχνεις εγκάρδιος σημαίνει πως κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες έχεις την πρόθεση να επηρεάσεις με θετικό τρόπο τις ζωές των άλλων. ΑΝ το έχουν κερδίσει φυσικά!

Και οι τρία παραπάνω χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικά κρίμα στην επικοινωνία σου με τις γυναίκες. Κάποιος που παρουσιάζει μόνο το χαρακτηριστικό της δύναμης μπορεί να εντυπωσιάζει όμως είναι απόμακρος και δύσκολα να επιδιώξεις να ξεκινήσεις διάλογο μαζί του.

Όπως πολύ σοφά είχε αναφέρει ο Disraeli: ‘’… σκοπός δεν είναι να αποδείξεις πως είσαι πιο έξυπνος από τον άλλο αλλά να τον κάνεις να πιστέψει πως είναι πιο έξυπνος από εσένα…’’

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.