3 Λόγοι που Είσαι Ακόμα Μόνος και η Ελκυστικότητα της Κάθε Προσωπικότητας

Ελκυστικότητα και φλερτ.

Η Ελκυστικότητα Της Κάθε Προσωπικότητας

Η ελκυστικότητα είναι περίεργη λέξη. Αν μπορούσα, θα την ονόμαζα αντίληψη παρουσίας από το αντίθετο φύλλο. Ακόμα, το να είσαι μόνος όταν δεν το έχεις επιλέξει είναι σκληρό και πολλές φορές εκνευριστικό.

Το συναίσθημα που κρύβεται πίσω απ’ την μοναξιά τείνει να τοποθετεί στο στόχαστρο άπαντες. Υπάρχουν φορές που κατηγορείς τον εαυτό σου και άλλες στιγμές τις γυναίκες. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που αισθάνεσαι πως η ελκυστικότητα σου δεν είναι αρκετή, με αποτέλεσμα να πέφτεις ψυχολογικά ακόμα περισσότερο.

Η αιτία δεν κρύβεται πάντα στο τι κάνεις αλλά στο τι δεν κάνεις. Οι λόγοι που πιθανώς καταριέσαι την μοίρα σου ή την τύχη σου καταλήγουν σε έναν κοινό παρανομαστή: Χρειάζεται να προσεγγίσεις με διαφορετικό τρόπο την ίδια κατάσταση.

Η πραγματικότητα είναι ότι μπορείς κι εσύ να έχεις όποια γυναίκα σου αρέσει.

#1. Δεν Σέβεσαι Τον Εαυτό Σου Και Αυτό Δεν Είναι Ελκυστικό

Δυστυχώς, αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου καταλήγεις σε απελπισμένες συμπεριφορές που ξενερώνουν τις γυναίκες όπως θα δεις στο βίντεο που θα βρεις εδώ.

Ο σεβασμός και η εκτίμηση που θα λάβεις από τις γυναίκες έχει άμεση σχέση με τον σεβασμό που δείχνεις στον εαυτό σου. Η ελκυστικότητα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από την προβολή των συναισθημάτων που έχεις για τον εαυτό σου προς τις γυναίκες.

Αν προσέχεις τον εαυτό σου νοητικά, φυσικά και συναισθηματικά, τότε και η ελκυστικότητα σου θ’ αυξηθεί εκθετικά. Δεν πιστεύεις πως είναι εφικτό;

Δοκίμασε το για ένα μήνα και παρατήρησε τα αποτελέσματα…

αλλαγή και ελκυστικότητα

Ξεκίνησε να γυμνάζεσαι και να τρως ποιοτικά. Αφιέρωσε χρόνο στο να μελετήσεις το πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος και πως μπορείς να τον κάνεις ποιοτικότερο. Δούλεψε στο να αρχίσεις να υιοθετείς καλύτερες συνήθειες και να προγραμματίζεις την ημέρα σου στηριζόμενος σε στόχους.

Βάλε τα ενδιαφέροντα σου στο επίκεντρο. Αν έχεις κάποιο χόμπι τότε ψάξε πιθανά events που γίνονται για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις γρήγορα πιο κοινωνικός και να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Για την κάθε εβδομάδα, θέσε δύο στόχους:

  1. Να διαβάζεις ένα βιβλίο την εβδομάδα.
  2. Να μιλάς σε μια άγνωστη γυναίκα κάθε μέρα.

Όσο περισσότερο θ’ ασχολείσαι με τον εαυτό σου τόσο περισσότερο θ’ ασχολούνται και οι γυναίκες μαζί σου.

#2. Έχεις Θολές Προσδοκίες

Η ελκυστικότητα συνδέεται με τις προσδοκίες που έχεις για μια κατάσταση(τι πιστεύεις ότι σου αξίζει) και ποια είναι τα όρια που θέτεις στην κάθε επαφή σου με γυναίκες.

Όταν είσαι μόνος σου για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχει πιθανότητα οι σκέψεις σου και κατ’ επέκταση οι συμπεριφορές σου να είναι αντιδραστικής μορφής.

διάφορες προσωπικότητες και ελκυστικότητα

Αυτό σημαίνει πως οι προσδοκίες σου είτε θα είναι πολύ υψηλές λόγο άμυνας και προστασίας από πιθανή απόρριψη ή θα είναι εξαιρετικά χαμηλές και θα ρίχνεις ότι έχεις και δεν έχεις στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Και οι δύο περιπτώσεις επηρεάζουν άμεσα την ελκυστικότητα σου.

Οι προσδοκίες σου θα πρέπει να είναι άμεσο αποτέλεσμα της υπάρχουσας κατάστασης που βρίσκεσαι.

Αν έχεις να προσεγγίσεις γυναίκα για ένα μήνα ή ένα χρόνο, τότε οι προσδοκίες σου θα πρέπει να στηρίζονται στα πρώτα βήματα που χρειάζεται να κάνεις ώστε να προσεγγίσεις μια γυναίκα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο τελικός σου δεν μπορεί να είναι μεγαλεπήβολος. Όμως, αν πιστεύεις πως χρειάζονται πολλοί παράγοντες βελτίωση, συγκεντρώσου σε συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνεις ώστε να τον φτάσεις.

#3. Δεν Θέλεις Να Εκτεθείς

Αν θέλεις πραγματικά να αλλάξεις την σεξουαλική σου ζωή, θα χρειαστεί να εισάγεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις έκθεσης.

Μπορεί στην αρχή να είναι δύσκολο όμως όσο περισσότερο εκτίθεσαι τόσο περισσότερο η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται και ως αποτέλεσμα η ελκυστικότητα σου ανεβαίνει επίπεδο.

Η έκθεση δεν χρειάζεται να συμβεί σε ακραίο βαθμό. Είναι σημαντικό να συμβαίνει σταδιακά και μεθοδευμένα. Η αλλαγή έρχεται απ’ τα μικρά βήματα που κάνεις κάθε μέρα και όχι απ’ το ένα μεγάλο βήμα που κάνεις όποτε το θυμηθείς.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν εμπόδια που μπορούν να σε σταματήσουν, εκτός από αυτά που βάζεις στον εαυτό σου εσύ ο ίδιος.

Η Ελκυστικότητα Της Κάθε Προσωπικότητας Σύμφωνα Με Τη Συμπεριφορά

Μήπως οι εξωστρεφείς είναι περισσότερο ελκυστικοί; Αυτή είναι πιθανόν μια συνηθισμένη ερώτηση που κάνεις στον εαυτό σου.

Αρκετές μελέτες και έρευνες στην ελκυστικότητα μεταξύ των δύο φύλλων, συμπεραίνουν πως η προσωπικότητα δημιουργεί, τις περισσότερες φορές, μεγαλύτερη έλξη απ’ ότι η εξωτερική εμφάνιση.

Όμως υπάρχει περίπτωση να μην είσαι εξωστρεφής και οι επαναλαμβανόμενες κοινωνικές συναναστροφές να σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα. Τι σημαίνει αυτό για την ελκυστικότητα σου;

Η αλήθεια είναι πως μπορείς, με εξάσκηση, να υιοθετήσεις χαρακτηριστικά που έχουν τα εξωστρεφή άτομα. Η εξωστρέφεια περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως: Δημιουργία ευκαιριών κοινωνικής έκθεσης, εύκολη επικοινωνία με άλλα άτομα και αυτοπεποίθηση.

Το ότι θα προσπαθήσεις να υιοθετήσεις νέες ικανότητες δεν σημαίνει πως η προσωπικότητα σου θ’ αλλάξει. Αντιθέτως μάλιστα, θα εξελιχθεί.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr