3 Λόγοι που Από το Πρώτο Ραντεβού Εξαρτώνται όλα τα Υπόλοιπα

3 Λόγοι που από το Πρώτο Ραντεβού Εξαρτώνται όλα τα Υπόλοιπα

Το ήξερες ότι το πρώτο ραντεβού μπορεί να σου στήσει ή να σου διαλύσει τη σχέση σου με μια γυναίκα;

Είναι αμέτρητα εκείνα που μπορούν να πάνε στραβά στο πρώτο ραντεβού και θα πρέπει παντα να είσαι προετοιμασμένος ώστε να υπάρξει δεύτερο και τρίτο.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, υπάρχουν συγκεκριμένα dating rules τα οποία πρέπει να ακολουθούνται προκειμένου να αποκτήσεις τα αποτελέσματα που σου αξίζουν από το φλερτ και τις ωραίες γυναίκες.

Και πρόσεξε: δεν είναι αυτά που νόμιζες μέχρι τώρα.
Δεν είναι μόνο το να ξέρεις τι να πεις στις όμορφες γυναίκες με τις οποίες βγαίνεις ραντεβού.
Είναι και το να ξέρεις πώς μπορείς να φερθείς προκειμένου να δεις τη γυναίκα που έχετε βγει να ενθουσιάζεται απο την παρουσία σου και να έλκεται πραγματικά από εσένα.

Α) Καταρχάς, είναι πολύ σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου και αυτό είναι σίγουρα κάτι που το πετυχαίνεις με την εξάσκηση. Είναι λογικό τις πρώτες φορές που θα βγεις ραντεβού να έχεις άγχος, ειδικά εάν ψάχνεις γυναίκες για σχέση.

Β) Το θέμα είναι η νευρικότητά σου να μην σε καταβάλει αλλά να είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις αντιδράσεις σου και τα συναισθήματά σου.

Γ) Ένας άντρας που έχει κάνει πολλές προσπάθειες για πρώτο ραντεβού με γυναίκες έχει σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία από κάποιον που δεν το κάνει συχνά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σταδιακά να είναι πιο χαλαρός και να προβάλει τις καλύτερες πτυχές του εαυτού του.

Πάνω από όλα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι ο σκοπός για το πρώτο ραντεβού δεν είναι να πας με τη γυναίκα σπίτι σου. Ο σκοπός είναι να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε, να το απολαύσετε και κυρίως να γνωριστείτε.

Ωστόσο, τα ραντεβού με κοπέλες που σου αρέσουν έχουν και συγκεκριμένα στοιχεία που σου δίνουν για το πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ σας σχέση.

Εάν όμως ντρέπεσαι να φλερτάρεις τότε είναι πολύ πιο δύσκολο να ζητήσεις από μια γυναίκα να βγείτε ραντεβού. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla + Andrika για το τι να κάνεις όταν ντρέπεσαι να φλερτάρεις.

Ένα καλό πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι η αφετηρία πολλών άλλων.

Πόσο σημαντικό είναι όμως το πρώτο ραντεβού; Τι είναι αυτό που καθορίζει το εάν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού και πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι σου αξίζει η συγκεκριμένη γυναίκα;

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους 3 κύριους λόγους που το πρώτο ραντεβού είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη σχέση σου με μια γυναίκα.

 

#1. Στο Πρώτο Ραντεβού Μαθαίνεις Όλες Τις Πληροφορίες Που Χρειάζεται Να Γνωρίζεις

ραντεβού

Από τις πρώτες στιγμές της επικοινωνίας μπορείς να καταλάβεις πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ σας σχέση.

Όσο πιο έμπειρος γίνεσαι με τις γυναίκες τόσο περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες θα βλέπεις που θα καθορίζουν την άποψη που έχεις για την κάθε γυναίκα.

Μια γυναίκα θα σου δώσει άθελά της κάποια στοιχεία για τον εαυτό της, τη ζωή της, την πραγματικότητά της, την άποψή της για τις σχέσεις και για το τι περιμένει από εσένα.

Όλα αυτά είναι στοιχεία τα οποία πρέπει να τα ψάχνεις συνέχεια κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας και με κάποιον τρόπο να τα εκμαιεύεις με τις ερωτήσεις σου και τις συζητήσεις που αρχίζεις.

Αυτό από μόνο του θα πρέπει να είναι αρκετό για να βγάλεις ένα πλήρες και ικανοποιητικό συμπέρασμα για το πώς περνάει η συγκεκριμένη γυναίκα  μαζί σου και για το τι είδους άνθρωπος είναι.

Μην παρασύρεσαι αμέσως από τον ενθουσιασμό σου. Ακόμα και αν ζεις τις πιο όμορφες στιγμές μαζί της, είναι πολύ αρχή ακόμα για να ξέρεις τι είδους άνθρωπος είναι.

Πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα ακόμα μαζί και να ζήσετε αρκετές εμπειρίες προκειμένου να είσαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη γυναίκα αξίζει να είναι μαζί σου.

Πρέπει να περάσουν αρκετές εβδομάδες πρωτού καταφέρεις να έχεις μια πρώτη ολοκληρωμένη άποψη για μια γυναίκα.

Και πρέπει να ζήσετε και κάποιες δυσκολίες μαζί προκειμένου να είσαι σίγουρος ότι θα σε στηρίξει και θα συμπερθεί σωστά απέναντί σου.

Ωστόσο, από το πρώτο κιόλας ραντεβού μπορείς να βγάλεις κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και τον τρόπο σκέψης της.

  • Παρατήρησε το πώς μιλάει για τον εαυτό της, για τους υπόλοιπους άντρες και για τον περίγυρό της.
  • Παρατήρησε το εάν έχει άποψη για τα σημαντικά θέματα της ζωής και εάν μπορεί να την υποστηρίξει.
  • Παρατήρησε το εάν σε ακούει με προσοχή ή εάν σε διακόπτει.
  • Παρατήρησε το εάν σε προσέχει και σε φροντίζει κι αν πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτά που λες και κάνεις.

Το πώς ξεκινάει η σχέση μεταξύ σας έχει τεράστια σημασία για το πώς θα εξελιχθεί.

Εάν μια γυναίκα είναι αγενής, σνομπ, αδιάφορη ή πιστεύει ότι είναι το επίκεντρο του κόσμου τότε σίγουρα δεν την θέλεις στη ζωή σου.

 

#2. Έχεις Την Ευκαιρία Να Προβάλεις Τα Καλύτερα Στοιχεία Του Χαρακτήρα Σου

ραντεβου

Εάν είσαι όντως χαλαρός και δεν σε καταβάλει η νευρικότητα, τότε στο πρώτο ραντεβού έχεις την ευκαιρία να προβάλεις τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σου.

Ωστόσο, εάν σε καταβάλει η νευρικότητα και το άγχος και νιώθεις ότι πρέπει να αποδώσεις και να πετύχεις κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα τότε είναι πολύ πιθανό οι θετικότερες πλευρές σου να θαφτούν και να μην βγουν ποτέ στην επιφάνεια.

Το άγχος έρχεται ΜΟΝΟ όταν σκεφτόμαστε ότι πρέπει να αποδώσουμε σε κάτι. Το άγχος της απόδοσης προέρχεται από μια λάθος νοοτροπία για το ποιος είναι ο στόχος του πρώτου ραντεβού.

Θυμήσου!

Ο σκοπός του πρώτου ραντεβού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να της αποδείξεις κάτι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να καταλήξετε σπίτι σου και να κάνετε σεξ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να της αποδείξεις πόσο τέλειος είσαι και πόσο κατάλληλος είσαι για εκείνη.

Δεν υπάρχει τέλεια ατάκα που μπορείς να της πεις ή τέλεια συμπεριφορά σε κάθε στιγμή της επαφής σας.

Αντίθετα!

Ο σκοπός του πρώτου ραντεβού είναι να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά, να το απολαύσετε και κυρίως ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ.

Εάν πας στο πρώτο ραντεβού με αυτήν την νοοτροπία είναι εξαιρετικά απίθανο να μην προβάλεις τις καλύτερες πτυχές του εαυτού σου.

Με τη σωστή νοοτροπία, το πρώτο ραντεβού γίνεται η ευκαιρία σου να προβάλεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και να κερδίσεις την προσοχή της. Αυτό είναι και πραγματικά ελκυστικό για μια γυναίκα.

Θυμήσου επίσης: πρέπει κι εκείνη να κερδίσει την προσοχή σου και τον σεβασμό σου.

Μην πηγαίνεις σε κανένα ραντεβού χωρίς κριτήρια. Έχεις κι εσύ δικαίωμα να την απορρίψεις.

Σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικά σημαντικό να είσαι χαλαρός στο πρώτο ραντεβού ώστε να προβάλεις τις καλύτερες πτυχές της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σου.

 

#3. Στο Πρώτο Ραντεβού Οριοθετείς Το Έδαφος Για Τα Υπόλοιπα

ραντεβού

Είτε έχετε γνωριστεί μέσω dating apps και online dating sites είτε την προσέγγισες κάπου έξω, από τη στιγμή που βγαίνετε ραντεβού έχεις την ευκαιρία να στήσεις το κατάλληλο έδαφος για όλα τα υπόλοιπα ραντεβού που θα ακολουθήσουν.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γι’ αυτό δώσε προσοχή.

Εάν από την πρώτη σας κιόλας επαφή και επικοινωνία δεν βάλεις ξεκάθαρα τα όρια σου, δεν δείξεις με ξεκάθαρο τρόπο τι ζητάς και ποιες συμπεριφορές απορρίπτεις και δεν δείξεις στην γυναίκα ότι εσύ είσαι ο ηγέτης της μεταξύ σας σχέσης, είναι πολύ πιθανό η συνέχεια να μην είναι όπως την περίμενες.

Μην γίνεσαι χαλί να σε πατήσει και μην είσαι το καλό παιδί. Μην της κάνεις όλα τα χατίρια από την αρχή και μην την βάζεις σε βάθρο.

Θυμήσου ότι κι εκείνη πρέπει να κερδίσει την προσοχή σου.

Κι εκείνη πρέπει να κερδίσει το δέυτερο, τρίτο, τέταρτο ραντεβού.

Κι εκείνη πρέπει να κερδίσει εσένα, όχι μόνο εσύ εκείνη.

Κι εσύ έχεις δικαίωμα να την απορρίψεις. Δες το βίντεο του Χρήστου για το πότε είναι η στιγμή να την απορρίψεις εσύ.

Μην αμελείς το να έχεις κριτήρια και να πορεύεσαι με βάση αυτά.

Σίγουρα όλοι οι άντρες χρειαζόμαστε κάποια γυναίκα δίπλα μας αλλά όχι κάποια συγκεκριμένη.

Επομένως, στήσε το έδαφος με κατάλληλο τρόπο ώστε να καταλάβει την αξία σου και να θέλει να σε διεκδικήσει.

Όπως ακριβώς φερθείς στο πρώτο ραντεβού έτσι θα περιμένει η γυναίκα να φερθείς και στα υπόλοιπα.

Οπότε δώσε μεγάλη βάση στους κανόνες και τα όρια που θέτεις εξ αρχής ώστε να αποκτήσεις τη σχέση που σου αξίζει με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

 

Συνολικότερα, έχοντας στο μυαλό σου όλα αυτά που διάβασες, θα πρέπει να δώσεις τεράστια βάση στο τι συμβαίνει στο πρώτο ραντεβού.

 

Μην το αμελείς και μην αφήνεις τα τις καταστάσεις να εξελίσσονται στην τύχη. Κάθε τι που συμβαίνει κατά τη διάρκει του πρώτου ραντεβού παίζει ρόλο. Θα πρέπει να είσαι σε θέση να αναλάβεις την ευθύνη των συνθηκών και να αποκτήσεις ενεργό ρόλο στην εξέλιξη των καταστάσεων.

 

Δώσε βάση. Γιατί μπορεί να μην υπάρξουν επόμενα.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να πετύχεις σε ένα ραντεβού, δες εδώ

Παράγγειλε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας” εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.