3 Old School Συμπεριφορές για να Φλερτάρεις πιο Πετυχημένα

3 Old School Συμπεριφορές που σε Βοηθούν να Φλερτάρεις πιο Πετυχημένα

Όταν φλερτάρεις καλό έιναι να έχεις κατά νου ότι όσο ο άνθρωπος εξελίσσεται, το φλερτ εξελίσσεται μαζί του. Ωστόσο, είναι ωφέλιμο να θυμόμαστε ότι το φλερτ υπήρχε σε διαφορετικές μορφές από την αρχή της ανθρώπινης ύπαρξης, και ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνανε παλιότερα οι άντρες όταν φλερτάρανε τα οποία λειτουργούν ακόμα και δημιουργούν έλξη.

Οι γυναίκες ψάχνουν άντρες που να είναι δυναμικοί, ισχυροί, ευγενικοί και κοινωνικά ευφυείς. Στις παλαιότερες εποχές, το φλερτ δεν ήταν τόσο άμεσο και δεν γινόταν μέσω της τεχνολογίας, όπως σε πολλές περιπτώσεις γίνεται σήμερα.

Το αποτέλεσμα ήταν οι άντρες να πρέπει να είναι πιο εφευρετικοί και δημιουργικοί και να πρέπει να ανακαλύπτουν διαφορετικούς, λιγότερο άμεσους τρόπους για να προσεγγίσουν τις γυναίκες. Συζητώντας με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, μπορεί να ακούσεις ιστορίες που να ακούγονται σα να είναι βγαλμένες από ταινία!

Κι όμως, τρόποι προσέγγισης που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, από ανθρώπους μιας άλλης γενιάς μπορεί και στις μέρες μας να γοητεύσουν μια γυναίκα που φλερτάρεις.

Επιθυμούν Οι Γυναίκες Old School Συμπεριφορές Όταν Τις Φλερτάρεις;

φλερτάρεις

 

Πολλές γυναίκες αναζητούν πιο old fashioned συμπεριφορές από τα αρσενικά που τις προσεγγίζουν. Ένας λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι υπάρχουν ακόμα στο μυαλό τους τα παλαιότερα αντρικά πρότυπα, τα οποία και αναζητούν.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές όντως λειτουργούν, ακόμα και σήμερα.

Κι αυτό γιατί περιέχουν κάποια στοιχεία που αναδεικνύουν κάποια βασικά αντρικά χαρακτηριστικά. Θα μιλήσουμε λοιπό για συμπεριφορές που αναδεικνύουν επιθυμητά στοιχεία του άνδρα. Και όχι μόνο. Είναι τρόποι προσέγγισης που κάνουν τη γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή και σημαντική.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τις τρεις old school συμπεριφορές που θα σε βοηθήσουν να φλερτάρεις πιο πετυχημένα.

#1. Κάνε Στοχευμένα Κομπλιμέντα Όταν Φλερτάρεις

φλερτ

 

Τα κομπλιμέντα, όταν είναι διακριτικά και ειλικρινή, έχουν μεγάλη απήχηση στις γυναίκες. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ιδιαίτερο ή εντυπωσιακό. Μια απλή επισήμανση ότι σου αρέσει ο τρόπος που χαμογελάει ή ότι έχει πολύ εκφραστικά μάτια μπορεί να λειτουργήσει ως κάτι πολύ θετικό.

Με τα κομπλιμέντα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά την συχνότητα με την οποία τα κάνεις. Δεν χρειάζεται να της κάνεις συνεχώς κομπλιμέντα και να της δείχνεις κάθε δευτερόλεπτο πόσο την θαυμάζεις.

Από την άλλη, όταν κάνεις στοχευμένα κομπλιμέντα σε μια φυσιολογική συχνότητα, της δείχνεις πιο άμεσα το ενδιαφέρον σου και την ανεβάζεις ψυχολογικά. Δείχνεις επίσης ότι είσαι ένας θετικός άνθρωπος που ξέρει να εκτιμάει κάτι ωραίο όταν το βλέπει.

Με αυτό τον τρόπο μπορεί να επιτύχεις άμεσα να συνδεθείς μαζί της συναισθηματικά. Το πιο πιθανό είναι να κερδίσεις την προσοχή της, αναδεικνύοντας θετικά στοιχεία για τον εαυτό σου.

Σε όλους μας αρέσει να ακούν θετικά σχόλια για τον εαυτό της. Τα ειλικρινή κομπλιμέντα τα οποία γίνονται με διακριτικό στυλ μπορούν να σε κάνουν πιο ελκυστικό στα μάτια της όταν φλερτάρεις.

#2. Απόκτησε Τη Συνήθεια Του Να Αφήνεις Την Γυναίκα Να Προηγείται Όταν Περπατάτε

Μάθε πώς να βελτιώνεις τον τρόπο που φλερτάρεις σε αυτό το video:

Μερικές συνήθειες είναι πολύ σημαντικές. Μια old school συμπεριφορά που θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο ελκυστικός όταν φλερτάρεις είναι να αφήνεις την γυναίκα να προηγείται όταν περπατάτε. Επιπλέον, είναι πολύ ευγενικό να ανοίγεις την πόρτα σε μια γυναίκα την οποία συνοδεύεις.

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο ή υπερβολικό, αλλά είναι κανόνες ευγένειας. Δείχνει ότι σέβεσαι την γυναίκα την οποία φλερτάρεις και συνοδεύεις, και ότι έχεις τρόπους και αντίληψη ώστε να καταλαβαίνεις κανόνες καλής συμπεριφοράς.

Εμπίπτει, αν θέλεις, σε αυτό που λέμε γλώσσα του σώματος. Τη στιγμή που από τις κινήσεις σου φαίνεται ότι δίνεις προτεραιότητα στη γυναίκα κερδίζεις και το δικό της σεβασμό.

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν ότι τους σέβονται. Επίσης, όλοι οι άνθρωποι θέλουν να έχουν γύρω τους άτομα που είναι ευγενικά και έχουν τρόπους. Με το να αφήνεις μια γυναίκα να προηγείται λίγο όταν προχωράτε μαζί, ή να της ανοίγεις την πόρτα, δείχνεις ακριβώς αυτά τα στοιχεία.

Και η ευγένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο φλερτ.

#3. Μάθε Να Μην Διακόπτεις Όταν Φλερτάρεις

διακόπτεις

 

Το να διακόπτεις την γυναίκα την οποία φλερτάρεις όχι μόνο δεν είναι ευγενικό, αλλά της δείχνει και ότι δεν τη σέβεσαι. Επιπλέον, είναι δείγμα ότι δεν αντιλαμβάνεσαι βασικούς κανόνες καλής συμπεριφοράς, το οποίο μετράει αρνητικά για σένα.

Καλό είναι να μην διακόπτεις κανένα, όχι μόνο την γυναίκα που φλερτάρεις. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον διακόπτουν, γιατί δείχνει ότι δεν έχει την προσοχή μας και ότι δεν τον ακούμε πραγματικά.

Είναι μια παράμετρος στην καθημερινή σου επικονωνία με όλους τους ανθρώπους που καλό θα είναι να έχεις υπόψιν. Αυτός που έχει κατακτήσει τα επικοινωνιακά εργαλεία που αναφερόμαστε, δείχνει στο συνομιλητή του γενικά ότι τον ενδιαφέρει αλλά, ακόμα πιο σημαντικό, ότι τον σέβεται.

Επομένως, άκου προσεκτικά την γυναίκα που φλερτάρεις και περίμενε ευγενικά την σειρά σου για να μιλήσεις. Το να διακόπτεις μια γυναίκα που σου αρέσει είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς μια γυναίκα σε κρίνει, δες το παρακάτω επεισόδιο από ελληνικό podcast Apla+Andrika που αναλύει τα τεστ από τα οποία σε περνάει μια γυναίκα:

Αυτές ήταν οι τρεις old fashioned συμπεριφορές που μπορείς να υιοθετήσεις όταν φλερτάρεις, προκειμένου να γίνεις πιο ελκυστικός.

Ακόμα κι αν κάποιες από αυτές σου φαίνονται περίεργες ή υπερβολικές, θυμήσου ότι σε όλους τους ανθρώπους αρέσει να τους σέβονται και να τους φέρονται ευγενικά, και ότι οι γυναίκες ειδικά κοιτάνε πολύ τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι άντρες.

Θυμήσου ότι κάποια πράγματα είναι κλασσικά για κάποιο λόγο και τα παλιά ανδρικά πρότυπα σίγουρα δεν θα πάψουν να είναι επίκαιρα και να γοητεύουν. Τα βασικά ανδρικά χαρκτηριστικά που αναδεικνύουν αυτές οι old school συμπεριφορές είναι διαχρονικά και προκαλούν θαυμασμό πάντα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Κι αν θες να μάθεις περισσότερα για τις συμπεριφορές που ελκύουν μια γυναίκα, δες εδώ.

Μάθε περισσότερα στο βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.