Οι 3 Πυλώνες που θα σε κάνουν επιτυχημένο με τις γυναίκες

Ο Mr.P στο πρώτο του post στο Menofstyle.gr.com εξηγεί τους Πυλώνες που θα σε κάνουν επιτυχημένο με κάθε τύπο γυναίκας!

Δεν χρειάζεται να το έχεις ψάξει και πάρα πολύ για να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν εκατοντάδες μοντέλα, θεωρίες και μέθοδοι στο pickup και ότι κάθε instructor εκεί έξω προσπαθεί να βρει και να σου πλασάρει κάτι καινούριο. Όλοι διατείνονται ότι έχουν την …τέλεια μέθοδο η οποία κάνει θαύματα, χρησιμοποιούν περίπλοκη ορολογία για να σε εντυπωσιάσουν και υπόσχονται ότι θα λύσουν όλα σου τα προβλήματα στο dating ως δια …μαγείας. Αν δεις όμως την γενική εικόνα, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Όλα στηρίζονται σε τρεις βασικούς πυλώνες και τα πράγματα γίνονται πιο απλά απ’ότι νομίζεις.

Κοιτώντας όλη τη διαδικασία από μια πιο γενική οπτική, πολύ λογικά καταλήγουμε ότι για να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες απαιτούνται τρία απολύτως απλά αλλά βασικά πράγματα:
1. Τρόπος Ζωής συνεπής με τον πραγματικό εαυτό σου,
2. Θάρρος για να ξεπεράσεις τους φόβους και τα άγχη σου και
3. άμεση και καθαρή Επικοινωνία.

 

Τρόπος Ζωής
Το πρώτο και βασικότερο είναι να έχεις έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Να έχεις φτιάξει την προσωπική σου ταυτότητα, να ξέρεις ποιος είσαι και τι θες από τη ζωή, τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει, ποια είναι τα προτερήματα και ποια τα ελαττώματά σου. Αυτό είναι κάτι που απαιτεί να είσαι απολύτως τίμιος με τον εαυτό σου. Είναι και κάτι όμως που θα σε βοηθήσει να ζήσεις αυθεντικά, να κάνεις αυτό που σου αρέσει, και να έχεις πάθος με ότι αποφασίσεις να ασχοληθείς. Και το ξέρεις ήδη, δεν υπάρχει για τις γυναίκες κάτι πιο ελκυστικό από αυτό.

Ζώντας τη ζωή σου με ειλικρίνεια, θα ξέρεις επίσης ποιες από αυτές σου αρέσουν και ποιες όχι, τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει η σωστή για σένα γυναίκα και τι δεν θα ανεχόσουν.

Ακολουθώντας τα πάθη σου θα γνωρίσεις και τις σωστές γυναίκες. Όσο πιο κοντά στον πραγματικό σου εαυτό ζεις τη ζωή σου, τόσο πιο ελκυστικός θα γίνεσαι για τις γυναίκες και τόσο πιο ποιοτικές γυναίκες θα γνωρίζεις. Άλλωστε αν ζεις μια βαρετή ζωή που δεν ικανοποιεί ούτε εσένα τον ίδιο, είναι λογικό να δυσκολεύεσαι να βρεις γυναίκες που να αισθάνονται καλά κοντά σου.

 

Θάρρος
Προκειμένου να κάνεις σχέση (οποιουδήποτε είδους) με κάποια κοπέλα, πρέπει καταρχάς να την γνωρίσεις. Και αυτό προϋποθέτει να μπορείς να την προσεγγίσεις ξεπερνώντας οποιοδήποτε άγχος και φόβο που μπορεί να αισθάνεσαι. Αν φοβάσαι να την προσεγγίσεις ενώ σου αρέσει, δείχνεις ότι έχεις επενδύσει περισσότερο στην άποψη της για σένα, από την άποψη που έχει εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου. Χρειάζεται λοιπόν τόλμη, απαραίτητη ώστε να πιστεύεις αρκετά στον εαυτό σου και να ζεις με ειλικρίνεια. Και το ειλικρινές είναι αν σου αρέσει κάποια κοπέλα να κάνεις με θάρρος και άνεση το πρώτο βήμα ώστε να της μιλήσεις και να την γνωρίσεις.

 

Επικοινωνία
Ωστόσο το να μπορείς να πλησιάσεις μια κοπέλα και να της μιλήσεις δεν αρκεί από μόνο του. Είναι απαραίτητο να μπορείς να επικοινωνήσεις και αποτελεσματικά μαζί της. Να δείξεις τις προθέσεις σου σωστά, να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με έναν θελκτικό τρόπο, να της δημιουργήσεις ενδιαφέρον, να έχεις χιούμορ, να μάθεις πράγματα για αυτήν και φυσικά να δημιουργήσεις συναισθηματικό δέσιμο.
Όλα αυτά δεν είναι αυτονόητα από μόνα τους, χρειάζεται καλή συναισθηματική νοημοσύνη και εξάσκηση στον τρόπο που επικοινωνείς την αλήθεια σου.

 

Αν το σκεφτείς λοιπόν, το τρίπτυχο Τρόπος Ζωής – Θάρρος – Επικοινωνία είναι το μόνο απαραίτητο για να είσαι επιτυχημένος με τις γυναίκες. Εγγυάται ότι θα κινείσαι σε περιβάλλοντα με γυναίκες που σε ενδιαφέρουν, ότι θα μπορείς να τις προσεγγίσεις και ότι θα είσαι σε θέση να δημιουργήσεις ένα δέσιμο μαζί τους.

Βέβαια δεν έχουμε όλοι τις ίδιες δυνατότητες και στους τρεις αυτούς τομείς. Καθένας μας είναι διαφορετικός και φυσικά έχει διαφορετικά δυνατά και αδύνατα σημεία. Έτσι, για παράδειγμα, άλλος από εμάς έχει το απαιτούμενο Θάρρος, αλλά δεν είναι τόσο καλός στην Επικοινωνία, ενώ άλλοι στερούνται Θάρρους, όμως μπορούν να Επικοινωνήσουν σωστά τις προθέσεις τους. Οι πρώτοι είναι αυτοί που βλέπουμε να έχουν την άνεση να προσεγγίσουν κοπέλες, αλλά δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ενώ οι δεύτεροι δεν μπορούν να προσεγγίσουν τις κοπέλες που τους αρέσουν με αποτέλεσμα να νιώθουν ότι δεν έχουν τον έλεγχο της ερωτικής τους ζωής, όμως στις λίγες περιπτώσεις που τυχαίνει κάποια ευκαιρία την εκμεταλλεύονται όσο μπορούν.

 

Σίγουρα κάποιος από τους τρεις Πυλώνες θα αποτελεί και εσένα το δυνατό σου σημείο, και σε κάποιον άλλο θα είσαι πιο αδύναμος. Σε όποιο τομέα όμως κι αν υπολείπεσαι (ακόμα και στους τρεις) γίνεται να βελτιωθείς!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξεις τίμια μέσα σου για να δεις που χρειάζεσαι βελτίωση και να πάρεις την συνειδητή απόφαση να δουλέψεις με τον εαυτό σου!
Και αυτό είναι το βασικό μυστικό της επιτυχίας!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.