3 Σημάδια πως σε Απορρίπτουν Επειδή είσαι Επιθετικός στο Φλερτ

Πώς Γίνεσαι Επιθετικός Όταν Φλερτάρεις

Στις περισσότερες περιπτώσεις, στο φλερτ επιδιώκουμε να βγάλουμε προς τα έξω τον καλύτερό μας εαυτό. Ωστόσο, λόγω της πίεσης και του άγχους που ίσως νιώθουμε, πολλές φορές συμπεριφερόμαστε με τρόπους που δεν μας ωφελούν και δεν μας φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και βγάζουμε επιθετικότητα.

Α) Μια τέτοια περίπτωση είναι όταν από δική μας ανασφάλεια ή από την πίεση που βιώνουμε εκείνη την στιγμή, γινόμαστε επιθετικοί. Σε πολλές περιπτώσεις δεν το αντιλαμβανόμαστε, αλλά νομίζουμε ότι όλα πηγαίνουν όπως θα έπρεπε, μέχρι να μας απορρίψει η γυναίκα που μας αρέσει και να αναρωτηθούμε τι πήγε λάθος.

Β) Σε άλλες πάλι περιπτώσεις, μπερδεύουμε το να είμαστε διεκδικητικοί, αποφασιστικοί και ηγετικοί με το να είμαστε επιθετικοί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και πάλι η γυναίκα να μας απορρίψει. Πολλές φορές μάλιστα μπαίνουμε στην διαδικασία να κατηγορήσουμε την γυναίκα επειδή μας απέρριψε, χωρίς να σκεφτούμε ότι ενδεχομένως κάναμε εμείς κάτι λάθος.

Γ) Ο τρίτος λόγος που γινόμαστε επιθετικοί είναι ότι, λόγω των δικών μας ανασφαλειών και φόβων, βγάζουμε άμυνα απέναντι στην γυναίκα που μας αρέσει, η οποία άμυνα ωστόσο μοιάζει περισσότερο με επίθεση.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τα τρία σημάδια που σου δείχνουν ότι ο λόγος που οι γυναίκες σε απορρίπτουν  είναι επειδή είσαι επιθετικός όταν τις φλερτάρεις.

#1. Την Διακόπτεις Συνέχεια Και Προσπαθείς Να Δείξεις Ότι Έχεις Το Πάνω Χέρι Στην Συζήτηση, Άρα Φαίνεσαι Επιθετικός Στο Φλερτ

φλερτ

Το να διακόπτεις συνέχεια κάποιον όταν μιλάει δεν δείχνει μόνο αγένεια και ασέβεια προς το άτομο με το οποίο συζητάς, δείχνει και ότι δεν ακούς πραγματικά αυτό που σου λέει. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, είναι μια ισχυρή απόδειξη υπερπροσπάθειας ώστε να έχεις το πάνω χέρι στην σχέση που δημιουργείς με την γυναίκα που φλερτάρεις.

Τι γίνεται όμως όταν κατά τη διάρκεια του φλερτ με μια γυναίκα, όλα φαίνεται να πάνε καλά και λήγει η συζήτηση χωρίς να πάρεις τηλέφωνο; Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κίνηση για να ανταλλάξετε τηλέφωνα;

Το να είσαι ηγετικός, όμως, δεν σημαίνει ότι θα είσαι και επιθετικός. Ηγετικός σημαίνει να ηγείσαι σε μια συζήτηση και μια συναναστροφή και αυτό είναι κάτι που μπορείς να κάνεις και με το να ακούς προσεκτικά την γυναίκα με την οποία φλερτάρεις χωρίς να την διακόπτεις.

Εάν μια γυναίκα σου δείχνει με τις εκφράσεις του προσώπου της, την γλώσσα του σώματός της, ή ακόμα και με τα λόγια της ότι μπαίνει σε άμυνα, ή εάν γίνεται και η ίδια επιθετική απέναντί σου, τότε μάλλον γι’ αυτό ευθύνεται και η δική σου συμπεριφορά.

Πρόσεξε τον τρόπο που μιλάς και θυμήσου ότι η γυναίκα δεν είναι αντίπαλός σου αλλά είστε μια ομάδα. Ή τουλάχιστον, αυτό θα πρέπει να επιδιώκεις να χτίσεις από την πρώτη επαφή μαζί της.

Δώστης χώρο και χρόνο να μιλήσει και μην προσπαθείς να της δείξεις ότι είσαι ο αρχηγός. Δεν χρειάζεται. Ίσα ίσα που οι αληθινοί ηγέτες δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν ότι είναι ηγέτες.

#2. Κάνεις Ανάρμοστα Σχόλια Και Ακυρώνεις Ό,τι Λέει Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ

Μην Κάνεις Ανάρμοστα Σχόλια ή Σχόλια που θα την κάνουν να Αισθανθεί Άσχημα

Το να την πειράζεις σε ορισμένες στιγμές και να μην δέχεσαι τα πάντα που λέει είναι όχι απλά φυσιολογικό αλλά και θεμιτό.

Το να ακυρώνεις και να απορρίπτεις όμως όλα όσα λέει και να σχολιάζεις με αγένεια την άποψή της καταλήγει να είναι μια επιθετική συμπεριφορά, στην οποία είναι λογικό η γυναίκα να αντιδράσει αρνητικά.

Και πάλι, δεν χρειάζεται να προσπαθείς να την κάνεις να νιώσει μειονεκτικά απέναντί σου. Ένας άντρας που έχει ΑΞΙΑ προσθέτει αξία και στα άτομα που έχει γύρω του.

Ξεχώρισε το πείραγμα από την μειωτική και επιθετική συμπεριφορά .

Άλλωστε, σε κανέναν δεν αρέσει να τον κρίνουν και να σχολιάζουν αρνητικά τον ίδιο ή αυτά που λέει.

Θυμήσου και πάλι ότι για να την κερδίσεις στο φλερτ πρέπει να την κάνεις σταδιακά να νιώσει ότι είστε ομάδα και είσαι με το μέρος της. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δέχεσαι όλα όσα λέει. Όμως με το να απορρίπτεις την ίδια ή τις απόψεις της σίγουρα την βάζεις σε άμυνα. Έτσι τελικά σου επιτίθεται και η ίδια με το να σε μειώνει κι εκείνη και να κρίνει αυτά που λες κάνεις.

#3. Έχεις Επιθετική Γλώσσα Σώματος Στο Φλερτ

Επιθετική γλώσσα σώματος όταν Φλερτάρεις

Η γλώσσα σώματος παίζει καίριο ρόλο στην επικοινωνία  , καθώς αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό της συνολικής επικοινωνίας δύο ατόμων, λεκτικής και μη λεκτικής.

Α) Πρόσεχε σε ποια σημεία την αγγίζεις, με τι διάρκεια και πόσο γρήγορα. Εάν βλέπεις ότι τραβιέται όταν την αγγίζεις, τότε είναι γιατί μάλλον νιώθει ότι κινήθηκες πολύ γρήγορα.

Β) Επίσης, πρόσεχε να μην στέκεσαι υπερβολικά κοντά της από την αρχή, γιατί έτσι παραβιάζεις τον προσωπικό της χώρο.

Γ) Μια επιθετική γλώσσα σώματος γίνεται πιο εύκολα αντιληπτή, γιατί η γυναίκα θα αντιδράσει αμέσως καθώς θα νιώθει άβολα. Ενδεχομένως να τραβηχτεί προς τα πίσω, να γυρίσει προς την αντίθετη πλευρά που στέκεσαι εσύ, ή να βάλει κάποιο αντικείμενο ανάμεσά σας.

Φυσικά, υπάρχει και η πιθανότητα να μην είσαι επιθετικός όταν φλερτάρεις αλλά αντίθετα να είσαι υπερβολικά καλό παιδί και να σε απορρίπτει για αυτόν τον λόγο. Τελικά είναι κακό να είσαι καλό παιδί;

Σε κάθε περίπτωση, στην αρχή μιας προσέγγισης, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που κινείσαι γύρω από την γυναίκα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, πολλοί άντρες γινόμαστε επιθετικοί χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Και οι γυναίκες μας απορρίπτουν χωρίς εμείς να αντιλαμβανόμαστε τον λόγο.

Συμπεράσματα

Είναι ωφέλιμο να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για τα παραπάνω σημάδια. Δεν πρέπει να φαινόμαστε ως κίνδυνος ή απειλή για τις γυναίκες τις οποίες φλερτάρουμε. Αυτό έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά!

Σε περίπτωση, λοιπόν, που συνειδητοποιείς ότι γίνεσαι επιθετικός με τις γυναίκες στο φλερτ, ξεκίνα σταδιακά την διαδικασία αλλαγής ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές.

Το φλερτ είναι μια ευχάριστη διαδικασία, μια απόλαυση και για τους δυο. Από τη μια έχεις διαβάσει πολλές φορές ότι πρέπει να εκφράσεις τις προθέσεις σου. Απλά μην το παρακάνεις. Από τη στιγμή που γίνεσαι αντιληπτός ως επιθετικός καταλαβαίνεις πως είναι πολύ εύκολο στο φλερτ να παρεξηγηθείς. Από ένα λάθος στην επικοινωνία μην αφήσεις να χαθεί κάτι καλό.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να φλερτάρεις, δες εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.