3 Σημαντικά Λάθη που Πρέπει να Αποφύγεις στο Πρώτο Ραντεβού

3 Σημαντικά Λάθη που Πρέπει να Αποφύγεις στο Πρώτο Ραντεβού

Ποια Λάθη Πρέπει Να Αποφύγεις Στο Πρώτο Ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού είναι ιδιαίτερα σημαντικό για διάφορους λόγους. Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τη γυναίκα που έχεις απέναντί σου και να δεις εάν σου αρέσει και αν ταιριάζετε. Να συνειδητοποιήσεις εάν υπάρχει έλξη. Και να κρίνεις το εάν θέλεις να βγεις ένα δεύτερο ραντεβού μαζί της.

Από τη στιγμή που η προσέγγιση και το φλερτ πάει καλά και σου δώσει τον αριθμό της, η επόμενη κίνηση είναι να την πάρεις να κανονίστε να βγείτε ραντεβού. Το ραντεβού είναι αυτό που θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό το πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ σας σχέση.

Δεν έχει νόημα να μιλάτε με τις ώρες στα τηλέφωνα και στα μηνύματα και να μην κανονίζετε να βρεθείτε από κοντά.

Στο πρώτο ραντεβού, υπάρχουν αρκετοί κανόνες που μπορείς να ακολουθήσεις προκειμένου να διασφαλίσεις ότι όλα θα πάνε καλά. Περισσότερα μπορείς να βρεις εδώ.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια λάθη που πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις, καθώς θα καταστρέψουν την ατμόσφαιρα και θα στείλουν στη γυναίκα λάθος μήνυμα.

πρώτο ραντεβού

#1. Δεν Δημιουργείς Αρκετή Έλξη Στο Πρώτο Ραντεβού

Το να δημιουργηθεί έλξη κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που κρίνει το εάν το ραντεβού σας πήγε καλά.

Πάνω από όλα, η έλξη ενισχύει την ερωτική διάθεση μεταξύ σας και ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

Δεν έχει νόημα να μιλάτε με τις ώρες και να μην δημιουργείται και κλιμακώνεται σταδιακά συναισθηματική, σεξουαλική και ερωτική έλξη. Εάν απλώς συζητάτε και δεν υπάρχει κάποιου είδους ερωτισμού μεταξύ σας, τότε το πιθανότερο είναι να σε δει φιλικά.

Για να σε δει ερωτικά η γυναίκα είναι απαραίτητο να εκδηλώσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον με ξεκάθαρο τρόπο και σταδιακά να δημιουργήσεις έλξη.

Τα πειράγματα και το χιούμορ είναι παράγοντες που δημιουργούν και αυξάνουν την έλξη.

Μην λες σε όλα ναι και κυρίως, μην μένεις μόνο στη συζήτηση. Δες το βίντεο του Χρήστου για τα έξι λάθη που κάνεις στο πρώτο ραντεβού.

Άγγιξέ την εξ αρχής και όσο περνάει η ώρα αύξησε την ένταση και τη συχνότητα του αγγίγματός σου. Το άγγιγμα είναι ένας τρόπος να δημιουργηθεί άμεσα έλξη.

Επίσης, σκέψου ότι δεν γίνεται να καταλήξετε σπίτι σου και να κάνετε σεξ εάν πρώτα δεν την έχεις αγγίξει.

Επιπλεόν, χρησιμοποίησε την οπτική σας επαφή και το βλέμμα σου με τον κατάλληλο τρόπο, χωρίς όμως να την φέρνεις σε δύσκολη θέση.

Τι Να Αποφύγεις Στο Πρώτο Ραντεβού: Κοίτα Την Έντονα Αλλά Όχι Επίμονα.

Μην χαμηλώνεις το βλέμμα σου όταν μιλάτε και μην κοιτάς αλλού όταν σου λέει κάνει. Οι γυναίκες δεν νιώθουν έλξη για τους άντρες που δεν τις κοιτούν στα μάτια, γιατί αυτό δείχνει ότι τις φοβούνται ή ότι ντρέπονται.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα την κάνεις να νιώθει άβολα μαζί σου κοιτώντας την έντονα. Αντίθετα, σημαίνει ότι ένα έντονο βλέμμα τριών δευτερολέπτων σε συνδυασμό με ένα άγγιγμα μπορούν να ανεβάσουν την έλξη κατά πολύ.

Επομένως, μην μένεις μόνο στις συζητήσεις. Θυμήσου ότι έχετε βγει ραντεβού με τη γυναίκα προκειμένου να γνωριστείτε και να προχωρήσετε ερωτικά. Φλέρταρε λοιπόν, κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού και δημιούργησε έλξη.

 

 

#2. Μιλάς Υπερβολικά Πολύ Ή Υπερβολικά Λίγο

Πολύ άντρες κάνουν τα εξής λάθη, είτε λόγω νευρικότητας και άγχους είτε λόγω του ότι δεν έχουν την κατάλληλη γνώση και εμπειρία: Μιλούν ακατάπαυστα κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού, ή δεν μιλούν σχεδόν καθόλου.

Και τα δύο αυτά λάθη δεν βοηθούν στο να κάνεις μια καλή εντύπωση και να προβάλεις τα δυνατά σου χαρακτηριστικά.

Εάν μιλάς συνέχεια, το πιο πιθανό είναι ότι η γυναίκα:

α) Θα χάσει το ενδιαφέρον της, καθώς δεν θα συμμετέχει στη συζήτηση.

β) Θα νιώσει ότι δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνην και ότι δεν θέλεις να την γνωρίσεις.

γ) Δεν θα έχει χρόνο να μιλήσει για εκείνην, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχεις την ευκαιρία να την γνωρίσεις για να δεις εάν σου αρέσει.

δ) Ενδέχεται να νομίζει ότι υπερηφανεύεσαι, ανάλογα πάντα και με το τι λες.

πρώτο ραντεβού

Άκου προσεκτικά τι σου λέει η γυναίκα και καθοδήγησε τη συζήτηση με τις κατάλληλες ερωτήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να αποκαλύπτεις εξ αρχής πάρα πολλά για τον εαυτό σου.

Δεν χρειάζεται και δεν ωφελεί το να της πεις τα πάντα για εσένα από το πρώτο ραντεβού. Άφησε και ένα μυστήριο να υπάρχει και κράτα και κάποια πράγματα να πείτε τις επόμενες φορές που θα βρεθείτε. Άφησέ την να μιλήσει κι εκείνη και να σου πει πράγματα για τον εαυτό της και τη ζωή της.

Επίσης, το να δίνεις χώρο στη γυναίκα να μιλήσει είναι δείγμα ευγένειας και καλών τρόπων, στοιχεία πολύ σημαντικά για να πάει καλά το πρώτο ραντεβού.

Εάν αντίθετα, μιλάς ελάχιστα κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού, τότε ίσως:

α) Η γυναίκα νιώσει ότι δεν είσαι ενδιαφέρων άνθρωπος και ότι δεν έχεις πράγματα να πεις.

β) Η γυναίκα μπει στη διαδικασία να αναλάβει μόνη της το να καθοδηγήσει τη συζήτηση και πάρει ηγετικό ρόλο στη σχέση.

γ) Εάν κάνεις πολλές ερωτήσεις, ίσως η γυναίκα νιώσει ότι της παίρνεις συνέντευξη.

δ) Ενδεχομένως να χαθεί η ροή της συζήτησης, να ξεμείνετε από θέματα και να μην έχετε τι να πείτε.

Επομένως, κράτα τη συζήτηση σε ένα επίπεδο και ανέφερε πράγματα για τον εαυτό σου χωρίς να το παρακάνεις. Δεν χρειάζεται να τα λες όλα εξ αρχής ούτε και να κάθεσαι σιωπηλός.

Ξεκίνα κάνοντας ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και μιλώντας λίγο για τον εαυτό σου. Κράτα το ενδιαφέρον της γυναίκας ψηλά και άκου προσεκτικά αυτά που σου λέει. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τα περίεργα πρώτα ραντεβού και πώς μπορείς να τα αντιμετωπίσεις.

Οι γυναίκες έλκονται από άντρες που νιώθουν ότι τις προσέχουν και ενδιαφέρονται πραγματικά για εκείνες.

 

#3. Ανοίγεις Συζήτηση Για Λάθος Θέματα Στο Πρώτο Ραντεβού

Τώρα, το πόσο μιλάτε ο καθένας παίζει ρόλο, αλλά το θέμα είναι και το τι λέτε, σωστά;

Εκείνη τη στιγμή που κολλάς, είναι και το σημείο που πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την κατάσταση και τη συζήτηση και είναι και η ώρα που συνήθως ανοίγουμε και τα πιο άσχετα θέματα.

Απέφυγε πάση θυσία να μιλήσεις στο πρώτο ραντεβού για πολιτικά, θρησκεία και ποδόσφαιρο. Είναι θέματα στα οποία ενδέχεται να διαφωνήσετε και φυσικά, δεν έχουν καμία σχέση με το πρώτο ραντεβού. Δεν ωφελούν κάπου στο να γνωριστείτε καλύτερα και στο να δημιουργηθεί έλξη και ίσως επίσης η γυναίκα βαρεθεί.

Επίσης, σε καμία περίπτωση μην αναφερθείς στην πρώην σου. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις για τις προηγούμενες σχέσεις σου στο πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα. Αυτά είναι θέματα που καλό θα είναι να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού.

Είναι αγενές, γιατί δείχνει ότι σκέφτεσαι μια άλλη γυναίκα ενώ είσαι μαζί της και επιπλέον, η γυναίκα που έχεις βγει ραντεβού μπορεί να νομίζει ότι είσαι ακόμα κολλημένος με την πρώην σου.

Επομένως, απέφυγε να συζητήσεις για τις πρώην σχέσεις στο πρώτο ραντεβού.

Επιδίωξε να επικεντρώσετε τη συζήτηση σε ευχάριστα και θετικά θέματα που δημιουργούν θετικά συναισθήματα.

Ο σκοπός είναι η γυναίκα να φύγει από το πρώτο ραντεβού με μια θετική εντύπωση και αίσθηση για εσένα και την μεταξύ σας σχέση.

να περάσετε καλά

Συνολικά, το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό καθώς από αυτό κρίνεται το εάν θα συνεχίσετε να βλέπεστε και να προχωρήσει η σχέση σας.

Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα τέλεια, αρκεί να είσαι ο εαυτός σου, να το απολαύσεις και να γνωρίσεις καλύτερα τη γυναίκα με την οποία έχεις βγει.

Σε κάθε περίπτωση, όσο πιο χαλαρός είσαι, τόσο λιγότερα λάθη θα κάνεις.

 

Αποτυχημένα πρώτα ραντεβού; Ποτέ δεν είναι αργά. Δες πώς θα κάνεις το επόμενο ραντεβού να πετύχει, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ EBOOK ΤΟΥ MEN OF STYLE!
Ένα μοναδικό EBOOK 102 σελίδων με tips για να βελτιωθείς και να δεις αποτελέσματα άμεσα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα γίνει δικό σου άμεσα!
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Ένας συνεργάτης του Men Of Style θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να δει αν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και να συζητήσετε για τυχόν απορίες.
cover
close-link