3 Συμβουλές για να Αποφύγεις τις Γυναίκες Προικοθήρες

3 Συμβουλές για να Αποφύγεις τις Γυναίκες Προικοθήρες

Έχοντας γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου, έχω μεγάλη εμπειρία και στην κατηγορία Γυναίκες Προικοθήρες. Ζω σε μία περιοχή όπου οι γυναίκες που βγαίνουν στα μαγαζιά εδώ είναι προικοθήρες ως επί το πλείστον – Νότια Προάστια. Με τα χρόνια, έχω βρει τρόπους να τις αντιμετωπίζω. Πριν αναφέρω όμως τις 3 Συμβουλές για να Αποφύγεις τις Γυναίκες Προικοθύρες, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι.

Τι εννοώ όταν λέω γυναίκα προικοθήρας; ΔΕΝ είναι ανήθικο ή κακό μία γυναίκα να ελκύεται από το μέγεθος του πορτοφολιού ενός άνδρα. Όπως δεν είναι κακό για έναν άνδρα να ελκύεται από ωραία οπίσθια ή όμορφο μεγάλο στήθος. Έτσι είναι η φύση μας. Είναι φυσιολογικό για μία γυναίκα λοιπόν να εκτιμά κατά πόσο ένας άνδρας μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό του και την οικογένειά του. Η ικανότητά του αυτή συνδέεται με το κοινωνικό του στάτους, τις φιλοδοξίες του κτλ. Όταν όμως μιλώ για Γυναίκες Προικοθήρες, δεν αναφέρομαι στις γυναίκες που θεωρούν ωραίο ο άντρας που τις ενδιαφέρει να έχει και χρήματα. Αναφέρομαι στις γυναίκες που εκτιμούν τον τραπεζικό λογαριασμό του άντρα περισσότερο από τον ίδιο.

3 Συμβουλές για να Αποφύγεις τις Γυναίκες Προικοθήρες

  • 1. Πού γνωρίζεις τις γυναίκες;

Κάποτε μου μιλούσε ένας μαθητής με παράπονο, ότι όλες οι γυναίκες που γνώριζε ήταν Γυναίκες Προικοθήρες. Γυναίκες που ενδιαφέρονταν μόνο για τα χρήματα που έβγαζε, το αυτοκίνητό του και το κοινωνικό του στάτους. Τον ρώτησα τότε που γνώριζε τις γυναίκες αυτές συνήθως. Μου απάντησε στο Πόρσε Κλαμπ (είχε αυτοκίνητο Πόρσε), σε μερικά dating sites και σε καλά μαγαζιά των Νοτίων Προαστίων. Τον ρώτησα τότε σε ποια dating sites τις γνώριζε.

Μου ανέφερε sites που είχαν 40αρηδες επιτυχημένους άνδρες και νεότερες γυναίκες. ΦΥΣΙΚΑ λοιπόν και οι γυναίκες που γνώριζε ήταν Γυναίκες Προικοθήρες. Φυσικά οι γυναίκες που μπαίνουν στο Facebook Porsche Club μπαίνουν για να γνωρίσουν τον πλούσιο γαμπρό. Φυσικά οι γυναίκες που πάνε στα καλά μαγαζιά της Γλυφάδας, εφόσον δεν έχουν κάποιο κοινωνικό στάτους, το αναζητούν στον άνδρα που θα γνωρίσουν. Αν λοιπόν σταματήσεις να γνωρίζεις γυναίκες σε τέτοια μέρη που έχουν “φωλιές” με Γυναίκες Προικοθήρες, θα αρχίσεις να γνωρίζεις λιγότερες Γυναίκες Προικοθήρες.

  • 2. Μήπως ζητάς από τις Γυναίκες που γνωρίζεις να είναι Προικοθήρες;

Ας υποθέσουμε ότι δε συχνάζεις σε μέρη που συχνάζουν Γυναίκες Προικοθήρες. Γιατί πάραυτα προσελκύεις τέτοιες γυναίκες; Ας πούμε ότι είμαι μαχητής πολεμικών τεχνών. Ντύνομαι αθλητικά, έχω ωραίο σώμα και βγαίνω έξω. Όταν μιλώ με ανθρώπους, μιλώ με πάθος και ενθουσιασμό για την ταυτότητά μου, για τα ενδιαφέροντά μου. Επομένως θα προσελκύσω γυναίκες που είναι αθλητικές ή / και ενδιαφέρονται για άνδρες τέτοιου τύπου. Αν κανονίσω ραντεβού με μία από αυτές, μπορεί να είναι να πάμε θάλασσα να παίξουμε ρακέτες. Μπορεί να είναι να πάμε να περπατήσουμε στην παραλία στο Καβούρι 3 χλμ με τις φόρμες και τα σορτς μας.

Βγάζει νόημα, σωστά; Ας πούμε όμως τώρα ότι είμαι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας. Φορώ το ακριβό κουστούμι μου, φτάνω στην καφετέρια και παρκάρω απ’ έξω μία κατακόκκινη Ferrari. Με βλέπουν όλοι να μπαίνω στο καφε μπαρ. Γνωρίζω ανθρώπους και μιλώ για το σκάφος μου, τα ταξίδια που έχω κάνει, το μήνα που πέρασα στο Λας Βέγκας και στο Χόλυγουντ, στο Μόντε Κάρλο που πήγα διακοπές πριν μία εβδομάδα. Εάν γνωρίσω μία κοπέλα, θα θέλω να πάω μαζί της κάπου όμορφα και ακριβά γιατί έχω συνηθίσει να ζω έτσι. Εάν κάποια δεχθεί να βγει μαζί μου, επειδή ακριβώς έχει δει αυτή την περσόνα σε μένα και τίποτα άλλο, είναι φυσιολογικό αυτό να την ελκύει σε μένα και μόνο. Και ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! Δεν της δίνω άλλη επιλογή στη συγκεκριμένη περίπτωση. Επομένως πολλές φορές, το αν κάποια θα φερθεί σαν Προικοθήρας, να έχει να κάνει με το πώς παρουσιάζεις ΕΣΥ τον εαυτό σου στην ίδια. Εάν λοιπόν δεν έχεις τέτοιο σκοπό, σταμάτα να προβάλεις έτσι – ή μόνο έτσι – τον εαυτό σου.

  • 3. Κάνε τις κρυφές Γυναίκες Προικοθήρες να ξενερώσουν

Οι φανερές Γυναίκες Προικοθήρες είναι… φανερές! Δε σε παιδεύουν. Οι κρυφές όμως, που δεν το διατυμπανίζουν, είναι και οι πιο επικίνδυνες. Οι γυναίκες που εκτιμούν μόνο τα χρήματα, αλλά προσποιούνται ότι δεν είναι έτσι. Είναι δύσκολο να τις καταλάβεις γιατί είναι υπερβολικά καλές στο να χειραγωγούν τα μυαλά των ανδρών. Και πάλι όμως υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Η λύση είναι να τις κάνεις να χάσουν το ενδιαφέρον τους.

Έχεις χρήματα; Πολύ καλά κάνεις. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά στα πρώτα ραντεβού. Μην την πας στο πιο ακριβό εστιατόριο. Μην παραγγείλεις τα πιο ακριβά πιάτα. Τα πιο επιτυχημένα ραντεβού μου είχαν στο πρόγραμμα ένα ποτήρι ποτό ο καθένας. Έξοδα: 15 ευρώ. Μην προσπαθήσεις να κρύψεις ότι έχεις χρήματα. Απλά δείξε της ότι δεν είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις μία περιουσία για να είστε μαζί. Φυσικά και θα κεράσεις. Ζούμε σε μία κοινωνία που επικρατεί αυτή η κουλτούρα, καλώς ή κακώς – δεν κατακρίνω. Ωστόσο δε χρειάζεται να γίνεις υπερσπάταλος.

Εάν ακολουθήσεις αυτές τις 3 Συμβουλές για να αποφύγεις τις Γυναίκες Προικοθήρες, θα τα πας μια χαρά. Εάν και πάλι πέφτεις σε τέτοιες γυναίκες που εκμεταλλεύονται το πορτοφόλι σου, τότε το πρόβλημά σου είναι στο Inner Game και θα ήταν καλό να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.