3 συμβουλές για να φλερτάρεις έξυπνα σε κοινωνικό event

3 συμβουλές για να φλερτάρεις έξυπνα σε κοινωνικό event

Σε αυτό άρθρο θα δοθούν 3 συμβουλές για να φλερτάρεις έξυπνα σε κοινωνικό event, όπως πάρτι, συγκεντρώσεις συλλόγων, χορευτικές εκδηλώσεις, κοπή πίτας, γάμοι, συγκεντρώσεις συναδέλφων. Το να είσαι ικανός να φλερτάρεις με πολλά άτομα σε ένα κοινωνικό event, πέρα από μία ενδιαφέρουσα ρομαντική γνωριμία, μπορεί να σου αποφέρει ως όφελος και μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική γνωριμία. Ακόμα και αν δεν έχεις πολύ χρόνο για να φλερτάρεις με κάποια, φρόντισε τα λίγα λεπτά που έχεις μαζί της να είναι αρκετά ποιοτικά ώστε να σε θυμάται σε ένα επόμενο ενδεχόμενο event που μπορεί να συναντηθείτε και πάλι. Σε ένα τέτοιο event, μπορείς να φλερτάρεις με πολλούς ανθρώπους χωρίς να φανεί άσχημο και παράλληλα να καταφέρεις να ανταλλάξεις τηλέφωνα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Επίσης, το να μιλήσεις σε μία παρέα σε ένα τέτοιο event θεωρείται κάτι φυσιολογικό, επομένως και όλες οι κοπέλες στο συγκεκριμένο χώρο θα είναι θετικές να αλληλεπιδράσουν μαζί σου, χωρίς άμυνες ή αρνητικές αντιδράσεις. Οι 3 συμβουλές για τέτοια event είναι οι εξής:

  • Συμβουλή #1: Αν θέλεις να μπεις σε μία ομάδα ατόμων και να αλληλεπιδράσεις, πλησίασε στην άκρη της παρέας, άκουσε προσεκτικά τι λένε και χαμογέλασε.

Κάνε eye contact με όλους και θεώρησε ότι όλοι είναι φιλικοί μαζί σου, επειδή θα είναι! Παρακολούθησε περισσότερο το άτομο που μιλάει εκείνη τη στιγμή. Χαμογέλασε ενώ τον κοιτάς και ενώ κάνεις eye contact. Εάν το θέμα συζήτησης το γνωρίζεις και θέλεις να συμμετάσχεις, περίμενε μία μικρή παύση και συνέχισε. Αν το θέμα συζήτησης σε ξενίζει, απλά προχώρησε στην επόμενη παρέα. Συστήσου με όλους εφόσον μιλήσεις και ανταποκριθούν. Επίσης, αν η παρέα που πλησιάζεις δεν έχει κάποιο θέμα συζήτησης εκείνη τη στιγμή, απλά μπες στην παρέα, συστήσου και ρώτησέ τους πώς γνωρίζονται. Σε τέτοια event, δε χρειάζεται κάτι παραπάνω για να σπάσει ο πάγος και να αρχίσεις μία φυσιολογική συζήτηση με αγνώστους. Να θυμάσαι πάντα, ότι χαμογελάς και κάνεις καλό eye contact. Αυτό θα προδιαθέσει πάντα θετικά τους γύρω σου σε τέτοια event.

  • Συμβουλή #2: Προσπάθησε να καταλάβεις ποιες είναι διαθέσιμες.

Προσπάθησε να κινηθείς μέσα στο χώρο, να σκανάρεις τους πάντες. Παρατήρησε ποιες κοπέλς που μπορεί να σε ενδιαφέρουν είναι μόνες τους, ποιες συνοδεύονται. Δε θέλεις να γίνει παρεξήγηση μέσα στο event. Παρατήρησε όλους τους χώρους του event και κάνε eye contact με όλους, ενώ χαμογελάς. Αυτό από μόνο του θα είναι πολλές φορές και η αφορμή για μία χειραψία και μία νέα γνωριμία. Όταν βρεις μία θέση από την οποία οι περισσότεροι θα περάσουν κάποια στιγμή, μείνε εκεί. Άρχισε να χαιρετάς όποιον περνάει. Στο κάτω κάτω, πρόκειται για κοινωνικό event, είναι κάτι λογικό να κάνεις και διόλου κατακριτέο. Να είσαι πάντα προετοιμασμένος, ειδικά για την περίπτωση που περάσει κάποια που σου αρέσει πολύ, για να της μιλήσεις.

  • Συμβουλή #3: Μη μιλάς με άτομα που δεν χρειάζεται να μιλήσεις.

Αν βαριέσαι μιλώντας με κάποια / κάποιον, είναι εξαιρετικά εύκολο να φύγεις χωρίς να δώσεις κακή εντύπωση. Απλά γύρισε διακριτικά λίγο το κεφάλι σου, ζήτησε συγγνώμη επειδή πρέπει να μιλήσεις επειγόντως σε κάποιον που μόλις είδες και πήγαινε να μιλήσεις αλλού. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε τέτοια event και είναι αποδεκτό.

Ακολουθώντας αυτές τις 3 συμβουλές, αλλά και δεκάδες άρθρα του Menofstyle.gr για το πώς δημιουργείς έλξη και σύνδεση με μία γυναίκα για να ανταλλάξετε κινητά, μπορείς εύκολα να κινηθείς σε ένα event και να κάνεις γνωριμίες με κοπέλες που σου αρέσουν.

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.