3 Συμβουλές για Έξυπνο Φλερτ σε Κοινωνικό Εvent

3 συμβουλές για να φλερτάρεις έξυπνα σε κοινωνικό event

Έξυπνο Φλερτ Σε Κοινωνικές Περιστάσεις

Σε αυτό άρθρο θα δοθούν 3 συμβουλές για φλερτ σε κοινωνικό event, όπως πάρτι, συγκεντρώσεις συλλόγων, χορευτικές εκδηλώσεις, κοπή πίτας, γάμοι, συγκεντρώσεις συναδέλφων. Το να είσαι ικανός να φλερτάρεις με πολλά άτομα σε ένα κοινωνικό event, πέρα από μία ενδιαφέρουσα ρομαντική γνωριμία, μπορεί να σου αποφέρει ως όφελος και μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική γνωριμία.

Δες το βίντεο για την επιστημονική πτυχή του φλερτ πριν διαβάσεις παρακάτω:

Ακόμα και αν δεν έχεις πολύ χρόνο για να φλερτάρεις με κάποια, φρόντισε τα λίγα λεπτά που έχεις μαζί της να είναι αρκετά ποιοτικά ώστε να σε θυμάται σε ένα επόμενο ενδεχόμενο event που μπορεί να συναντηθείτε και πάλι.

Σε ένα τέτοιο event, μπορείς να φλερτάρεις με πολλούς ανθρώπους χωρίς να φανεί άσχημο και παράλληλα να καταφέρεις να ανταλλάξεις τηλέφωνα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Επίσης, το να μιλήσεις σε μία παρέα σε ένα τέτοιο event θεωρείται κάτι φυσιολογικό, επομένως και όλες οι κοπέλες στο συγκεκριμένο χώρο θα είναι θετικές να αλληλεπιδράσουν μαζί σου, χωρίς άμυνες ή αρνητικές αντιδράσεις. Οι 3 συμβουλές για τέτοια event είναι οι εξής:

Συμβουλή #1 Για Έξυπνο Φλερτ

φλερτ

Αν θέλεις να μπεις σε μία ομάδα ατόμων και να αλληλεπιδράσεις, πλησίασε στην άκρη της παρέας,
άκουσε προσεκτικά τι λένε και χαμογέλασε.

Α) Κάνε eye contact με όλους και θεώρησε ότι όλοι είναι φιλικοί μαζί σου, επειδή θα είναι! Παρακολούθησε περισσότερο το άτομο που μιλάει εκείνη τη στιγμή.

Χαμογέλασε στο φλερτ ενώ την κοιτάς και κάνεις eye contact.

Β) Εάν το θέμα συζήτησης το γνωρίζεις και θέλεις να συμμετάσχεις, περίμενε μία μικρή παύση και συνέχισε. Αν το θέμα συζήτησης σε ξενίζει, απλά προχώρησε στην επόμενη παρέα.

Γ) Συστήσου με όλους εφόσον μιλήσεις και ανταποκριθούν.

Επίσης, αν η παρέα που πλησιάζεις δεν έχει κάποιο θέμα συζήτησης εκείνη τη στιγμή, απλά μπες στην παρέα, συστήσου και ρώτησέ τους πώς γνωρίζονται.

Σε τέτοια event, δε χρειάζεται κάτι παραπάνω για να σπάσει ο πάγος και να αρχίσεις μία φυσιολογική συζήτηση με αγνώστους.

Να θυμάσαι πάντα, ότι χαμογελάς και κάνεις καλό eye contact. Αυτό θα προδιαθέσει πάντα θετικά τους γύρω σου σε τέτοια event.

Συμβουλή Για Έξυπνο Φλερτ #2

Image result for mingle

Προσπάθησε να καταλάβεις ποιες είναι διαθέσιμες.

Α) Προσπάθησε να κινηθείς μέσα στο χώρο, να σκανάρεις τους πάντες.

Β) Παρατήρησε ποιες κοπέλες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν είναι μόνες τους, ποιες συνοδεύονται. Δε θέλεις να γίνει παρεξήγηση μέσα στο event.

Γ) Παρατήρησε όλους τους χώρους του event και κάνε eye contact με όλους, ενώ χαμογελάς. Αυτό από μόνο του θα είναι πολλές φορές και η αφορμή για μία χειραψία και μία νέα γνωριμία.

Δ) Όταν βρεις μία θέση από την οποία οι περισσότεροι θα περάσουν κάποια στιγμή, μείνε εκεί. Άρχισε να χαιρετάς όποιον περνάει. Είναι εξαιρετική θέση για έξυπνο φλερτ.

Στο κάτω κάτω, πρόκειται για κοινωνικό event, είναι κάτι λογικό να κάνεις και διόλου κατακριτέο. Να είσαι πάντα προετοιμασμένος, ειδικά για την περίπτωση που περάσει κάποια που σου αρέσει πολύ, για να της μιλήσεις.

Συμβουλή #3

Image result for mingle

Μη μιλάς με άτομα που δεν χρειάζεται να μιλήσεις.

Α) Αν βαριέσαι μιλώντας με κάποια / κάποιον, είναι εξαιρετικά εύκολο να φύγεις χωρίς να δώσεις κακή εντύπωση.

Β) Απλά γύρισε διακριτικά λίγο το κεφάλι σου, ζήτησε συγγνώμη επειδή πρέπει να μιλήσεις επειγόντως σε κάποιον που μόλις είδες και πήγαινε να μιλήσεις αλλού.

Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε τέτοια event και είναι αποδεκτό.

Ακολουθώντας αυτές τις 3 συμβουλές, αλλά και δεκάδες άρθρα του Menofstyle.gr για το πώς δημιουργείς έλξη και σύνδεση με μία γυναίκα για να ανταλλάξετε κινητά, μπορείς εύκολα να κινηθείς σε ένα event και να κάνεις γνωριμίες με κοπέλες που σου αρέσουν.

Τέλος, σε μια κοινωνική εκδήλωση αν παρατητρήσεις τους ανθρώπους θα καταλάβεις ότι άλλοι ενδιαφέρονται για γνωριμίες και άλλοι όχι. Με τις γυναίκες συνήθως ισχύει το πρώτο.

Ξέρεις ότι μια γυναίκα περνάει αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί για μια εκδήλωση τέτοιου είδους, άρα είναι πολύ πιθανό αν είναι διαθέσιμη να ενδιαφέρεται να γνωρίσει έναν άντρα που ξεχωρίζει από τους άλλους.

Έτσι πιθανόν το φλερτ είναι αμοιβαίο.

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται; Και ακόμα σημαντικότερο, πώς καταλαβαίνεις ότι έχει σταματήσει πια να ενδιαφέρεται. Σήμερα ο Χρήστος όχι απλά θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα αλλά θα εντοπίσει και τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις εάν συμβεί.

Από τη δική σου πλευρά οφείλεις να ακολουθήσεις τις συμβουλές που σου δώσαμε και να κινηθείς έξυπνα. Έχε κατά νου ότι είναι υπέρβαση μερικές φορές να βγεις εκεί έξω και να εκτεθείς, αλλά τα οφέλη της κοινωνικοποίησης στο φλερτ αλλά και για τη ζωή συνολικά είναι πολλά.

Το τι είναι καλό για σένα άλλωστε το ορίζεις μόνο εσύ. Αλλά να θυμάσαι ότι για μια γυναίκα είναι σημαντικό ο άντρας να έχει αυτοπεποίθηση. Ξεκίνα από ένα απλό βήμα προς τη σωστή κατέυθυνση και προσέγγισε τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το φλερτ αλλά και την αλληλεπίδραση σου με αυτή την εκπληκτική διαδικασία, δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.