3 Συμβουλές για να γίνεις Καλύτερος με τις πολύ Όμορφες Γυναίκες

Πολύ Όμορφες Γυναίκες Και Πως Να Τις Προσεγγίσεις

Τυχαίνει να έχω γνωστούς, που όταν έχουν βγει για να διασκεδάσουν, θεωρούν απαραίτητο να πιούνε μερικά ποτά πριν προσεγγίσουν μία γυναίκα.

Το βρίσκουν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουν νηφάλιοι, και αρκεί μία απόρριψη για να νιώσουν άσχημα, να αποθαρρυνθούν και να κλειστούν στο καβούκι τους για το υπόλοιπο της βραδιάς. Και αυτό που συμβαίνει συνήθως με αυτούς τους τύπους, είναι ότι έχουν κάποιες επιτυχίες με τις γυναίκες, αλλά δεν είναι γυναίκες πραγματικά όμορφες, ούτε είναι γυναίκες της επιλογής τους απαραίτητα.

Είναι απλά οι γυναίκες με τις οποίες οι συγκεκριμένοι άντρες συμβιβάζονται, γιατί πιστεύουν ότι δεν μπορούν καλύτερα, σαν να συμβιβάζονται απλά με την κοπέλα που τους λέει ναι.

Γιατί Αυτό Με Ενοχλεί;

Μπορείς να έχεις την γυναίκα που σου αρέσει. Το ήξερες;

Γιατί βλέπω τέτοιους άντρες και ξέρω ότι μπορούν καλύτερα. Δεν είναι άσχημοι – αντιθέτως, είναι εμφανίσιμοι. Ξέρουν να μιλήσουν σε μία γυναίκα, έχουν στυλ και χιούμορ, απλά δεν προσπαθούν λίγο παραπάνω και αποθαρρύνονται από την αποτυχία υπερβολικά εύκολα, όταν η γυναίκα που θα προσεγγίσουν είναι εξαιρετικά όμορφη.

Δεν καταλαβαίνουν ότι το να ρίξεις μία πολύ όμορφη γυναίκα, δεν είναι πιο δύσκολη διαδικασία, αλλά είναι διαφορετική διαδικασία από το να ρίξεις μία απλά χαριτωμένη γυναίκα – τουλάχιστον για έναν άντρα που είναι εμφανίσιμος και ξέρει να επικοινωνήσει με μία γυναίκα. Και εδώ έρχεται ο οδηγός με 3 συμβουλές για να γίνεις καλύτερος με πολύ όμορφες γυναίκες.

Τι Πρέπει Να Κάνεις Για Να Έχεις Τις Πολύ Όμορφες Γυναίκες Στο Κρεβάτι Σου;

#1. Υπομονή Με Τις Πολύ Όμορφες Γυναίκες.

επιτυχία με τις όμορφες γυναίκες

Μην ενοχλείσαι και μην σε πιάνει υπερένταση και ανυπομονησία, επειδή η κατάσταση και η γνωριμία δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελες. Έχω χάσει πολλές όμορφες γυναίκες στο παρελθόν, επειδή δεν μπορούσα να ελέγξω την υπομονή μου και έχανα τον έλεγχο. Πολλές φορές, λαμβάνεις ένα “όχι” από τη γυναίκα και επειδή το “όχι” της σε εκνευρίζει, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι “όχι ακόμα” ή “όχι εδώ”. Είναι τόσο απλό και όμως μερικές φορές τόσο δύσκολο – που απλά πρέπει να δείξεις υπομονή και να σεβαστείς τον χρόνο της.

#2. Επιμονή Με Τις Πολύ Όμορφες Γυναίκες.

Η επιμονή είναι επίσης απαραίτητη. Μερικές φορές η γυναίκα θέλει αλλά αρνείται. Προσοχή όμως. Πρέπει να καταλάβει κάποιος πότε πρέπει να επιμείνει, πότε δηλαδή η γυναίκα θέλει να επιμείνει ο άλλος και να την ρίξει τελικά στο κρεβάτι του και πότε το «όχι» σημαίνει πραγματικά «όχι».

Μερικές φορές η κοπέλα μπορεί απλά να θέλει να δοκιμάσει τον άντρα. Πόσο εύκολα τα παρατάει, πόσο θα προσπαθήσει και πόση σιγουριά και αυτοπεποίθηση έχει. Άλλωστε, αν δεν αντισταθεί καθόλου, μπορεί να νιώσει τσούλα και εύκολη.

Μήπως όμως σε παίζει;

Δεν το θέλει αυτό! Και αν δεν μπορείς να δεχτείς τα shit test  της και τα ψεύτικα όχι της και να τα εξουδετερώσεις, αν δεν μπορείς – με την καλή έννοια πάντα – να της επιβληθείς, πώς θα μπορέσεις να την προστατέψεις από τις μαλακίες και τα σκατά των άλλων από τους οποίους θα θέλει ο σύντροφός της να την προστατέψει;

Η ασφάλεια είναι κάτι που παραπάνω από το 90% των γυναικών θέλουν ο άντρας να τους προσφέρει. Η γυναίκα ψάχνει τα όρια του άντρα. Τα δοκιμάζει. Θέλει να δει μέχρι που μπορεί να το φτάσει μαζί του. Οι όμορφες γυναίκες, τεστάρουν ακόμα πιο έντονα. Πρέπει να είσαι έτοιμος!

#3. Λιγότερο Συναίσθημα.

επιτυχία με τις όμορφες γυναίκες

Αντιδρώντας με αρνητικό τρόπο θα ξενερώσει οποιαδήποτε κοπέλα.

Άλλωστε, αν αποφύγεις τις συμπεριφορές που ξενερώνουν τις γυναίκες που θα δεις στο βίντεο εδώ, έχεις καλύτερες προοπτικές.

Όσο πιο έντονες είναι οι αντιδράσεις σου και ο τρόπος που ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά, ακόμα και θετικά, θα δώσει την εντύπωση (τη σωστή μάλιστα εντύπωση τις περισσότερες φορές) στην κοπέλα ότι εσύ την θέλεις περισσότερο από όσο αυτή. Επίσης μην ξεχνάς το εξής: Όσο περισσότερο θέλεις να ρίξεις μία συγκεκριμένη γυναίκα, όσο περισσότερο σε κυριεύσει συναισθηματικά το αποτέλεσμα, τόσο πιο πιθανό είναι να μη σκεφτείς λογικά και ψύχραιμα την “κρίσιμη” στιγμή και να κάνεις λάθη!

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.