3 τρόποι για να κάνεις σεξ μαζί της

3 τρόποι για να κάνεις σεξ μαζί της

3 τρόποι για να κάνεις σεξ μαζί της: είναι τόσο απλό όσο ακούγεται;

Υπάρχουν άπειρες μέθοδοι στο Διαδίκτυο αλλά και σε βιβλία, που σε διδάσκουν πώς να προσεγγίσεις μία γυναίκα. Οι περισσότερες μέθοδοι χρησιμοποιούν έτοιμες ατάκες και ιστορίες σε κάθε φάση του Παιχνιδιού, παραμένουν πολύ τακτικές σαν μέθοδοι και αναλυτικές, προκειμένου να κρατήσουν μία συγκεκριμένη ροή προς τη σωστή κατεύθυνση. Κατά την προσωπική μου άποψη, με βάση την εμπειρία μου, ο πιο δυνατός τρόπος ίσως να καταφέρεις κάτι τέτοιο είναι με τη διαδικασία του Cold Reading.

Τι είναι το Cold Reading;

Το Cold Reading, είναι μία σειρά από τεχνικές ψυχολογίας που χρησιμοποιούν κυρίως οι mentalists, τα μέντιουμ, οι χαρτορίχτρες και οι “μάγοι”, για να δείξουν ότι γνωρίζουν πράγματα για ένα συγκεκριμένο άτομο, πιθανόν για να τον πείσουν ότι όντως κατέχει μαντικές ιδιότητες και υπερφυσικές δυνάμεις, καταφεύγοντας σε γενικότητες και στερεότυπα που ισχύουν για την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού ή μιας συγκεκριμένης κοινωνικής / θρησκευτικής ομάδας, ή και παρατηρώντας την εμφάνιση / το επάγγελμα / τις συνήθειες του ατόμου που έχουν απέναντί τους. Αυτή η τεχνική, μπορεί να εφαρμοστεί επιτυχημένα και με τις γυναίκες, και εφαρμόζεται.

Όταν το Cold Reading εφαρμοστεί σωστά και “πιάσει”, η γυναίκα θα σκεφτεί ότι την γνωρίζεις, ότι συνδέεστε με έναν μαγικό τρόπο, ότι έχεις πολύ καλή διαίσθηση μαζί της, ακόμα και την ψεύτικη εικόνα ότι γνωρίζεστε περισσότερο καιρό από ό,τι γνωρίζεστε στην πραγματικότητα.Σε αυτό το άρθρο, θα αναλυθούν 3 ιδιαίτερα χρήσιμα Cold Reads που έχουν καταπληκτική εφαρμογή για να δημιουργήσεις έλξη στο άλλο φύλο. Αν λοιπόν δυσκολεύεσαι να φανείς ελκυστικός και αυτό που έχεις ανάγκη είναι να δημιουργήσεις έλξη, δώσε προσοχή στους παρακάτω απλούς και εύκολους τρόπους, που έχουν βοηθήσει αρκετά άτομα που ήρθαν σε εμάς για Bootcamp να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους σε αυτό το κομμάτι:

  • Ντροπαλή και Τρελή

Το συγκεκριμένο Cold Reading είναι καλό να χρησιμοποιηθεί πολύ νωρίς κατά τη διάρκεια της γνωριμίας, στα πρώτα λεπτά, και θα ξεκινήσω με αυτό τον τρόπο:

Ξέρεις, είμαι σίγουρος πως όταν πρωτογνωρίσεις κάποιον, είσαι αρκετά ντροπαλή στην αρχή, αλλά είναι ένα λογικό συναίσθημα που έχεις όταν και ο άλλος απέναντί σου είναι λίγο σφιχτός, αλλά όσο τον γνωρίζεις και νιώθεις άνετα μαζί του, αρχίζεις και δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό και είσαι έτοιμη ακόμα και να κάνεις τρέλες μαζί του ή κάτι εντελώς αυθόρμητο. Αλλά και πάλι πάω στοίχημα ότι ελάχιστοι άντρες θα σου βγάλουν τον καλό τρελό εαυτό σου στην επιφάνεια, γιατί δεν ξέρουν πώς να το κάνουν.

  • Σκληρό Κορίτσι

“Πάω στοίχημα ότι όταν μεγάλωνες ήσουν πάρα πολύ σκληρή, αγοροκόριτσο.. και πολύ διαφορετική από ό,τι είσαι τώρα.”

Αυτό το cold reading είναι άριστα εφαρμόσιμο, επειδή είναι εξαιρετικά ασαφές. Όταν κάνεις Cold reading, όσο πιο ασαφής είσαι, τόσο το καλύτερο, καθώς τόσο πιο εύκολο γίνεται για την κοπέλα με την οποία μιλάς να δεχθεί αυτό που της λες με τον έναν τρόπο ή τον άλλο. Εδώ κανείς αξίζει να θυμηθεί και την Πυθία, που οι χρησμοί της τις περισσότερες φορές ήταν τόσο αινιγματικοί και με τόσες πολλές ερμηνείες, που πάρα πολύ συχνά έπεφτε μέσα, για αυτόν ακριβώς το λόγο: Γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις, μία από τις ερμηνείες θα ήταν και σωστή.

Εύκολα λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, η κοπέλα θα βρει σωστή μία εκδοχή του Cold Reading σου και θα συμφωνήσει μαζί σου, συνεχίζοντας μάλιστα την κουβέντα από το σημείο που άφησες το Cold Reading εσύ. Δε θέλει και πολλή σκέψη πάντως για να καταλάβεις πως όλοι είναι διαφορετικοί από ότι όταν ήταν μικροί σε πολλά πράγματα – ΓΕΓΟΝΟΣ!! Επίσης, πολλές φορές οι κοπέλες θέλουν να πιστέψουν ότι μεγαλώνοντας ήταν πιο πολύ αγοροκόριτσα, ακόμα και αν δεν ήταν. Το βρίσκουν “κουλ” να είναι μέρος παρέας αγοριών, κάνοντας πράγματα που άλλες κοπέλες δεν μπορούν να κάνουν και συμμετέχοντας σε συζητήσεις που άλλες κοπέλες δε θα ήθελαν να συμμετέχουν.

  • Η Σκύλα

Ξεκινάει ως εξής: “Έχω μια διαίσθηση για σένα.. όταν κάποιος άντρας σε γνωρίζει, πιστεύω εύκολα θα νομίζει ότι είσαι σκύλα, ή σκληρή, απότομη και κρύα.. αλλά δε νομίζω ότι είσαι έτσι καθόλου τελικά. Η αλήθεια είναι, πιστεύω, ότι είσαι λίγο ντροπαλή και οι περισσότεροι αυτό το ερμηνεύουν ως “ψώνιο”. Απλά θέλεις τον χρόνο σου για να νιώσεις οικειότητα με κάποιον, να στο εμπνεύσει, και να νιώσεις ότι είναι άξιος να ασχοληθείς μαζί του και να τον γνωρίσεις..

Το τελευταίο Cold Reading, αν αργήσεις να το κάνεις, μπορείς να της δώσεις τα εύσημα για το πόσο θερμή είναι μαζί σου και ότι είσαι σίγουρος ότι δεν το κάνει αυτό με τον καθένα. Θα ΘΕΛΕΙ να συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο γιατί είναι κάτι πολύ θετικό που λες για την ίδια, και συμφωνώντας, συμφωνεί ότι είσαι ιδιαίτερος άντρας για την ίδια αφού τον αντιμετωπίζει τόσο διαφορετικά από ό,τι την συντριπτική πλειοψηφία των αντρών που γνωρίζει.

Το ενδιαφέρον με τα cold readings είναι ότι ανοίγουν τεράστια θέματα συζήτησης. Αν η κοπέλα ενδιαφέρεται να σου μιλήσει, σχεδόν πάντα θα σε σταματήσει και θα αρχίσει να μιλάει για τον εαυτό της, θα σου ανοιχτεί, θα νιώσει τόσο όμορφα που την “διάβασες” και θα νιώσει ότι την καταλαβαίνεις όσο ελάχιστος κόσμος. Είναι μία σπουδαία τεχνική αν ξέρεις πώς να την εφαρμόζεις, όταν προσεγγίζεις γυναίκες.

Καλή επιτυχία!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.