3 τρόποι για να πάρεις το τηλέφωνό της χωρίς πραγματικά να το ζητήσεις

Μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό της χωρίς το ζητήσεις; 3 εύκολοι τρόποι που θα σου δώσουν τον αριθμό της αλλά θα σε κάνουν να φανείς κοινωνικά επιδέξιος!

Πολλοί φίλοι μας στην αρχική συνάντηση που γίνεται πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα των bootcamps όταν προσπαθούμε να μάθουμε τον χαρακτήρα τους και τις ανάγκες τους ώστε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα στα μέτρα τους, μας αναφέρουν ξεκάθαρα πως μεγάλο τους πρόβλημα είναι το κλείσιμο. Να πάρουν δηλαδή το τηλέφωνο της κοπέλας που μόλις γνώρισαν ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την γνωριμία τους από εκεί με σκοπό την έξοδο ή ένα ραντεβού μαζί της.

Και αυτό το ζήτημα είναι συνήθως θέμα φόβου. Φοβούνται την απόρριψη ή φοβούνται ότι θα είναι κοινωνικά αδέξιο να ζητήσουν μετά από δέκα λεπτά γνωριμίας το τηλέφωνό της. Ξεχάσέ το. Οι άνθρωποι που είμαστε «κοινωνικώς επιδέξιοι» έχουμε βρει τρόπο για να το ξεπεράσεις.

1. «Περνάμε καλά μαζί. Μου αρέσει η παρέα σου και η κουβέντα μαζί σου. Θα ήθελα να τα ξαναπούμε, τι προτείνεις να κάνουμε για αυτό;» Αφού δεν μπορείς, μη της ζητήσεις το τηλέφωνο απευθείας. Άσε την να στο προτείνει αυτή τρόπο συνέχειας της γνωριμίας σας. Φυσικά, από την φύση της ορμώμενη, η γυναίκα θα σε δοκιμάσει. Αρχικές απαντήσεις του στυλ «Δεν ξέρω», «ας το αφήσουμε» και «ας ανταλλάξουμε FB και βλέπουμε», όταν γίνονται ενώ περνάτε καλά και η έλξη έχει χτυπήσει κόκκινα, είναι καθαρά τεστ της γυναίκας για να δει την ισχύ σου στην διεκδίκηση. Συνέχισε και κλείσε με την εξής ατάκα «Νόμιζα ότι απευθυνόμουν σε γυναίκα, όχι σε κοριτσάκι» και κράτα παρατεταμένο το τηλέφωνό σου σε οθόνη που μπορεί να γράψει τα ψηφία της, κοιτώντας στα μάτια και χαμογελώντας! Δεν θα αντισταθεί.

2. Ζήτα την συσκευή της και κάνε αναπάντητη κλήση στο κινητό σου χωρίς καν να ρωτήσεις. Είναι τολμηρό αλλά μάντεψε. Αυτά αρέσουν στις γυναίκες. Μετά γύρνα και πες της. «Κατάλαβες τι έκανα ε? Δεν έχει αξία βέβαια αν δεν το σηκώσεις, οπότε αύριο κατά τις 19.00 να σε καλέσω θα μπορείς να μιλήσεις γιατί δεν μου αρέσει να ενοχλώ..» Έτσι αποφορτίζεις την όποια ένταση μπορεί να δημιουργήσει η κίνησή σου αλλά και δείχνεις πως δεν είσαι άνθρωπος που ενοχλεί γιατί κυρίως δεν του αρέσει.

3. Προσφέρσου να της στείλεις κάποια πληροφορία ή να γίνει κάποιου είδους επικοινωνία για ένα πρακτικό ζήτημα. «Θα γίνει ένα πάρτυ την επόμενη εβδομάδα γράψε μου εδώ το κινητό σου να σου στείλω πληροφορίες για το που θα γίνει και πως θα μπεις.» Αφού το πάρεις και μετά από μερικά λεπτά, πες της. «Δεν γίνεται στη πραγματικότητα πάρτυ, αλλά θα σε πάρω έτσι κ αλλιώς για να βγούμε οι δυο μας και θα βρούμε ένα πάρτυ να πάμε μαζί. Αλλιώς θα φτιάξουμε ένα. Θα σε πάρω αύριο για λεπτομέρειες.»

Τα παραπάνω συνδυασμένα με καλή γλώσσα του σώματος και εκφράσεις προσώπου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το φόβο της απόρριψης όταν της ζητάς το τηλέφωνό της. Ρώτα μας ότι χρειάζεσαι για το πώς μπορείς να το συνδυάσεις με ακόμα περισσότερα στοιχεία των κοινωνικών σου δεξιοτήτων όπως humor εδώ.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .