3 Τρόποι να Έχεις Ελκυστική Ζωή

3 τρόποι να έχεις ελκυστική ζωή

Το Μυστικό Για Μια Ελκυστική Ζωή

Είναι κοινό φαινόμενο όταν κάποιος πρωτογνωρίζει τον (μαγευτικό είναι η αλήθεια) κόσμο του φλερτ και της προσωπικής βελτίωσης να βυθίζεται τόσο πολύ μέσα σε αυτόν που να αφήνει πίσω όλους τους άλλους τομείς της ζωής του. Ξεχνώντας ότι ο πιο ασφαλής τρόπος για να έχεις καλά αποτελέσματα με τις γυναίκες είναι να έχεις μια ισορροπημένη ζωή.

Ο τρόπος ζωής είναι ένας από τους τρεις βασικούς πυλώνες για να είσαι επιτυχημένος με τις γυναίκες. Όσο πιο ισορροπημένος και πλήρης είναι αυτός, τόσο πιο εύκολα γίνονται τα πράγματα.

Ή για να το πούμε αλλιώς, ένας τρόπος ζωής όπου σε αυτόν χωράει μόνο η δουλειά σου, ή μόνο το φλερτ ή τα χόμπυ ή οτιδήποτε άλλο αποκλειστικά, όχι μόνο ισορροπημένος δεν είναι, αλλά μακροχρόνια θα σε βλάψει.

Βρες τι σε κάνει ευτυχισμένο, γιατί για να έχεις ισορροπία χρειάζεται να λάβεις κι αυτό υπόψιν. Δες παρακάτω το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

Αντίθετα πολύ πιο ελκυστικός γίνεσαι όταν έχεις ενδιαφέροντα και παθιάζεσαι με πράγματα που σου αρέσουν.

Ασφαλώς ο ιδανικός τρόπος ζωής είναι διαφορετικός για τον καθένα μας. Υπάρχουν όμως κάποιες κοινές συνιστώσες για όλους μας. Για να ζεις λοιπόν μια ισορροπημένη ζωή πρέπει:

#1. Να Σου Αρέσει Αυτό Που Κάνεις

ελκυστική ζωή

Αυτό ισχύει και για την καριέρα σου αλλά και τα χόμπι σου. Η επαγγελματική σου ζωή παίζει μεγάλο ρόλο. Καλό είναι να κάνεις κάτι που όχι μόνο σου αρέσει, αλλά όπου αισθάνεσαι ότι χρησιμοποιείς τα ταλέντα και τις ικανότητες που έχεις. Αν από την άλλη νιώθεις ότι έχεις βαλτώσει σε κάποια εργασία που δεν σε καλύπτει και μένεις σε αυτή μόνο και μόνο επειδή σου επιτρέπει να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου τότε ξεκίνα να ψάχνεις για άλλη δουλειά.

Όχι μόνο περνάμε τη μισή μας μέρα εργαζόμενοι, αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει αυτό που κάνουμε και νιώθουμε στην καθημερινότητά μας διαχέεται και στην επικοινωνία μας με τις γυναίκες. Και αν περνάς τη ζωή σου αδιάφορα κάνοντας το ελάχιστο δυνατό, τότε θα ελκύεις και γυναίκες της ίδιας φιλοσοφίας και επιπέδου.

Με την ίδια λογική, ξεκίνα χόμπι πάνω σε πράγματα που σου αρέσουν. Το να είσαι παθιασμένος με κάτι, είναι από μόνο του ελκυστικό. Επίσης θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις γυναίκες που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα. Αν σου αρέσει να γράφεις, παρακολούθησε σχετικά σεμινάρια συγγραφής, αν σου αρέσει το θέατρο, γράψου σε μια θεατρική ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για την μουσική, τις ξένες γλώσσες, τις τέχνες, τις φυσικές δραστηριότητες, τα αθλήματα κλπ.

#2. Να Σου Αρέσει Εκεί Που Μένεις

ελκυστική ζωή

Αν ζεις ακόμα με τους γονείς σου, κάνε μια προσπάθεια να μετακομίσεις. Είναι σαφώς δύσκολο εν μέσω οικονομικής κρίσης, αλλά αν τα καταφέρεις θα δεις μεγάλη βελτίωση στην αυτοπεποίθησή σου και στο αίσθημα ωριμότητας και ανεξαρτησίας.

Υπάρχει μια ασυνείδητη διαδικασία που λαμβάνει χώρα όταν ένας άνδρας νιώθει ανεξάρτητος και η οποία τον κάνει να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και πέραν αυτού, ασφαλώς θα έχεις και όλες τις ευκαιρίες και την άνεση να φέρνεις κοπέλες στο χώρο σου…

Περισσότερα για το πως να σε καλέσουν οι γυναίκες στο χώρο τους, αν εσύ τελικά δεν διαθέτεις κάποιο χώρο θα δεις στο βίντεο εδώ.

Για το τελευταίο η τοποθεσία παίζει επίσης ρόλο. Αν ζεις πολύ μακριά από το κέντρο της πόλης ή από κάποια γειτονιά με έντονη ζωή, δεν θα έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα…

#3. Να Σου Αρέσει Ο Κοινωνικός Κύκλος Σου

Κάνε πραγματικούς φίλους, όχι μόνο φίλους που ξέμειναν στη ζωή σου από το παρελθόν, σαν από συνήθεια. Έχε αληθινούς φίλους με τους οποίους περνάς καλά, μοιράζεσαι εμπειρίες και κάνεις ωραίες συζητήσεις. Αυτοί είναι και οι άνθρωποι που θα σου επιτρέπουν να κρατάς τις ισορροπίες σου. Φίλοι που δεν κάθεστε απλά στο μπαρ κοιτώντας την μπύρα σας.

Το πόσο σημαντική ελιναι η καλή παρέα θα το δεις στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που ακολουθεί.

Εδώ γίνεται άλλη μια φορά εμφανής και η σημαντικότητα των χόμπι. Το να έχεις στον κύκλο σου ανθρώπους που τους αρέσουν παρόμοια πράγματα με εσένα και με τους οποίους μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα και ασχολίες, σου επιτρέπει να δημιουργείς πιο εύκολα φιλίες.

Και με αυτό, δεν εννοώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να παρατήσεις τους παλιούς σου φίλους, αλλά σίγουρα μπορείς να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι και οι παλιοί σου φίλοι είναι πραγματικοί φίλοι και έχεις μαζί τους υγιείς φιλικές σχέσεις, ώστε να μην σε κρατάνε πίσω.

Η ζωή σου χρειάζεται ισορροπία και πολλές πλευρές, μην αυτό-περιχαρακώνεσαι. Γιατί το σημαντικότερο είναι να είσαι ένας πολύπλευρος και ολοκληρωμένος άνδρας.

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.