Ευτυχία: 3 Τρόποι για να την Κάνεις Ευτυχισμένη

Όταν έχεις δίπλα σου μια γυναίκα που σημαίνει πολλά για εσένα, το μόνο που θέλεις είναι να την κάνεις ευτυχισμένη. Τρεις τρόποι για να το πετύχεις!

Όταν φλερτάρω φέρω ευθύνη να κάνω τη γυναίκα που έχω απέναντί μου ευτυχισμένη;

Η ευτυχία είναι σχετική και για τον κάθε άνθρωπο διαφέρει. Όλοι την κυνηγάμε, και όλοι κατά κύριο λόγο θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι.

Ωστόσο, σε μια σχέση τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά. Είναι αρκετά περίπλοκο να βρεις έναν τρόπο να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, ειδικά από την στιγμή που δυσκολευόμαστε να βρούμε τους τρόπους να κάνουμε τον εαυτό μας ευτυχισμένο.

Και μια γυναίκα στις περισσότερες περιπτώσεις μας φαίνεται αρκετά περίπλοκη ώστε να κατανοήσουμε τους τρόπους που θα την κάνουμε ευτυχισμένη.

Ωστόσο, όλοι θέλουμε να δούμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας να γελάει και να παίρνει θετικά συναισθήματα από την σχέση που έχουμε δημιουργήσει. Και αυτό είναι αρκετά σημαντικό για να φτάσουμε κι εμείς σε μια κατάσταση εσωτερικής ισορροπίας και γαλήνης.

Θέλεις να φτάσεις σε αυτή την κατάσταση, αλλά δυσκολεύεσαι. Τσέκαρε το σχετικό επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Και τι πιο ωραίο από το να έχουμε μια υγιή σχέση και να νιώθουμε και οι δύο ευχάριστα, θετικά συναισθήματα, που μας γεμίζουν και μας κάνουν να νιώθουμε ότι αξίζει να είμαστε σε αυτήν την σχέση;

Κατά βάση, αυτός είναι και ο λόγος που ξεκινάμε μια σχέση. Να ζούμε με την γυναίκα που μας αρέσει μοναδικές στιγμές, και να γεμίζουμε θετικά συναισθήματα. Και σίγουρα, για να πετύχει αυτό, μεγάλο ρόλο παίζει και το να βλέπουμε την γυναίκα που είναι δίπλα μας ευτυχισμένη.

Τι θέλει όμως μια γυναίκα για να είναι πραγματικά ευτυχισμένη;

Πολλοί σε αυτό ενδεχομένως να απαντήσουν χρήματα, κύρος, ή ομορφιά. Ωστόσο, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς είναι επιφανειακά και δεν καλύπτουν σε βαθύτερο επίπεδο κανέναν άνθρωπο.

Από την εμπειρία μου με τις γυναίκες, έχω καταλήξει ότι οι γυναίκες χρειάζονται τρία βασικά πράγματα για να νιώθουν ευτυχισμένες.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα ανακαλύψεις.

#1. Μια Γυναίκα Για Να Είναι Ευτυχισμένη Θέλει Να Την Ακούς Προσεκτικάχαμογελα

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι βασική προϋπόθεση για να έχουμε υγιείς σχέσεις με όλους τους ανθρώπους. Όλοι θέλουμε να νιώθουμε ότι έχουμε την απόλυτη προσοχή του συντρόφου μας, και ειδικά οι γυναίκες, που είναι ιδιαίτερα συναισθηματικές, έχουν αυτήν την ανάγκη στο μέγιστο.

Οι περισσότερες, αν τις ρωτήσεις, θα σου πουν ότι όταν σου μιλάνε δεν θέλουν να τους δώσεις λύση στο θέμα τους ή να τους δώσεις συμβουλές. Σε ελάχιστες περιπτώσεις συμβαίνει αυτό. Τις περισσότερες φορές, θέλουν απλά να τις ακούσεις, για να νιώσουν ότι αναπτύσσουν επαφή μαζί σου και ότι τις προσέχεις και τους δίνεις σημασία.

Με αυτήν την λογική, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά. Αντί να επιδιώκεις συνέχεια να της πεις τι να κάνει, μάθε να την ακούς προσεκτικά. Μάθε επίσης να μην διακόπτεις, γιατί αυτό δεν είναι ευγενικό να το κάνεις σε κανένα άτομο, και δείχνει ότι δεν είσαι συντονισμένος στο παρόν, και ότι απλά θέλεις να πεις το δικό σου.

Μην είσαι ισχυρογνώμων. Αν δεν θέλει να ακολουθήσει την συμβουλή σου, άφησέ την να κάνει αυτό που εκείνη νιώθει ότι είναι καλύτερο για εκείνην. Και συνειδητοποίησε ότι το μοναδικό πράγμα που ουσιαστικά θέλει από εσένα είναι να την ακούσεις προσεκτικά και να νιώσει ότι  την αποδέχεσαι και ότι την καταλαβαίνεις.

#2. Για Να Είναι Ευτυχισμένη Περάστε Ποιοτικό Χρόνο Μαζίευτυχισμένη

Αυτό είναι σίγουρα από τα πιο βασικά πράγματα που χρειάζεται μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη. Ξέχνα τα πολλά δώρα και τις υπερπολυτελείς εκπλήξεις. Δεν χρειάζονται.

Μια ποιοτική συζήτηση ή μια βόλτα μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο δώρο για μια γυναίκα.

Κι αυτό γιατί θα νιώσει ότι την νοιάζεσαι, ότι την σκέφτεσαι, και ότι για εσένα ο χρόνος που περνάτε μαζί έχει αξία. Ότι θέλεις και επιδιώκεις να είσαι μαζί της, και ότι για εσένα είναι σημαντική.

Αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο πολύτιμο από οποιοδήποτε δώρο της πήρες ποτέ !

Και είναι αλήθεια. Οι γυναίκες αναζητάνε τον ποιοτικό χρόνο μαζί μας, όπου απλά συζητάμε, ή βλέπουμε μαζί μια ταινία, ή πάμε μια βόλτα. Όπου απλά δημιουργούμε θετικές στιγμές και εμπειρίες μαζί, και δείχνουμε ο ένας στον άλλον ότι νοιαζόμαστε.

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ότι φαίνονται λοιπόν.

Αφιέρωσε χρόνο σε εκείνην και στην σχέση σας, και θα δεις ότι θα ηρεμήσει και θα είναι πολύ πιο ευτυχισμένη.

#3. Δημιουργείστε Μαζί Μοναδικές Εμπειρίες Και Αξέχαστες Στιγμέςευτυχισμένη

Οι στιγμές αυτές μπορείς να είναι οτιδήποτε. Κάτι που είπε και γελάσατε μαζί, μια ταινία που είδατε και σχολιάζατε όλη την ώρα χωρίς να παρακολουθείτε, μια αξέχαστη βόλτα που ζήσατε κάτι που δεν το περιμένατε.

Οτιδήποτε κι αν είναι, είναι πολύ πιο σημαντικό από τα περισσότερα που μπορείς να της προσφέρεις.

Θυμήσου ότι είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά.

Το να χορέψετε έναν χορό οι δυο σας στον δρόμο ή στο σπίτι είναι κάτι διαφορετικό για παράδειγμα, και σας κάνει και τους δύο να αισθάνεστε πιο ευχάριστα απέναντι στον άλλον και να δημιουργείτε θετικές εμπειρίες που θα θυμάστε μια ζωή.

Κάν’ την να γελάσει, κι έχεις κερδίσει το μισό παιχνίδι.

Το να την κάνεις να γελάσει είναι ένα από τα βασικά. Τσέκαρε τα 3 βασικά θεμέλια για να βελτιωθείς στο φλερτ στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

Επίσης, πολύ όμορφο είναι να της επισημαίνεις τα θετικά στοιχεία που βλέπεις πάνω της, και να επιδιώκεις να την ανεβάζεις ψυχολογικά και όχι να την μειώνεις.

Αν σου αρέσει ο τρόπος που μυρίζει, πες της το. Αν μαγείρεψε κάτι και το λάτρεψες, επισήμανέ το.

Κλείνοντας, όλοι θέλουμε ανθρώπους στην ζωή μας που μας κάνουν να νιώθουμε θετικά για τον εαυτό μας.

Επισήμανέ της λοιπόν όλα αυτά που θαυμάζεις σε εκείνην, και ενθάρρυνέ την να κάνει κι εκείνη το ίδιο. Δεν θα πιστεύεις τα αποτελέσματα που θα σου φέρει αυτό. Για να είναι ευτυχισμένη.

Το σημαντικό είναι να αποκτήσετε σταδιακά μοναδικές στιγμές μαζί, που θα είναι μόνο δικές σας και θέλετε και οι δύο να τις θυμάστε.

Και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις !

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν στο μυαλό τους ότι η ευτυχία τους εξαρτάται άπο τα χρήματα και ό, τι αυτά μπορούν να αγοράσουν. Όμως το τι είναι ευτυχία φαίνεται να είναι κάτι άλλο, μια πιο αφηρημένη έννοια. Εξάλλου

Το χρήμα δε φέρνει την ευτύχια.

Για την ευτυχία υπάρχουν πολλοί ορισμοί, αναλόγως πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας το θέμα. Για να κάνεις μια γυναίκα ευτυχισμένη το θέμα είναι πολύ απλό. Σχετίζεται με τα μικρά πράγματα που έχουν σημασία. Αλλά ταυτόχρονα είναι σπουδαία, γιατί είναι αυτά για τα οποία αξίζει να επενδύσεις χρόνο και ενέργεια. Γιατί έχουν βάθος και ποιότητα.

Για να είσαι ευτυχισμένος και εσύ είναι σημαντικό στη σχέση σας να νιώθετε ότι καλύπτεσθε συναισθηματικά και οι δύο. Στο σημερινό άρθρο έμαθς τρεις τρόπους για να το πετύχεις. Το να είσαι παρών γενικά είναι ένας από τους χρυσούς κανόνες σε μια σχέση.

Ελπίζουμε να πήρες από εμάς τρεις χρήσιμες συμβουλές και να τις εφαρμόσεις με τη σχέση και τη ζωή σου. Και τελικά να είναι πιο ευτυχισμένη. Και εσύ μαζί της.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Είσαι αδέξιος όταν φλερτάρεις και θέλεις να βελτιωθείς; Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εδώ.

Η ευτυχία είναι κάτι που ως Άνδρας Αξίας αξίζεις. Διάβασε το βιβλίο μας και μάθε όσα χρειάζεσαι για την προσωπική σου εξέλιξη. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.