3 Τρόποι Φλερτ που θα σε Οδηγήσουν σε Σίγουρη Απόρριψη

3 Τρόποι να Φλερτάρεις που θα σε Οδηγήσουν σε Σίγουρη Απόρριψη

Λένε ότι στον έρωτα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, άρα μήπως και στο φλερτ; Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μόνο σωστοί τρόποι για να φλερτάρεις.

Υπάρχουν και αρκετοί λάθος τρόποι φλερτ οι οποίοι θα σε οδηγήσουν σε σίγουρη απόρριψη από την γυναίκα που σου αρέσει.

Όταν ξεκινάς μια επαφή με μια γυναίκα και επιδιώκεις να ξεκινήσεις μια σχέση υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά. Πολλά από αυτά προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο χρειάζονται κάποιους χειρισμούς ώστε να μας έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουμε πιο εύκολα.

Φυσικά είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε τους σωστούς τρόπους για να φλερτάρουμε μια γυναίκα. Όμως είναι εξίσου σημαντικό να διαθέτουμε την κριτική ικανότητα να ξεχωρίζουμε τους λάθος τρόπους και να τους αποφεύγουμε.

Η απόρριψη είναι ένα κομμάτι που ακολουθεί το φλερτ σε μεγάλο ποσοστό. Ο πόνος της απόρριψης μας βοηθάει να εξελιχθούμε. Επίσης, να αποφύγουμε κάποια λάθη που ίσως κάνουμε συχνά και που κάνουν τις γυναίκες γύρω μας να μας απορρίπτουν. Το φλερτ είναι μια ευχάριστη διαδικασία και δεν θα έπρεπε να επικεντρωνόμαστε στην απόρριψη. Αντίθετα θα έπρεπε να επικεντρωνόμαστε στο γεγονός ότι προσεγγίσαμε μια γυναίκα. Και ότι είχαμε το θάρρος να εκφράσουμε τις ερωτικές μας προθέσεις.

Τι γίνεται όμως όταν οι γυναίκες που φλερτάρουμε μας απορρίπτουν συνέχεια; Τι συμβαίνει όταν τις περισσότερες φορές που εκδηλώνουμε το ερωτικό μας ενδιαφέρον σε μια γυναίκα δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα; Είναι δικό μας το λάθος; Και αν ναι, πώς μπορούμε να το αλλάξουμε;

Θα πρέπει να κοιτάξουμε και λίγο ποια πράγματα στον εαυτό μας μπορούμε να βελτιώσουμε εσωτερικά και εξωτερικά προκειμένου να αποφεύγουμε την απόρριψη από τις γυναίκες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχουμε συναίσθηση των πράξεών μας και να μπορούμε να αξιολογούμε τις κινήσεις και την συμπεριφορά μας.

Ό,τι μας ενοχλεί στον εαυτό μας θα πρέπει να αλλάζει σταδιακά και να μετατρέπεται σε θετικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας.

Όταν φλερτάρεις μαζί της θα πρέπει να είσαι σε θέση να αντιληφθείς και τα λάθη που κάνεις και όλα όσα πάνε στραβά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί για το πως να κάνεις την απόρριψη σύμμαχο:

Φυσικά, στο παιχνίδι της ζωής πολλά πράγματα θα πάνε στραβά και ευτυχώς θα γίνουν λάθη, γιατί από τα λάθη μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε. Τη σχέση σου με τις γυναίκες θα πρέπει να την εμπλουτίζουν κυρίως τα θετικά σου στοιχεία και όσο εξελίσσεσαι αυτό θα συμβαίνει όλο και περισσότερο. Εσύ θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τη δική σου εξέλιξη και διασκέδαση, και όχι την αντίδραση της γυναίκας. Γιατί δεν μπορεί να εξαρτάται η ευτυχία σου από την γυναίκα όπως και από κανέναν άλλον άνθρωπο.

Ωστόσο, τα λάθη τα οποία κάνεις κατά την διάρκεια του φλερτ θα σε εξελίξουν και θα σε κάνουν πολύ πιο αποτελεσματικό και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Γι’ αυτό θα πρέπει να μπορείς να ξεχωρίσεις τα σημάδια ότι ο τρόποι φλερτ θα σε οδηγήσουν σε σίγουρη απόρριψη.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους τρεις τρόπους που φλερτάρεις και σε οδηγούν σε σίγουρη απόρριψη και φυσικά το πώς να τους αποφύγεις.

#1. Τρόποι Φλερτ: Μη Φαίνεσαι Απελπισμένος Στο Φλερτ

φλερτ

Οι γυναίκες έχουν πολύ αναπτυγμένη διαίσθηση και διαθέτουν εξελιγμένες ικανότητες όσον αφορά τον κοινωνικό τομέα και τα συναισθήματα των γύρω τους. Αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνουν αμέσως ότι ο άντρας που τις φλερτάρει δεν έχει τόσες επιλογές  στη ζωή του ερωτικά και το εκλαμβάνουν ως απελπισία.

Η απελπισία προς μια γυναίκα είναι αρκετά απωθητική και είναι ένας σίγουρος τρόπος για να σε απορρίψει. Πριν από τη στιγμή που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα που σου αρέσει θα πρέπει να νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση και να νιώθεις πολύ σίγουρος με τον εαυτό σου.

Αντιλαμβάνομαι φυσικά ότι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο αλλά θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι το συναίσθημα της αυτοπεποίθησης δημιουργείται σταδιακά όσο έχεις επαφή με τις γυναίκες και το φλερτ.

Α) Όσο περισσότερες γυναίκες προσεγγίζεις τόσο λιγότερο απελπισμένος θα φαίνεσαι. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτόματα αισθάνεσαι ότι έχεις επιλογές και ότι δεν εξαρτάται η επιτυχία σου και η ευτυχία σου από την συγκεκριμένη γυναίκα και την συγκεκριμένη προσέγγιση.

Β) Εάν ωστόσο φοβάσαι να προσεγγίζεις γυναίκες και το αποφεύγεις συστηματικά τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα αποκτήσεις ποτέ τα αποτελέσματα που θέλεις από το φλερτ και τις γυναίκες. Γιατί; Γιατί αν φοβάσαι να κάνεις λάθη, φοβάσαι να πετύχεις.

Ο Χρήστος μιλάει στο βίντεο που ακολουθεί ακριβώς για αυτό το θέμα.

Αντίθετα, όσο περισσότερο φλερτάρεις θα αντιλαμβάνεσαι ότι οι γυναίκες σταδιακά θα έλκονται όλο και περισσότερο από εσένα καθώς θα νιώθουν ότι έχεις αφθονία στην ζωή σου.

Θυμήσου ! Έχεις ανάγκη από μια γυναίκα που σου αρέσει και σου αξίζει στην ζωή σου αλλά όχι από κάποια συγκεκριμένη. Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες εκεί έξω που μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που θέλεις και με τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις κάτι συναρπαστικό.

Μάθε πόσο σημαντικό είναι το να έχεις αφθονία στην ζωή σου και στον ερωτικό τομέα διαβάζοντας παρακάτω.

#2.  Τρόποι Φλερτ: Δείχνεις Ότι Δεν Έχεις Αφθονία Στην Ζωή Σου

Και Στα Ερωτικά Σου

φλερτ

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, η αφθονία είναι ένα άκρως ελκυστικό χαρακτηριστικό.

Γιατί όμως;

Αρχικά, φανερώνει ότι έχεις επιλογές στην ζωή σου. Αυτό δείχνει αυτόματα σε μια γυναίκα ότι δεν της μίλησες από ανάγκη αλλά αντίθετα την επέλεξες ανάμεσα σε πολλές άλλες επειδή σου άρεσε. Μόλις το συνειδητοποιήσει αυτό η γυναίκα νιώθει ξεχωριστή και ότι ανεβαίνει η αξία της.

Εάν αντίθετα επικοινωνείς μέσα από την συμπεριφορά σου ότι δεν έχεις αφθονία και βρίσκεσαι σε κατάσταση στέρησης οι γυναίκες που προσεγγίζεις και φλερτάρεις νιώθουν ότι δεν τις επέλεξες επειδή σου άρεσαν ή επειδή είναι ξεχωριστές αλλά αντίθετα επειδή δεν είχες καμία άλλη γυναίκα να προσεγγίσεις και ήταν λύση ανάγκης.

Επομένως, αυτόματα μειώνεται  η αξία τους και η γυναίκα που φλερτάρεις νιώθει ότι την μειώνεις άθελά σου καθώς θα μπορούσες να έχεις προσεγγίσει οποιαδήποτε γυναίκα στην θέση της κι απλά έτυχε να δεις αυτήν πρώτη. Αυτό δεν την κάνει να νιώθει ξεχωριστή ή ότι αξίζει. Αντίθετα, την κάνει να νιώθει ίδια με όλες τις υπόλοιπες και αμέσως θα σε απορρίψει προκειμένου να σταματήσει να νιώθει έτσι.

Ακόμα και σε μια σχέση μια γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή. Επίσης ότι υπάρχει ένα θετικό περιβάλλον στο οποίο η αξία και των δύο ατόμων διαρκώς ανεβαίνει. Εάν ωστόσο υπάρχουν διαρκώς εντάσεις μέσα στην σχέση τότε είναι πολύ πιθανό και πάλι να σε απορρίψει και να σε χωρίσει.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika που ακολουθεί:

Το πιο σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι το να έχεις αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Και στον ερωτικό τομέα ανεβάζει ψυχολογικά πρώτα εσένα τον ίδιο και μετά έχει επίδραση στους γύρω σου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν υπάρχουν καλοί και πετυχημένοι τρόποι φλερτ.

Δεν έχει νόημα να αποκτήσεις αφθονία για κάποιον άλλον. ΕΣΥ θα επωφεληθείς από αυτό. Κάντο για εσένα.

#3. Δεν Δημιουργείς Ένα Διασκεδαστικό Περιβάλλον Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ Και Γίνεσαι Βαρετός

βαρετος

Το φλερτ είναι διασκέδαση. Δεν είναι κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε, είναι κάτι που χρειάζεται να γίνει μέρος της ζωής μας και της προσωπικότητάς μας. Προκειμένου να νιώθουμε καθημερινά καλύτερα απέναντι στον εαυτό μας και να δημιουργούμε μια πραγματικότητα που ο καθένας θα θέλει να γίνει μέρος της.

Ωστόσο ! Όταν το κάνεις επειδή πρέπει ή από ανάγκη τα αποτελέσματα σου αλλάζουν ραγδαία και οδηγείσαι στην απόρριψη.

Γιατί;

Πολύ απλά γιατί αυτό που είσαι, νιώθεις και σκέφτεσαι το βγάζεις και στους γύρω σου. Εάν εσύ πιστεύεις και σκέφτεσαι ότι είσαι βαρετός, όσα ενδιαφέροντα κι αν έχεις, η γυναίκα θα νιώθει ότι είσαι βαρετός. Εάν νιώθεις ότι πρέπει να φλερτάρεις και το κάνεις με πίεση και καταναγκαστικά αυτό ακριβώς θα λάβει και η γυναίκα και δεν θα διασκεδάζει μαζί σου.

Όπως ακριβώς νιώθεις εσύ κατά την διάρκεια του φλερτ, έτσι θα νιώθει και εκείνη.

Φυσικά, εάν εσύ νιώθεις φόβο δεν σημαίνει ότι δεν θα φλερτάρεις. Αντίθετα, σημαίνει ότι πρέπει να εισάγεις το φλερτ στην ζωή σου πολύ περισσότερο μέχρι να φτάσεις στο σημείο να το απολαμβάνεις και να συνεπαίρνεις μαζί σου και την γυναίκα που φλερτάρεις.

Εάν φλερτάρεις με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους τότε ήρθε η ώρα να αλλάξεις. Μην τα παρατάς. Συνέχισε να εξασκείσαι και να αναπτύσσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Είμαι σίγουρος ότι σταδιακά όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Και Οι τρόποι φλερτ σου το ίδιο. Σου αξίζει.

Θες να μάθεις περισσότερα για να μην απορρίπτεσαι όταν φλερτάρεις; Δες εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.