3 Τρόποι που Φλερτάρεις και Οδηγούν σε Σίγουρη Αποτυχία

3 Τρόποι που Φλερτάρεις και Οδηγούν σε Σίγουρη Αποτυχία

Ποιοι Τρόποι Που Φλερτάρεις Έχουν Σίγουρη Αποτυχία;

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ο τρόπος που φλερτάρεις ευθύνεται για την ερωτική σου αποτυχία;

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορείς εσύ να επηρεάσεις τα αποτελέσματα που έχεις στις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο;

Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή σου εάν δεν υπήρχε καν το σενάριο της αποτυχίας. Kαι αν σχεδόν κάθε προσέγγιση που έκανες ήταν επιτυχημένη;

Η επιτυχία και η αποτυχία δεν είναι δύο έννοιες ασύνδετες μεταξύ τους. Για την ακρίβεια, η επιτυχία είναι το αποτελέσμα πολλών αποτυχημένων προσπαθειών.

Προκειμένου να φτάσεις στην επιτυχία πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις μερικές εκατοντάδες αποτυχίες.

Ωστόσο!

Δεν χρειάζεται να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.

Μπορεί ο δρόμος της επιτυχίας να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Υπάρχουν όμως τρόποι να φτάσουμε γρηγορότερα στο επιθυμητό επίπεδο. Και να έχουμε τα αποτελέσματα που μας αξίζουν χωρίς να βασανιζόμαστε άδικα.

Και ναι, υπάρχει τρόπος να γίνει και στο φλερτ αυτό.

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι που φλερτάρεις που εάν τυχαίνει και τους χρησιμοποιείς σε οδηγούν σε σίγουρη απόρριψη και ερωτική αποτυχία.

Και πολλές φορές όλοι μας φλερτάρουμε με αυτούς τους τρόπους χωρίς να συνειδητοποιούμε το πόσο λάθος εικόνα μπορεί να προβάλλουμε ή ότι τα αποτελέσματά μας στο φλερτ εξαρτώνται αυτούς.

Είναι από αυτές τις καταστάσεις και συμπεριφορές που έχουμε σε ασυνείδητο επίπεδο που μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε με τρόπο που σίγουρα δεν θα μας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν αποτυγχάνει όταν φλερτάρει.

Δεν είναι όλοι οι τρόποι που φλερτάρεις για όλους και δεν ισχύουν πάντα. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος που όλοι ακολουθούμε μέχρι να βρούμε τι λειτουργεί και τι όχι και να αποκτήσουμε εμπειρία στο φλερτ και τις γυναίκες.

Μπορεί να είναι σκληρή αυτή η αλήθεια, είναι όμως μια πραγματικότητα που ισχύει για όλους.

Προκειμένου να μειώσεις τις αποτυχημένες προσεγγίσεις και να ξέρεις τι φταίει όταν αποτυγχάνεις, σου παραθέτουμε τους τρεις βασικότερους τρόπους που φλερτάρεις και οδηγούν σε σίγουρη ερωτική αποτυχία!

#1. Σκέφτεσαι Ένα Στόχο Και Ξεχνάς Να Απολαύσεις Τη Διαδικασία

φλερτ

Ο πρώτος τρόπος που οδηγεί σε σίγουρη αποτυχία είναι το να φλερτάρεις έχοντας στο μυαλό σου έναν συγκεκριμένο στόχο να πετύχεις.

Αυτός ο στόχος μπορεί να είναι το να σου δώσει το τηλέφωνό της, να φιληθείτε ή να κανονίσετε ένα ραντεβού.

Όμως! Όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα έχοντας ένα συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σου ξεχνάς το πιο βασικό: να απολαύσεις τη διαδικασία.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικά να αγχώνεσαι, να γίνεσαι νευρικός ή ακόμα και να αδιαφορείς πλήρως για αυτά που λέει και κάνει η γυναίκα με την οποία φλερτάρεις.

Αυτή είναι μια από τις βασικές παγίδες που πέφτουμε όλοι.

Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες έχουν ιδιαίτερα υψηλή αντίληψη και νοημοσύνη και αντιλαμβάνονται τις προθέσεις σου. Επομένως, μόλις καταλάβουν ότι δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνες αλλά αντίθετα θέλεις απλά να πετύχεις το στόχο σου, θα σε απορρίψουν.

Αντί να σκέφτεσαι έτσι, άλλαξε νοοτροπία και άρχισε να φλερτάρεις για να διασκεδάσεις. Όσο εσύ το διασκεδάζεις, τόσο περισσότερο θα είσα ο εαυτός σου και θα διασκεδάζει και η γυναίκα μαζί σου. Οι διάφοροι τρόποι που φλερτάρεις μπορούν να κάνουν τη ζωή πλύ ενδιαφέρουσα.

Αυτό θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στο να δεχτεί να βγείτε ραντεβού ή να σου δώσει το τηλέφωνό της, γιατί θα θυμάται ότι περάσατε καλά μαζί.

Επομένως, αντί να προσεγγίζεις και να φλερτάρεις έχοντας ένα συγκεκριμένο σκοπό στο μυαλό σου, ξεκίνα να φλερτάρεις για εσένα και για να περάσεις καλά!

#2. Αγνοείς Τα Σημάδια Που Σου Δίνει Στο Φλερτ

φλερτ

Αυτό το λάθος είναι πολύ συχνό και το κάνουμε όλοι. Και είναι ένας τρόπος που οδηγεί σε σίγουρη αποτυχία.

Έχω αποτύχει πολλές φορές εξαιτίας αυτής της κακιάς συνήθειας, ειδικά όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στο φλερτ και μιλούσα για γυναίκες για πρώτη φορά.

Τότε δεν ήξερα ότι οι γυναίκες, άθελά τους, μας δίνουν σημάδια για το εάν περνάνε καλά μαζί μας, εάν ενδιαφέρονται και εάν τους αρέσει η συζήτηση που έχουμε.

Τα σημάδια αυτά μας τα δίνουν ασυνείδητα και προέρχονται από τη γλώσσα σώματός τους, τις κινήσεις που κάνουν, τις εκφράσεις τους και τον τρόπο που μιλάνε. Δες το βίντεο του Χρήστου για το ποια είναι τα ξεκάθαρα σημάδια ότι την ελκύεις.

Γι’ αυτό πρέπει να γίνεις ιδιαίτερα παρατηρητικός όσον αφορά ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες που αφορούν τον τρόπο που κινείται η γυναίκα με την οποία σχετίζεσαι.

Δες πώς αντιδράει στο άγγιγμά σου, πώς σε κοιτάει και πού κοιτάει το σώμα της όταν συζητάτε.

Εάν παίζει με τα μαλλιά της, σε κοιτάει έντονα και σε αγγίζει συχνά, τότε το πιο πιθανό είναι ότι ενδιαφέρεται.

Αντίθετα, εάν σπάει συχνά οπτική επαφή, αποφεύγει το άγγιγμά σου, έχει σταυρωμένα χέρια και το σώμα της κοιτάει προς διαφορετική κατεύθυνση από τη δική σου, τότε αυτά αποτελούν σημάδια ότι δεν έλκεται ιδιαίτερα από εσένα.

Ωστόσο, μπορείς να διαβάσεις το αντίστοιχο άρθρο για την γλώσσα σώματος και να μάθεις ποιες είναι οι συγκεκριμένες ενδείξεις που σου δίνει με βάση τον τρόπο που στέκεται και κινείται όταν είστε μαζί.

Το σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι οι γυναίκες σου δίνουν συγκεκριμένα σημάδια μέσω αυτών που λένε και κάνουν και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σημαντικό να είσαι σε θέση να τα παρατηρήσεις και να κατανοήσεις τι συμβαίνουν.

#3. Δεν Ζητάς Τηλέφωνο Και Δεν Κάνεις Το Επόμενο Βήμα

προσέγγιση

Το τρίτο και μοιραίο λάθος που κάνουμε και οδηγούμε τον εαυτό μας σε σίγουρη αποτυχία.

Ενώ όλα έχουν πάει καλά στην προσέγγισή μας και έχουμε ενδείξεις ότι η γυναίκα που φλερτάρουμε είναι θετική, φεύγουμε λέγοντας ένα “χάρηκα για τη γνωριμία” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!

Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί μας καταλαμβάνει ο φόβος της απόρριψης, γιατί ντρεπόμαστε ή γιατί δεν πιστεύουμε ότι θα είναι θετική.

Αυτό είναι ένα τραγικό λάθος και θα στο αποδείξω. Εάν δεν κάνεις το βήμα να ανταλλάξετε στοιχεία επικοινωνίας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να την δεις ξανά.

Αντίθετα, εάν κάνεις το βήμα και της πεις να βγείτε ραντεβού ή να σου δώσει το τηλέφωνό της, έχεις πολυ μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθείτε.

Μην φοβάσαι να ρισκάρεις. Το να φλερτάρεις χωρίς να ανταλλάζετε στοιχεία και να καταλήγει κάπου η επικοινωνία σας μειώνει την αξία του φλερτ.

Ακόμα και εάν σε απορρίψει, υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που επιμένεις προκειμένου να την κερδίσεις. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για το πόσο επιμένεις μετά την απόρριψη.

Φυσικά, όπως είπαμε και στην αρχή, δεν θα πηγαίνεις με στόχο να ανταλλάξετε στοιχεία ή να κάνετε σεξ.

Αλλά!

Εάν βλέπεις ότι όλα πηγαίνουν όπως ήθελες, πάντα να κάνεις κίνηση να την ξαναδεις.

Συνολικά, εάν διορθώσεις αυτά τα τρια λάθη και αλλάξεις αυτούς τους τρεις τρόπους που φλερτάρεις θα διαπιστώσεις ότι το φλερτ δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά.

Ακολούθα τις παραπάνω συμβουλές προκειμένου να σταματήσεις να δυσκολεύεις τη ζωή σου και να έχεις συνέχεια αποτυχίες.

Φυσικά, μέσα από την αποτυχία παίρνουμε πολλά και αξιόλογα μαθήματα και εξελισσόμαστε. Και μαζί με σένα εξελίσσονται και οι τρόποι που φλερτάρεις.

Αυτός είναι ένας από τους βασικούς κανόνες της ζωής.

Γι’ αυτό μην απογοητεύεσαι.

Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις πώς μπορείς να γίνεις καλύτερος όταν φλερτάρεις, δες εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.