3 Βασικές Αρχές Επικοινωνίας Στο Φλερτ! Φλέρταρε Απολαμβάνοντας Την Διαδικασία

Στο σημερινό video ο Χρήστος σε καλεί να φλερτάρεις. Να φλερτάρεις με τρόπο που απολαμβάνεις την διαδικασία, εκφράζεις τον καλύτερό σου εαυτό και γνωρίζεις μια γυναίκα που σου αρέσει.

Ποιες είναι οι βασικές αρχές επικοινωνίας που επιτρέπουν τα παραπάνω;

Που στηρίζονται οι δυναμικές επικοινωνίας στο φλερτ;
Είναι καλό να είσαι περίεργος για την κοπέλα που έχεις απέναντί σου;
Πως μας σαμποτάρουν οι σκέψεις στο μυαλό μας και γιατί;
Πώς μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό με συγκεκριμένο τρόπο σκέψης;
Πότε η περιέργεια γίνεται ρηχή και ανούσια σαν μια απλή ανταλλαγή πληροφοριών και πότε βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία;
Ποιος πρέπει να μιλάει περισσότερο σε μια διαδικασία φλερτ και πως σε βοηθάει η αρχή 90/10;
Γιατί είναι σημαντικό για την κουβέντα να νιώσει άνετα η γυναίκα μαζί σου;
Τι σημαίνει ενέργεια στο φλερτ;
Τι ρόλο παίζουν τα συναισθήματα στο πως κυλάει μια κουβέντα με μια γυναίκα;
Τι σημαίνει ποιοτική διαδικασία φλερτ;
Πόσο σημαντικό είναι να έχεις επίγνωση της ενέργειας που προβάλεις;
Πώς πρέπει να διαχειρίζεσαι την ενέργειά σου ανάλογα με την περίπτωση;
Γιατί είναι καλύτερα να απορριφθείς παρά να χάσεις ακόμα μια ευκαιρία γνωριμίας;
Πώς ο δισταγμός σε περιορίζει ακόμα και όταν δεν φλερτάρεις;

**————————-**

Ο Χρήστος είναι dating coach, ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : https://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/MenOfStyle.gr

Δες το σε HD quality στα 1080!

Αν σου άρεσε, στείλε το σε έναν φίλο που πιστεύεις ότι θα του φανεί χρήσιμο ή θα του αρέσει!

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.