3 Βασικές Αρχές Επικοινωνίας Στο Φλερτ!

Αρχές Επικοινωνίας Στο Φλερτ: Κατάκτησέ Τις

Στο σημερινό video για το φλερτ ο Χρήστος σε καλεί να δράσεις. Να φλερτάρεις με τρόπο που απολαμβάνεις την διαδικασία, εκφράζεις τον καλύτερό σου εαυτό και γνωρίζεις μια γυναίκα που σου αρέσει.

#1. Ποιες είναι οι βασικές αρχές επικοινωνίας που επιτρέπουν τα παραπάνω;

#2. Που στηρίζονται οι δυναμικές επικοινωνίας στο φλερτ;
#3. Είναι καλό να είσαι περίεργος για την κοπέλα που έχεις απέναντί σου;
#4. Πως μας σαμποτάρουν οι σκέψεις στο μυαλό μας και γιατί;
#5. Πώς μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό με συγκεκριμένο τρόπο σκέψης;
#6. Πότε η περιέργεια γίνεται ρηχή και ανούσια σαν μια απλή ανταλλαγή πληροφοριών και πότε βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία;
#7. Ποιος πρέπει να μιλάει περισσότερο σε μια διαδικασία φλερτ και πως σε βοηθάει η αρχή 90/10;
#8. Γιατί είναι σημαντικό για την κουβέντα να νιώσει άνετα η γυναίκα μαζί σου;
#9. Τι σημαίνει ενέργεια στο φλερτ;
#10. Τι ρόλο παίζουν τα συναισθήματα στο πως κυλάει μια κουβέντα με μια γυναίκα;
#11. Τι σημαίνει ποιοτική διαδικασία φλερτ;
#12. Πόσο σημαντικό είναι να έχεις επίγνωση της ενέργειας που προβάλεις;
#13. Πώς πρέπει να διαχειρίζεσαι την ενέργειά σου ανάλογα με την περίπτωση;
#14. Γιατί είναι καλύτερα να απορριφθείς παρά να χάσεις ακόμα μια ευκαιρία γνωριμίας;
#15. Πώς ο δισταγμός σε περιορίζει ακόμα και όταν δεν φλερτάρεις;

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό  podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Αν Σου Άρεσε Το Video

βιντεο

 

Αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ .

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Βγες εκεί έξω και μίλα με τον κόσμο. Προσέγγισε τις γυναίκες που σου αρέσουν. Από τις εμπειρίες που θα αποκομίσεις, θα ανέβεις επίπεδο επικοινωνιακά.

Μάθε μαζί μας πως να απογειώσεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα στο φλερτ. Πως να καταλαβαίνεις πότε μια γυναίκα είναι διαθέσιμη, αν σου δείχνουν οι γυναίκες κάτι με τη συμπεριφορά τους… Ό, τι καλύτερο για τον εαυτό σου και την προσωπική σου εξέλιξη.

Επίσης είναι γνωστό ότι είναι ζωτικής σημασίας να δηλώνες τις προθέσεις σου -από τη δική σου πλευρά- τη στιγμή που πρέπει να γίνει. Αυτές τις εμπειρίες καθώς και τις συμβουλές μας καλό θα είναι να τις χρησιμοποιήσεις γιατι θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Προγράμματα Διδασκαλίας: Φλερτ Και Πραγματική Επικοινωνία

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

φλερτ

 

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Κι εσύ μπορείς να γίνεις ο καλύτερος στο φλερτ ακολουθώντας τις συμβουλές από τους καλύτερους. Είναι πολύ πιθανό να σου φαίνεται δύσκολο το πρώτο βήμα, αλλα από ένα βήμα ξεκινάνε όλα τα ταξίδια.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.