3+1 Λάθη με τις Γυναίκες που Έκανα εγώ Ώστε να μη Χρειαστεί να τα Κάνεις εσύ

Δεν χρειάζεται να κάνεις λάθη με τις γυναίκες πλέον. Τα κάναμε εμείς και βρήκαμε την λύση για σένα. Μη χάνεις χρόνο στην εξέλιξή σου.

Συνηθισμένα Λάθη Με Τις Γυναίκες 

Κατά 99,99% στην αρχή του νέου εαυτού σου – αν αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να εξελιχθείς, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες αλλά και θα κάνεις κάποια λάθη που θα σημαίνουν για σένα ενδεχομένως πόνο, κόστος αλλά και προβληματισμό. Θα χάνεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τις γυναίκες που θα γνωρίζεις και από τα λάθη σου θα τις χάνεις από τη ζωή σου πριν κλείσει ο κύκλος της γνωριμίας σας. Θα στερείσαι τη δυνατότητα να τις έχεις όπως θες αλλά και όσες σου αξίζουν. Θα φθάνεις στην πηγή αλλά μπορεί να μη πίνεις νερό.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika με θέμα την αφοσίωση που οδηγεί στην επιτυχία.

Σκοπός του να αποκτάς γνώση, είναι να εξελίσσεσαι και να προοδεύεις. Σκοπός της γνώσης αυτής καθεαυτής είναι να μεταφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο ώστε να προοδεύουμε συνολικά. Με αυτή τη λογική, όλες οι επιστήμες και οι τέχνες στην εξέλιξή τους, μεταφέρουν στους ανθρώπους τους την γνώση από τα λάθη και τις εμπειρίες του παρελθόντος. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό ξανά και ξανά για να τον εξελίξουμε.

Προσωπική Εμπειρία Για Τα Επικοινωνιακά Λάθη Με Τις Γυναίκες

Μην ανησυχείς. Το έχω περάσει. Και μάλιστα, είμαι εδώ για να σου παραθέσω παρακάτω 3+1 λάθη που έκανα εγώ ώστε να μη χρειαστεί να τα κάνεις ποτέ εσύ.

#1. Δεν Κλιμακώνεις Αρκετά Γρήγορα Με Μια Γυναίκα Που Θες.

λάθη με τις γυναίκες

Πήρες το θάρρος και μάζεψες όσο κουράγιο χρειαζόσουν, πήγες της μίλησες και κάθισες και στο τραπέζι της. Έκανες καλή εντύπωση και γελάγατε για μία ώρα και 21 λεπτά. Ζητάς το τηλέφωνο και σου λέει πως έχει αγόρι ή ότι φεύγει σήμερα για την πόλη όπου μένει μόνιμα. Αν είχες ελέγξει τα δεδομένα από νωρίς ή είχες κάνεις τις προθέσεις σου νωρίτερα εμφανείς ίσως να μην χρειαζόσουν 1 ώρα και 21 λεπτά χαμένου χρόνου. Μέσα σε 20 λεπτά πρέπει να έχεις πάει για το τηλέφωνο!

Δες εδώ το βίντεο του Χρήστου γιατί είναι σημαντικό να δηλώνεις ερωτικό ενδιαφέρον για μια γυναίκα από την αρχή.

#2. Δεν Τραβάς Τη Σκανδάλη.

Και ετοιμάζεται να φύγει αλλά δεν νιώθεις ότι είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή και έτσι περιμένεις λίγο ακόμα. Και φεύγει και δεν το ζητάς ποτέ. Και δεν την ξαναβλέπεις προφανώς γιατί δεν ζήτησες το τηλέφωνο ή δεν πήγες για το φιλί. Παίξε με τις πιθανότητές σου καθώς αν δεν το κάνεις χάνεις το 100% των περιπτώσεων. Όπως λέει και ένα αμερικάνικο ρητό ”When in doubt, always go forward”

Δες το βίντεο και μάθε αν αξίζει να διακδικήσεις μια γυναίκα μέχρι να ενδώσει.

#3. Δεν Παίρνεις Τηλέφωνο Τη Γυναίκα Όταν Πρέπει.

Και πήρες το τηλέφωνό της αλλά το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι και περνάνε οι μέρες και δεν καλείς παρά ένα Σάββατο απόγευμα που βρήκες το θάρρος να το κάνεις, ενώ το θέμα έχει παγώσει και φυσικά έχει κανονίσει ήδη το Σαββατόβραδό της. Μέχρι να καλέσεις για της προτείνεις ραντεβού, αναθέρμανε το ζήτημα με μικρά SMS ή μικρής διάρκειας κλήσης χαλαρού χαρακτήρα. Δες εδώ και τον οδηγό  πότε να την πάρεις τηλέφωνο.

πάρε τηλέφωνο τη γυναίκα όταν πρέπει

Και +1 Δεν βγαίνεις αρκετά έξω. Όσο και αν το ψάχνεις, αν βγαίνεις μόνο ένα Σάββατο έξω δεν θα έχεις τις πιθανότητες να έχεις το πλήθος και τις επιλογές των γυναικών που έχουν όσοι βγαίνουν συχνότερα. Δεν έχεις παρέα; Πλέον έχεις. ΕΜΑΣ. Δεν έχεις χρόνο για έξω; Αλήθεια; Και πόσες ώρες χαλάς στο Facebook για να φλερτάρεις κάποια.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.