4 + 1 ΛΑΘΗ Πριν το Πρώτο ΦΙΛΙ

Έχεις βγει το Πρώτο σου Ραντεβού με την κοπέλα που σου αρέσει και ενώ περνάτε όμορφα, δεν έρχεται η στιγμή του πρώτου φιλιού.
 
Και αγχώνεσαι…
 
Το φιλί στο πρώτο ραντεβού είναι προαπαιτούμενο για την επιτυχία του.
Έχει όμως προϋποθέσεις.
 
Εάν δεν κάνεις την κίνηση, φαίνεται σα να μην έχεις αυτοπεποίθηση.
Εάν την κάνεις σε λάθος χρονική στιγμή, η κοπέλα μπορεί προσωρινά να σε απορρίψει.
 
Τελικά όμως, είναι μια κίνηση που πρέπει να γίνει, κυρίως για να δείξεις τις προθέσεις σου και να βγεις μια και καλή από την φιλική ζώνη.
 
Γι’ αυτό σε αυτό το video θα σου μιλήσω για τα 5 (4+1) λάθη που οι περισσότεροι άντρες κάνουμε πριν το πρώτο φιλί. Τώρα που ξέρεις ποια είναι, μπορείς να τα αποφύγεις!
 
 
 
Μείνε μέχρι το τέλος και γράψε μου στα σχόλια εάν υπάρχει κάποιο άλλο λάθος που γίνεται.
 
Μην ξεχνάς ότι έχουμε φτιάξει για εσένα την καλύτερη σειρά σεμιναρίων για να βελτιώνεσαι διαρκώς. Δες εδώ
 
__________________
 
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.