4 Λόγοι που σε Βλέπουν Όλες Φιλικά

Φλερτάρεις, εκφράζεις τις προθέσεις σου, αλλά το αποτέλεσμα πάντοτε είναι το ίδιο. Ποιο είναι αυτό; Απορρίπτεσαι γιατί σε βλέπει φιλικά!

Και ναι ! Ήρθε ώρα να εξηγήσουμε τους τέσσερις πιο συνηθισμένους λόγους που την πατάς και σε βλέπουν ΟΛΕΣ φιλικά.

Την προσεγγίζεις. Της μιλάς. Ανοίγεται συζήτηση. Νιώθεις πως όλα πάνε καλά.

Όμως, καθώς προχωράει η επικοινωνία σας, συνειδητοποιείς ότι η κατάσταση δεν προχωράει όπως θα ήθελες.

Και μπαμ, σε βάζει φιλική ζώνη.

Υπάρχει τρόπος να βγεις όμως; Φυσικά! Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

Κι αναρωτιέσαι: «Γιατί κι αυτή με βλέπει φιλικά; Γιατί να μου συμβαίνει συνέχεια αυτό; Τι κάνω λάθος;»

Οι ερωτήσεις στο μυαλό σου, και οι απαντήσεις πολύ ουσιαστικές και συγκεκριμένες.

Και ναι, υπάρχουν λόγοι που όλες οι γυναίκες που προσεγγίζεις σε βάζουν στην φιλική ζώνη.

Δεν φταίνε πάντα αυτές. Ίσως κάνεις κάτι εσύ λάθος.

Μην απογοητεύεσαι πάντως. Υπάρχει λύση.

Διάβασε παρακάτω και θα ανακαλύψεις τους τέσσερις πιο συνηθισμένους λόγους που σε βλέπουν όλες φιλικά.

Είσαι έτοιμος;

#1. Δεν Εκφράζεις Ξεκάθαρα Τις Ερωτικές Σου ΠροθέσειςΦλερτάρεις, εκφράζεις τις προθέσεις σου, αλλά το αποτέλεσμα πάντοτε είναι το ίδιο. Ποιο είναι αυτό; Απορρίπτεσαι γιατί σε βλέπει φιλικά!

Ο νο1 λόγος είναι και ο πιο σημαντικός. Θα πρέπει να είσαι πολύ ξεκάθαρος με τις προθέσεις σου, και να ξεκαθαρίζεις από την αρχή τον λόγο που προσέγγισες μια γυναίκα.

Μην περιμένεις να έρθει η κατάλληλη στιγμή, γιατί κατάλληλη στιγμή δεν υπάρχει. Τις κατάλληλες στιγμές τις δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι, και από εμάς εξαρτάται το πότε θα κάνουμε ξεκάθαρο ότι ενδιαφερόμαστε ερωτικά για μια γυναίκα.

Και όχι, δεν υπάρχει αυτονόητο, και δεν εννοείται ΤΙΠΟΤΑ !  Αντίθετα, είναι μόνο στο δικό σου χέρι να της δείξει με ευθύ και άμεσο τρόπο ότι δεν την βλέπεις ως φίλη, και ότι θέλεις κάτι παραπάνω από εκείνην.

Όσο περισσότερο το καθυστερείς, τόσο περισσότερο την μπερδεύεις και την αναγκάζεις να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αποφασίσει εκείνη για εσένα το που θα πάει η σχέση σας.

Μην κάνεις αυτό το λάθος πλέον. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ότι νομίζεις.

Πες της ξεκάθαρα ότι σου αρέσει, γιατί υπάρχουν ελάχιστες έως καθόλου πιθανότητες να πιάσει το μήνυμα από μόνη της και να είναι σίγουρη ότι θέλεις να προχωρήσετε παρακάτω.

Από εσένα περιμένει την πρώτη κίνηση.

Άλλωστε, δεν είναι ωφέλιμο να περιμένουμε από τους άλλους να πάρουν αποφάσεις για εμάς. Μην περιμένεις λοιπόν να αποφασίσει εκείνη μόνη της τι είδους σχέση θα έχετε.

#2. Είσαι Το «Καλό Παιδί»Φλερτάρεις, εκφράζεις τις προθέσεις σου, αλλά το αποτέλεσμα πάντοτε είναι το ίδιο. Ποιο είναι αυτό; Απορρίπτεσαι γιατί σε βλέπει φιλικά!

Το να είσαι καλό παιδί είναι πολύ ωφέλιμό όταν δεν φτάνει αυτή η συμπεριφορά στα άκρα. Τι εννοώ; Σταμάτα να συμφωνείς σε όλα. Σταμάτα να της κάνεις όλα τα χατίρια. Σταμάτα να την έχεις βασίλισσα, και να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα δικά σου θέλω και πιστεύω.

Οι γυναίκες θέλουν δίπλα τους κάποιον που τους φέρεται ως ίσος, και όχι που τις κάνουν να νιώθουν ότι έχουν το πάνω χέρι σε όλα και γίνεται πάντα το δικό τους. Είναι λογικό, γιατί κανείς μας δεν το θέλει αυτό.

Θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν άντρα που είναι πρόκληση για εκείνες. Που τις ταρακουνάει, και τις κάνει να νιώθουν ότι πρέπει να τον κερδίσουν.

Αν δεν είσαι αυτός ο άντρας, και είσαι ένας εύκολο στόχος, είναι πολύ πιθανόν να σε δει φιλικά.

Μην πέφτεις σε αυτήν την παγίδα λοιπόν. Λάβε τα μέτρα σου, πάρε τις αποφάσεις σου, και βάλε όρια στην σχέση σας. Γίνε το αρσενικό που θα νιώθει αρκετά ασφαλής για να είναι δίπλα του.

#3. Δεν Είσαι Αρκετά Δυναμικός Και ΑποφασιστικόςΦλερτάρεις, εκφράζεις τις προθέσεις σου, αλλά το αποτέλεσμα πάντοτε είναι το ίδιο. Ποιο είναι αυτό; Απορρίπτεσαι γιατί σε βλέπει φιλικά!

Ως συνέχεια των παραπάνω, το να μην μπορείς να λαμβάνεις αποφάσεις είναι ένας μη ελκυστικός παράγοντας. Το πιο ελκυστικό για μια γυναίκα είναι ένας άντρας που είναι ισχυρός, δυναμικός, αποφασιστικός, που ξέρει τι θέλει και το δηλώνει ξεκάθαρα.

Μην ντρέπεσαι να πεις την γνώμη σου και μην κολλάς να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει.

Γι’ αυτό είναι και τόσο σημαντικό να εκφράζεις αποφασιστικά τις προθέσεις σου εξ’ αρχής, και να μην περιμένεις από εκείνην να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όταν είσαι ξεκάθαρος στα θέλω σου και τα εκφράζεις με ειλικρίνεια και πυγμή, την κάνεις να νιώθεις ότι είσαι ένα αρσενικό που μπορεί να στηριχτεί πάνω του γιατί θα την προστατέψει.

Ξέχνα όσα ήξερες μέχρι τώρα, γιατί οι γυναίκες δεν θα σταματήσουν ποτέ να σε βλέπουν φιλικά αν δεν λειτουργείς δυναμικά και αποφασιστικά.

#4. Φαίνεσαι Απελπισμένος Για Ερωτική Σχέση Μαζί ΤηςΦλερτάρεις, εκφράζεις τις προθέσεις σου, αλλά το αποτέλεσμα πάντοτε είναι το ίδιο. Ποιο είναι αυτό; Απορρίπτεσαι γιατί σε βλέπει φιλικά!

Σκέψου το λίγο αυτό: Αν της δείχνεις ότι θέλεις πάση θυσία να είσαι μαζί της, ότι δεν έχεις άλλες επιλογές, ότι θυσιάζεις τα πάντα για να είσαι δίπλα της, και γενικότερα φανερώνεις μια ερωτική απελπισία απέναντί της, τότε την βάζεις σε θέση ισχύος και παίζεις από την αδύναμη θέση εσύ.

Όχι, μην σκέφτεσαι πλέον έτσι, γιατί υπάρχουν κι άλλες γυναίκες οι οποίες μπορούν να σε καλύψουν, δεν υπάρχει μόνο μια γυναίκα σε όλον τον πλανήτη !

Έχεις επιλογές, έχεις δυνατότητες να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, και σου αξίζουν τα καλύτερα.

Επομένως, σταμάτα να την παρακαλάς και συνειδητοποίησε ότι η ερωτική απελπισία απέναντι σε μια ή περισσότερες γυναίκες είναι μη ελκυστικός παράγοντας.

Κάποιες φορές οι σχέσεις υπάρχουν μόνο για σεξ. Επεισόδιο της εκπομπής μας Apla+Andrika αποκλειστικά για αυτό το θέμα.

Και είναι από τους πιο συνηθισμένους λόγους που όλες σε βλέπουν φιλικά.

Ναι, χρειάζεσαι μια γυναίκα δίπλα σου, αλλά όχι κάποια συγκεκριμένη.

Επομένως, ανέπτυξε τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, και άνοιξε τον κύκλο σου ώστε να έχεις περισσότερες επιλογές.

Ξέρω ότι το να μπαίνεις στην φιλική ζώνη είναι επίπονο και απογοητευτικό. Μην το βάζεις κάτω όμως.

Η ζωή και το φλερτ έχουν και τις ωραίες τους πτυχές, και όσο το κυνηγάς και εξασκείσαι θα ανακαλύψεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα τελικά.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Σε βλέπει φιλικά και πιστεύεις πως το φταίξιμο είναι δικό σου; Κάνε ένα βήμα προς την επιτυχία, ξεκινώντας από εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.